Hey piger👱🏼‍♀️👩🏽👵🏻Få diskret besøg af Mr. Big – 100% anonymt!

Hey piger👱🏼‍♀️👩🏽👵🏻Få diskret besøg af Mr. Big – 100% anonymt!

SPAR MANGE PENGE

Uforpligtende diskret og anonym sex til kvinder.

Uanset om du er 20, 40 eller 60, så skal Mr.Big opleves.

Mød mister big om du er single eller i fast forhold. Udlev din hemmelig fantasi om sex med en stor pik, helt uden nogle skrupler over om nogle finder ud af det, eller dårlig samvittighed over for din partner. Ingen får noget afvise – medmindre du selv er nød til, at fortælle om dit første møde med MR.Big til dine veninder. 😈 der uden tvivl vil blive meget misunderlige.

Bliv fyld ud som aldrig før!

Måske har du prøvet det, måske har du ikke? det er videnskabligt bevist, at når en kvinde bliver fyldt ud af en tyk pik på 20+ cm er, der størst chance for store orgasmer, denne størrelse ramme flest punkter inde i kvindens vagina og stimulere alt på en gang – inklusiv dine uartig fantasier om Mr. Big Dick.

Har du ikke prøvet det eller har du lyst til at prøve det igen – så er her din mulighed for at bestille en ordentlig pik og få din drøm om en rigtig stor pik udlevet.

SEX I DAG?

Fucking stor dildo til fisseleg

I størrelser helt op til 38 cm

Vælg mellem hele 20 forskellige dildoer i alle størrelser, der alle sammen vil give dig en ultimativ nydelse. 
Uanset om du er nybegynder eller erfaren dildoentusiast – Vil de store dildoer helt sikkert imponere dig, lige fra farven, tykkelse til deres længde og ikke mindst de vilde orgasmer der venter dig.

Vi kan ikke love at Mr. Dixon kan lære dig at trylle – men vi kan love dig, at han vil give dig mange magiske timer. Se produkter fra den magiske Mr. Dixon og skynd dig at få ham bestilt hjem til en fræk aften med dig i centrum.

OBS: Kæmpedildo bør bruges sammen med en vandbaseret glidecreme.

Mr. Dixon Realistisk Dildo med Sugekop Sort 13,5 cm. Mr. Dixon Realistisk Dildo med Sugekop Lys 12 cm. Mr. Dixon Realistisk Dildo med Sugekop Sort 23 cm.
Køb her Køb her Køb her
169.00,- 152.00,- 219.00,-

porno med danske piger