Ung fyr brugt i saunaen

Jeg kunne høre mændene grine, og pludselig fik jeg øje på videokameraet. FUCK mand, de havde filmet det hele. Jeg var nu en luder på video

Det var en ganske normal fredag aften, jeg kunne ikke overskue at tage i byen med mine venner, så jeg smuttede ned i den lokale svømmehal. Hver fredag havde de sent åbent, helt til kl. 23.00, så jeg tænkte jeg lige kunne nå en times svømning inden lukketid.

Jeg smed min 19-årige tynde krop ned på cyklen, og fræsede ud til svømmehallen jeg var der ca. 21.30.. perfekt tænkte jeg.

Der var ikke en sjæl undtaget ham den gamle, fede mand i skranken. Jeg betalte, skiftede til badetøj, brusede mig og smuttede ud i hallen. Heller ikke en sjæl her ude.

Jeg svømmede rundt en times tid, og var nu helt smadret. Da jeg kravlede op af vandet kom ham den klamme fra skranken ud i hallen, og råbte at de havde lukket, og at jeg skulle skynde mig i bad.

Jeg kom ud under bruserne, og der stod ham stodderen så..

Ja, vi har altså lukket, men seniorklubben låner saunaen sent om aftenen men det skulle ikke være noget problem, du er sikkert færdig før de kommer.

Fint sagde jeg, og hoppede under bruseren. Til min store forundring gjorde han det også, og føj for fanden. Han har vel været 67 år, en ordentlig behåret vom, skaldet og med en fed, lang og tyk svedglinsende pik mellem benene. ADR!

Nå, uanset hvor klam han var, var han i hvert fald høflig. Han smilede pænt til mig, og hoppede under bruseren overfor mig. Jeg stod og nød vandet, sæbede mig godt ind og fløjtede lidt. Det var så her det gik op for mig at han stod og gloede på mig. FØJ for fanden, så jeg hoppede hurtigt ind i saunaen for at slippe for ham.

Da jeg havde siddet derinde en 5-10 minutter, og var blevet rigtig gennemvarm, hørte jeg flere stemmer udenfor. SHIT tænkte jeg, nu var seniorklubben åbenbart kommet. Jeg rejste mig, vendte mig om, og bøjede mig ned efter mit håndklæde og det var selvfølgelig lige der døren gik op. Typisk.

Sikke et lækkert syn, hehe kom det fra en dyb stemme. Fedt, her stod jeg og flagrede med min lille røv. Jeg vendte mig om og smilte halvkvalt, og cille til at gå ud, men der blev ved med at komme mænd ind. Ikke en af dem var under 60, alle sammen nogen overvægtige og storsvedende svin, og da den 7. var kommet ind stodderen fra skranken låste han døren efter sig, og lagde nøglen oppe på en håndklædehylde knap 2 meter oppe. FUCK!

SEX I DAG?

Jeg kunne se de lumske smil brede sig på svinenes læber, og jeg tænkte at de var nogle sørgelige gamle mennesker, der tydeligvis ikke havde andet at lave end at tage pis på folk.

Jeg stillede mig med ryggen til mændene, og strakte mig op på tæer for at kunne nå nøglen, hvilket blev mødt med en masse pifteri. Pludselig gik det op for mig hvad de var, og hvad der skulle til at ske FUCK, FUCK, FUCK!

Lige da jeg fik fingrene om nøglen blev jeg grebet bagfra, og fik en hånd rundt om munden og maven, og blev kastet ned på gulvet foran mændenes fødder..

SLIK!! blev der råbt. Så jeg stak tungen frem og slikkede tæer alt hvad jeg kunne, jeg var for bange til noget andet. Endelig faldt der en i fælden, hvad? hørte jeg en af mændene sige, hvorefter de alle grinte af mig, og kaldte mig slaveso, ludertøs og pikslave.

Jeg blev hevet op i håret, foran stodderen fra skranken, og fik presset mit ansigt ind i skridtet på ham der stank af sved, sperm og pis. Det er okay, bare tag den i munden, så er alt ok sagde han og smilede ned til mig. Jeg stønnede N-nej, jeg vil ikke! , men det blev bare kvitteret med en ordentlig flad og pludselig stak han sin fede og ildelugtende tunge pik ned i kæften på mig. Jeg var ved at brække mig, men han pulede bare løs i min 19-årige drengemund. Nu begyndte jeg at mærke de andre mænds hænder overalt på min lille krop. De var så store og rå, og de var over det hele, hev, nev, greb hårdt fat og klaskede mig i røven. Så begyndte svinene fandeme at spytte på mig, over det hele, men specielt meget i mit ansigt og mit lille uprøvede røvhul.

Det føltes så beskidt, men pludselig kunne jeg mærke et pikhovede presse sig på mellem mine balder – Jeg forsøgte at skrige, men havde stodderens fede halvslappe pisstinkende pik helt nede i svælget, og to andre gamle svin holdt mine hænder og arme udstrakt så jeg ikke kunne slippe fri. Jeg kunne ikke gøre noget, så pikken gled indenfor omme i min røv. Den var heldigvis kort, men meget tyk, så det gjorde usandsynligt ondt.

HAHA, lille usle slaveso det er noget du kan lide hvad? Pik i begge huller, af store tykke gamle mænd der rigtig kan ydmyge dig!! Grinede manden der kneppede mig med et solidt tag i mine drengede små hofter. Han havde ret, en del af mig nød det virkelig, men jeg var stadig skræmt, så jeg græd. Tårerne trillede ned af mine kinder mens mændene bag mig skiftedes til at kneppe mig og sprøjte deres tunge, fede mandesæd og i min lille drengede røv. Der var efterhånden meget deroppe.

Stodderen fra skranken sad stadig med sin lange, bøjede, fede og halvslappe kæmpeslange nede i mit svælg. Jeg havde nu kastet lidt op 3 gange, men var blevet nødt til at sluge det igen da pikken fyldte hele min udspilede mund.

Til sidst trak han sig endelig ud, det var SÅ lang tid om at blive trukket helt ud, og lange slim og spytstrenge gik fra hans pik til mine læber. Fuck hvor må det have set frækt ud! Jeg hostede og harkede, og da jeg endelig kunne få øjnene op så jeg at stodderen havde vendt sig om, lå på knæ, spredte sine behårede og ulækre røvbalder. Jeg gøs.

WUHUUU knægt, slik så, SLIK!! , lød tilråbene fra de andre svin. Jeg fik en ordentlig flad, og turde ikke gøre andet end at læne mig fremad og lade min tunge slikke hans røvhul. Der lugtede funky, virkeligt meget af mand og sved, men jeg slikkede løs, mens mændene bag mig tog en ny runde med mit nu udspilede røvhul. De gik virkelig til den, jeg blev slået, spyttet på, kneppet og gennemspermet! Jeg kunne mærke de ulækre store svedvåde maver klaske imod mig, jeg kunne høre mændene grine, og pludselig fik jeg øje på videokameraet. FUCK mand, de havde filmet det hele. Jeg var nu en luder på video.

Stodderen foran mig sluttede røvslikningsseancen af med at prutte mig i hovedet. Jeg trak mig tilbage, og han vendte sig hurtigt om og rammede sin kæmpepik ned i halsen på mig igen. Han kneppede mig i munden, hårdt, brutalt og ledt, og sluttede af med at fylde den med den mest ildelugtende, fede, tykke og klamme mandesæd. FØJ.

Slug det så kælling, eller jeg tæsker dig noget mere! Sagde stodderen mens de andre grinte af mig. Jeg slugte spermen og følte mig så ussel. Jeg blev sparket ned på gulvet i en pøl af sved og sperm der var gledet ud af min helt åbne mandefisse. De grinte af mig alle sammen, og gik ud af saunaen stodderen var den sidste, og han sluttede selvfølgelig med at sige at jeg nu var deres lille slaveso, og at jeg skulle sørge for at komme igen i morgen. SUK.

Jeg kravlede ud i bad, vaskede mig så meget jeg kunne, skiftede tøj, og måtte så gå forbi alle svinene i foyeren. De sad og grinte af mig, fuck, jeg kunne genkende flere af dem. Den ene var den lokale slagter, den anden var en af min mors kolleger, og den tredje jeg genkendte var en lærer fra min handelsskole. Fuck hvor pinligt. Jeg skyndte mig forbi dem, og ud i natten, men kunne ikke cykle hjem pga. smerterne i min røv.

Men hold kæft hvor jeg glædede mig til at komme igen!!

 

Jeg kommer ofte i Frederiksberg Svømmehal, og leder efter mænd der vil hjælpe mig med denne fantasi.

 

Ris, ros og kommentarer til forfatteren kan sendes til: [email protected]

porno med danske piger