Piger fortæller hemmeligheder – Gravid ved utroskab!

Piger fortæller hemmeligheder – Gravid ved utroskab!

SPAR MANGE PENGE

Gravid udenfor forholdet.

Den ultimative utroskab er at bolle uden om, blive gravid og lade som om det er ens partners barn!

Der er flere end mange tror, der ikke er den ægte far til deres “fælles” barn. Ca. hver 25 mand der har et barn er ikke den biologiske far, da moren har bollet uden om på et tidspunkt og ladet som ingenting eller overbevist sig selv om det er hendes partners barn.

Mænd, der tvivler på, om de er fædre til et barn, kan i dag indsende to DNA-prøver og få oplyst, om de er det biologiske ophav.

Utroskab kan være sygdomsfremkaldende. Utroskab kan give psykiske problemer for alle parter. Den nyeste forskning fra universitetet i Bergen i Norge viser overraskende, at par, der lever i et forhold med utroskab, i langt højere grad end de trofaste udvikler alvorlige længerevarende psykiske lidelser. Ifølge undersøgelsen led hele 70 procent af dem, der var blevet bedraget af psykiske problemer, mens kun halvdelen af dem, der var utro fik psykiske problemer. Utroskab livskvalitetforringende for alle parter.

Gravid med en anden mand – skal man holde det hemmeligt eller fortælle det?

Vi har samlet flere af de kvinder og pigers historier fra forskellige forum og debatter på nettet. 

Utro og gravid efter bytur!

Anonymous 35 kbh.

Jeg har gjort det dummeste nogensinde!!! For omkring en måned siden var min kæreste og jeg oppe at skændes. Det virkede som om det var slut, og han bad min skride ud af hans lejlighed.

Jeg tog over til en veninde, og vi tog videre i byen. Jeg mødte en fyr fra gymnasiet, som jeg vist nok havde noget at køre med. Min veninde fandt en ekskæreste, som hun tog hjem til, så jeg blev sammen med “hr. gymnasiekæreste”. Han drak mig godt fuld, og vi begyndte og kysse. Han spurgte om vi ikke skulle tage hjem til ham. Og jeg sagde ja. Jeg følte ligesom at mig og min kærestes forhold var slut. Og så kunne det også være meget fedt, og få lidt hævn over ham, ved at være sammen med en fyr. Nå, men jeg var skidefuld, og jeg kan ikke huske noget før næste morgen, hvor jeg vågnede hjemme i hans lejlighed. Jeg tog hjem til en veninde og boede midlertidligt.

Et par uger senere ringede han og ville have mig tilbage, og jeg havde savnet ham af helvede til. Jeg tænkte ikke mere over “hr. gymnasiekæreste”, og tog min kæreste tilbage. Lidt senere begyndte jeg at få kvalme, og graviditetssymptomer. Jeg ville ikke fortælle noget til min kæreste før det sikkert. Jeg tog en test, og den var positiv!!! Så jeg tog jeg til lægen, og han sagde jeg var i 9. uge!!!! Det hele passede… “Hr. Gymnasiekæreste” havde bollet mig tyk. Det kunne kun være ham. Mig og min kæreste havde ikke haft sex, de sidste par uger, inden bruddet. Så det kunne kun være “hr. gymnasiekæreste” Hvad fanden skal gøre? Skal jeg få en abort. Skal jeg fortælle ham om det? Jeg ved han går fra mig, hvis jeg fortæller sandheden.. Jeg er ærlig talt totally lost. Jeg ved det er skidedumt det her, men sket er sket.

Min kæreste vil aldrig tilgive mig, hvis jeg fortæller sandheden. Jeg har bare altid været i mod aborter, så overvejer lidt at lyve og sige det er hans barn, fordi jeg føler vi begge er klar til at blive forældre, og vi tit snakker om det. Men hvad den rigtige far, skal jeg kontakte ham?


Utroskab kan stoppes med sexlegetøj

Jeg er gravid med en anden mand

Anonym – 33 år

Jeg er 33 år og har en datter på 4. Min mand og jeg har prøvet at blive gravide i et år, men det er ikke lykkedes.

I fjor var jeg til julefrokost, hvor jeg kom til at gå i seng med en anden mand. Nu er jeg gravid, og ved ikke om, hvem der er faderen. Jeg er helt ude af den og ved ikke, hvad jeg skal gøre. Jeg har ingen følelser for den anden fyr. Hvis jeg fortæller min mand, hvad der er sket, vil han nok ikke have barnet. Jeg har overvejet at få en abort, men hvis det er min mands barn, vil det være dumt, når vi har prøvet så længe.

Jeg er ulykkelig og kan ikke arbejde, og min mand tror, jeg er stresset. Det er jeg selvfølgelig også, men ikke af de grunde, han regner med. Jeg er bange for, hvad der skal ske, og jeg håber, du kan kaste lys over situationen, for jeg er flov og ked af det. Kærlig hilsen Den anonyme

SEX I DAG?

Statestik over utroskab

Kan min flirt være far til min baby?

Anonym29

 

Jeg har en kæreste som jeg har været kæreste med i mange år, og som jeg er rigtig glad for. I maj smed jeg derfor p-pillerne, da vi gerne vil være forældre. Siden da har jeg dog ikke rigtig haft regelmæssige menstruationer, og har faktisk kun haft en “rigtig” menstruation varende fra omkring d 9 – 16 sep. De andre har kun været småblødninger hist og her, da min cyklus har skulle finde sig til rette igen.

Jeg har så som sagt min sidste og første rigtige menstruation der slutter den 16 sep. Den 26 sep er jeg så min kæreste utro. Jeg har ikke et rigtig samleje med den anden mand – han er kun oppe i mig meget kort med 2-3 stød, hvorefter han trækker sig ud igen, og det er det. Han er altså ikke kommet oppe i mig, og var der kun meget kort, men jeg er klar over, at der stadig er en lille chance. Jeg har ikke været sammen med ham siden.

Jeg tager så en graviditetstest ca en uge efter for at være sikker, og den viser negativ.

Torsdag d 6/11 tager jeg så en test, som er positiv. Jeg er jo så nervøs for, at det er den anden mand end min kæreste, som er faren. Det skal siges, at min kæreste og jeg også har dyrket ubeskyttet sex i samme periode, som jeg var sammen med den anden mand, så der er også stor sandsynlighed for at det er min kæreste.


Orgasme i frygt for utroskab

Er jeg gravid med kæresten eller sidespringet?

T, 21 år

Jeg har rodet mig ud i noget rigtig møg, som jeg håber du kan hjælpe mig med. Min kæreste gennem 4 år og jeg har for et par måneder siden besluttet os for at stoppe med p-pillerne.

Jeg er lidt mere ivrig efter at få et barn end han er, så vi har taget den med ro, ikke bevidst prøvet at ramme ægløsningen osv.

Sidste weekend skete der desværre det at jeg var sammen med en anden, uden kondom. Jeg ved selv hvor stor en fejl det var, og er dybt ulykkelig over min kæmpe dumhed og så med hans bedste ven. Dette vil jeg dog ikke kede dig mere med. Mit spørgsmål er, hvis jeg er blevet gravid, hvor stor er chancen så for at det er med den anden mand?


Taget på fersk gerning i utroskab af deres partner

Kan lille affære med kollega være nok til, at han er far til mit barn?

M, 28 år

Jeg har været i fast forhold de sidste 6 år. Vi elsker hinanden og har en søn sammen. Alligevel var jeg så dum at lade mig forføre af en noget yngre kollega. Vi har ikke haft fuldbyrdet sex med hinanden. Det ‘største’ forsøg, vi har haft på det, er det, som nu bekymrer mig.

Fyren og jeg har haft oral sex, hvilket, jeg ved, ikke kan gøre mig gravid. Vi har rørt ved hinanden, hvilket jo heller ikke kan gøre mig gravid.

Den ene gang, vi var aller tættest på, havde han sin tissemand fremme og forsøgte at få den op, men højdeforskellen på os gjorde HELDIGVIS, at han ikke fik den ind. Den har højst været 1-2 cm inden for åbningen (husker det som, at den måske kun har rørt skedeåbningen)

Jeg er gravid i 23. uge. Min kæreste og jeg havde planlagt en lillebror/lillesøster, og jeg ved, at vi havde sex omkring 18-20. maj, altså passer det godt med undfangelse tidspunktet.

Jeg lider og mine tanker kredser nu om den dårlige samvittighed. Har mit fejltrin kunnet gøre mig gravid med den anden fyr? Hvor stor er chancen for, at jeg er blevet gravid, når han ikke har fået udløsning i nærheden af min skede?

Læs danske kvinder og mænds oplevelser med begær, utroskab og spænding

porno med danske piger