Hemmelig affære med vens gifte mor

SPAR MANGE PENGE

Følgende oplevelse havde jeg for 20 år siden, da jeg var en ung mand på 17 år. En aften ville jeg besøge en af mine kammerater, Peter. Han var ikke hjemme, da jeg kom til huset, hvor han bor, men hans mor inviterede mig indenfor til en cola. Hun hed Lotte og var omkring 45. Hun var en veltrænet kvinde, som dyrkede en del motion, hun både løb og spillede tennis.

Hun og jeg havde altid kunnet snakke godt sammen, så jeg sagde ja tak og kom indenfor. Hun var alene hjemme. Vi satte os i sofaen og drak cola og sludrede om løst og fast. Pludselig lagde hun en hånd på mit knæ og spurgte, om jeg ikke syntes det var en skam, at en kvinde i hendes alder skulle være nødt til at pille ved sig selv med hånden for at få udløsning. Jeg blev noget forbavset, for så intimt havde vi aldrig snakket før.

Hun sagde så, at hun følte, at hun kunne tale med mig om alt og fortalte, at hendes mand Ove ikke havde villet i seng med hende i over et år. Hun trængte til at være sammen en mand og mærke hans pik og ikke blot spille fissen af med hånden. Mens Lotte sagde dette, arbejde hendes hånd sig op af mit lår. Min pik begyndte at røre på sig i bukserne.

Hun sagde stille, at hun i flere måneder havde drømt om at gå i seng med mig og på den måde måske genopleve sin ungdoms glæde ved sex. Hendes hånd havde nu lagt sig blidt tilrette på min bule i bukserne, så hun kunne mærke min pik. Jeg følte mig smigret ved hendes ord og ophidset af hendes berøringer. Jeg fik rødmende fremstammet, at jeg gerne ville hjælpe hende.

Hun fjernede hånden fra min pik og knappede sin bluse op. Hun tog min ene hånd og lagde den på sit bryst udenpå bh’en. Jeg kærtegnede hendes bryster og kunne gennem bh’en mærke vorterne blive stive. Hun lynede nu mine bukser ned og knappede op. Snart var hendes hånd indenfor og kælede med min pik udenpå underbukserne. Jeg havde fået begge hendes bryster ud af bh’en, så jeg kunne røre ved hendes brystvorter. Lotte lirkede sin hånd ned i mine underbukser og gned blidt på min halvstive pik.

Jeg kunne mærke min smørevæske komme ud af min pik. Hun smurte med tommelfingeren noget af væsken ud over mit pikhoved, så det smuttede ud af forhuden og svulmede endnu mere op. Hun holdt stille om mit glatte pikhoved. Jeg var tæt på at komme, da hun forsigtigt lod sine fingre glide hen over det blottede hoved. Jeg bøjede mig frem og begyndte at kysse og slikke hendes blottede bryster og sutte på hendes brystvorter, som blev struttende og stive. Hun tog hånden væk fra min pik og rejste sig op for at klæde sig af. Først blusen og bh’en. Jeg kunne nu kigge på hendes nøgne overkrop med de smukke, runde, let hængende bryster.

De struttende brystvorter var omgivet af en stor mørk cirkel. Derefter tog hun nederdelen af og havde kun et par små trusser og strømpebukser på. Trusserne var næsten gennemsigtige, så jeg kunne se hendes kraftigt behårede fisse gennem stoffet. Hun tog også det sidste tøj af, så hun stod helt nøgen foran mig. De store bryster gyngede lidt, og under hendes runde mave kunne jeg se det krusede hår, som helt dækkede fissen. Jeg sad bomstille og beundrede hendes dejlige krop, mens jeg havde pikken strittende ud af bukserne.

Jeg var så optaget af at se på hende, at jeg ikke tænkte på at tage tøjet af. Med gyngende bryster kom Lotte helt hen til mig og trak mig på benene. Hun trykkede mig ind til sin nøgne krop, så pikken blev trykket mod hendes vidunderlige, bløde mave. Jeg kunne mærke hendes brystvorter mod min brystkasse gennem min skjorte. Hun knappede min skjorte op og trak den af mig. Så klemte hun mig igen ind til sig og kyssede mig.

Det var dejligt at mærke hendes bryster mod min nøgne krop og min pik mod hendes mave. Jeg lagde mine hænder på hendes faste balder, kærtegnede dem og trykkede hende ind til mig. Nu kom mine bukser og underbukser af i en fart. Hun gik på knæ foran mig og kyssede min pik let på spidsen, mens hun tog mine strømper af. Så rejste hun sig igen, lagde armene om mig og trykkede sig ind til mig. Jeg lod mine hænder glide kærtegnende ned over hendes ryg og ned over hendes dejligt runde balder.

SEX I DAG?

Hun kærtegnede også min ene balde, mens hun med den anden hånd holdt om min pik og nosser. Med hånden om min stive pik førte hun mig ind i soveværelset, hvor hun lagde sig på ryggen på sengen med spredte ben ud over sengesiden, så fødderne støttede på gulvet. I denne stilling bulede kussen op, og mellem de spredte lår kunne jeg se, at den stod lidt åben og var skinnende fugtig. Hun trak mig ned over sig, så min stive pik lagde sig i kusserevnen. Hun tog mig om balderne og kørte sit underliv fra side til side, så pikken gled hen over kussereven og blev blidt kradset af de krøllede kussehår. Med mit blottede pikhoved kunne jeg fornemme hendes strittende klitoris. Jeg kunne også mærke, at hendes fissesafter begynde at smøre min pik.

Hun tog en hånd nede mellem os og tog fat i min pik og kørte pikhovedet nogle gange frem og tilbage over klitoris. Så førte hun min pik ned til sin kusseåbning og løftede underlivet mod den, så den gled ind i kussen. Selvom hun havde født to gange føltes hendes kusse dejligt stram om pikken. Hun stønnede, da jeg begyndte at køre pikken ind og ud. Jeg pressede pikken så langt ind i hende som muligt og kunne slet ikke lade være med at sprøjte min store ladning af sperm langt op i hende med det samme.

Jeg mærkede hendes kusse stramme om min pik, som jeg beholdt så dybt i hendes varme kusse som jeg kunne. Men snart blev den slap og gled ud af hende. Lotte var ikke kommet endnu, men var meget ophidset. Hun trak mig ind til sig og gnubbede kussen mod min slappe pik, mens hun kyssede mig heftigt. Da hun mærkede, at pikken ikke rigtigt ville blive stiv med det samme, trak hun mig op over sig, så jeg kom til at sidde skrævende over hendes bryster. Hun løftede hovedet og begyndte at kæle med mine nosser med sin ene hånd, mens den anden hånd holdt om mine balder og trykkede mig endnu længere frem, så jeg nærmest sad på hendes bryster. Hendes hånd, der legede med nosserne, tog fat om den slappe pik og førte den mod munden. Hun åbnede munden og sugede den våde slappe pik ind mellem læberne. Hun kunne have hele den slappe pik inde i munden uden problemer og suttede og sugede på den. Det var en vidunderlig fornemmelse, at mærke hendes tunge kærtegne mit slappe pikoved og snart begyndte min pik igen at vokse sig stor. Hun lod den slippe ud i det fri igen og spurgte, om jeg ville gøre gengæld og slikke og sutte hendes kusse, før vi i gen kneppede. Jeg havde aldrig prøvet at slikke en kvindes kusse, men ville gerne prøve.

Lotte sagde, jeg skulle lægge mig omvendt på hende, så hun kunne slikke min pik, mens jeg slikkede hendes kusse. Jeg gjorde, som hun sagde, og lagde mig med hovedet mellem hendes lår og min mund mod hendes store, behårede kusse. Jeg kyssede hendes skamlæber og slikkede hendes kusserevne. Samtidigt tog hun igen fat på min pik med mund og tunge. Jeg kunne godt lide at lade min tunge og læber glide frem og tilbage i hendes revne. Kussehårene kradsede lidt. Fissen lugtede godt og smagte nærmest sødt og lidt salt.

Når jeg under slikningen ramte hendes klitoris, gav det nogle små ryk i hendes underliv. Da jeg havde slikket klitoris mere grundigt et stykke tid og den var blevet endnu større og strittende, sagde hun, at nu ville hun altså have min pik ind i kussen igen og have udløsning sammen med mig. Jeg vendte rundt og lagde mig igen mellem hendes spredte lår med min stive pik pegende mod kusseåbningen. Hun tog fat om pikken og kørte den igen nogle gange hen over sin klitoris inden hun satte den mod sit hul og løftede underlivet så pikhovedet gled ind. Jeg gled langsomt og nydende helt ind i kussen, som var smurt af hendes safter og min sperm. Hun stønnede, da jeg kom helt i bund og mit skamben trykkede på hendes tap.

Denne gang var jeg mere udholdende og jeg kørte pikken frem og tilbage i hendes kusse. Jeg kørte skiftevis hurtigt og langsomt, og skiftede mellem små korte stød og lange seje stød dybt ind i hendes varme, våde grotte. Det var dejligt at mærke hendes fisse stramme om mit pikhoved. Når jeg pressede pikken helt i bund og roterede med mit skamben mod hendes kilder, stønnede hun højt. Lotte lagde sine hænder på mine balder og klemte og æltede dem. Hun stønnede mere og mere og roterede vildt med kussen. Hendes kusse begyndte at malke pulserende omkring pikken og med dybe suk og støn fik hun udløsning. Jeg satte farten op og snart sprøjtede jeg igen en ladning sperm op i hende.

Denne gang kom vi næsten samtidigt, og hun klemte sig ind til mig og kyssede mig. Vi havde fået en dejlig udløsning sammen. Vi blev liggende tæt sammenslyngede med min efterhånden afslappede pik i hendes våde kusse. Vi lå helt stille og faldt begge i søvn. Da jeg vågnede en halv times tid senere, var min pik stadig i hendes kusse. Lotte vågnede også, smilede til mig og sagde, at det var næsten lige så godt, som hun huskede det fra sine unge dage. Hun spurgte, om jeg mon kunne sørge for at det kunne blive helt, som hun huskede det. Jeg spurgte, hvad hun mente. Jo, sagde hun, hun havde oplevet flere gange, at de drenge, som hun havde elsket med som ung, kunne en tredje gang uden at deres pik havde forladt kussen, når de – som vi havde gjort nu – havde fået sovet lidt. Min pik svarede for mig ved at begynde at rejse sig igen inde i Lottes kusse. En fantastisk fornemmelse bredte sig i hele min krop, mens min pik rejste sig igen. Jeg havde aldrig før oplevet den fantastiske fornemmelse af at min pik blev stiv, mens den var i en våd kusse.

Jeg kunne høre på Lottes vejrtræning, at hun også blev ophidset igen. Hun holdt om mig og kærtegnede min ryg og mine balder, mens hun langsomt bevægede sit underliv under mig og krammede min pik med sin fisse. Da min pik var helt stiv igen, trillede vi rundt, så Lotte kom til at ligge øverst. Hun støttede sig på sine arme, og lod sine dejlige tunge bryster nærmest feje hen over min brystkasse. Jeg stønnede af fryd. Stadig med min pik inde i sin kusse, fik hun bøjet sine ben op under sig, så hun sad ovenpå mig. Det var et meget smukt syn at se hendes bryster gynge i takt med hendes bevægelser op og ned på min svulmende pik. Denne tredje gang var min pik meget udholdende.

Lotte kunne med sin kusse kramme så hårdt om min pik, at jeg stønnede af ophidselse og fryd. Aldrig havde jeg forestillet mig at det kunne være så dejligt at elske med nogen kvinde, men jeg havde heller ikke de store erfaringer. Ind i mellem bøjede Lotte sig ned over mig og lod sine bryster hænge ned på min brystkasse og kyssede mig varmt og ømt. Når jeg lå sådan under hende, kunne jeg også komme til at kærtegne hende både på bryster og balder eller få et godt tag i hendes stærke hofter. Jeg kunne også rigtigt få mulighed for at se på hendes smukke bryster med de store runde mørke områder omkring hendes struttende brystvorter. Det var tydeligt, at hun nød, at jeg kiggede på hendes nøgne krop. Når jeg løftede hovedet lidt, kunne jeg også se min pik glide ud og ind af hendes lækre, våde, opsvulmede kusse med den lille tap strittende frem i kussehårene. Lotte grubbede ind i mellem på sin tap og rørte ved min pik. Da Lotte havde siddet på mig et kvarters tid, satte hun tempoet op.

Hun lukkede øjnene og var så smuk, da hun dybt koncentreret red min pik, mens både hendes og min ophidselse igen steg til store højder. Jeg faldt ind i hendes rytme og stødte min pik dybt op i hendes kusse. En blanding af hendes safter og min sperm sivede ned på min mave, som glinsede af vore safter. Vores udløsninger nærmede sig og denne gang kom vi helt samtidigt. Lottes kusse strammedes om min pik i orgasme lige netop, da jeg sprøjtede endnu en ladning sperm op i hende.

Lotte faldt udmattet sammen ovenpå mig, strakte igen sine ben ud, mens min pik blev inde i hendes kusse. Kort efter kunne jeg høre på hendes vejrtrækning, at hun faldt i søvn. Lidt efter sov jeg også selv. Vi var åbenbart blevet godt trætte begge to, for da vi vågnede næste gang var det morgen. I nattens løb var min pik gledet ud af Lotte kusse. Hun var gledet halvvejs ned af mig, men lå stadig med et ben hen over mine lår og en hånd på min brystkasse. Jeg kyssede hende godmorgen og takkede for den bedste seksuelle oplevelse jeg nogensinde havde haft. Jeg fortalte hende, at jeg syntes, hun var den bedste elskerinde, jeg kunne forestille mig. Hun smilede glad tilbage og sagde, at jeg havde genskabt en stump af hendes ungdom for hende. Jeg havde været lige nøjagtig så udholdende og dejlig, som hun havde håbet.

Og minsandten om ikke min pik igen rejste sig ved vores lille morgensnak. Lotte så det, lo glad og kælede lidt for den. Uden et ord kravlede hun ud af sengen, gik ud på badeværelset og tissede. Lidt efter kom hun tilbage og lagde sig på knæ ved siden af sengen med armene hvilende på madrassen, så brysterne hang frit og gyngede. Hun vrikkede lidt med numsen. Jeg forstod opfordringen, skyndte mig ud på badeværelset, hvor det lykkedes mig at tisse, selvom min pik ikke just var slap. Jeg skyndte mig ind i soveværelset igen og gik på knæ bag Lotte. Synet af hendes fisse bagfra fik lynhurtigt min pik til at vokse til fuld størrelse. Lotte spredte sine balder med hænderne, så hendes kusse åbnede sig lyserød og indbydende. Jeg begravede nok en gang min pik i hendes varme indre og igen var jeg forbavset over, hvor stram hendes kusse føltes om min ivrige pik.

Jeg lagde mig henover hendes ryg og greb begærligt hendes bryster, mens jeg hamrede min stive pik ud og ind af hendes hurtigt me get våde kusse. Hurtigt var vi begge tæt på udløsning. Hun havde nu sine ene hånd nede ved sin kusse, hvor jeg med pikken kunne mærke, at hun gned på sin tap. Det var nok for mig. Jeg eksploderede næsten oppe i hendes kusse. Min sperm skød i store klatter på hendes livmodermund. Lige så snart, hun mærkede min sperm, trak hendes kusse sig sammen om min pik i en stor orgasme, som hun stønnede ud med tårerne løbende ned af kinderne.

Jeg blev helt forskrækket ved at se hendes tårer, men hun sagde, hun græd af glæde. Hun kunne ikke huske, hvornår det sidst havde været så godt at elske med nogen. Vi rejste os op på rystende ben og holdt om hinanden. Jeg kyssede nogle af hendes tårer væk, hvilket fik hende til at kramme mig ekstra hårdt, så hendes dejlige bryster trykkede mod mig. ”Jeg elsker dig, Lotte!” hviskede jeg ned i hendes hår. ”Og jeg elsker også dig, tossede dreng!” sagde hun og gav min slappe pik et ekstra klem. Vi gik i bad sammen og spiste morgenmad. Lotte skulle på arbejde og jeg skulle i skole, men skulle lige først hjem og hente min taske. Vi aftalte ikke noget, før vi skiltes. Ingen af os turde bryde følelsen af fortryllelse. Vi kyssede stille farvel og skiltes – begge en stor oplevelse rigere.

porno med danske piger