Lønforhandling med chefen

Jeg kiggede op på min chef, han sad med lukkede øjne, og på hans stønnen kunne jeg høre at han nød det. Jeg fortsatte min behandling af hans pik. Jeg slugte den helt…

Tiden nærmede sig det årlige møde med chefen, en form for evaluering, og også en mulighed for at forhandle lidt om lønnen. Jeg skal måske fortælle at jeg er ansat i en halvstor virksomhed som markedsføringsassistent.

Jeg er 26 år, bor sammen med min mandlige kæreste. Jeg er omkring 171høj og slank, dog med markeret brystkasse, jeg er vel egentlig det som nogen ville betegne som ret lækker.

En dag efter et møde, som havde trukket ud i langdrag, tænkte jeg at jeg måske kunne benytte lejligheden til at fedte lidt for chefen, min kæreste og jeg havde nemlig haft kig på et større hus, men der skulle dog lige en lille lønstigning til, før at det ville kunne lade sig gøre.

Min chef stod for enden af mødebordet og var i gang med at pakke sine ting sammen. Han var en ret lækker fyr. 33 år, temmelig muskuløs, og gift med en virkelig smuk kvinde. Han gik altid i figursyet jakkesæt, så man var ikke i tvivl om hans kropsbygning, desuden tog han ofte sol, men det var dog ikke for meget.

De sidste havde lige forladt rummet da jeg gik ned til ham. Jeg spurgte om han havde travlt med at komme hjem. Det havde han egentlig ikke, for konen var taget på ferie hos hendes forældre, og han skulle alligevel lige ordne nogle ting her på arbejdet. Jeg spurgte om han så ikke havde lyst til en øl, og gik hen mod vores lille barskab, der stod i mødelokalet. Det ville han da egentlig godt.

SEX I DAG?

Jeg tog øllene med hen til bordet. Min chef stod og tog sig lidt til nakken, så jeg spurgte om han havde ondt. Han var da lidt øm, men ikke noget specielt.

Da vi kendte hinanden ret godt efter flere forretningsrejser, hvor vi havde knyttet nogle venskabsbånd, tilbød jeg ham at få lidt massage. Jeg havde taget et kursus for nogle år tilbage. Joh det ville han da gerne, han spurgte om han skulle smide jakken og skjorten så. Det var egentlig ikke nødvendigt, men jeg sagde at det var nok det bedste, hvem ville gå glip af hans overkrop.

Der sad min chef så i nøgen overkrop, og ventede på at jeg skulle komme hen og massere ham. Jeg tog fat med mine hænder og begyndte ligeså stille at varme ham op. Han nød det. Efter lidt tid tænkte jeg at jeg måske kunne nævne lidt om min løn nu. Så jeg begyndte at småsnakke lidt mens jeg masserede ham ned langs hans solbrune ryg, og jeg forklarede ham min kærestes og min situation. Der gik lidt tid så smilede han lidt skævt til mig. Han spurgte om jeg fiskede for en lønforhøjelse. Jeg blev lidt rød i hovedet, jeg havde da ikke troet jeg havde været så ligefrem. Han tænkte lidt, så sagde han, at vi kunne vel godt forhandle os frem til noget. Ham smilede skævt, og liderligt til mig, mens han tog sig i skridtet. Han kiggede mig dybt i øjnene. Jeg kunne jo starte med at sutte hans pik, sagde han kommanderende, så kunne vi jo se hvor stor en stigning det kunne blive til. Jeg var lidt mistroisk i starten, men på den anden side var jeg også blevet temmelig liderlig af hele den stemning her. Jeg satte mig på knæ mellem hans ben, og åbnede hans bukser.

Hans underbukser viste tydeligt en stor tyk mandepik. Jeg fiskede den frem. Hold da kæft! Den var ret så stor. Jeg gættede på omkring 24-25 cm. Jeg lod min tunge glide rundt omkring pikhovedet, og stille tog jeg hele pikken ind i min mund. Jeg kiggede op på min chef, han sad med lukkede øjne, og på hans stønnen kunne jeg høre at han nød det. Jeg fortsatte min behandling af hans pik. Jeg slugte den helt ned til roden. Jeg blev helt liderlig af den kæmpe pik.

Pludselig kunne jeg mærke en hånd omkring mit baghoved, min chef rejste sig op og begyndte at mundkneppe mig. Det var fantastisk frækt. Jeg kunne mærke at han var klar til at komme, men i stedet for, trak han sig ud og kiggede ned på mig. Han var ikke helt klar til at komme endnu, for hvis jeg skulle have den lønforhøjelse så måtte jeg yde noget mere. Han hev mig op fra gulvet, og begyndte at kysse mig liderligt og vådt, alt imens han tog mit tøj af, han nærmest flåede det af. Jeg elskede at han var manden og at han fuldstændig havde overtaget styringen. Jeg var fuldstændig i hans vold.

Han fik også hevet mine bukser af, og løftede mig op på konferencebordet. Han bøjede sig ned og tog min pik i munden. Det var ikke første gang han havde prøvet det, det var jeg sikker på. Hans tunge bevægede sig længere ned mellem mine ben, og pludselig mærkede jeg noget vådt ved mit hul. Han legede med sin tunge omkring mit hul, og jeg nød det. Jeg blev så liderlig da jeg mærkede at han begyndte at tungekneppe mig. Jeg ville have mere. Jeg begyndte at tigge ham om at han skulle kneppe mig. Det lod han mig ikke sige mange gange, uden noget som helst satte han pikken for hullet, og begyndte at presse ind. Det gjorde pokkers ondt, men det gik hurtigt fra smerte til liderlighed. Han viste ingen barmhjertighed, han råkneppede mig fra starten af og jeg nød det. Jeg var virkelig chefens lille slave.

Det var længe siden at jeg havde været taget så hårdt. Han bøjede sig ned over mig og begyndte at kysse mig imens han kneppede mig. Jeg tænkte at jeg ville gengælde lidt, så jeg bevægede en hånd om til hans hul. Og stille og roligt stak jeg en finger op i ham. Det gav en fantastik reaktion. Han hamrede hårde og hårde til. Jeg kunne mærke hans nosser slå op imod mine egne. Han hev sig længere og længere ud for at støde helt i bund flere gange. Min anden hånd kørte op og ned af hans svedige brystkasse. Jeg var i den syvende himmel. Pludselig kunne jeg mærke en varme inde i mig, det var som om jeg skulle eksplodere, jeg fik en kæmpe orgasme. Jeg skreg den ud. Det gjorde også at jeg strammede så meget bag i, at min chef kom inden i mig. Jeg kunne mærke hvordan at hans sperm bare sprøjtede op i mig. Han trak sig ud af mig, og hev mig ned på gulvet, og kommanderede mig til at slikke hans pik ren, hvilket jeg glædelig gjorde.

Han satte sig tilbage i stolen, uden at tage tøj på, smækkede benene op løftede øllen op og tog en ordentlig slurk. Han sænkede øllen igen og kiggede mig ind i øjnene.

Han sagde at den lønforhøjelse ikke var noget problem overhovedet, han smilede skævt, og jeg skulle ikke tøve om at komme og spørge en anden gang, vi kunne altid finde ud af en løsning, sagde han med et blink i øjet.

Mærkeligt nok har de efterfølgende lønforhandlinger altid været noget jeg har set frem til, og der har altid været en lille bonus oveni.

porno med danske piger