Gravid med karlen

SPAR MANGE PENGE

Ringede til Finn for at sige godnat, “Jeg går en tur med hunden inden jeg går i seng, Godnat Finn”. Jeg strøg direkte over til Søren, han lå med en kæmpe stiv pik…

Som 16 årig kom jeg ud at tjene på en gård, mine forældre havde problemer med at styre mig, jeg var en køn pige, som drengene kikkede efter.Efter nogle måneder , var jeg til bal på kroen, jeg dansede meget med en høj flot fyr, han var en del ældre end mig, men der var ingen på min alder, han fulgte mig hjem, vi aftalte vi skulle mødes, næste gang der var bal.

Jeg havde gjort ekstra ud af mit udseende næste gang jeg skulle til bal, ham jeg skulle mødes med var der, vi dansede meget, ved midnat, spurgte han om jeg ville med ham hjem, jeg skal nok køre dig hjem. Jeg blev meget overrasket han havde en stor gård, vil du med mig i seng lidt, ja det vil jeg gerne, han kneppede mig, hans pik var tyk, jeg stønnede og kom i en kæmpe orgasme, han kørt mig hjem, og aftalte vi skulle blive ved med at mødes.

Da jeg stoppede i min plads, flyttede jeg ind ved Finn, som han hed, og passede hus, lavede mad, han havde en karl der lige var startet, men efter et par måneder, gik der længere og længere imellem han kneppede mig, efter et par år blev vi gift, det var jo stort at blive gift med en gårdmand. jeg var da kun 18 år og han var godt 20 år ældre, mine forældre var stolte. de håbede jo at få et barnebarn hurtig, men det skete ikke, man er jo nødt til at få pik for at blive gravid, det skete en gang om måneden, efter 2 år var der ikke sket noget.

Jeg var lun på karlen, selvom jeg havde en mand, når Finn ikke var hjemme, var vi tæt på hinanden uden at have sex. en weekend hvor Finn igen skulle af sted til landbrugs møde, kunne vi ikke styre os mere, Finn kørte fredag morgen og ville komme hjem lørdag aften.

SEX I DAG?

Vi aftalte jeg skulle komme ud på karlens værelse, uden trusser, han stod i bare ingenting, Stine kom, jeg har længtes efter dig længe, vi lå os ned på sengen, kælede længe for hinanden, Søren jeg skal have din pik nu, og den var stor, han lå sig over mig, førte den stille ind i mig jeg stønnede åh åh kan det være så godt, knep mig, det er ikke sidste gang du gør det, jeg skreg af liderlighed, Søren stønnede, jeg sprøjter i dig, så gav han et brøl. vi lå længe og nød hinanden, jeg gik ind hvis Finn skulle ringe.lidt over ti ringede Finn for at sige godnat, jeg går en tur med hunden inden jeg går i seng, pas godt på dig selv sagde Finn.

Jeg strøg direkte over til Søren, han lå med en kæmpe stiv pik, jeg suttede lidt på pikken , inden jeg satte mig op på den , lod den langsom glide hel i bund i min fisse, vi vente rundt og Søren kneppede mig længe , vi faldt i søvn med pikken i mig, vi havde ikke sovet så længe da jeg vågnede, jeg skyndte mig op i min egen seng.

Da Finn kom hjem , om aftenen, var der ikke noget med kys og kram, han så lidt fjernsyn inden han gik i seng. dagene gik, havde Søren og jeg en halv time alene, fik jeg pik, om det så var ude i stalden op ad en mur, der gik ca. 4 mdr. jeg havde haft det dårlig længe, så var jeg ved lægen, er du klar over du er gravid, og du er langt fremme, da jeg fortalte Finn det var hans kommentar, så kan jeg alligevel gøre en gravid.

Finn havde pikken i mig nogle gange inden jeg fødte, men det var kun 3 hug så var han færdig. Jeg fødte en måned for tidlig, måske fordi Søren havde kneppet mig dagen før.Det blev en lille dreng, men jeg følte ikke Finn var glad for ham, Søren var vild med ham, det var jo hans søn.

Knap 4 uger efter jeg havde født skulle Finn af sted igen, kan du ikke blive hjemme, så jeg ikke skal være alene om natten, nej, men hvis Søren vil, kan han sove inde på gæsteværelset, så kan du kalde på ham.

Det blev i dobbelt seng Søren sov, han kneppede mig hele natten, jeg var så liderlig, hver gang han trak pikken ud, bad jeg ham fortsætte, det var den bedste nat jeg havde haft i den dobbelt seng.

Søren blev et år mere, han var dygtig, jeg havde det dårlig efter fødslen, lægen kunne ikke finde noget, da min lille dreng var godt 5 mdr. var jeg klar over hvad der var galt, Søren havde gjort mig gravid igen, den nat han sov ved mig.

Jeg blev tykkere og tykkere, lå i sengen, min mor var ofte hos mig, hun tog drengen med hjem, jeg blev indlagt, men Finn havde ikke tid til at besøge mig, sendte Søren i stedet, Han sad og holdt mig i hånden, Søren du har sprøjtet tvillinger i mig.

Finn blev ikke glad, inden jeg fødte meddelte han mig han ville skilles, jeg kunne jo ikke arbejde med 3 børn, jeg tror ikke han havde mistanke om det var Søren der var far Finn købte et hus til mig, Finn og Søren flyttede for mig en måned før jeg fødte, nu stod jeg som 21 årig, snart med 3 børn alene, Finn sagde farvel da jeg havde fået det sidste, kan du have det godt, jeg sendte besked da tvillingerne var født, men ingen svar.

Søren besøgte i skjul mig og børnene, Han gav mig pik, vi fik ikke flere børn sammen.

porno med danske piger