Jeg elsker din pik

SPAR MANGE PENGE

Jeg stønner nydende. Du kysser mig på munden igen. “Åh, jeg elsker din pik,” mumler du. “Lige om lidt skal du kneppe min liderlige kusse men først skal jeg lige smage på dig…

SEX I DAG?

Jeg er på vej hjem fra arbejde. Det er fredag, og jeg har taget lidt tidligere fri. Det er forårslunt og solen skinner. “Bare du også allerede er kommet hjem”, tænker jeg og drejer om hjørnet. Ind ad havelågen, op af havegangen. Døren er åben så du må være hjemme.
“Hej,” råber jeg og lukker døren bag mig.
“Heej”, lyder det begejstret inde fra stuen og lidt efter står du i døråbningen. “Hvor er det godt, du er her allerede,” siger du og kommer hen imod mig.
Jeg stirrer begærligt på dig. Du er kun iført et løst skørt og dine store bryster svajer indbydende mens du går hen imod mig. Du lægger armene om halsen på mig og kysser mig lidenskabeligt på munden. Jeg trækker dig ind til mig og mærker dine bryster trykke sig mod min krop.
Da jeg kærtegner dig ned over ryggen kan jeg mærke at du ikke har nogen trusser på under skørtet. Vi kysser længe og pludselig kan jeg genkende smagen af kusse.
“Jeg tror søreme du har været i gang med at lege med din kusse,” siger jeg.
“Mmmm… det har jeg nemlig… og hvor var det godt at du kom hjem, for så kan jeg også lege med din pik.” Du begynder at knappe min skjorte op. “Jeg blev så dejligt lysten på vej hjem. Og så satte jeg mig i sofaen og tænkte på hvor dejligt det ville være at tage din pik i munden og sutte på den.” Du krænger skjorten af mig og kærtegner min brystkasse. “Åh, du er så dejligt bredskuldret.” Du lader dine hænder glide ud over mine skuldre, ned langs mine arme ned til bukserne, som du begynder at knappe op. “…Og så begyndte jeg at gnubbe min kusse, for da var den allerede blevet helt våd.” Du trækker mine bukser af og tager mine underbukser med på vejen. “…Og så var jeg lige gået ind og havde hentet min store dildo, og så kom du ind ad døren.”
Du tager om min pik. Den er stor og tyk og halvstiv. Du trækker huden lidt frem og tilbage over pikhovedet og jeg kan mærke hvordan pikken vokser i din hånd. Jeg stønner nydende. Du kysser mig på munden igen.
“Åh, jeg elsker din pik,” mumler du. “Lige om lidt skal du kneppe min liderlige kusse men først skal jeg lige smage på dig.”
Du sætter dig ned på hug og giver dig til at kilde mig under pikhovedet med tungen mens du gnubber frem og tilbage med hånden. Med din fri hånd skiller du dit skørt på midten og begynder at gnubbe din kusse i takt med at du gnubber på min pik. Så tager du pikhovedet ind i munden og jeg
begynder at støde min pik langsomt frem og tilbage i din mund.
“Hvor er du dejlig,” siger jeg og roder dig i håret, “…og fræk!”
“Mmmm… Mmmm… Mmmm…,” stønner du med munden fuld af pik og fingrene hastigt gnubbende din klitoris. Så slipper du min pik ud af din mund igen men fortsætter med at slikke med tungen. Jeg er også blevet liderlig nu. Jeg ser for mig hvordan jeg kommer mens du slikker mig, så jeg sprøjter min sæd ud over dit ansigt.
“Åh, ja… du er også blevet liderlig nu,” siger du, “…ligesom mig.
Din pik bliver så stor! Du skal kneppe mig med din store pik. Jeg vil mærke din pik i min kusse.”
Jeg trækker dig op at stå. “Sæt dig ind i sofaen,” siger jeg og trækker hende med ind i stuen. Du lader dig dumpe ned i sofaen og jeg sætter mig knæ på gulvet foran dig. Du spreder benene, løfter skørtet til side og åbner din kusse for mig med dine fingre. Jeg smører lidt spyt på pikken og lader den glide ind i dig – helt i bund – i et stød. Du gisper og tager et fast greb om mine hofter. Jeg lader mig glide lidt ud og begynder så at støde min pik ind og ud af din våde og forventningsfulde kusse. Du ligger med lukkede øjne og stønner. Når vi ligger på den måde, kan jeg nå dine bryster og jeg giver mig til at ælte rundt med dem og kramme dem og nulrer brystvorterne.
Så får jeg øje på dildoen, der ligger ved siden af os i sofaen. Det er din vibratordildo. Jeg tager den og tænder den og lader den glide rundt på din kusse lige der hvor min pik er trængt ind og også rundt om din klitoris. “Åh, ja… hvor er det frækt,” stønner du. “Du gør mig så liderlig.” Med den ene hånd tager du om min pik, der stadig støder frem og tilbage i din kusse og med den anden hånd mærker du på den pikformede dildo, der summer på din klitoris.
“Her,” siger jeg, “styr den selv.” Du løfter benene og lægger dem på sofabordet bag mig. Så tager du dildoen og lader den glide i små hurtige bevægelser rundt om din klitoris. Jeg tager rundt om dine lår og begynder at støde hurtigere og mere rytmisk frem og tilbage. Din kusse klemmer så dejligt om min pik, og jeg bliver så liderlig af at se hvordan du ligger og stønner og vrider dig under mig. Jeg er lige ved at komme: jeg mærker hvordan mit pikhovede vokser endnu mere. Jeg holder
lidt igen for at trække nydelsen ud – gøre orgasmen endnu større. Du prøver at få mig til at støde hurtigere igen: “Kom nu… Knep mig nu… Sprøjt i mig med din dejlige pik… Fyld min kusse med din dejlige sperm… Åhh… hvor er det godt… Åhh, hvor er det godt… Jeg kommer… NU kommer jeg… Åhh ja… Du skal bliver ved… Knep mig… Knep mig… Åh ja… Hvor er det dejligt.” Jeg knepper dig hårdt og hurtigt indtil jeg igen selv er lige ved at komme. Jeg kan mærke hvordan din kusse trækker sig sammen om min pik mens du kommer. Jeg holder lidt igen, men du støder stadig din kusse frem og tilbage uden om min pik.
Jeg tager om dit ene bryst og klemmer hårdt på brystvorten samtidig med at jeg stikker en finger ind i din stønnende mund. “Åhh… JA… Jeg kommer en gang til…” mumler du. “Åh, ja, hvor er det dejligt…” Denne gang ligger du stille mens jeg knepper og nulrer dig i langsom takt og du selv holder dildoen stille lige ved siden af din klitoris. Længe bliver jeg ved; langsommere og langsommere.
Til sidst lægger du dildoen væk og trækker mig ned til dig. Min store pik dunker i din kusse mens vi omfavner hinanden, og du stønner nydende hver gang. Vi kysser hinanden længe. Til sidst sætter jeg mig op og trækker min pik ud af din gennemkneppede kusse. Jeg lader pikken hvile uden på kussen og skubber den frem og tilbage henover din klitoris. “Nej, hvor er du dejlig,” siger jeg. “Du gør mig så dejligt liderlig.”
“Det er dejligt at gøre dig liderlig,” siger du. “Men det var strengt at du ikke sprøjtede i mig, for jeg elsker at mærke når din pik sprøjter min kusse fuld af sæd. Men det var også godt du ikke sprøjtede i min kusse, for jeg elsker også at mærke når du sprøjter i min mund… Kom og rejs dig op, så vil jeg sutte på din pik til du sprøjter din dejlige sperm ud i min mund.
Jeg rejser mig op og du sætter dig på kanten af sofaen. Din mund er lige ud for min pik. Jeg læner mig frem, så pikken rører dig på læberne. Du laver kyssebevægelser med munden så du sutter på det yderste af pikhovedet. Jeg tager rundt om min pik og begynder at gnide den rundt i dit ansigt: på panden, rundt om næsen, under hagen og ind mellem læberne igen. Du slikker mig med tungen under pikhovedet igen.
“Spil den af for mig,” siger du. “Men du skal stoppe lige inden du kommer, for så vil jeg få dig til at komme bare med tungen.” Jeg griber rundt om pikken med hele hånden og giver mig til at køre hånden hurtigt frem og tilbage, så pikken glider indeni. Indimellem presser jeg pikken ind mellem dine læber og så sutter du lidt indtil jeg trækker pikken til mig igen og fortsætter med at onanere. Du kæler selv blidt for din kusse og kigger op på mig imens med et frækt glimt i øjnene.
Jeg stønner tungt nu. “Åh, hvor er det dejligt,” stønner jeg. “Det er dig, der er dejlig,” siger du. “Lige om lidt kommer du, og så tager jeg din dejlige pik i munden. Så skal du endelig sprøjte i mig.”
“Åh, ja… men jeg kommer nu,” stønner jeg og holder pikken hen til dit ansigt. Du rækker tungen ud og slikker mig rundt om pikhovedet. Det kilder helt vildt. “Jeg slikker dig til du kommer,” siger du men holder så pludselig inde. “Og hvis jeg venter, må du også vente…” Du slikker lidt igen, tager min pik ind i munden og sutter forsigtigt. “Kom – kæl lidt mere for dig selv, men husk nu at stoppe!”
Jeg stønner utålmodigt; griber igen om pikken og med ganske få hurtige tag er jeg igen lige ved at komme.
Denne gang tager du fat om min pik og forsætter med at gnubbe samtidig med du kæler med din tungespids lige under pikhovedet. “Åhh… ja… ja… åhrrrrrr…” stønner jeg mens den første ladning sæd sprøjter ud med stor fart og rammer din næse og overlæbe. Du åbner munden og når ar få lukket munden rundt om pikken inden det næste sprøjt kommer. Jeg stønner nydende mens du sutter på min pik, der sprøjter sin store mængde sæd ind i din mund. Spermen løber ned ad din kind og din hage og der drypper klatter ned på dine bryster. Du fortsætter med at gnubbe og sutte forsigtigt mens min orgasme ebber ud.
Jeg trækker min pik ud af din mund og lægger mig ned på gulvet på ryggen og trækker dig ned til mig. Du tager min pik, der stadig er stiv nok til at du kan føre den ind i din kusse, og lægger dig så ned over mig og kysser mig. Du har stadig en del sperm i munden, som nu flyder over i min mund så jeg mærker den kraftige salte smag. Du løfter dig lidt op og kigger smilende ned på mig og siger velkommen hjem.

Indsendt af Frække L

porno med danske piger