Fik lov til at sutte pik på min kones husven

Jeg fik overtalt min kone som hedder Birte, til at, prøve at invitere en ekstra mand hjem til os. Kunne se på hendes udtryk i øjnene at hun blev lidt tændt på det, men det ville hun ikke indrømme, men det skulle hun siden hen komme til. For da jeg spurgte hende om jeg skulle finde en super viril fyr, sagde hun at hun gerne selv ville vælge. – Og det skal jeg da også lige love for at hun gjorde.

En super viril fyr som hedder Dennis, havde hun nu inviteret ind i vores hjem. Jeg troede at jeg skulle til at forklare ham om mine hede ønsker, men det viste sig, at dem havde hun fortalt ham om, for hun kendte ham godt i forvejen. Lidt for godt, ville jeg sige, og her bliver det måske lidt ydmygende, men det gør heller ikke noget, for det tænder jeg også lidt på.

Dennis ringer på døren og jeg åbner. Da vi kommer ind i stuen giver Birte ham et let knus. De skal jo ikke afsløre for meget, men det kommer de til senere. Da vi er færdige med middagen, rydder vi af bordet, så der bare står nogle fyrfadslys tilbage.

Dennis siger: Nåh Jens, du ville gerne se mig kneppe din søde kone?

Jeg kan se at Birte allerede sidder med julelys i øjnene.

Jeg siger: ja nu skal du høre hvad jeg havde tænkt mig. Han afbryder, og siger, ja jeg ved hvad du har tænkt dig, det har Birte fortalt mig. Imens står han bag Birtes stol og massèrer hendes små bryster. Han begynder at klæde hende af, og det viser sig at hun har taget et par små gennemsigtige G-strengs trusser på. Det har hun aldrig gjort over for mig. Jeg siger: Jamen skat, sådan nogle plejer du da ikke at ville gå med. Hvor har du dem fra? Birte siger lidt flovt: øøhh dem har jeg fået af Dennis. Ja er de ikke søde? Siger han.

Jeg troede at jeg skulle styre slagets gang, men det kom jeg ikke helt til,

For nu er Birte begyndt at trække bukserne af ham, mens jeg ydmygende kigger på. Han står foran hende mens hun stadig sidder på stolen, og nu kommer turen til hans underbukser. Hun krænger dem af ham, og frem springer den største og flotteste pik, jeg til dato har set.

Jeg mener selv at min ikke hører til de mindste. Den er 19 cm. Lang og 4,5 cm tyk. Men Dennises flotte pik er ihvertfald 24-25 cm. Lang og ca. 5,5-6 cm. Tyk. Waaaw hvor er den flot og kæmpe stor siger Birte, og lader som om hun virker overrasket. Og det er den virkelig også.

Skuespiller har du sku altid været tænker jeg, for da hun fortalte at hun havde fået trusserne af Dennis, havde jeg allerede en mistanke.

Birte siger: Nåh hvad ville du så ha` at jeg skal gøre nu, og lyder meget uskyldig.

Tjahh hvad ville du tro, siger jeg. Hun siger: Du ville vel ha` at jeg

Sutter hans pik. Jeg siger: lige præcis min skat. Jeg ville se dine smukke læber lukke sig omkring hans flotte pikhoved. Hun siger: det skal du nok komme til….. Endda dem alle fire, siger hun smågrinende, mens hendes tunge leger rundt om hans store pikhoved.

Med et snuptag sluger hun så meget af hans pik, som hun overhovedet kan, hvilket svarer til næsten halvdelen af hans store pik. Det overrasker mig alligevel at hun kan have så meget pik inde i munden, på én gang.

Og nu begynder hun at sutte løs, som en besat. Jeg har aldrig set hende sutte så voldsomt og intenst før, og man kan virkelig se at hun nyder at sutte ham. Et eller andet tyder på at du er ret vild med hans pik, siger jeg. Hun holder en kort suttepause og svarer grinende: jeg ville ikke have skyld for at jeg ikke har gjort det ordentlig bagefter. Aldrig så snart hun har sagt det sidste ord, har hun igen hans store pikhoved under kyndig behandling af hendes tunge og læber. I guder hvor er det liderligt at se på, siger jeg. Mmmmmm får hun fremstammet imens hun sutter løs. Igen holder hun en kort suttepause, og kigger op på Dennis, med sine bedende øjne, og siger til ham: Ååhh din pik smager bare så dejlig.

Jeg siger: Ja man får sku helt lyst til at sutte med…. Glurp det lød næsten som om hun var ved at få pikken galt i halsen. Hvad siger du ?

Spørger hun: jeg troede du tog stor afstand fra homoseksualitet. Hvortil

Jeg svarer: ja det gør jeg også, men jeg har set så mange pornofilm, hvor alle mulige flotte kvinder, sutter et hav af flotte pikke, så jeg har

Faktisk selv fået rigtig meget lyst til det. Men også kun det. Al anden berøring i form af kys og analsex, tager jeg stor afstand fra.

Okay, siger hun, det er åbenbart overraskelsernes dag i dag. Hun kigger op på Dennis, og spørger: Er det okay med dig. Ork ja selvfølgelig siger han, en mund er vel en mund. Jeg står lidt tøvende, mens hun siger, jamen så kom dog og tag for dig af retterne. Jeg sætter mig ned på hug, mens hun stadig siddende på stolen, griber om pikken, helt inde ved roden, og peger pikken lige over mod mit ansigt, sut ham så godt og grundigt, og gør hans pik rigtig kneppeklar. Hendes opfordring og hendes frække sprogvalg, skulle ikke siges mere end én gang. Nu skulle mine fantasier gå i opfyldelse.

Jeg gaber så højt jeg kan, og lader hans store pik glide ind i min mund.

En helt fantastisk følelse. Her sidder jeg med Dennises enorme pik i munden, og skal sutte ham klar til at kneppe min kone. Fedt.

Jeg forsøger at sutte ham lige så intenst som Birte lige havde gjort, men tror ikke det lykkedes lige så godt, for hun siger til ham, at nu skal du kneppe min liderlige mand i ansigtet, mens hun flittigt, med den ene hånd gnidder frem og tilbage, på den sidste halvdel af pikken som der ikke er plads til i min mund. Den anden hånd bruger hun til at nulre hans store glatbarberede hænge nosser, mens hun kysser og suger dem.

Hvor har hun lært det, tænker jeg, for det har hun da aldrig gjort på mig, men svaret får jeg, uopfordret fra Dennis. Nåh Jens, se hvad jeg har lært din søde kone at gøre. Det har du vist ikke været så god til at lære hende. Og hun gør det fandeme godt.

Her sidder jeg og bliver kneppet i munden, imens jeg får at vide, at selv

Samme mand, har lært min kone at nulre og suge hans nosser. Hvad bliver det næste som bliver afsløret, tænker jeg, men hele denne situation som vi befinder os i, er simpelthen for liderlig, til at jeg kan blive gal over det her og nu. Og i øvrigt havde jeg jo lidt mistanke om det i forvejen, så egentlig burde det jo ikke komme som nogen overraskelse.

Jeg gumler løs på hans pik, og jeg må give hende ret, den smager vidunderlig.

Birte rejser sig forsigtig og trækker sig meget smidigt og kælent ud af sine gennemsigtige G-strengs trusser, mens hun kigger på Dennis og siger:

Nåh er du ved at være klar til at kneppe mig igen. Det der “igen” skurrede lidt i mine ører.

Mit fortsæt havde været at jeg helt og holdent skulle have magten, og fortælle hvad jeg ønskede de skulle gøre, men indser nu at jeg har mistet styringen. Det er dem, og især Birte der har overtaget.

Imens jeg sidder og sutter løs på hans dejlige pik, kigger jeg op, og ser at hun nu hænger sine trusser om hans hals, mens hun har fat i trusserne, og trækker ham ind til sig, hvor hun hvisker noget til ham i hans ene øre, og derefter begynder de at tungekysse meget intenst og lidenskabelig.

Det har jeg det lidt svært med, men okay, nu har jeg da pikken for mig selv lidt endnu, så der bliver gumlet og suttet på livet løs. Dejligt.

Da de har stået der og kysset et par minutter, siger Dennis: Nåh Jens, jeg tror altså gerne at din søde kone ville kneppes nu. Han trækker sig ud af min mund, og det virker som en meget tom fornemmelse.

Han spørger: Hvordan ville du ha` at vi starter ? Okay så har jeg da lidt af styringen endnu. Øøhh Birte, hvis du ligger dig på ryggen her på spisebordet, med benene ud over kanten, jeg skynder mig at flytte lysene på bordet, og tager et par stole, og sætter dem op med stoleryggen mod bordet, så hun kan ligge benene op på stoleryggen på hver stol, og med god spredning på stolene. Hun gør som befalet.

Og Dennis, hvis du så stiller dig ind i mellem stolene, siger jeg.

Her afslører hun så hvor liderlig hun i grunden er blevet. Hendes skinnende og glinsende skamlæber er bare fuldstændig sjask våde, og det er så meget at det løber ned af hendes inderlår. Det syn kan jeg bare ikke stå for. Hans pik er i mellemtiden godt på vej mod hende, og står nu kun ca. 10 centimeter fra hendes velduftende og ventende fisse. STOP, siger jeg sikkert og bestemt. Der skal gives tilladelse til at du kan fortsætte, og det er kun mig der kan give den, og dette kan kun gøres med tungen. Nåh ja bevares, svarer han, men skynd dig lige lidt, for jeg kan snart ikke vente mere. Det skal han ikke bestemme, så jeg giver mig rigtig god tid, og det var nu også mest Birte jeg ville tirre. Jeg ville have hende til at tigge og bede om at blive kneppet. Virkelig en tanke der tænder mig.

Hans enorme stolpe af en pik, står stadig 10 centimeter fra hende, da jeg dykker ned (for at give tilladelse) og begynder at slikke hende. Min tunge trækker lange seje træk, helt nede fra bunden og op til lige på den anden side af klitoris. Sådan kører jeg fem gange, da jeg åbner hende let, og stikker tungen forsigtigt så langt op i hendes grotte som jeg kan.

Og her er der meget meget vådt. Imens kan jeg mærke at hans pik næsten prikker mig i nakken, som om den siger “også mig”, jeg vender hovedet, og lader min mund glide ind over hans pik. Her sutter jeg også fem gange, og så tilbage til fissen, og starter forfra. Sådan slikker jeg dem skiftevis i ca. 10 minutter, indtil min kone stønnende spørger, om den tilladelse ikke snart er givet. Fint tænker jeg, nu ville jeg høre det.

Tjah hvorfor ? Spørger jeg, efter at have stoppet mit drømmejob, slikke jobbet. Hun siger: Du slikker godt nok, men nu trænger jeg virkelig til at mærke Dennises pik. Er du sikker skat, siger jeg mens min finger leger med hendes klitoris. Jaaaahhh helt sikker, stønner hun, kom nu med den. Lige et øjeblik siger jeg, og trækker ham i pikken så han når helt hen til hende. Nu ligger hans flotte pikhoved lige oven på klitoris. Jeg har fat helt nede ved roden af pikken, og begynder nu at masere klitoris, med undersiden af pikhovedet, ved først at køre rundt med pikken i store cirkler, og så lave cirklerne mindre og mindre, og til sidst slå hendes klitoris ganske let, med hans tunge pik.

Da jeg har gentaget denne handling nogle gange, er hun så meget oppe at køre, i hendes, tror jeg, anden eller tredje orgasme, at hun nærmest skriger: Knep mig Dennis, knep mig Dennis, kom så, hårdt og brutalt.

Næsten febrilsk stønner hun: Jens ville du ikke godt være sød at proppe hans store pik op i mig NU. Mit svar lyder: jo min skat, nu skal du kneppes godt og grundigt. Det har du fortjent.

Dennis har holdt stand, og ikke ladet sig friste. Så jeg tager nu fat med højre hånd om hans enorme kæp, helt nede ved roden , som stadig ligger oven på klitoris, mens min venstre hånd, skiller hendes skamlæber, og styrer hans store pik lige mod min kones ventende fisse. Stop, siger jeg til Dennis, og han respekterer (hatten af for det, for det må være svært).

Spidsen af hans pikhoved står lige i åbningen, og han kan ikke komme tættere på, før han er inden for. Min hage har hvilet på hendes venusbjerg under denne seance, så jeg har virkelig nærbillede af det hele. Jeg slikker lige indersiden af hendes skamlæber, og lader tungen glide ned over hans store pikhoved, og cirkler et par gange, på bagsiden af hovedet. Herefter pakker jeg hans pikhoved ind i hendes nu meget opsvulmede skamlæber. Jeg tager fat i hans hofter og trækker ham, meget langsomt op i min kones dejlige fisse.

Knep min kone siger jeg, efter at have rejst mig op, og står nu ved siden af og betragter deres flotte knepperi. Man kan se at han indtil nu, kun har været halvt inde i hende, for hver gang han trækker pikken ud ad, så lige halvdelen af pikhovedet kommer til syne, kan man se at kun halvdelen af pikken er våd. Men det er den til gengæld også, fuldstændig fedtet ind i hendes dejlige safter. Hun er nu begyndt at stønne meget kraftigt. Jeg spørger hende om hun tror hun kan tage den helt i bund, men hun når ikke at svare, for Dennis siger: Det ved jeg hun kan, hvis jeg bare starter lidt forsigtig. Jeg tror faktisk at det tænder ham at se mig blive ydmyget,

SEX I DAG?

For han står jo egentlig og fortæller mig at min kone har været mig utro.

Og jeg betragter ikke denne her scene som utroskab, da jeg jo selv er til stede, og selv har bedt om dette ophidsende knepperi. Men det er som om han gerne ville fortælle om hvad hun kan og ville, og som hun tilsyneladende har fortalt ham, at hun ikke har gjort ved mig.

Han står og knepper hende meget langsom og følsomt, og man kan se at han rigtig varmer hende op, til den helt store tur. Jens din kone har en super skøn fisse, siger han. Jah jeg kan dårligt huske det, siger jeg, det er efterhånden ved at være to år siden, at jeg har været sammen med hende. Dødt sexliv. Men det tror da pokker, hvis hun har fået smag for din store pik. Det er noget der tænder ham at høre, for nu får hun den lidt hårdrer, og nu mangler der bare 1/3 del før han er i bund i min kone.

Birte giver et lille hvin fra sig da han gør det, mens han knepper videre, og han siger til mig: hun skal nok sige til når hun er klar til det sidste stykke. I mellemtiden går jeg hen og stiller mig skråt på siden og bagved ham, og lægger min hænder på hans hofter, og nærmest hjælper med at skubbe ham, hver gang han støder pikken op i min kone.

Jeg siger: i guder hvor er det liderligt det her, jeg er med til at kneppe min kone, men med din store pik, og det tændte vist Birte at høre, for hun tager fat i hendes trusser, som stadig hænger om hans hals, og trækker ham ned mod sig, mens hun siger: Ååååååhhhhhh Dennis, kys mig når du banker din vidunderlige pik helt i bund i mig. Og jeg kan se at han gør sig virkelig umage for at få rigtig tilløb, for han trækker pikken så langt tilbage, at den stort set er helt ude. Jeg kan se på hans muskler, at nu skal den køres den modsatte vej. Jeg udnytter situationen, og giver ham så hårdt et skub, at hun nærmest skriger inde i munden på ham. Og nu skal det gå løs. Tungekys, hvin, skrig brunstig stønnen, og hud der klasker mod hinanden, blandet sammen i en pærevælling, mens han bare pumper løs i min kones fisse, fuldstændig vild og hæmningsløst. Det er simpelthen for liderligt at se på, og min pik er ved at springes af liderlighed. Men jeg rører den ikke. Ikke endnu i hvert fald.

Efter at han har givet hende, ville jeg tro, et til halvandet minuts hæmningsløs orgasme, rejser han sig op i lodret stilling, og sætter tempoet en del ned igen, og står nu og knepper hende med lange seje træk, i et noget langsommere tempo. Han siger: Birte kig nu din mand dybt i øjnene, og fortæl ham hvad du viskede til mig, lige før, for det ville jeg gerne høre imens jeg knepper hans søde kone.

Jeg kan ikke lade være med at udtrykke mig sådan her: Nåh skat, hvad har min lille liderlige hore kone så at sige ? Små stønnende og med blikket slået ned, begynder hun at fremstamme, øøhh, ja jeg sa…..

Nu banker Dennis sin pik voldsomt hårdt op i hende, mens han siger: Kig ham i øjnene Birte. Hun tager min hånd, kigger mig i øjnene, og siger: øøhh jeg sagde at jeg elsker hans pik, og at han knepper hundrede gange bedre end dig, og at jeg gerne ville drikke hans varme sperm i dag. Og så rødmer hun. Dennis skynder sig formildende at sige: Jens det er jo dig som er hendes mand, at hun elsker, hos mig er det jo bare min pik.

Ja ja, siger jeg henkastet, men Birte du har da aldrig villet have at jeg skulle komme i munden, og du har da altid synes at det er ulækkert når nogen kunne finde på at sluge det. Dennis er igen begyndt at kneppe hende med hårde og faste stød, så hun får bare fremstammet “overraskelsernes dag igen” mens hun stønnende siger: Åååhh Dennis, nu er det snart min tur til at kneppe dig. Med den udtalelse, formoder jeg at hun ville op og sidde oven på ham. Og jeg får da også ret i mine antagelser. For så snart hun har sagt det, stopper Dennis, trækker sig ud af hende, og i løbet af et splitsekund har de byttet plads, og Dennis ligger nu på ryggen på spisebordet, med hans kæmpe flotte pik, strittende lige op i luften. Hmm det har de vist prøvet før. Birte står for bordenden, griber fat om pikken, helt nede ved roden, og siger: nu ville jeg smage de dejlige kneppesafter, som vi lige har produceret sammen.

Hun sluger alt hvad hun kan af hans store pik, og denne gang er det over halvdelen. Utroligt at hun kan. Og nu sutter hun bare løs. Jeg dykker ned, og er helt tæt på hendes ansigt, og siger: det var sådan set også mit ønske, at smage jeres kneppesafter. Men hun er så vild med hans pik, at hun ikke ænser hvad jeg siger, og sutter bare hæmningsløst i flere minutter. Da hun lidt senere tager en sutte pause, er det som om, at det går op for hende, hvad jeg sagde for flere minutter siden. Hun siger: Jamen nu har jeg suttet ham fuldstændig ren, så hvis du også skal smage vores fælles safter, er jeg da lige nødt til sætte mig op og ride på hans store super dejlige pik, okay ? Nu sætter jeg mig op. Så kan du jo lige styre pikken til, ikk ? Det var en fræk opfordring, og jo, det ville jeg meget gerne. Så jeg sætter mig på hug for bordenden, imens Birte kravler op på ham, og da hun er ved at være på plads, med ryggen til mig, griber jeg om hans tykke og lange kæp, mens hun kommer langsomt nedadsættende med sit underliv, og jeg retter pikken lige mod hendes sultne fisse. Hvad så min skat, “er vi på plads” siger hun. Ja kom bare, og knep ham, det bedste du har lært, siger jeg. Mit ansigt er kun 10-15 centimeter fra hele dette dejlige foretagne. Hun mærker lige spidsen af pikhovedet, ved indgangen af hendes sultne grotte, hvor hun lige vrikker lidt med underlivet, ligesom for at rette den 100% til, og så synker hun med en multilangsom bevægelse ned over hans enorme store pik, og bliver ved, lige til hun når bunden, og sidder på hans mave, samtidig med hun udbryder et kæmpe støn, og kigger lidt over den ene skulder, og siger: Nåh min kære mand, er du klar over at jeg nu sidder på verdens dejligste pik. Hun hæver sig langsomt op på sine knæ, lige til jeg ser halvdelen af pikhovedet, og derefter sænker hun sig ned over den igen, til den er helt i bund, mens hun stønner Åååååååh Dennis, intet kan erstatte din dejlige pik. Jeg sætter mit hoved helt hen til dette smukke knepperi, og begynder at suge hans nosser, ligesom min kone havde gjort tidligere. Sådan sidder hun nu og knepper ham i samme langsomme og seje tempo, i nogle minutter, mens jeg bearbejder hans fyldige hænge nosser, med både hænder og mund. Jeg tror at det her er så godt for hende, at hun helt har glemt, hvad vi lige havde aftalt. Så jeg siger: svupper du ikke lige pikken ud, så jeg kan smage jeres kneppesafter.

Ååhh gud, det havde jeg helt glemt, siger hun, mens hun hæver sig så højt op, at pikken er helt fri nu. Jeg bøjer den let nedad, og begynder at sutte, og slikke ham helt ren for deres safter, mens hendes fisse, hænger afventende lige over mit hoved. Da jeg er færdig, efter et lille minuts tid, siger jeg, uuuhhmmm, hvor smager i dejligt. Ja ja, nu ikke alt det snak, stik den nu op i mig igen, siger hun. Denne handling gentages vel 10-12 gange, skiftevis op i fissen, hvor hun ridder ca. 20 stød, og derefter ind i min mund. Rigtig dejligt, og min pik er ved at sprænges af liderlighed. Jeg kan høre på hendes stønnen og hendes åndedræt, at hun er ved at nærme sig en orgasme igen, og som følge deraf, sætter hun også tempoet i vejret. Mens jeg sidder så tæt på og beundrer hvor flot hun knepper ham, med hastigt stigende tempo, kan jeg rigtig høre smaske lydende fra hendes helt igennem sjask våde fisse. Dette her er simpelthen en drøm, som er gået i opfyldelse.

Jeg rejser mig op, stiller mig lige bag hende, griber fat i hendes hofter, og presser nedad på hofterne, hver gang hun synker ned over pikken, for ligesom at hjælpe min kone med at kneppe Dennises vidunderlige pik.

Men det er ganske hurtige armbevægelser, for hun har sat tempoet så højt, at jeg næsten ikke kan følge med. Hun knepper nu hans pik med så høj fart at, jeg nærmest ville sige at jeg ikke har set noget lignende. Fuldstændig vild og hæmningsløst knepperi, skal man lede længe efter, og nu skriger hun hendes orgasme ud i rummet, og får lige flettet ind: Åååååhhhh Dennis, jeg elsker din pik.

Fantastisk elskerinde jeg har fundet mig, synes du ikke Jens, siger Dennis. Hmm hvad skal man svare, jeg har jo ikke fået lov at have sex med hende i flere år, så jeg ved det jo ikke. Så jeg siger: at dømme efter hvad jeg kan se, så ser det da ud til at hun er ret fantastisk. Han siger: jeg har da prøvet nogle stykker gennem tiden, men din kone er godt nok min favorit elskerinde. Hende tror jeg sku aldrig jeg slipper igen. Birte sidder nu helt stille med pikken dybt begravet oppe i sig, og ser lidt udmattet ud. Hun siger til mig: Og ved du hvad der er så fantastisk ved Dennis, ud over hans dejlige super pik, ? Det er at han kan bare blive ved, lige til jeg beder ham om at komme. Han har fuldstændig kontrol over sin spermafgang. Dvs. din kone har fuldstændig kontrol over min spermafgang, bryder Dennis ind. Hun fortsætter: og det kan jeg huske, at det altid var problemet med dig. Du kunne aldrig holde ret længe, og kom altid alt for hurtigt, typisk 5 til 7 minutter, så var du færdig, og jeg fik aldrig det pik jeg gerne ville have. Men det kan jeg lige garantere dig for at jeg får her. Og hvis jeg har lyst, skal jeg bare sutte ham i et par minutter, efter han er kommet, så er han fuldstændig klar igen. Jeg kigger på klokken, okay 5 til 7 minutter, kontra det her. De har faktisk kneppet over en time nu.

Jamen du ser da også ud til rigtig at nyde hans pik, siger jeg. Der er faktisk også noget jeg gerne ville prøve at nyde i dag, siger jeg til hende. Nu har du godt nok sagt at du ville drikke hans sperm i dag, men som jeg også sagde før, så har jeg set så mange lækre pornofilm, hvor pigerne bare sutter pik, og drikker sperm, så jeg har egentlig selv fået lyst til at prøve. Så jeg tænkte på, om Dennis kunne komme oppe i dig, hvis jeg så ligger klar, under dig, og du lader al spermen løbe ud af fissen, og ned i munden på mig. Så kunne vi evt. dele det til sidst, og drikke hver sin halvdel. Det ved jeg ikke om det er okay for jer ?

Jeg tror det gør hende lidt liderlig igen, at høre, for hun begynder nu, små stønnende at sidde og køre rundt med underlivet på hans mave, stadig med pikken dybt begravet oppe i sig. Med hænderne støttende på hans brystkasse, kigger hun ham dybt i øjnende, mens hun siger: Dennis jeg tror vi skal følge Jens`s anvisninger i dag, det lyder faktisk rigtig frækt. Jeg har egentlig også enorm lyst til at mærke alt dit varme sperm, sprøjte og flyde, dybt oppe i fissen på mig. Så skal du give mig en himmelsk orgasme.

Han svarer: Den er jeg da helt med på min yndling.

Jeg er ikke sen til at reagere på deres accept, så mens hun stadig små kneppende vrider sig rundt på hans pik, farer jeg rundt, og samler puder sammen + et tæppe. Jeg breder tæppet (som er et vattæppe) ud på gulvet, og stabler 4 puder oven på hinanden oppe i den ene ende af tæppet (det er meget tykke puder) så der kommer en god højde på dem.

Mens jeg placerer to puder, èn på hver side af tæppet, lidt længere nede (beregnet til hendes knæ). + to for enden af tæppet (til hans knæ).

Hvis jeg havde troet at de pænt ville sidde / ligge og vente, på at jeg kom tilbage, efter at have været i nogle andre rum, for at samle tæppe og puder sammen, så tog jeg godt og grundigt fejl.

Jeg står lidt og kigger på dem, efter at have redt op, nede på gulvet, men det er ligesom om at de slet ikke ænser mig, og er, imens at jeg lavede opredningen, begyndt at kneppe ret heftigt igen.

Jeg tror, at hun tror, at hun hvisker til ham, (men det gør hun ikke, for jeg kan tydeligt høre at hun siger til ham): Åååhh Dennis, det er fedt nok at kneppe lige foran min mand, men det fedeste er altså at have dig for mig selv. Imens kan jeg se, at min kone nærmest æder hans store pik med fissen, og faktisk banker fissen ned over ham igen og igen.

I guder hvor er det liderligt det her tænker jeg, og trækker bukserne af mig selv, med tanken om, at hun måske kunne finde på at tage min pik i munden, når vi lige om lidt ligger i min planlagte stilling.

Jeg rømmer mig lidt, for ligesom at gøre opmærksom på min tilstedeværelse, men de ænser intet. De knepper bare på livet løs nu, og jeg kan se at Birte er mest vild. Hun hopper simpelthen op og ned på hans enorme store pik, og stønner og skriger så meget, at jeg må indrømme, at jeg har aldrig set en så stærk og intens orgasme, hos nogen kvinde før. Hun skriger et øresønderrivende skrig ud, da hun kommer i en mega orgasme som jeg aldrig har set før. Og kort tid efter synker hun sammen, over ham, og ligger helt udmattet, med næsen begravet i hendes egen trusser, som stadig hænger om halsen på Dennis. Og når hun ligger der foroverbøjet, er hans pik efterhånden kun halvt inde i hende.

Efter at de har sundet sig et par minutter, siger jeg: Jamen hvis i er klar til min lille plan, så ville jeg da gerne inviterer jer en lille smut ned på gulvet.

Jeg føler næsten at de kigger bebrejdende på mig, da de opdager at jeg har taget bukserne af, og står nu med pikken strittende lige ud i luften.

Det var vist ikke lige deres plan at den skulle deltage.

Jeg ligger mig ned på ryggen på tæppet, og min pik står lige op i luften, af bare liderlighed.

Næsten nervøst spørger hun: Hvad er det du ville nu ?

Jeg svarer: Hvis du ligger dig på alle fire, med fissen placeret lige over mit ansigt, og med knæene på de to puder, så kan han tage dig bagfra.

Det skulle ikke siges to gange. I løbet af et kort øjeblik, er fissen placeret direkte over min mund. Perfekt højde på puderne tænker jeg. Dennis havde fattet hvad min plan gik ud på, for hans store pik står allerede afventende og klar, lige over min næse og øjne. Hendes dejlige skamlæber hænger faktisk nede i munden på mig, så de bliver nu slikket godt og grundigt. Hun er bare så gennem våd at jeg føler, at deres dejlige kneppesafter, stille løber ned i munden på mig, så der bliver slikket og smasket, det bedste jeg har lært.

Dennis er nu blevet så utålmodig, at hans store pikhoved står og prikker på oversiden af min tunge. Jeg bukker nakken let bagover, og han trykker nu hans slimede pik ned i munden på mig. Fedt tænker jeg, flere kneppesafter til mig. Han knepper mig let i munden, nogle gange, for derefter at trække sig ud, og pikken nærmest svupper ud, og lige op på min kones fisse. Jeg har med fingrene skilt hendes skamlæber, så han skal bare trykke til, og det gør han så, og glider op i hende.

Nu slikker jeg på hendes klitoris (som efterhånden har vokset sig meget stor), mens han knepper hende, og min tunge glider op over undersiden af skaftet på hans pik, hver gang han trykker sig op i hende, og det smager bare himmelsk det her. Hver anden gang banker han den helt i bund, og jeg bukker nakken så langt tilbage som jeg kan, og kan komme til at sutte hans kæmpe hænge nosser. Hver gang han har kneppet hende 7-8 gange, trækker han sig ud, og trykker let på pikken nedad, og knepper mig i munden med sin fedtede kæmpe pik, 7-8 gange, og så tilbage i fissen. Det er simpelthen det fedeste jeg har prøvet det her.

Man kan bare ikke komme tættere på. Ligge her og slikke deres forenede kønsdele, mens man hører de dejlige smaske lyde, mens han knepper min kone. Det er alt for liderligt det her, og min pik er ved at sprænges, men den bliver ikke rørt.

Jeg slår blikket ned, og kigger nedover min brystkasse, og kan se Birtes lange hår flyve vildt rundt i luften. Jeg kan ikke se hendes ansigt, men kan høre hvordan hun hviner og stønner: Ååååhhh ja Dennis, knep mig, knep mig, knep mig rigtig hårdt og brutalt. Jeg elsker din pik.

Hvis hun ville, kunne hun bukke let i armene, og nå min pik med munden, men hun gør det ikke.

Når jeg kigger op, kan jeg se Dennis`es ansigt hver gang han trækker pikken ud, for at skifte over til min mund, eller til fissen. Og han har tilsyneladende nok at holde øje med, for ikke nok med at han skal kigge, hver gang, han skifter over, men jeg kan også se at han hele tiden holder øje med Birte. Ligesom om hun slet ikke må røre min pik.

Og dette bliver da også bekræftet, og her topper ydmygelsen vist.

Han trykker sin store monster pik ned i munden på mig, og stopper med at kneppe. Han presser den så langt ned, at end ikke puderne kan give efter mere. Mens han siger: Birte, lover du mig at du aldrig ville være mig utro, at du aldrig ville røre en anden pik, end min ?

Hun siger: Jamen det har jeg da lovet dig mange gange !

Han siger: Ja men jeg ville bare lige sikre mig at din mand har hørt og forstået det, så jeg kan være sikker på, at han ikke forgriber sig på dig. Hun stønner: Ja jeg lover højt og helligt, at det kun er din dejlige pik,

Og ingen andre får lov til at komme op i mig. Ikke engang min mand. Bare du snart giver mig en mega orgasme, knep mig NU.

Her ligger Birtes mand, med hendes elskers store pik, langt nede i halsen, og har ingen mulighed for at kommentere deres hellige elskovspagt.

Men på hendes opfordring, svupper han pikken ud af min mund, og hamrer den nådesløst dybt op i min kone. Han knepper hende nu så vildt og brutalt, at hans store nosser banker imod min pande, hver gang han hugger pikken op i hendes sjask våde fisse.

Det er min mening at jeg ville slikke undersiden af hans pik igen, men det kan slet ikke lade sig gøre, så vildt knepper han hende. Jeg bemærker at hendes klitoris nu er vokset til dobbelt størrelse, så jeg suger i stedet hele klitoris ind i munden, og sutter løs på den. Dette sender hende fuldstændig til himmels, hun hviner og skriger nu så højt, at det svær at skelne om det er af fryd eller af smerte. Men det ER af fryd,

For med hans nosser bankende mod min pande, hendes klitoris i min mund, og så høje smaske lyde fra deres knepperi, at det lyder ligesom en gris der spiser / drikker, skriger hun: Åååååååååååååhhhhhhh Dennis, kom sammen med mig, vi skal forenes i en stor orgasme, fyld mig, fyld mig op med al dit varme sperm.

Og han havde ret. Hun har fuldstændig kontrol over hans spermafgang, for aldrig så snart hun havde skreget det til ham, kan jeg se at hans nosser begynder at trække sig sammen, ledsaget af hans høje brøl.

Nu fyldes min kone med al hans sperm. Efter at han har banket pikken næsten helt i bund, undtaget et par centimeter helt nede ved roden, står han nu helt stille på hans knæ, og pumper løs oppe i hende. Hans kraftige blodårer ved roden af pikken, afslører hvor meget, og hvor hurtigt han pumper oppe i min kone. Han bliver ved med at stå og brøle, og pumpe, og næsten overdøver hendes skrig. Han trækker sig nogle få centimeter tilbage, og banker op i hende igen, og der kommer et skrig / brøl fra dem begge to. Dette gentages vel 8-10 gange, for at tømme pikken fuldstændig.

Han trækker sig halvt ud af hende, og til sidst falder han sammen over hende. Jeg ligger og beundrer hvordan den inderste halvdel af pikken er sivet fuldstændig ind i sperm. Alt hvad der er synligt af pikken slikker jeg fuldstændig ren for sperm og deres kneppesafter, og smager på det. Uuhhmm, det smager faktisk bedre end jeg havde regnet med.

Jeg siger: Dennis vent lige med at trække dig ud, mens jeg på albuerne krabber mig ud under Birte. Jeg vender mig om, med benene forrest, sparker puderne væk og krabber mig ind under hende igen, således at jeg nu ser hendes ansigt, som nu er fuldstændig rød og opkogt. Jeg fortsætter ind under hende, til mit ansigt er lige under deres forenede kønsdele. Dennis har vist mere end forstået hvad det her går ud på. For han tager fat i hendes skuldre, og trækker hende langsomt op mod lodret siddende stilling, mens han siger: Er du klar Jens ? Jeg er mere end klar, svarer jeg. Husk nu at vi skal dele, siger Birte. Da hun er næsten oppe i lodret stilling, siger han: så er det nu, mens han svupper pikken ud. Birte har altså også forstået meningen med mit forehavende. For i samme sekund, han trækker sig ud, sidder hun med sin sperm fyldte fisse direkte plantet på min åbne mund. Der lyder et ordentlig skvulp, og spermen vælter ud af hende, og direkte ned i munden på mig. Det må være en kæmpe ladning han har leveret oppe i hende, for jeg har næsten munden fuld af hans varme sperm, og som hun har holdt varm oppe i sin gennem fedtede fisse. Jeg kigger op på hende og vi får øjenkontakt. Jaaaaaaaaaahh tøm mig så, dit liderlige spermsvin, siger hun. Og jeg kan mærke at hun ligesom presser og kniber, for at få det sidste sperm ud. Og det lykkes også, for jeg kan mærke med tungen at det sidste kommer langsomt sivende ned i munden på mig.

Uuuhhmm, en dejlig fornemmelse, at have munden fyldt med varm sperm, hentet direkte ud af min kones fisse.

Min mund er nu fyldt til bristepunktet, og jeg stikker lige tungen ud gennem alt spermen, for at slikke hende ren. Ret fantastisk, der er indtil nu, ikke gået en dråbe til spilde. Jeg tror også hun fornemmer at der ikke er plads til mere, for hun stiger af, og ligger sig på ryggen ved siden af mig, mens hun siger: Giv mig så hans dejlige sperm. Jeg rejser mig op på albuen, og læner mig ind over hende, hvor hun ligger med afventende og åben mund. Jeg åbner munden ganske let, og spermen begynder nu at løbe ned i hendes mund. Dennis står og betragter os, og siger: Giv hende kun halvdelen, og gem så resten Jens. Okay tænker jeg, jeg havde ellers planer om at jeg ville prøve at sluge halvdelen, men da jeg ikke ved hvad hans plan går ud på, så adlyder jeg i spænding det videre forløb. Da jeg mener at jeg har givet hende ca. halvdelen, lukker jeg munden, og Dennis har i mellemtiden sat sig på knæ, på den anden side af Birtes hoved, med hans halv slappe pik. Hun rejser sig op på albuen, så hendes ansigt er lige ud for pikken, og begynder nu at lave bobler (som var det tyggegummi) af hans sperm.

For hver gang hun laver en bobbel, prikker han hul på den med pikhovedet, og kører den videre ind i hendes spermfyldte mund. Sådan gør de 15-20 gange, mens de morer sig ganske højlydt. Og det er da helt tydeligt, at det er et fast ritual som de har her. Jeg kan se at han nu er blevet hamrende stiv igen, og nu beordrer han mig ned til hendes fisse, hvor han med fingrene, åbner hende så meget han kan, og beder mig om at aflevere det sperm som jeg har ligget og gemt på i min mund. Det gør jeg så, og ser nu hvordan det dejlige sperm, som jeg lige har suget ud af hende, næsten forsvinder op i hende igen. Og aldrig så snart jeg er færdig, sidder han på sine knæ, nede imellem hendes ben, og borer sin store pik op i hende igen.

Præcis som hun sagde tidligere, “Jeg skal bare sutte ham et par minutter, og så er han klar igen” og nu voldknepper han min kone så hårdt og brutalt, at hun skriger og hyler, som jeg aldrig har hørt hende før, knepper løs i sit eget sperm, og hans pik er nu endnu flottere end før, smurt ind i sperm fra hoved til rod. Hun har tilsyneladende ikke slugt hendes del af spermen endnu, for imellem hendes skrig, tungekysser de, og ligger og leger med spermen, fra mund til mund.

Alle disse indtryk. Al den liderlighed, har gjort mig og min stive pik, så liderlig, at jeg har sat mig på en stol, spyttet i hånden, og er begyndt at sidde og gnide på mit sprængklare pikhoved. Og med smagen af Dennis spermrester i min mund, ville jeg tro at der kun går 30 sekunder før jeg eksploderer i en orgasme, ud over min egen mave.

Og i samme nu hører jeg skrig og brøl fra de to elskende, og Dennis sprøjter sit sidste sperm, dybt op i min kone. Jeg ser at hun gør en kraftig synkebevægelse, og der slugte hun spermen fra hans første udløsning.

Han falder sammen over hende, mens hun holder ham tæt ind til sig.

Pludselig farer en djævel i ham: Gud jeg har travlt, jeg må se at komme ud af døren, jeg skal nå det sidste tog.

Han trækker sig langsomt ud af hende, og hans pik er fuldstændig smurt ind i sperm. Han tager hendes trusser fra sin hals, og tørrer pikken af i dem, og går hen til mig, og hænger dem rundt om halsen på mig, mens han siger: Her Jens, nu kan du gå og dufte til din kones og mine kneppesafter lidt, men husk: Jeg er den eneste hun modtager pik fra, og hun er mig ikke utro.

Birte rejser sig op, for at sige farvel til ham, og får øje på min spermfyldte mave, og siger: I guder, hvad laver du dit perverse spermsvin?

Dette spørgsmål stod ubesvaret hen, for jeg var helt og aldèles blevet ydmyget til det yderste.

Det sidste jeg hører, er at hun står ude ved hoveddøren og siger farvel,

Og hun takker ham, for hans dejlige store pik, og alt hans dejlige sperm. (kan jeg et eller andet sted godt forstå)

Men jeg fik prøvet at sutte pik og smage sperm, og det var rigtig dejligt.

Så dette mål nåede jeg da.

porno med danske piger