Svigerdatteren: Jeg havde sex med min svigerfar!

SPAR MANGE PENGE

Gregers var nok lidt for ung til at binde sig. Men vi forlod hinanden som gode venner, da han drog til Grønland. Jeg savnede meget at have en fast fyr, og gik et stykke tid gik jeg og hang lidt med næbet.

Tilfældigt mødte jeg Gregers’ far, Ulrik, en dag jeg var inde på Strøget. Han savnede mit selskab i det store hus, nu hvor Gregers var taget nordpå. Vi aftalte, at jeg skulle komme ud til middag hos ham næste dags aften.

Jeg var flyttet hjem til mine forældre igen, og min mor glædede sig over, at jeg for en gang skyld ikke bare skulle sidde derhjemme i Valby. Hun bemærkede godt at jeg var stadset lidt ud med en raffineret kjole og højhælede sko, der gjorde det lidt besværligt at gå op til toget.

Ulrik tog i mod mig i hoveddøren. Han var selv klædt pænt på. Når han holdt selskab havde han altid Fru Lassen til at lave mad. Det havde også i aften, selv om det kun var mig der kom. Vi fik en udsøgt middag med alle de rigtige vine til.

Jeg havde været ved frisøren nogle få dage før, og Ulrik bemærkede, at jeg havde fået taget en del af længden. Mit hår nåede dog stadigvæk ned til skuldrene, som var helt bare i min sorte selskabskjole.

Det var dejligt for mig at snakke med Ulrik igen. Vi havde ikke set hinanden i flere måneder, og vi havde begge savnet den andens selskab. Mens jeg havde boet sammen med Gregers, havde jeg nok slet ikke været bevidst om hvor dejlig en mand Ulrik var. Jeg følte det som en stor velvære at mærke hvordan en mand, der kunne være min far, behandlede mig galant og ligeværdigt.

Mens vi drak kaffe efter middagen, kom vi til at tale om udsigt over Øresund. Jeg vidste det ikke, men faktisk var der udsigt fra altanen på første sal. Han lod mig gå først op af trappen og gik selv lige bagved. Vi skulle igennem hans soveværelse for at komme ud på altanen. Der var en storslået udsigt over det blanke blå vand.

Jeg mærkede hans varme hånd om min skulder. Han stod lige bag mig, og da han havde skubbet mit hår til side, gav han mig så et kys i nakken, rigtig varmt og inderligt. Hans hænder var nu om min talje. Jeg vendte mig om uden at han slap mig, så lagde jeg mine arme om hans hals, og vores læber blev suget mod hinanden i et langt vådt kys.

Vi må have stået der et stykke tid, for det begyndte at blive lidt koldt. Ulrik foreslog at vi gik ind. Jeg nikkede bare og smilte til ham. Uden at slippe hinanden gik vi de få skridt ind, og jeg befandt mig nu tæt omslynget med min ekskærestes far midt i hans soveværelse.

Jeg mærkede hans hænder på min ryg, i det han lynede min kjole ned.

“Hov”, udbrød jeg.

“Jeg ka’ mærke at du har lyst”, sagde han bare.

“Ja, det har jeg vist, hvis du tror det går an”, viskede jeg.

“Du har måske fundet en ny kæreste ?”, spurgte han.

“Nej”, svarede jeg, “Men hvad med Hanne? Er I ikke kærester?”.

“Hanne er bare en god veninde”, beroligede han mig, “Tænk ikke på det”.

Jeg huskede ellers meget tydeligt, at Gregers fortalte mig at hans far havde en elskerinde, og at det var Hanne. Nå, men det kunne da godt være, at hun nu ikke længere var Ulriks sengeveninde længere.

Jeg fik dog hurtigt andet at tænke på, for Ulrik var jo ved at tage kjolen af mig. Med sine sikre bevægelser fik han den nemt listet af mig. Det liderlige blik i hans øjne var tydeligt nu, da han så mig stå i sorte blondetrusser, sort strømpeholder og nylonstrømper.

Han havde lagt jakken tidligere på aftenen, så mine hænder fandt vej til slipseknuden, som jeg løsnede. Jeg mærkede hans hænder kærtegne min ryg. Da slipset var væk kunne jeg så knappe hans skjorte op, og hans varme behårede brystkasse dukkede frem. Jeg fik trukket skjorten op af hans bukser, så jeg kunne tage den helt af ham.

Vi satte os på sengekanten, og mine hænder ville alle steder på hans dejlige overkrop. Man skulle ikke tro at han var over halvtreds med så sportstrænet og spændstig krop.

Ulrik sagde viskende til mig, “Mens du boede her, så jeg en dag, at du havde hængt nogle strømper til tørre i jeres badeværelse. Jeg havde været nede hos jer med noget post, da jeg så, at det ikke var strømpebukser, men rigtige strømper, som pigerne brugte førhen”.

“Jeg ka’ bedst li’ at gå med sådan nogle”, svarede jeg.

“Det ser bare så sødt og sexet ud, når du gør det”, supplerede han.

Han lod sin ene hånd følge mit ben ned til gulvet. Jeg løftede det, så han let kunne fjerne min sko. Vi gentog den kærlige øvelse med det andet ben. Jeg bukkede mig forover, så jeg kunne binde hans sko op. Da hans sko og sokker røg af, mærkede jeg atter hans hånd på min ryg. Han havde fri adgang til mine trusser og strømpeholderen.

Han holdt mig om ryggen, mens han med den anden hånd fandt mine bryster. Jeg var som ler i hans hænder, mens jeg blev mere og mere liderlig af hans kæleri for mine bryster. Forsigtigt lod han mig glide tilbage på sengen, før han lagde sig ved siden af og kyssede mig på munden, på brysterne, på maven og til sidst på mine små trusser.

“Åh Ulrik”, udbrød jeg, da han trusserne af mig.

Han havde sikkert allerede konstateret hvor drivvåde de var, da han førte dem ned over strømperne og helt af.

Han gav mig en lille pause, hvor jeg kunne trække bukserne af ham. Hans underbukser fik et kram, før jeg også trak dem af ham. Jeg måtte jo bare se hans stive pik. Med fingrene kælede jeg for den, og da jeg havde skubbet forhuden helt væk, kunne jeg kysse og slikke den stive pik.

“Du gi’r mig stiv pik, bare ved at se på mig med dine dådyrøjne”, viskede han til mig.

“Jeg tror godt den kan mærke, at den skal op i min snævre fisse”, viskede jeg til Ulrik. Det gjorde bestemt ikke hans pik mindre stiv.

Mine øje veg ikke fra hans store pik, mens han trak strømperne af mig. Den blev bestemt ikke mindre, da hans sikre hænder åbnede hægterne i min strømpeholder.

I det han fjernede de sorte blonder, viskede jeg, “Nu ska’ jeg ha’ din pik op”.

SEX I DAG?

“Ska’ jeg ikke varme dig op først?”, spurgte han mig sødt.

“Det har du såmænd allerede gjort”, kunne jeg kun svare.

Jeg satte mig op på ham, og han førte sin stive lem ind i min drivvåde åbning. Det gøs i mig, da jeg gled ned over den store stive pik, og jeg begyndte refleksmæssigt at ride op og ned. Ulriks ansigt viste tydeligt, hvor han nød mine bevægelser, og hans hænder ville være overalt på mig. Ikke mindst når han tog på mine bryster blev jeg mere og mere vild og liderlig. Til sidst kunne jeg ikke mere, og jeg gled ned på siden af Ulrik.

Han var hurtig til at vende sig om og snart lå jeg nederst og modtog Ulriks pik i dybe stød i min sjaskvåde kusse. Jeg mærkede hvordan hans pung og sten rytmisk klaskede mod mine balder, og jeg tænkte på al den varme sæd de måtte indeholde, og som snart skulle sprøjtes op i mig. Min orgasme var nu ikke til at styre, og jeg mærkede hvordan jeg rystede og krampede i hele kroppen. Det blev for meget for Ulrik, og i et par voldsomme og dybe stik, sendte han sin udløsning op i mig.

Næste morgen vågnede jeg tidligt, og Ulrik sov da også endnu. Jeg listede ud på badeværelset og blev vasket, men da jeg klædte mig på, følte jeg det lidt morsomt, at stå i selskabskjole på den tid af dagen. Ulrik vågnede og lavede morgenmad til os, og mens vi spiste, spurgte han mig, om ikke jeg hellere ville bo hos ham end hjemme hos mine forældre. Jeg havde jo boet i samme hus før, så det var nemt for mig at flytte ind hos Ulrik.

De første mange aftener måtte vi elske i flere timer, før vi havde fået nok.

Som ugerne gik, fik jeg et bedre og bedre forhold til Hanne. Hun fandt sig i, at Ulrik havde mig. Det gik op for mig, at han havde en svaghed for piger på min alder, men noget varigt var det ikke hidtil blevet til. Hanne var han altid vendt tilbage til, og hun var parat til at vente på ham. Selv om hun var 45 år, kunne hun sagtens gå for at være ti år yngre. Med sin slanke krop og flotte holdning, var der lidt af en model over hende. Hun arbejdede som stewardesse og havde meget skiftende arbejdstider,

En aften Ulrik klædte mig af, havde jeg en lille fræk chemise på under kjolen. Det var åbenbart noget der virkelig tændte ham at se mig i den. Han forklarede mig at en kvindekrop i tynde, bløde og blanke stoffer var en af hans store svagheder. Han kunne blive vildt liderlig af at se mig i en elegant lille underkjole eller et pikant lille skørt, og jeg havde jo altid selv været glad for at pynte mig i raffineret undertøj. Så ret hurtigt blev chemiserne og underkjolerne en fast del af mit undertøj.

Det blev lidt af en pikant leg for os, at jeg lod en lille blonde komme til syne under kjolen eller i åbningen foroven, og jeg nød at se, hvor det pirrede Ulrik at få øje på mit fine undertøj.

En dag havde jeg, uden at tænke på det, på den måde indledt vores lille forspil. Jeg havde knappet blusens øverste knapper op, så der var en lille sort blonde synlig for Ulrik, og han havde allerede bemærket den flere gange. Da jeg satte mig på en stol, lod jeg med vilje min nederdel glide så meget op, at han også kunne se en den brede blondekant forneden på underkjolen.

Vi skulle have et par af hans advokatkollegaer til middag den aften, og jeg gik ovenpå for at klæde om. Jeg havde kun lige nået at tage bluse og nederdel af, før Ulrik pludselig dukkede op. Da jeg så hans øjne blev jeg straks klar over, at han var på vej til at tage mig.

“Vi har ikke tid nu, Ulrik”, sagde jeg til ham. “Vi må vente til i aften”.

Ulrik lod som ingenting, mens han liderligt kørte sine hænder rundt på min sorte underkjole. Så førte han mig med et fast greb hen til sengen, og lagde mig ned. Uden videre løftede han op i underkjolen og trak trusserne af mig. Da han havde ført trusserne ned af mine strømpeben, anbragte han den ene af sine varme hænder i mit skød og fik hurtigt en finger til at glide ind i min revne, som allerede var ved at blive våd.

Hans slap min kusse et øjeblik for at knappe sine bukser op, og ud sprang han stive pik. Jeg løftede lidt mere op i underkjolen, inden jeg med den ene hånd førte hans bankende hårde lem ind i min sjaskvåde kusse. Så lå vi ellers der, jeg i undertøj og strømper og Ulrik i al sit tøj, og mærkede den beroligende tilfredsstillelse det altid er, at mærke at den stive pik er på plads i missen, hvor den skal være.

Vi blev dog med det samme begge grebet af den liderlige længsel efter orgasme, og jeg bevægede mit underliv op og ned og i roterende cirkler, mens Ulrik begyndte at støde sit lem dybere og dybere i mig. I løbet af kort tid var jeg tvunget til at skrige af fryd, da min krop eksploderede i en vild orgasme. Ulrik satte i et brøl, da hans udløsning spulede sig ind i min kusse.

Da var bare helt utroligt, hvad lidt sort undertøj havde fremkaldt i Ulrik, lå jeg og tænkte, mens vores safter drev ned af mine ben. Vi havde lavet en stor våd plet på sengetæppet, men jeg havde ikke tid til at skifte det, for vi skulle nu efterhånden skynde os at blive færdige før gæsterne dukkede op.

En aften var Hanne kommet over til os, og vi havde siddet og delt et par flasker vin. Vi sad alle tre og grinede og pjattede, for der var altid en god stemning, når Hanne var der. Jeg havde jo Ulrik, og Hanne var åbenbart tilfreds med bare at være sammen med os. Jeg var i hvert fald helt sikker på, at Ulrik og hun ikke lavede noget bag min ryg. Det bekræftede Hanne da også for mig, men da Ulrik på et tidspunkt var gået ud på toilettet, betroede hun mig til gengæld, at hun vidste, at han drømte om at få os med i en trekant.

Da Ulrik kom tilbage, spurgte hun mig, om ikke jeg gik med ud på badeværelset. Mens hun tissede og jeg friserede mig, foreslog hun mig, at vi sammen skulle forføre Ulrik. Der var jo en rigtig god stemning, så jeg gik med på ideen, jeg havde godt på fornemmelsen at Ulrik gerne ville tages af Hanne og mig på en gang, og jeg ville gerne gøre alt hvad han havde lyst til.

Hanne havde allerede en plan. Hun hjalp mig af med kjolen, før hun selv lagde blusen og nederdelen. Synet af to kåde piger i undertøj ville nok være en god optakt til at lokke med Ulrik.

Vi gik ind i stuen igen, hvor Ulrik var ved at sætte en ny plade på stereoanlægget. Fra hver side nærmede vi os ham.

“Hov”, udbrød han, da han så os.

Hanne begyndte med det samme at løsne hans slips og knappe hans skjorte op, og jeg bandt hans sko op, før jeg åbnede hans bukser.

“Nej, hvad er det I laver ? Er I ude på at voldtage mig ?”, grinte Ulrik.

“Jah”, sagde Hanne kælent, “Er det ikke det du har lyst til ?”.

Ulrik grinte bare genert, mens han nød at vi klædte ham af. Da han kun havde underbukserne tilbage, satte han sig i sofaen, som om han lige ville forsvare den sidste bastion.

Jeg gik dog i gang med at kæle for den bule som blev mere og mere tydelig i hans underbukser. Hanne havde sluppet Ulrik, og jeg mærkede nu, at hun løftede op i min violette chemise, så jeg blev topløs, da jeg løftede mine arme. Jeg kiggede over på hende og så, at hun var ved at tage sine strømpebukser af. Så kom hun hen og hjalp mig med at trække underbukserne af Ulrik.

Mens Hanne blev liggende på knæ og kælede for Ulriks pik med begge sine hænder, kunne jeg lige fjerne hendes hvide underskørt. Hvis jeg skulle vise bryster, skulle hun vel også, så jeg åbnede hende hvide BH og skubbede den af.

Jeg kyssede Ulrik vådt og inderligt, og han lagde armene om mig. Man kunne tydeligt mærke på ham, at han virkelig nød denne situation med to piger. Det var dejligt at give ham lige det han ønskede.

Ulrik fik lidt senere et ret fjernt blik i øjnene, og jeg så at Hanne nu var ved at sutte på hans stive pik. Han stønnede snart voldsomt, og Hanne stoppede og løftede sit hoved.

“Jeg må hellere holde nu, den skulle jo gerne være stiv længe endnu”, sagde hun stille, og rejste sigt helt.

Hun lagde sine hænder under sine store bryster og løftede dem lidt op, så Ulrik rigtig kunne se dem. Så lod hun sine hænder glide ned af kroppen til de kom til trussekanten. Med to fingre skubbede hun den hvide blondekant lidt ned, og langsomt kom hendes behåring til syne, Jeg kiggede en ekstra gang, da jeg så at hun havde klippet dusken i facon som et lille hjerte.

“Kys Ulrik igen, mens jeg ser det”, sagde Hanne henvendt til mig.

Ulrik havde lagt sig helt ned på sofaen, og jeg lagde mig på knæ ved siden af ham, mens jeg igen overdængede ham med lange våde kys. Jeg mistede koncentrationen lidt, da jeg mærkede at Hanne trak trusserne af mig. Hun kunne dog kun få dem ned til mine knæ, sådan som jeg lå.

Jeg satte mig igen op på kanten af sofaen, og Hanne førte mine små violette satintrusser væk fra mine fødder. Ulrik og Hanne var jo allerede helt nøgne, og mens Hanne igen begyndte at lade sine hænder lege med Ulriks pik, lod han sine fingre bane sig vej til min klitoris.

“Kan du godt lide at se Linda i hofteholder og strømper ?”, spurgte hun Ulrik.

Han smilte bare og sagde, “Ja, jeg synes det er sødt og frækt”.

“Jeg kan også mærke, at din stang bliver ekstra erigeret”, smilte hun tilbage, “Jeg har godt nok ikke haft en hofteholder i mange år, men det burde jeg måske anskaffe igen”, svarede hun sig selv.

“Nu skal du få min tunge at føle igen”, sagde hun så og begyndte igen at sutte på hans pik.

Ulrik havde lige så stille flyttet sin ene hånd ned mellem mine ben, og jeg var faktisk ret våd, da hans fingre banede sig vej. Hanne løftede sit hoved og kiggede på Ulrik mens han fingerkneppede mig.

Han gled ned på ryggen og lå lige så lang han var på sofaen. Hanne så trængende ud og kiggede på mig.

“Hop du op og rid hans stive lem, så skal han få lov til at slikke mig”, henvendte hun sig til mig.

Ulrik strakte sine arme ud og sagde, “Ja, kom piger”.

Da han lå der med sin store pik pegende lodret op i luften, var jeg ikke længe om at sætte mig overskrævs på den. Godt opvarmet, som jeg var, gled den helt af sig selv ind i min våde åbne kusse, og en fryd bredte sig i min krop.

Hanne havde sat sig over hans hoved, og jeg kunne se Ulriks tunge arbejde mellem hendes ben. Jeg lod mig glide op og ned af hans mere og mere stive pik, og min orgasme var pirrende på vej. Hanne var bestemt heller ikke upåvirket af Ulriks legesyge tunge, for hendes krop gav næsten et helt spjæt, hver gang hans tunge kom de rigtige steder i hendes køn.

Til sidst kunne hun ikke bevare roen, og hun skreg og hylede, så jeg heller ikke selv kunne holde igen. Min orgasme blev kun forstærket af, at Ulrik stødte sit underliv hårdt op mod min kusse. Både Hanne og jeg sad og vred os af udløsningens spændinger, og det var nok medvirkende til at Ulrik nu sendte en lang stråle af sæd i min fisse.

Da vores væsker begyndte at sive ud af mig måtte vi bryde op fra sofaen, men efter vi fik vasket os lidt, fulgtes vi alle tre til soveværelset, hvor vi lå og kælede lidt, før vi faldt i søvn.

Som månederne gik, blev jeg efterhånden mere og mere klar over at jeg nok ikke egnede mig til at blive en fin advokatfrue. Ulrik havde faktisk været på vej til at fri til mig, men vi indså nok begge at jeg for ung til at indgå i den rolle. Det var Hanne, der passede til at være frue i det hjem, men hun var ikke parat til at forlade sin mand. Heldigvis bevarede jeg kontakten med både Ulrik og Hanne.

Ulrik ville ikke bare sende mig hjem til mine forældre igen, og det viste hvor stor en gentleman han var. Han havde nemlig skaffet mig en lille lejlighed, som han ville betale mens jeg var under uddannelse.

porno med danske piger