Her kan i lave jeres egen private sexvideo! (The CockCam)

Legetøj for voksne!

Gadgets gaven til ham der tænder på dig!

The cock cam på penis eller på en dildo?

Mænd er ofte visuelle når de skal tændes og de fleste elsker også sjove gadgets. Hvorfor ikke kombinere de to ting til den perfekte gave til din mand eller kæreste. TheCockCam, gør at man kan optage hjemmevideoer hjemme i soveværelset, som så er tilgængelige via en sikker app. Drømmer du at instruere og spille hovedrollen i din egen pornofilm, så er Cock Cam helt ideel.

Det får du med The CockCam, der er en penisring med indbygget kamera.

High-tech sexlegetøj

Ejeren af Skandinaviens største online sexshop har kigget i krystalkuglen for 2019 på verdens største sexmesse. Trenden går i retning af økologi og High Tech-produkter.

De har været på sexlegetøjsmessen Erofame, hvor de har kigget nærmere på, hvilke tendenser der er for 2019. De udstillede produkter på messen gav et indblik i, hvordan forskellige tendenser kommer til at dominere det næste års tid.

Lav jeres egen sexhjemmevideo

The Cock Cam er præcis, hvad det lyder som nemlig en penisring med kamera. Penisringen sættes om skaftet, hvorfra det optager dine bevægelser. Det er perfekt til at filme alt lige fra blowjobs til doggy style. Med det indbyggede night vision kan kameraet endda filme i mørket. Videoerne bliver overført via WiFi til din foretrukne enhed. De kan også ses i den tilhørende sikre app, der kan downloades i App Store og Google Play.

Jeg er overbevist om at The CockCam, som er en penisring med indbygget kamera, bliver en kæmpe succes, idet den er med til at gøre oplevelsen med produktet meget personligt,” fortæller Mathilde Mackowski, der er medejer af Sinful.

Cock Cam penisringen er fremstillet af blød silikone og kan strækkes, så den passer de fleste størrelser. Selve kameraet er pakket ind i en sort silikonering. Der medfølger en holder, som kameraet kan placeres i, hvis du ønsker at bruge det uden penisringen.

 

Kan købes hos sinful.dk

 

The cock cam – Unboxing Video

Flere erotiske artikler:

SKRIV HVAD DU MENER!