Min bedste sommerferie del.2 – fræk oplevelse

SPAR MANGE PENGE

Dagen kom, hvor Susanne skulle komme over til os. Stine glædede sig, til at se sin mor, også jeg, men nok af en anden grund. Jeg havde fået en snak med Stine, omkring det der var sket mellem os, således at vi var på linje med hinanden. Ønskede ikke det skulle ødelægge mit forhold til Susanne. Jeg hentede Susanne ved færgen, imens Stine lavede lidt frokost til os. Et stort kram, kys, og et lille klem på min pik. En fantastisk måde at hilse på.

Vi kørte til sommerhuset, og Stine fik også en kram, kys, og som jeg så det, et klem på den ene balle. Hun var vist rigtig i stødet Susanne. Frokosten gled ned, med øl og snaps, og snakken gik om løst og fast. Jeg ryddede af bordet, efter frokosten, og damerne skiftede til bikini. Jeg hoppede i mine Speedo badebukser, som altid. Da jeg kommer ud på terrassen, ligger de topløs, og snakker. Det rykker lidt i min pik, og det første deres blik retter sig imod, da de hører mig, er mine badebukser. Er du ikke bange for den kravler ud, når vi ligger topløs her, spørger Susanne med et grin. Jeg har set en pik før sagde Stine, så der sker ikke noget. Susanne fik lidt alvor i sin stemme, og siger til Stine, jeg tror du er mest til kvinder. Hvorfor det siger Stine. Du har ikke haft mange drenge-kærester, men mange frække veninder. Der var stille et øjeblik, så siger Stine, det har du ret i. Så fortalte hun, hvad hun havde fortalt mig et par aftner før. Hun fortalte sin mor for første gang, af hun er biseksuel, men dog nok mest til kvinder. Hun fortalte også at de gange hun havde været sammen med en mand, havde hun fået en sprøjte orgasme, hvilket mange af mændene syntes var ulækkert. Derfor gad hun dem ikke, da hun vidste at det oftest endte med, at mand trak sig, og aldrig gav lyd fra sig siden. Damerne snakkede en del frem og tilbage om emnet, og alt imens voksede min pik i de små badebukser.

Pludselig siger Stine til mig, at hvis jeg ikke får kølet den der ned, ville den springe bukserne. Det grinede vi en del af, og jeg gjorder alt for at holde den stor. Tror du ikke han trænger til at få den tømt, siger Stine til sin mor. Susanne griner, og siger til Stine, at hun lå tættest, så det kunne hun lige. Uden så meget snak, kravlede Stine over til mig, og hev min pik frem. Stille gned hun på den, så den kunne vokse det sidste. Susanne sad og kiggede på os, og vi fik øje kontakt. Der var ikke noget i hendes blik, der fortalte mig at hun var sur, eller forarget. Tværtimod. Hendes øjne begyndte at blive blanke, og stille lod hun den ene hånd glide ned i trusserne. Stine kiggede på mig, alt imens hun sænkede hovedet, og langsomt lod min pik glide ind i hende mund. Alle lå vi og nød det. Susanne kom hen til os, og visker, hvem er så bedst til at sutte på din pik. Det var det der skulle til, en fræk stemme, og kommentar. Jeg sprøjtede min sæd i munden på Stine, så hun måtte tage hovedet væk. Susanne tog resolut fat i Stines hoved, og tynge kyssede hende grådigt. Stille faldt vi lidt ned alle 3, og sad sammen og kælede med hinanden. Jeg havde aldrig troede at min mor kunne være så fræk sagde Stine. Susanne kiggede på hende, og sagde, du skulle bare vide. Stine blev nysgerrig på at hører om sin mors seksualitet. Susanne fortalte om hende fantasier, og om hende legetøj, og hvordan og hvor hun brugte det. Jeg kunne se på Stine, at hun var overrasket over, hvad hun hørte. Du er godt med sagde Stine. Susanne gik ind, for at komme ud med en buttplug, og en tube glide creme. Op på alle 4, beordrede nu Stine. Stine kom lidt tøvende op, og Susanne begyndte at smøre creme i og på numsen af Stine. Langsomt kunne vi hører at Stines åndedræt steg. Susanne tog den lille og kolde buttplug, og begyndte at presse den langsomt op. Stine gav sig lidt, men kunne lide det. Da den var helt oppe, sagde Susanne, at hun skulle rejse sig op, og gå lidt rundt, for at mærke hvordan det føles.

SEX I DAG?

Det var tydeligt at Stine var blevet opstemt, og det tog til kunne vi se. Stine sætter sig på kanten af havebordet og gnider lidt på sin klitoris. Susanne kigger på, og jeg sætter mig bag Susanne, men en ordentlig jern på. Jeg kysser hende i nakken, så hun får gåsehud, lader min hænder kærtegne hendes dejlige bryster og vorter. Vorterne bliver hårde som sten, og Susannes stønner mere og mere, alt imens vi kigger på Stine leger med sig selv. Susanne skubber mig ned på ryggen, og sætter sig omvendt på mig, så vi kan se Stines live show, alt imens Susanne rider mig. Hun er våd, men som altid dejlig stram. Stine er liderlig som en i h……., og kommer over og sætter sig over mit hoved, og begynder at kærtegne sin mors bryster. Susanne får hurtigt vendt sig, så de sidder med front mod hinanden. Jeg kan mærke at Susanne er ved at komme, men at Stine var tæt på, overraskede mig. Pludselig eksploderet hun i en voldsom orgasme, lige over mit hovedet. Hun sprøjtede ikke, men hende safter løb stille og roligt ned i munden på mig. Stine steg af, og satte sig i en stol, for at sunde sig. Susanne læner sig lidt ind over mig, og gav sig i gang med at gnide sin fisse mod min mave, alt imens min pik var oppe i hende. Jeg bed let i hendes vorter, og resultatet udeblev ikke. Hendes krop rystede kraftigt, og et skrig kom fra hende mund, imens hun gned fissen hård mod min mave. Langsomt faldt hun sammen, for til sidst at ligge sig ved min side. Hun var helt væk, af nydelse. Jeg rejste mig for at hente lidt kold rosé, og 3 glas. Da jeg kom ud, lå Stine og Susanne og snakkede om deres oplevelse sammen, imens de kærtegnede hinandens krop. Stines gav sin mor et langt og varmt tunge kys.

Har i tid til et glas kold rosé spurgte jeg. De gav et lille sæt i dem, tror de havde glemt at jeg også var der. Så begyndte de at grine lidt af det hele, og spurgte om jeg havde hygget mig. Jo jo, sagde jeg, men hvorfor tror i at i er færdige, og pegede ned på min pik, som strittede igen. Du kan tage Stine analt, siger Susanne, hun er klar. De griner lidt, og jeg kigger bedende på Stine. Nu kommer forsigtigt over og ligger sig på bordet. Susanne kommer over, trækker buttpluggen lidt ud, og ind igen. Langsomt komme Stine op at kører igen. Susanne lader buttpluggen side, og går over efter cremen. Jeg kan ikke vente meget længere, så hurtigt er jeg over Stine, og presser min pik op i hendes fisse. Jeg har øje kontakt med hende, og langsomt sætter jeg farten op. Susanne kommer tilbage, og ser vi er i gang. Den klat creme hun har i hånden, begynder hun at smøre i mit hul. Det er satme frækt. Igen uden varsel, kommer Stine i med et brag. Denne gang sprøjter hun , og jeg lader min pik komme ud, og kører den over hendes klitoris, hvilket hun tænder helt af på. Langsomt falder hun ned, Susanne trækker buttpluggen ud af hende, og begynder at smører min pik ind i creme. Susanne visker til mig, alt imens Stine er på vej til virkeligheden igen, knep hende i røven til du kommer. Susanne førte min pik hen til Stines ringmuskel, og lige da den ramt, kom Stine til sig selv, og så helt nervøs ud. Langsomt pressede jeg pikken op i hende, alt imens Stine klynkede. Susanne begyndte at kærtegne Stines mave, og bryster, for til sidst at ramme hende klitoris. Der kom gang i Stine igen. Hun blev meget tændt nu, og klynkede højere og højere. Jeg kunne ikke holde mig mere, og trak mig ud, og spillede pik, til jeg kom ud over Stines fisse.

Resten af vores ferie, gik med en del god sex, og restaurant besøg, og kører ture. Da vi kom hjem, blev vi hurtig enige om, at dette kunne godt forsætte, uden at det skabte konflikter. Til tider var vi alle 3 samlet, hvor det kunne ende med sex, og andre gange var vi kun 2 sammen. Stine og Susanne, har lært hinanden en del, om hvordan sex, og fantasier kan være.

Forfatter: Fiskeren

porno med danske piger