Første gang med Konepasseren – en gave fra min mand

I novellen er min mand omtalt som ceremonimesteren og Konepasseren er omtalt som Hans/Han/Ham.

Jeg gik nervøst rundt omkring bordet – havde åbnet den anonyme indbakke mindst 5 gange i løbet af 10 minutter – var nettet mon nede? Ingen besked – åh, nej med alle de piger var jeg nok ikke interessant nok! Sådan en gift kvinde – og var det billede jeg havde sendt til den fremmede mand mon overhovedet noget? Den ene del af mig ville ønske at jeg aldrig havde taget kontakt, og endnu mindre at min mand havde sagt ja, og at Konepasseren havde svaret!!

Katastrofetankerne kører på højtryk: hvad hvis min mand bliver jaloux eller ingen af mændene finder mig spændende nok; hvad stiller man mon så op med 2 x hængepartier? Men der er ingen vej tilbage, Jeg er draget, draget af lysten, spillet, og jeg ved godt at jeg længes, længes efter at få lov, lov til mere end alt det jeg udlever med min mand – hvilket absolut ikke befinder sig i den kedelige ende af sexlivet Den centrale del af mig er varm, og jeg kan mærke lysten komme helt nede fra maven og jeg bliver hævet og brystvorterne vågner ved tanken om, hvad jeg kunne foretage mig med de to mænd, hvis vi mødes.

Min dejlige mand, som jeg har været sammen med i mange år, har indvilget i at give mig en uforglemmelig gave, og han har af Konepasseren fået nogle gode råd – og min mand er valgt som ceremonimester i vores fælles eventyr. En leg, hvor mændene har taget over, og jeg er henvist til at vente og fantasere om hvad der mon skal ske.
Fokus, hvad er fokus? Jeg kan ikke holde tankerne eller fingrene i ro – onanien giver mig kun midlertidig forløsning, og tankerne vandrer, vandrer med længsel og uro.

Der er 24 timer tilbage til vores møde på hotelværelset. Mændene har aftalt rammerne, nødplan ved jalousi, kodeordene, og drøftet hvad jeg kan lide! Mærkeligt, befriende og meget pirrende for en selvstændig kvinde, at det hele starter med respekt og forståelse mellem mændene, og at jeg ”blot” er pakken som skal deles. Hvordan ser Konepasseren mon ud, hvad har de aftalt, og hvordan er han mon, kører rundt i mit hoved – og jeg lukker øjnene for en stund og tager mig selv i at røre ved mine bryster, imens jeg sukker højlydt.

Har bestilt tid til den store tur på en skønhedsklinik og skal have lavet falske negle, som jeg har tænkt mig – hvis jeg tør – at lade vandrer rivende ned at deres ryg og inderlår. Kvinden spørger om jeg skal noget særligt; ”Nej svarer jeg uskyldigt”, imens jeg kan mærke spændingen, angsten og liderligheden i et væld af kaos inden i.

SEX I DAG?

Min mand og jeg står på hotelværelset, og vi er begge meget nervøse. Vi har været ude og spise, og jeg har aldrig haft så meget fokus på andre mænd imens jeg tænkte; ”Åh nej, lad det ikke være ham”, eller “Åh jo, ham der må det godt være! ” Lysene, vinen, de pæne glas, legetøj og de frække klæder er klar. Jeg står under bruseren og mine brystvorter er stive af forventningens glæde. Det varme vand glider ned ad min krop og tilsniger sig adgang til mit inderste, og jeg er nød, nød til at lade fingrene vandre samme vej. Gør os pæne, og jeg har læst at Han er til det æstetiske, hvilket min mand også er – så jeg er klædt i sorte strømper, høje hæle, hofteholder, sort brystholder og en gennemsigtig top med bindebånd, ingen trusser og en sort tæt nederdel.
Det banker roligt på døren, imens jeg kigger nervøst på min mand for at sikre at alt er ok. Min mand nikker, ind træder Konepasseren, og jeg kan mærke min egen lettelse.

Han er høj, mørk, dejlige hænder og har et dybt, frækt og varmt blik. Han rækker hånden ud mod min mand, og jeg ser mig selv ude fra stå op ad en søjle i rummet med det ene ben bøjet og fodballen hvilende op ad søjlen, genert, men alligevel som en anden godte, der gør sig til overfor begge mænd. Han kigger intens på mig og siger: ”Du ser dejlig og fræk ud.” Min mand smiler veltilfreds tilbage, og jeg slår blikket ned for en stund, samtidig med at begge mænd transformeres for mig til at blive fremmede mænd, som jeg vil behage og legen begynder!

Jeg går ind på badeværelset, og udenfor kan jeg høre mændene gennemgå aftalerne. Seriøsiteten, ønsket om at give mig alt hvad jeg drømmer om, og begæret går gennem lokalet, og det føles mærkeligt men rigtigt – jeg er i trygge hænder og kan give slip, slip og lade mine indre lyster tage over. Ceremonimesteren beder mig om at tage min nederdel af, og jeg lader helt blufærdig og genert klæderne falde, så mændene kan se min nedre del af kroppen. Jeg kan mærke Hans (Konepasserens) faste og frække blik på mine bryster som fortæller mig, at han vil have min overdel af, så de også kan begære mine bryster.
Viser min respekt for Ceremonimesteren ved at gå over til ham først, løsner knapperne i hans skjorte og tager hans bukser af som var det første gang jeg gjorde det. Det er intenst, og der er stilhed i rummet. Ceremonimesteren spørger Ham om jeg må give ham samme tur? Han svarer: ”Meget gerne”, og sætter sig på stolen. Han samler sine hænder bag stolen, og jeg glemmer et øjeblik at trække vejret af ophidselse. Kender tegnet til legen, og ved at jeg har kontrollen for en stund! Bevæger mig langsomt, langsomt og drillende hen imod Ham, og sætter mig overskrævs på ham, imens jeg laaangsomt og med meget feminine bevægelser begynder at løsne hans skjorte. Det blik han sender mig imens giver kuldegysninger, og jeg er ikke et sekund i tvivl om, at Han også kan være styrende og bestemt. Mine læber søger hans, og det føles anderledes, pirrende og dejligt at mærke hans krævende tunge i min mund. Jeg lader mine hænder glide tæt på huden ned over Hans overkrop, sådan at han kan mærke min varme. Tirrer ham, trækker det, trækker det ud, imens jeg kan mærke Ceremonimesterens utålmodighed i baggrunden. Uha en sidegevinst for en drillesyg fræk kvinde, som jeg ikke havde forudset, men jeg kan lide det, det jeg fornemmer hos begge mænd.
Jeg løsner Hans bælte og bukser, og jeg kan mærke at han dirrer. Nu har Ceremonimesteren fået nok af at vente, så hans tone lyder beslutsom bagfra: ”tag ham i munden”. Jeg lader mine negle glide ned ad ham, ned til Hans pik, som knejser forventningsfuld hen imod min mund. Jeg starter med hans mellemkød, nosser, tager dem i munden og smager på dem. Kan høre på hans åndedræt, at jeg er på rette spor, og lader roligt min tunge glide op af ham imod, imod hans streng. Jeg bliver våd, meget våd, og jeg spørger Ceremonimesteren om han kunne tænke sig at røre ved mit skød. Han kommer hen til mig, og jeg kan mærke hans velkendte dejlige hænder overalt, og han lader sine fingre glide ind, ind i varmen, hvor han bevæger dem mod g-punktet, i mens han med hæs stemme fortæller mig hvor hævet, varm og klar jeg er til to mænd.
”Jeg skal vist alligevel ikke blindfoldes med to så dejlige mænd, som ser på mig med det blik”, når jeg lige at tænke. De blikke, blikke som får mig som kvinde til at føle mig hel specielt, og som jeg ikke vil lukke ude så meget som et sekund! Tager Hans lem ind i min mund, og rækker ud mod Ceremonimesterens lem med mine hænder – det falder mig nemt, nemt, meget nemt at koncentrere mig om dem begge på samme tid.

Jeg har deres fulde opmærksomhed, og nu overtager de styringen med en ro og intensitet, som jeg ikke har oplevet før. Jeg bliver lagt på sengen med Ceremonimesterens lem i munden og helt af mig selv, skiller jeg mine ben, så de kan se mit fugtige skød. Han bevæger sig hen imod mit skød, og mine ben ryster af forventning og spænding.
Han starter blidt og forsigtigt med hans varme tunge, og jeg går i bro i et støn. Støn! Det er skønt, tilpas pirrende, og jeg nyder at være optaget oralt to steder. Ceremonimesterens åndedræt og intense blik hen imod mit skød fortæller mig, at også han nyder synet af det, af mig, og det at se en anden mand tilfredsstille mig, mig.
Efter en stund hører jeg mig selv bede jeg dem om at bytte plads, og jeg bringes igen højt stønnende til ekstase af min dejlige Ceremonimester, og jeg føler mig som den mest heldige kvinde i verdenen imens orgasmerne kommer rullende. Mændene betragter mig, min krop og mit ansigt med mørke intense blikke.
Mændene bøjer mine ben op, så mit skød åbnes, og imens den ene holder mine ben oppe og kysser mig, fører den anden sine hænder op i mit underliv, finder mit g-punkt og begynder at bevæge sig rytmisk op og ned. Lyden, lyden af safterne som dannes går gennem rummet, og som var de langt borte, kan jeg hører dem begge fortælle mig hvor dejligt varm, våd og stram jeg er. Hænderne i mit skød bevæger sig hurtigere og hårdere op og ned, og jeg kan mærke orgasmen komme sammen med en lind strøm af væde.

Ceremonimesteren spørger Ham om han vil trænge ind i mig, og for en stund står luften stille. Det er vist ikke aftalt, kan jeg fornemme, og de 2 mænd ser på hinanden et øjeblik, inden de ser på mig. Han, han retter mig til, og han lader roligt og fast sine hænder glide op fra mine anklerne og op mod inderlårene, og jeg kvitterer, kvitterer med støn og hævet brystvorter. Jeg kigger lidt nervøst, nervøst på Ham for det er første gang i rigtig mange år, at en anden mand skal trænge ind i mig. Han smiler roligt, kontrolleret og opmuntrende tilbage. Han tager sine hænder om mine baller, og trænger roligt ind i mig. Hans lem åbner mig langsomt, og det føles dejligt og varmt – i det sekund jeg begynder at bevæge mit underliv i cirkelbevægelser mod ham, begynder han at bevæge sig oppe i mig.
Vi kysser og jeg begynder at stønne. Efter en stund rækker jeg hænderne ud mod Ceremonimesteren og inviterer ham – ham og hans pik indenfor mine læber. Tid og rum er forsvundet, forsvundet for længst, mændene bytter plads og Ceremonimesteren trænger bestemt og hårdt ind i mig, og jeg fyldes igen, igen al imens han kysser mine bryster. Jeg går længere, længere ind i mig selv, i lysten og følelserne. Mærker jeg bliver vendt rundt på alle fire, og kan mærke dem, dem, dem alle steder.
Ceremonimesterens hænder finder mit bagerste skattekammer, og jeg kan mærke, at jeg er klar, klar og tillidsfuld nok til at udleve en meget hemmelig fantasi, som jeg aldrig, aldrig har nævnt for nogen. Klar til mere! Cermonimesteren foreslår, at jeg sætter mig oven på Ham. Modigt tænker jeg, da ingen af dem er til mænd. Jeg hviler min overkrop mod Ham, og fører hans lem, lem ind i mig. Ceremonimesteren erobrer sig langsomt vej op bag i, og jeg befinder mig pludselig i grænselandet mellem smerte og lyst – det land som jeg lejlighedsvis elsker at befinde mig i.
Jeg er fyldt, fyldt helt ud begge steder, og jeg trækker vejret helt nede fra maven for at give plads, plads og rum til dem begge. Mændene finder en rolig og fræk fælles rytme, jeg finder min klitoris, og sammentrækningerne begynder. De kan begge mærke, mærke min orgasme, og de stønner begge højlydt, da de kommer.
Duften af lir, sæd og kropsvæsker står i rummet, og luften bærer tydeligt præg af mine safter, imens jeg sidder på hug og kæler mig selv med fire intense mørke pupiller som ser, ser næsten igennem mig og ser på, på at jeg kommer, kommer og kommer. Min krop står som i en bue, og en af mændene støtter mig i mens jeg falder helt sammen.

Vi sidder, sidder sammen bagefter med tøj på og evaluerer. Det føles rigtigt, dybt seriøst og respektfuldt for det, og det værdifulde i at leve og udforske sin seksualitet på denne måde. Vi taler om det frække, om lysten, men også om smerten i at se sin elskede med en anden – overfor alt det som man får ved at give slip, slip. Respekten mellem mændene kan fornemmes i rummet, ingen konkurrence, men en glæde over at have givet mig, mig en tryg og fræk oplevelse.
Mærkeligt at sige farvel til en som for meget kort tid siden var inde, inde i ens mest dyrebare! Fik de mon overhovedet tid til at drikke deres vin? Tænker jeg med et genert og glad smil. Mine øjne søger min mands, og jeg kan se i hans faste blik, at jeg skal bruges, bruges igen og igen til den lyse morgen.

Har det kropsmæssigt i flere dage som om at jeg har løbet en maraton, men det har jeg jo på en måde også. Jeg er berusende, berusende øm alle steder, og mine tanker glider tilbage, tilbage til det hele.
Sidder på arbejdet; ”Sender man ikke et takkekort efter en stor fest?”. Jeg rejser mig og går ud på toilet, drevet, drevet af lyst, og trangen til drille.
Jeg tager mine bukser og trusser af, skiller benene, og mine hænder finder min klitoris, som hurtigt bliver våd og varm af den indre film, som kører i mit hoved. Jeg sætter min finger tæt på den hævet klit, og tager billedet. Det er svært med alle de safter, men det lykkedes, og inden jeg når at tænke mere, skynder jeg mig at trykke på send knappen til de to fantastiske elskere. Tvivlen og uartigheden står nærmest mejslet i min pande, og jeg kan mærke min mave krampe sig sammen i både lyst, skam og frygt. Mobilen klikker, klikker med besked, og der er flere, flere store smileys som blinker frækt, og med teksten; ”På gensyn!” og ”En fræk og respektfuld hilsen til den stønnende, våde oral-pige!”.

Forfatter: kunde ved konepasseren

porno med danske piger