Skiftede datteren ud med hendes frække mor

SPAR MANGE PENGE

Jeg ville til gengæld savne Brigitte, hendes mor. Hun var en skøn kvinde på knap fyrre, og hun havde naturligvis den modenhed og livsvisdom, som hendes forvirrede datter manglede. Hun lignede en pige i starten af trediverne og hendes mange timer i fitnesscenteret havde givet bonus”
Jeg tog det roligt, da Joan ville på skiferie i en uge sammen med sine venner fra skoletiden. Lad hende bare more sig, tænkte jeg. Bare jeg bliver fri. Joan er kun nitten, jeg er 24, og jeg syntes ærligt talt, at mange af hendes venner var skrækkeligt umodne.
Men den fjerde dag fik jeg en SMS fra hende. Hun slog op med mig. Simpelthen! Og så på SMS. Der var ikke meget format over det. En halv time senere kom der en SMS mere, hvor hun bad mig hente mine ting hos hende. Hun boede sammen med sin mor i et lille hus i udkanten af byen. Jeg havde min egen lejlighed. Jeg havde noget tøj og nogle toiletsager liggende derude, sammen med nogen DVD-film og andre forskellige sager.
Jeg var helt ærligt lidt lettet, selv om jeg var stødt over den måde, det var foregået på. Vi passede ikke sammen. Hun var for ung og for tøset, selv om hun var ferm til at slikke pik. Men der var så mange kvinder, der ventede derude, og jeg kunne mærke, at jeg følte det, som om en dødvægt var taget af mine skuldre.
Jeg ville til gengæld savne Brigitte, hendes mor. Hun var en skøn kvinde på knap fyrre, og hun havde naturligvis den modenhed og livsvisdom, som hendes forvirrede datter manglede. Jeg ringede til hende og fortalte, hvad der var sket. Det viste sig, at Joan havde ringet til hende og fortalt det hele og også fortalt, at jeg nok ville komme forbi og hente mine ting.

Brigitte spurgte, om jeg kunne komme samme aften, for så ville hun lave lidt mad til os og åbne en flaske vin.
– For at tale det hele igennem, sagde hun. Det var nu noget ganske andet, der skete.
Jeg kom lidt i syv, og jeg kunne allerede dufte lasagnen helt ud i entreen. Brigitte havde taget en smart stram bluse på og et par stramme bukser. Hun lignede en pige i starten af trediverne. Hendes mange timer i fitnesscenteret havde givet bonus. Jeg gav hende et kys på kinden og sagde, at hun så godt ud. Hun holdt fast i mig lidt længere, end hun plejede, og jeg lagde mærke til, at hun havde sin hånd på min røv. Ikke bare sådan tilfældigt; hun tog fat i min balde og klemte den kærligt, mens hun holdt fast om mig.
Jeg skal ikke fordybe mig i detaljer om vores middag sammen. Da vi havde spist hendes hjemmelavede isdessert, rejste hun sig og stillede sig bag min stol og begyndte at massere mine skuldre. Lidt efter lidt gled hendes hænder ned på min brystkasse. Jeg sad afventende, mens jeg nød duften af hendes parfume.
– Kommer du til at savne hende? Spurgte Brigitte stille.
– Jeg kommer nok til at savne et sexliv, svarede jeg uden at tænke på, at mødre sjældent har lyst til at høre om deres børns sexliv. Det gjaldt nu ikke Brigitte.
– Er hun da god? Spurgte hun med et smil.
Vi har altid talt frit om alting, Brigitte og jeg. Så jeg sagde det lige ud, som det var.
– Hun var formidabel til at slikke pik! Røg det ud af mig. Jeg fortrød det i samme sekund, jeg havde sagt det, men Brigitte lagde bare hovedet bag over og lo en perlende latter.

SEX I DAG?

Det næste, der skete, står nærmest tåg for mig. For pludselig gik Brigitte om foran mig og satte sig på hug mellem mine ben.
– Det har hun nok fra sin mor! Smilede hun, mens hun fumlede efter min lynlås. Jeg lod det ske uden indvendinger og uden betænkeligheder. Faktisk hjalp jeg hende lidt ved at sprede benene, så hun bedre kunne få fat. Kort efter havde hun trukket min lynlås ned og fisket min pik frem.
Hun dykkede ind mellem mine lår og tog min endnu slappe pik ind mellem sine læber. Jeg lagde min ene hånd i hendes hår, hvad hun forståeligt nok tog som et “kør bare løs”-tegn. Så hun begyndte nu at slikke mere ihærdigt, samtidig med at hun forsigtigt gned pikken helt nede om roden. Lidt efter mærkede jeg hendes anden hånd omkring mine testikler. Hun tog lige præcis så hårdt, at det var rart. Ja, faktisk helt skønt. Jeg mærkede, hvordan pikken voksede mellem hendes læber.
Hun satte sig bedre til rette og glædede sig over min begejstring og min efterhånden helt stive pik. Jeg må indrømme, at hun gjorde det lige så godt som Joan. Måske endda bedre.
Faktisk så godt, at jeg kunne risikere at komme i hendes mund. Jeg troede ikke, hun ville have noget imod det; jeg fandt snart ud af, at det havde hun absolut ikke. Tværtimod. Men jeg valgte at spørge hende, om hun ville have, at vi gik ind i hendes seng. Jeg følte, det var lidt egoistisk af mig bare at sidde og nyde, forklarede jeg hende.
– Du skal bare sidde og nyde! Svarede hun, da hun kortvarigt tog pikken ud af munden. Den var hurtigt igen dybt inde i hendes mundhule. Og der forblev den, til jeg efter nogle vidunderlige minutter fyldte hele hendes varme mund med min sperm. Det blev ved og ved med at fosse ind mellem hendes læber, men hun fjernede ikke munden et sekund. Først da de sidste dråber havde forladt mig, slap hun pikken og slugte uden nogen tegn på, at det var svært for hende. Joan skar altid grimasser, når hun slugte min ladning. Moren lod til at elske det.
Jeg kan normalt sagtens to gange i træk. Så da vi havde drukket lidt mere af vinen, rejste jeg mig og tog hendes hånd og trak hende med ind i hendes soveværelse Et kort øjeblik overvejede jeg at kneppe hende på Joans seng. Det ville være den ultimative hævn, men det ville også være smagløst overfor Brigitte. Jeg lagde hende ned på ryggen oven på dynen og sengetæppet og begyndte at klæde hende af, og hun var lige så samarbejdsvillig, som jeg var tyve minutter tidligere. Da jeg havde fået trusserne af hende, blev jeg overasket over, at hun var helt glatbarberet. Joan var ganske vist glat på kussen, men jeg havde ikke regnet med, at hendes mor også var det. Jeg satte munden mod og labbede hendes kussesaft i mig, mens jeg fandt den lille hårde kilder med min tungespids. Snart var hun i den syvende himmel. Hun krammede sengetæppet sammen til ukendelighed, mens jeg slikkede hende mere og mere ubønhørligt mod en uundgåelig orgasme, som overmandede hende efter mindre end fem minutter. Det havde hun til fælles med sin datter. Joan kom også usædvanligt hurtigt, når hun var godt liderlig.

Min pik stod igen. Jeg havde stadig tøjet på, men mens Brigitte lå og kom til kræfter, tog jeg det hele af. Hun smilede glad, da hun så min stive pik. Så rakte hun ud efter mig. Jeg kravlede op i sengen og lade mig på siden ved siden af hende. Mine fingre dansede cancan hen over hendes krop, fra den glatte kusse til brystvorterne og op til halsen og derfor tilbage igen helt ned til skambenet. Hun drejede sig nu om på siden og løftede benet og tog om min pik. Og så førte hun den op i sig, helt op i kussen, indtil hun ikke kunne have mere af den i sig. Jeg begyndte langsomt at glide ind og ud af hende, mens jeg kyssede hendes bryster, der var næsten lige så faste som en ung piges.
Denne gang elskede vi ganske langsomt og næsten uden et ord til hinanden. Der gik nok tyve minutter, inden jeg kom. Da var Brigitte kommet to gange i nogle mindre udløsninger. Da min sperm fossede op i hende, forblev jeg i hendes kusse, indtil min pik var faldet sammen. Det hun derefter gjorde, forbavsede mig. Hun stak nemlig to eller tre fingre ned til kussen og samlede al den sperm, hun kunne og gned den ud på sit bryst.
– Det er godt for huden, smilede hun undskyldende. Så stak hun to fingre i munden og suttede dem rene.
Jeg møder jævnligt Brigitte i byen. Men det er hidtil den eneste gang, der har været sex mellem os.

porno med danske piger