Hangover blev til en bangover med ung fyr

SPAR MANGE PENGE

Det var en stille og rolig lørdag aften. Jeg havde lidt tømmermænd fra en bytur dagen før, så den stod på sofa, cola og tv. Der var nu ikke rigtig noget i tv, der kunne fange min interesse, og den ulmende uro i underlivet, som jeg altid mærker når jeg har tømmermænd, kom snigende.

Jeg greb computeren fra bordet foran mig, og begyndte at surfe lidt rundt på Facebook. Mine øjne gled hen over chatten i højre side, og fandt hvile på en ung fyr fra badmintonklubben. Han er midt i tyverne og dermed 13-14 år yngre end mig. Vi havde flirtet ved flere lejligheder, og jeg var egentlig ikke i tvivl om, at han ville være frisk på mere.

Mine hænder rystede en lille smule, da jeg trykkede på hans navn, og chatboksen åbnede… Jeg kunne se han var online, men hvad skulle jeg skrive? Jeg startede lidt blidt ud med nogle høfligheder, og han svarede med det samme. Inden længe havde vi haft en længere chat om dagligdags ting fra klubben, og han var ikke bleg for at nævne, at han havde lagt mærke til mine stive brystvorter til sidste træning…. damn – det var næsten for let… jeg kom med nogle hentydninger om, at jeg kedede mig, men han tog ikke rigtig initiativ til mere, så jeg begyndte at blive urolig for, om min plan ville gå i vasken. Jeg var temmelig opsat på, at der skulle ske mere, så jeg tog mod til mig og spurgte ham direkte, om det ikke var sjovere at se film sammen, end at sidde hver for sig… han bed på… i løbet af få minutter fik vi aftalt, at vi begge lige skulle en tur under bruseren, og at jeg derefter ville køre over til ham med en flaske vin.

Mens det varme vand løb ned over mine bare bryster, fantaserede jeg om hans læber og stærke hænder. Han var høj og bredskuldret, og en del større end mig. Jeg barberede mine ben og armhuler, og derefter kom turen til min opstemte fisse, som fik en grundig tur med skraberen – helt glat. Jeg kunne ikke lade være med at lege lidt med mig selv, men bestemte mig for, at lade klimaks vente til senere. Jeg måtte af sted.

SEX I DAG?

Med forventningen brusende i kroppen, cyklede jeg de få kilometer til hans lejlighed. Han tog i mod mig i døren. Jeg fik et varmt kram. Vi havde jo ikke aftalt andet end at se film, og jeg begyndte at tvivle på, om han egentlig ville mere. Vi fik et glas vin og snakken gik lystigt mens tv’et kørte i baggrunden. Han lagde ikke rigtig op til noget, så jeg rykkede lidt tættere på ham ved hver chance jeg fik. Lige pludselig, uden varsel, tog han fat med begge hænder om mit ansigt og kyssede mig. Først blidt og med bløde, fyldige læber, der legede med mine. Så blev det mere krævende. Hans tunge skilte mine læber, mens han blidt, men bestemt, trak mig længere ned i sofaen. Vi kyssede længe og intenst, mens hans hænder vandrede på min krop.

Langsomt, men med en usvigelig beslutsomhed pillede han mit tøj af, stykke for stykke. Han kyssede mig ned over halsen, og da hans læber kom til min bh, stak han hænderne om på min ryg og knipsede den af! Imponerende, tænkte jeg… Inden længe legede tunge og læber med mine stive brystvorter, og jeg kunne mærke hans hårde pik mod mit lår. Jeg var nu så tændt, at jeg slet ikke kunne vente med at mærke ham i mig… men det fik jeg ikke lov at bestemme. Alt mit tøj lå rundt omkring os på gulvet, da han pludselig rejste sig. Uden at slippe mit blik tog han sit eget tøj af. Hans pik var hård og tyk, og jeg kunne mærke det gibbede i mit underliv ved synet af den. Jeg troede, at nu skulle jeg gennemkneppes, da han i stedet satte sig på knæ foran min, nu synligt, lystige fisse.

Han kyssede og kærtegnede mine inderlår og mit venusbjerg og lod tungen spille over min dunkende klitoris. Først blidt, så mere fast, mens jeg vred mig og stønnede højt. Jeg mærkede først en, så to fingre glide op i min våde fisse og mens han stimulerede min klitoris bestemt med tungen, arbejdede de to fingre i en fast, hård rytme mod mit g-punkt. Det tog ikke mange minutter før orgasmen rullede ind over mig, og jeg sprøjtede ud over hans sofa!! Hvordan f… har den unge knægt lige fået styr på at levere en sprøjteorgasme?? Jeg fik ikke tid til at tænke nærmere over det…

Mens jeg sundede mig, rejste han sig og gik over og hentede en lille flaske. Jeg så spørgende på ham, men han stillede den bare på sofabordet og kiggede frækt på mig.

Jeg var stadig lidt slap efter orgasmen, men det forhindrede ham ikke i resolut at vende mig om på alle fire. Kort efter mærkede jeg hans stive pik glide op i min stadig dunkende, og nu temmelig våde, fisse. Han tog et solidt greb om min røv, og begyndte at bearbejde min fisse med dybe, faste stød. Jeg stønnede højt og lod mig rive med af hans begær. Pludselig stoppede rytmen og mens han langsomt gled ind og ud af mig, så jeg ud af øjenkrogen, at han rakte ud efter den lille flaske. Snart pumpede han løs igen og fyldte mig fuldstændig ud, så jeg tænkte ikke nærmere over det, før jeg mærkede en olieret finger glide op i mit stramme røvhul. Få stød senere rullede næste orgasme ind over mig – det var simpelthen for frækt.

Jeg faldt sammen på sofaen, men kunne godt fornemme, at så let slap jeg ikke. Han var ikke kommet endnu… Faktisk var jeg også ivrig efter at smage ham, og det skulle jeg ikke vente længe på… Min tunge, læber og hænder var snart i gang med bearbejde hans stive pik og glatbarberede nosser, og at bedømme på lydene, der kom fra hans læber, ville der ikke gå længe, før han også nåede klimaks. Hans udløsning sprøjtede dybt ned i halsen på mig, og mens jeg slugte hver en dråbe, faldt han udmattet sammen på sofaen.

Da vi lidt efter lå nøgne og udmattede sammen på sofaen, fortalte han, at det ikke var første gang han havde været sammen med en ældre kvinde, og at det var en af disse kvinder, der havde lært ham op… jeg takker hende i mit stille sind, og vidste, at det nok ikke var sidste gang min hangover blev til en bangover i hans selskab.

porno med danske piger