Forbidden Dreams del.2

Det var hans første aften i Miami. Han følte sig træt efter den lange rejse, men samtidig var han ivrig efter at komme ud og se byen. Da han havde checket ind på hotellet, tog han et bad og gik på opdagelse.. Han havde kort lyst hår, klare blå øjne, slidte cowboybukser, en sølvkæde om halsen og han bar en rød skjorte, som var knappet op ved halsen. Han havde en stærk udstråling; han var sikker på sig selv. Kvinderne på gaden drejede hovederne efter ham. Han fandt en natklub der umiddelbart lignede et high-class-sted. Han tænkte at dette måtte være stedet for aftens eventyr, så han gik ind.. uden at vide besked om hvilke eventyr der ventede ham derinde.

Oppe ved baren stod der en ensom kvinde med langt, mørkt krøllet hår. Hun var helt klædt i sort: en lang, nedringet, kjole, sorte stiletter, sorte, firkantede øreringe, sort fremtrædende mascara. Enhver anden kvinde ville ha set kikset eller billig ud i dette outfit, men kvinden her var noget særligt; hun havde en fantastisk sexet udstråling. Hun kiggede på ham i de holdt øjenkontakten 10 sekunder inden hun slog øjnene ned. Hendes store, brune katteøjne havde en hypnotiserende og forførende effekt på Adam. Han gik derover og gav hende hånden. Hun gav ham hånden og han trak hende ind til sig, mens han kiggede hende i øjnene. Hun sendte ham et specielt blik; det var tydeligt hvad hun var ude på.

Han tog hende med hen til en sofa, hvor de ku side alene. De snakkede om eventyr og oplevelser.. samtalen drejede sig hurtigt ind på sex. Kvinden – der viste sig at hede noget så sexet som Juliet – kunne tydeligt mærke på Adam at han var sikker på sig selv, når det kom til sex. Sjældent havde hun mødt en mand, hun – i så høj grad – kunne snakke seksuelt med, uden at han blev forlegen. Hun kunne mærke på ham at han var erfaren. Hun blev tændt af at høre ham snakke mens han så hende direkte – og ganske roligt – i øjnene … så seksuel.

Nu stoppede Adam med at snakke. Han kiggede hende dybt i øjnene. Hun kunne mærke hun blev nervøs. Hun tænkte ca. 5 sekunder, men hendes – knap så uskyldige – tanker blev afbrudt, da han førte en hånd om bag hendes nakke, trak hende ind til sig.. og kyssede hende. Deres læber mødtes i et blødt, varmt kys. Nu blev hun så tændt at hun kunne mærke hun blev våd. Hun kyssede ham vildt igen, førte den ene hånd op under hans skjorte, og sukkede af fryd. Det var som om der var blevet skabt en usynlig mur udenom dem. Verden var væk – der var kun dem.. dem og deres læber.

Adams hænder kærtegnede hende lidenskabeligt. Han førte sine kraftige kunstnerfingre gennem hendes silkebløde hår. Han lod hænderne glide ned af hendes ryg. Han kærtegnede hendes kvindelige hofter. Hans venstre hånd gled ned om hendes velformere bagdel. Hun mærkede et sus i maven, da han førte sin hånd ned til hendes knæ. Han nussede hende bag knæet og lod sin hånd glide op af bagsiden af hendes lår. Han kyssede hende vildt, og lod hånden glide op på indersiden af hendes lår. Hun stønnede ganske lavt og rystede lidt, da hun kunne mærke hans fingre i trussekanten. Hendes brune katteøjne var nu vilde af begær. Hun mærkede hvordan Adams erfarne fingre gled ned til hendes fisse.. Hun kunne slet ikke beskrive hvor meget hun længtes efter at blive taget af Adam, men det var som om han alligevel forstod det. Det var som om hele situationen var noget de havde øvet hver dag i flere år; det var helt perfekt. Hver en lille detalje var mere sexet og romantisk end nogen af dem havde vovet at drømme om før nu.

Adam rev Juliet i nakke håret i samme sekund han lod sin smidige finger glide op i hendes våde fisse. Hun gispede af fryd. Lige som hun troede at hendes verden ikke på nogen tænkelig måde kunne blive endnu frækkere, begyndte Adam at hviske i hendes øre, med sin dominante, mandlige stemme. ”Hvor er du sexet. Jeg ka mærke hvor våd du er! Jeg ved godt du har ventet hele dagen på at jeg ville komme og kneppe dig.. åh.. Du er så fucking fræk.. Jeg ka mærke hvor liderlig du er.. I dag er du min..” Juliet blev så overvældet af seksuelle følelser at hun begyndte at ryste af nydelse. Hun havde aldrig følt sig så fræk som nu – så seksuel. Det var som om hun spillede en rolle en hver dag. Hun skulle være en ”pæn” pige. Endelig var der en mand der forstod at hun var en seksuel kvinde – og at hun ville tages af en mand!

SEX I DAG?

Adam rejste sig op og tog hendes hånd. Hun fulgte med helt naturligt – nærmest automatisk som om han havde været hendes mand i flere år og ledet hende igennem utallige situationer. Men når alt kommer til at alt er det vel ikke et spørgsmål om hvor lang tid man har været sammen, men derimod kvaliteten af de oplevelser man har delt, der sætter rammerne for to personernes forhold..?

Juliets ubevidste tanker blev afbrudt før de nåede at tage form og blive bevidste. Hun nåede at fornemme dem og få et glimt af dem, men hun nåede ikke at tænke de eksakte ord, før hun blev afbrudt af at Adam tog hårdt fat i hende og smed hende op at en dør. Og kyssede hende vildt. BANG sagde det, men døren gav efter, så det lød overvældende uden at gøre for fysisk ondt. Han tog hende med ind ad døren – på toilettet. Nu var han glad for at han havde valgt et high-class-sted. Toilettet var perfekt. Murene og gulvet var sorte og skinnede, der var roser overalt under de store spejle ved håndvaskende – nogle lamper var ødelagte, hvilket gjorde at lyset var dæmpet. Det var nærmest som om skæbnen havde forudset at to heldige, eventyrlystne gæster ville falde for hinanden.. som om skæbnen ville skænke en gave.. i dag..

Juliet mærkede et sus i maven, da Adam uden advarsler kastede hende op på vasken, så hun sad foran ham med let spredte ben. Han flåede hendes elegante, sorte kjole af, hvilket tændte hende så voldsomt at hun kunne mærke at hun blev vådere øjeblikkelig. Hendes fyldige bryster glimtede med svedperler og de var brune efter alle de varme sommerdage, hvor hun havde ligget topløs på Ocean Beach og solet sig. Juliet var så overvældet med følelser at hun troede hun ville eksplodere. Det var som om de seksuelle følelser, der gennemstrømmede hende nåede hver en celle i hendes krop: hendes fødder blev lettere, hendes lår føltes varme, hendes fisse var varm og våd, hendes mave var fuld af erotiske følelser og ophidselse, hendes bryst bevægede sig tydeligt i takt med hendes hurtige vejrtrækning, hendes bryster var ved at sprænge bh’en i luften – og hendes ansigt havde en udstråling der udtrykte hele situationen som ord aldrig ville kunne ha gjort det.

Adam så det blik hun sendte ham. Han havde – på trods af sin erfaring – aldrig set noget lignende. Han så på denne fantastisk sexede kvinde. Tiden stoppede. Han var i nuet. Hun lå foran ham: tændt som aldrig før. Hun lå med en iturevet kjole, læbe stift der var tværet ud om hendes mund efter deres vilde kys, en seksuel udstråling der ville ha gjort Cleopatra misundelig – og røde roser der stod på bordet omkring dem. Adam var i himlen i nat – sammen med verdens frækkeste lille djævel.

Han gav hende et vildt kys og førte en hånd om bag ryggen på hende, der let løsnede hendes sorte bh så hendes bryster endelig fik den frihed de krævede. Han kyssede hende på halsen og førte hænderne ned til hendes trusser. Det var som om de talte sammen på et sprog der ikke fandtes i den normale verden. De forstod hinanden. I samme sekund Juliet mærkede Adams hænder i sin trussekant, løftede hun sin velformede, sexede bagdel uden at tænke over det – og Adam trak trusserne væk i en glidende, elegant bevægelse. Juliet begyndte at stønne ukontrolleret – men lavt – af forventning. Hun ku mærke hvordan ophidselsen pirrede hende. Nu kunne hun snart ikke holde det ud mere. Han gjorde hende sindssyg – hun ville mærke ham NU! Hun spredte sine ben mere. Adam tog hende ved hofterne og trak hende tættere på. Han førte sin hårde pik helt tæt på hendes tiggende fisse. Han førte den ind. Juliet stønnede og gispede af fryd. ”ohhhh.. jaaa.”

Adam førte langsomt sin stive pik dybere ind i Juliet. Han mærkede hvordan hendes våde fisse strammede sig om den store pik. Han kiggede hende dybt i øjnene. Der var en vild elektricitet imellem dem. Han begyndte at tage hende. Først blidt, men med variation. Det var som om Juliet aldrig vidste hvad han ville gøre. Han var vild og seksuel – han kunne ikke styres. Juliet kunne mærke hun var tæt på. Det var ved at være for meget for hende. Hun kunne ikke bære dette erotiske eventyr. Hendes krop længtes så inderligt efter at spring i luften i en vild orgasme. Hendes seksuelle, brune øjne tiggede Adam om at kneppe hende hårdt. De tiggede ham om at lade hendes krop få afløb for hendes behov. Han forstod det straks. Han trak sig ud af hende, rejste hende så hun stod for an ham: nøgen og liderlig. Han kyssede hende vildt og vendte hende om, så hun stod foroverbøjet indover vasken.

Han stillede sig tæt til hende igen. Han stak pikken op i hendes varme fisse bagfra. Hun mærkede hvordan han pressede sit hårde lem op i hendes lille, stramme fisse. Han hviskede i hendes øre: ”nu knepper jeg dig… nu knepper jeg dig som du altid har drømt om ..”.. ”jaa, gør det… åhhh” sukkede hun. Hun var så ophidset at ordnede næsten forsvandt blandt hendes stønnelyde. Hun kiggede op. Hun så sit spejlbillede, roserne, den sorte baggrund – og hendes fantastiske elsker der tog hende. Hun var meget tæt på. ”Jeg kommer om lidt… åhhh.. fuuck.. FUCK! Jeg kommer snaaart..” gispede hun højt. De var i deres helt egen verden.. det var som om de var skabt til at være elskere.. som om hele verden var skabt for at disse 2 personer skulle være elskere. Han kneppede hende helt vildt. Hvis de ikke havde været så ophidsede ville de havde været skræmte over dem selv. Men frygt fandtes ikke i den her verden. Der var kun dem. Dem og deres seksuelle, vilde følelser. ”jaaaaaaaahh” fuuuck skreg Juliet idet hun kom. Hun var i en helt anden verden. Hun blev overvældet af følelserne i hendes krop. Hun lænede kroppen til siden og drejede hovedet om mod Adam – og deres læber smeltede sammen i et kys. Han holdt om hende – og holdt hendes hænder fast mens hun kom. Hun vidste han beskyttede hende – for lige nu havde hun ikke selv kontrol over sin smidige, solbrune krop. Hun kom flere minutter i træk. Hun kunne mærke hvordan hendes våde fisse trak sig rytmisk sammen og stramme om Adam store pik, mens hun var i fantasiland.

Da hendes krop havde fået afløb for alle sine behov trak Adam sig ud af hende, vendte hende om – og gav hende et kys. Hun havde aldrig haft så vild sex. Hun havde aldrig følt noget der ku sammenlignes med hende og Adams verden. Adam havde givet hende en oplevelse for livet.. Det havde været helt perfekt – og nu ville hun gøre det samme for ham. Hun satte sig på knæ foran ham og tog et fast greb om hans store, hårde pik. Hun begyndte at spille hans pik helt vildt. Hun brugte tungen til at slikke på hans pikhoved. Hun kiggede ham i øjnene og tirrede ham helt vildt. Juliet så fantastisk fræk ud som hun sad der. Hun suttede helt vildt. Hun tog den stive pik i munden og suttede så vildt at hun stønnede forpustet. Nu ku Adam mærke at han var tæt på. Han kiggede ned på hende og hun sendte ham sit helt specielle blik. Nu var der ingen vej tilbage.. ”fuuck jaa..”, stønnede han lavt.. ”jeg kommer .. nuu”.. Juliet blev vild af at høre Adams nydelse komme til udtryk. Hun suttede nu endnu mere grådigt end nogensinde. Hun suttede til han kom.. Hun slugte hans varme sæd og nød lyden af hans forpustede, veltilfreds stemme, der fortalte hende hvor fantastisk hun var. Derefter gik de ud af toilettet, ud af klubben og ned til stranden, hvor de gik rundt – hånd i hånd – og snakkede i flere timer. I dag havde været en gave for dem begge. De havde været hinandens gave i dag.

Forfatter: Kevin

porno med danske piger