Forført af 2 tøser

SPAR MANGE PENGE

Jeg kunne se hendes glatbarberede fisse, hun smilede til mig og i det samme kom blondinen tilbage, hun stoppede ved mig og viskede i mit øre: – om 10 minutter på wc’et!…

Jeg mødte dem på den lokale cafe, jeg havde siddet og læst avisen, men havde også lagt mærke til den ene af dem, som havde nogle rigtigt flotte store bryster, som var fint pakket ind bag en tynd hvid skjorte, som hun sad der i lyset, blev den gennemsigtig så jeg tydeligt kunne se at hun ikke havde noget under.
Den ene var blondine med meget langt hår, tynd men med en rigtig piksutter mund. Den anden var tøsen med de store bryster, hun havde skulderlangt sort hår, hendes øjne var isblå og hun havde flotte lange ben som passede perfekt til den lille nederdel og de høje hæle på skoene. De var vel en 18-20 år og sad der og talte om fyre…
Jeg selv er en single fyr på 23 og efter sigende ganske almindelig. Jeg fik endnu en kop kaffe og sad og nød “udsigten” til tøsens dejlige bryster, pludselig rejste hun sig og gik smilende forbi mig for at besøge wc’et, hendes veninde rejste sig og kom over til mit bord og sagde:
-jeg har set at du sluger Pia med øjnene, du skal bare vide at hun er en rigtig frækkert!
-øøhhh nå eehh
svarrede jeg, mens hun satte sig tilbage ved deres bord, dog satte hun sig på en anden stol så hun også sad i lyset, hendes gule t-shirt sad godt stramt, så det var nemt at se hendes små bryster havde stive vorter. Hun sad og suttede på en sugerør, vendte sig om mod mig og suttede rigtigt frækt på det lille rør.

Veninden kom tilbage, og da hun nåede bordet skulle hun have noget i sin taske som stod på gulvet, hun bukkede sig ned, med strakte ben, så hendes korte nederdel gled næsten helt op om røven på hende, hun rettede sig op og satte sig, kikkede over på mig og smilede. Blondinen viskede et eller andet over bordet og de grinede højt, jeg tog avisen og prøvede at lade være med at kikke på dem, men de var godt nok mere spændende end hvad der skete i det danske folketing, jeg kikkede over på dem og frækkerten sad med spredte ben under bordet så jeg kunne se hendes små trusser, hun sendte mig en fin trutmund og de grinede igen.

SEX I DAG?

Blondinen skiftede stol så hun sad med front mod mig, hun tog teskeen op og slikkede frækt på den mens hun kikkede mig dybt i øjnene. Sådan sad de gennem lang tid og skiftevis var frække og sad så og grinede, blondinen rejste sig og gik på wc, frækkerten skiftede stol og sad nu med front mod mig, hun spredte benene langsomt under bordet til jeg til sidst kunne se hendes hvide trusse, hun stak en hånd ned og trak trussen til side, så jeg kunne se hendes glatbarberede fisse, hun smilede til mig og i det samme kom blondinen tilbage, hun stoppede ved mig og viskede i mit øre:
– om 10 minutter på wc’et!
hun gik tilbage til bordet og viskede noget til frækkerten som stadig sad med spredte ben, blondinen lod en hånd glide hen over hendes bryster, med et fantastisk resultat. Hendes vorter rejste sig, så man ikke var i tvivl om at hun var liderlig. Blondinen gik tilbage til wc’et. Frækkerten ventede et øjeblik, rejste sig og kom over til mig, hun gav mig et vådt kys og viskede:
– 2 minutter OK?
– Ja !

Hun forsvandt og jeg sad med en mærkelig følelse, ville de bare grine af mig, eller var det her en drøm?
Nå- men jeg havde jo ikke noget at miste, så jeg rejste mig og gik ud på wc’et.
Da jeg kom ind stod blondinen og tog imod mig, hun sagde:
-Du skal kneppe os!
-øøhh ja ?
– Pia er klar, jeg sørger for at der ikke bliver forstyrrelser.
hun pejede på en af dørene, jeg skubbede til den, her sad frækkerten, hendes øjne var blanke af liderlighed, hun havde spredte ben, ingen trusser, og sad med 2 fingre oppe i fissen. Jeg lagde mig på knæ og hun tog fat om mit hoved og trak mig hurtigt hen til fissen, jeg smagte på hendes safter, uhmm dejligt! begyndte at slikke hende fisse, hun hjalp til med at sprede skamlæberne så min tunge kunne ramme hendes klitoris, hun stønnede kraftigt og hev mig i håret, jeg konsentrerede mig totalt om hendes klitoris og sugede den hårdt, hun skreg:
-JAAA JEG KOOOMMER !
hun kom i en voldsom orgasme, som langsomt klingede af, hun kikkede på mig og sagde:
-Ska’ du ha fisse nu?
mens hun rejste sig og kyssede mig grådigt, hun åbnede mine bukser og hev pikken ud, hun udbrød:
– årh den er stor, bare vent til Lis ser den!
hun gned den og rev tøjet af mig mens hun kyssede mig grådigt, hun skubbede mig ned på wc’et og skrævede over mig, mens hun holdt pikken i den ene hånd gned hun fissen med den anden. Hun sænkede sig og jeg fik pikken op i hende, hun gled ganske langsomt ned over den, til den var i bund, jeg tog fat i de dejlige bryster og hev skorten op over hendes hoved mens jeg slikkede de stive vorter.

Hun begyndte at ride min pik, hendes underliv roterede helt fantastisk og tog favntag på min pik, jeg var kommet i himlen og konsentrerede mig om at kneppe hende og nyde de dejlige bryster der hoppede op og ned lige foran mine øjne, hendes vejrtrækning blev dybere og tungere og pludselig sad hun helt stille mens hun rystede over det hele, da hun fik sin anden orgasme.
Hun steg af og sagde:
– jeg kan ikke mere, men jeg kalder lige på louise!
hun rejste sig og tog sit tøj på og gik ud, ind kom blondinen, hun trak sine bukser af og afslørede de mindste g-streng trusser jeg nogensinde har set, hun havde kun en tynd stribe hår ellers var fissen helt glat, hun smilede da hun hev t-shirten over hovedet og afslørede et par små faste bryster med strittende vorter, jeg ragte ud og tog fat omkring hendes liv og trak hende nærmere, hun skævede over pikken og viskede til mig:
-Du skal være forsigtig, jeg er meget stram.
– Jeg skal nok være forsigtig.

Hun lod underlivet sænke sig og jeg styrede pikken indenfor i hendes fisse, hun havde ikke løjet, hold kæft hun var stram, men til sidst kom pikken i bund, hun begyndte at ride mig og det var fantastisk! hun stønnede højt og hoppede lidt hurtigere på pikken, jeg slikkede hendes spændte brystvorter og krammede dem hårdt, jeg kunne mærke sæden presse på, så jeg stoppede hendes vilde ridt.
jeg satte hende på wc’et og gav mig til at slikke hendes dejlige fisse, hun slog benene rundt om nakken på mig og pressede mit hoved fast på fissen. Jeg slikkede som en gal og hun kørte fissen rundt i ansigtet på mig mens hun stønnede højt at hun ville ha’ pik til hun flækkede. Jeg satte mig op på knæ og stødte pikken brutalt op i fissen, tog fat i hendes ankler og spredte hendes ben alt hvad jeg kunne, mens jeg kneppede hende i lange hårde stød. Hun kastede sit hoved fra side til side og nev sig selv i brystvorterne mens jeg bare kneppede alt hvad jeg kunne, hun stønnede:
-Du må ikke komme i mig, jeg bruger ikke noget!
jeg nikkede og kneppede videre, ligefør jeg kom rev jeg pikken ud, hun gled hurtigt ned på gulvet og nåede lige at få pikken i munden inden spermen kom buldrende, hun suttede spermen i sig som en kat lapper mælk, ikke en dråbe gik til spilde, hun tog mere og mere af pikken ind i munden og suttede den dybt ind til hun til sidst havde taget den til roden, så satte hun farten op og mund kneppede mig helt vildt, efter et par minutters sutten stod pikken flot stiv igen. Hun slap den og sagde:
-Jeg vil mundkneppes til du kommer, brug min mund !!
hun lænede sig tilbage og jeg tog fat i hendes hoved og styrede pikken ind i hendes varme mund, hun strammede læberne omkring hovedet og jeg begyndte at kneppe hendes mund dybere og dybere, jeg satte farten op og kneppede hendes dejlige mund som en vandvittig, hun satte neglene i mine røvbalder og jeg pressede pikken helt ned i hendes hals samtidig med at spermen kom væltende, jeg brugte hendes hoved som kneppehul og pumpede min sperm ud i hendes mund, jeg hev pikken ud og sprøjtede hende på kinden inden hun begærligt tog pikken i munden igen og suttede som en gal på den.

Hun stoppede, smilede og tog sit tøj og begyndte at tage det på, Helle stak hovedet ind og sagde:
– Jeg tror der er nogen der gerne vil på wc!
jeg fik samlet mit tøj sammen og fik taget det på, og gik ind og satte mig ved bordet og den kolde kaffe, lidt efter kom pigerne ind, blondinen gav mig et kindkys og viskede:
-TAK !
Hun gav mig hånden, jeg kunne mærke der var noget i hånden, hun gav mig det og jeg fik et hurtigt kindkys af Pia inden de gik, jeg åbnede hånden og så de 2 små trusser de havde haft på…

porno med danske piger