Giv din kvinde orgasme på kommando UDEN berøring!

Giv din kvinde orgasme på kommando UDEN berøring!

SPAR MANGE PENGE

5-4-3-2-1 Hands-Free Orgasme!

At dyrke sex indeholder både en fysisk og en mental del. Hvis du er interesseret i at lege noget mere med den mentale del, kan du træne din elskede til at få orgasme på kommando.

orgasm on command physical mental video guide Har du nogen sinde hørt om Pavlov’s hunde? Ved gentagne systematiske forsøg fik han sine hunde til at savle, når de hørte en klokke ringe.

Det er det samme princip, du skal bruge. Det kaldes klassisk betingning. En stimuli/påvirkning (X) vil give en betinget/bestemt respons/adfærd (Y). Hvis man knytter en anden stimuli (Z) til den første (X), vil kroppen over tid knytte den nye stimuli (Z) til den betingede respons (Y) og man kan derefter undlade X og blot bruge Z til at udløse Y.

Sådan skal du gøre for at få hende til at komme på kommando:

  1. Først skal du have din elskedes tilladelse. Når vi leger med psyken, er det vigtigt, at alle parter giver tilladelse og er helt klar over, hvad det er, de går ind til.
  2. Dernæst skal du lære din elskede godt at kende. Du skal kende din elskedes krop, lyde og orgasmer, så du kan forudsige, hvornår din elskede får orgasme kort før de rent faktisk får den.
  3. I aftaler nu, at fremover får din elskede kun orgasmer, når I er sammen og kun, når I træner at få orgasme på kommando. Dette for at skabe en hurtigere indlæring.
  4. Fra nu af skal du hver gang din elskede er ved at komme, tæller ned fra fem. Det er vigtigt, at det sidste tal, nul, lander præcist, når orgasmen kommer. Jo hyppigere I træner jo bedre.

KONTROLLERE DIN PARTNERS HJERNE OG ORGASME

Over tid vil din elskedes hjerne og krop knytte det, at du tæller ned fra fem med det at få en orgasme, og du kan nu i andre situationer tælle ned fra fem og give din elskede en orgasme uden berøring. Husk at lade din elskede høre andre tælle ned fra fem uden nogen stimuli og dermed orgasme, så din elskede ikke ender med at få orgasme, når hvem som helst tæller ned fra fem.

SEX I DAG?

Brug din nye magt med omtanke. Hvis I en dag ikke er elskende mere, så vil det være respektfuldt, at fralære din elskede at få orgasme, når du tæller ned fra fem. Dette gøres ved, at du skal sikre, at din tidligere elskede ikke får orgasme, når du tæller ned fra fem. Find ud af, hvad der skal til for at stoppe orgasmen i at komme og gør det, hver gang du tæller ned fra fem i en periode i samme længde, som det tog at lære at få orgasme på kommando. For nogen, vil det simple faktum, at I ikke længere er sammen, når din elskede får orgasmer med andre eller alene resultere i, at koblingen forsvinder af sig selv.

Historier som disse lyder lidt for vildt for mange, især dem kun har oplevet orgasme gennem stimulering af kønsorganerne. Men seksualitetsforsker, underviser og terapeut Markie L. C. Twist, ph.d. fortæller at det er mulige. “Fra min kliniske praksis har jeg kendt mennesker, der kan få orgasme uden berøring – bare ved at blive talt med, ved at tænke på sex osv.,” Siger hun. “Normalt er det kvinder, da meget af deres orgasmeoplevelse er mental. Jeg har kun kendt en eller måske to mænd, der kan orgasme uden berøring.

Video lære til at få orgasme via hypnose

ORGASME VED LYDE, HYPNOSE, GODE ENERGIER ELLER TANKENS KRAFT

Hvordan det er at få en orgasme uden at blive rørt?

Har du oplevet at få orgasme uden berøring eller ved kommando? vil vil meget gerne høre din historie – Skriv din oplevelse i kommentarfeltet herunder.

porno med danske piger