Mit Møde med en ung fyr

Han var ung i stedet for moden, han skrev at han var en ung fyr helt uden seksuel erfaring, der mente at han nok var mest til fyre…

Jeg er en lykkelig gift bifyr, der en gang imellem har meget lyst til til at lege med en dejlig stiv pik… for at få opfyldt dette behov logger jeg på ofir, under profil modenbi sgr moden og søger modne bifyre der er til frække møder i det fri, da dette tænder mig meget.

 

Under et af mine jagtture på ofir blev jeg kontaket at en fyr på 16, fra den samme egn som jeg, han spurgte om jeg ville chatte med ham selv om han var ung i stedet for moden, han skrev at han var en ung fyr helt uden seksuel erfaring, der mente at han nok var mest til fyre…. Da jeg kender det med usikkerheden fra min ungodom, sagde jeg ja til at chatte med ham. Det blev med tiden til en del chat´s hvor han spurgte til alt omkring mine erfaringer med fyre, dog uden at det udviklede sig til andet end at jeg svarede på de nysgerrige spørgsmål han havde, tror det eller ej !!! jeg havde faktisk ikke bagtanker !!!!!!

 

SEX I DAG?

Men så pludslige en dag spurgte han om jeg ville ville mødes med ham IRL, jeg tænke lidt over det, da jeg jo mest er til modne fyre …… men kun ca. 10 sek *GF*. Og sagde at det ville jeg da meget gerne, jeg spurgte han hvad han ville med mødte? Han svarede at han vile have mig til at oplære ham i sex mellem fyre, men at han var meget usikker på om det overhoveet var noget for ham, så ham måske bare ville stikke af.

 

Vi aftalte at mødes om en time, i en skov i nærheden af hvor vi begge bor, vi aftalte at dele to øl få en snak og se hvad der var stemning for. OK indrømmet tanken tændte mig allerede nu……… jeg gik i bad barberede mig omkring pikken, det var ikke så svært da min pik og nosser allerede nu var meget klar der var ikke noget slap og hængede hud der….!

 

Efter at havde ventet på det aftalte sted 15 min. Over det aftale tidspunkt, besluttede jeg at kører igen endnu en fake …. men da jeg rejste mig op så jeg et stykke derfra en ungfyr i skovkanten, han rykkede hurtigt ind bag en busk da jeg kiggede i han retning,, mon det var ham ??? jeg gik hen til min bil og satte mig ind, jeg så kan liggede frem igen… jeg startede bil han kiggede igen …. jo gu er det ham tænkte jeg… jeg slukkede for bilen steg ud igen og gik mod stedet hvor han gemte sig da jeg kom derhen spugte jeg om det var Rasmus, ja kom det forsigtig fra den unge fyr .. jeg kiggede på ham han var ca 175 meget slank med lyst krøllet hår, og ligende en helt almindelig 16 årig genert fyr…. jeg spugte om da ikke skulle dele de 2 kolde øl vi aftalte tidligere… med et generet smil svare han jo det kan vi da godt, vi gik hen hvor jeg før havde vente på ham i skovkanten, sæt dig dog her ved mig sagde jeg til han mens jeg åbnede de 2 øl, han satte sig og begyndte at snakke om alt muligt.. uhh hvor var han nervøs, da vi havde siddet lidt lagde jeg mærke til bulen i han shorts, han var helt klart tændt på situationen. Dejligt tænke jeg. Og lage prøvende en hånd på hans bare lår, han gjorde ikke noget for at få den væk igen, så jeg begyndte at køre hånden op mon bulen …. da jeg var næste oppe ved bulen unden han havde prøvet at fjerne den, spurgte jeg om vi ikke skulle gå list ind i skoven, han så lettet ud og sagde staks ja (eller nærmest stønnede ja ), vi rejste og jeg siste han vejen (til det setd jeg allerede havde udvalgt han gik ca. En meter foran mig til vi kom til den lille lysning i skoven jeg havde udvalgt, uhhh hvad var jeg dog tændt, nu skal han opleve noget rigtig dejligt tænkte jeg da vi noget dertil.

 

Da vi stod midt i lysningen sagde jeg han skulle stoppe og blive stående med ryggen til mig…… jeg gik helt tæt på ham, lagde mine hænder på han skulder og lod dem stille glide ned over hans ryg, sagde han skulle tage sit tøj af , uden ord smed han alt sit tøj (på 3 sekunder), jeg så på han dejlige slanke ryg, smalle hofter og faste røv, hvor var han dog lækker. Jeg gik helt tæt på han og tog med mine hænder omkring ham og kælede for ham brystvorter og mave, han stønne, det var virkelig noget han kunne lide, jeg trykke han ind mod mig og lod mine hænder køre ned på han lår, lige gennem udkanten af han kønsbehåring meget tæt forbi han pik, han stønnede igen, mens jeg kyssede ham i nakken lod jeg mine hænder kører op til han nosser og pik, nu var han næsten ved at falde om ved mine berøringer, han havde en dejlig pik, den var omrking 15 cm og stenhård. Jeg var sååååå tændt nu , jeg måtte bare smage hans pik, jeg vendte han om og gik på knæ, min tunge lod jeg starte ved nosserne og køre lansomt op af skaften til hans pikhovede, han stønnede højt nu, jeg tog pikke i munde og sugede hårdt mens jeg slugte pikken helt til roden, det var mere en han kunne tåle, han nærmest skreg sin orgasme ud men hans pik bare pumpede og pumpede sprem ud i min mund, i han første orgasme i aften….. resten af min oplevelse følger måske senere…..

 

Ris, ros og kommentarer til forfatteren kan sendes til: [email protected]

porno med danske piger