Fra tøsehygge til en hed nat del.2

SPAR MANGE PENGE

Hun lader to fingre lege med hendes klit og finder hurtigt indgange og begynder at fingrekneppe Trine, som bryder ud i et støn! Mette får hende til at komme igen…

Signe stønner højt! ÅRH ! Hun smiler forsigtigt til mig, og siger: “Nu er det min tur!”, hun smiler og sætter sig op. Hun ligger armene omkring mig og presser mig ned på gulvet. Jeg ligger mig på ryggen og Signe trækker sig indover mig.

Hendes læber møder mine, hendes tunge kører rundt om mine og finder hurtigt min tunge. Vores tunger leger længe, imens vi ligger og lytter til Mette og Trine.

Trine ligger nu ovenpå Mette og de er begge nøgne. Jeg kigger længe på dem, og nyder synet af to kroppe der, gnubber sig op ad hinanden. Mette kigger over på mig og giver mig et frækt smil, hun kan se, at det tænder mig, at jeg kan følge med. Hun udnytter dette, til at tænde mig endnu mere ! Hun trækker Trine om, så hun har numsen til mig, og trækker forsigtigt hendes baller fra hinanden. Hun lader to fingre lege med hendes klit og finder hurtigt indgange og begynder at fingrekneppe Trine, som bryder ud i et støn! Mette får hende til at komme igen. Jeg kunne se, hvor våd Trine er og får lyst til at smage hende.

Signe og jeg beslutter os for at joine de andre og hold da op! Jeg ligger på ryggen på gulvet og Mette ligger ovenpå mig, i en 69’er. Jeg kan mærke Mette’s tunge lege med min klit, det summer i hele mit underliv, der går ikke længe inden jeg kommer første gang! Min fisse trækker sig sammen og Mette holder mig fast, imens jeg stønner højere og højere! Årh!

SEX I DAG?

Vi ligger lidt ved siden af hinanden og siger ingenting. Signe og Trine bliver ved med at lege.

Jeg kom i tanke om, at inde i mit soveværelse har jeg mit legetøj. Jeg vender mig mod Mette og siger:

“Øjeblik, nu skal jeg få dig til at komme, som aldrig før!”

Jeg henter mine glasdildoer, og jeg kan hurtigt se at det falder i god jord! Jeg sætter mig foran Mette og kører mine fingre omkring hendes venusbjerg. Jeg kan se at safterne løber ud af hende og jeg ligger mig til rette og lader min tunge smage hende igen. Hun smager fantastisk, sødt og dejligt! Min tunge kører mellem hendes skamlæber og op på klitten. Jeg ligger lidt pres på, at Mette stønner at hun snart kommer. Jeg stopper hurtigt, men Mette presser sit underliv imod mig, jeg prøver at holde hende i ro og tager dildoen.

Den er lidt kold og Mette gisper lidt da jeg lader hovedet komme mellem hendes skamlæber. Jeg holder den stille, men jeg kan se at Mette vil have den hele vejen! Hendes underliv bevæger sig i cirkler og prøver at få mig til at presse til. Jeg holder hende fast og lader mig lege mere med hendes klit. Min tunge arbejder nu hårdt på at få hende til at komme og der går ikke længe. Jeg kan mærke at safterne kommer og med ét presser jeg dildoen i bund. Mette kommer med et brag og ryster over hele kroppen. Jeg bevæger nu dildoen hurtigere frem og tilbage, imens min tunge leger med hendes klit.

Jeg stopper og ligger og puster lidt på hende, kysser hende på lårene og bider lidt i hende. Mette smiler til mig og siger tak. Vi griner og sætter os op. RYGEPAUSE! Vi mente at nu måtte vi hellere stoppe lidt, og hoppede derfor i tøjet igen.

Vi sætter os i sofaen og smækker benene op. Meningen var at vi skulle se en film, men ja ? Lysten tog over og det var en fantastisk aften/nat.

Dette var ikke sidste gang, vi havde tøseaften 😉

porno med danske piger