Hvad et kursus med personlig udvikling kan før med sig

Han begyndte at tænke på sin liste. Fem ting, hmm. Han måtte hellere holde sig til, hvad han kunne tænke sig at gøre med sin kone, og måske være lidt forsigtig i sine forslag…

Hans kone var begyndt at gå på forskellige kurser i massage, yoga og personlig udvikling. Efter børnene var blevet store, havde hun mere tid til sig selv, og han fornemmede ofte, at hun ikke var helt tilfreds med sit eget og med deres samliv. Hun kunne sommetider udtrykke stærke følelser, og græde meget. Når det skete, sad han stum og ulykkelig og forsøgte at trøste hende. De talte ikke så meget om det. Han følte sig ofte utilstrækkelig, og kritiseret for ikke at gøre det godt nok. Når det skete, lukkede han sig helt inde i sig selv.

De elskede en til to gange om måneden. Det skete efter nogle vante mønstre, som i og for sig var rare og trygge, men som på den anden side heller ikke gav dem nogen udfordringer. Hans holdning var “hvorfor lave om på noget, der fungerer, der er nok andet at tage sig af her i livet”. Han spurgte sjældent sig selv, om han var tilfreds med deres sexliv. Og hvis spørgsmålet dukkede op, var der altid noget andet, der forekom ham vigtigere lige nu, så han lagde det hurtigt væk.

Han var først og fremmest optaget af sit arbejde. Han havde en ledende stilling, hvor han altid havde arbejde at gøre, også når han var hjemme.

Hun spurgte ham nogle gange, om han ville med på kurser i personlig udvikling, men hver gang synes han ikke lige, det var noget for ham, eller også havde han ikke tid, synes han.

Egentligt havde han det meget godt med, at hun ofte gik på kurser i weekender og om aftenen. Han fik noget tid til sig selv derhjemme, og det nød han, og samtidig mærkede han, at hun ændrede sig overfor ham. Hun kunne stadig være kritisk, men var ofte også forstående overfor hans behov.

Efter en weekend, hvor hun havde været på et kursus for kvinder om kvinders seksualitet, var hun meget tavs. De sad ved middagsbordet, hvor de plejede at småsnakke om deres børn, om middagsselskaber, osv. Hendes tavshed var så påfaldende, at han spurgte, om der var noget i vejen. Hun så på ham, og spurgte så lidt ironisk, om han virkelig var interesseret i at høre om, hvordan hun havde det. Han nikkede, selvom han ikke var helt tryg ved situationen.

“Den her weekend” sagde hun “har virkelig fået mig til at indse, at jeg ikke får opfyldt mine seksuelle behov i vores forhold. Jeg vil ha’, der sker noget og jeg vil gerne fortsætte sammen med dig, men det forudsætter, at du er villig til at være åben og imødekommende ikke bare for at tilfredsstille mine behov, men også dine egne. Og lad nu være med at sige, at du har det godt nok. Godt nok er bare ikke, det jeg ønsker. Det skal være super godt”.

Han kunne mærke hendes alvor med det, hun sagde, så han fornemmede, at et undvigende svar ville være at kaste benzin på bålet. Han sagde tøvende: “Jeg vil gerne høre, hvad du har oplevet og konkret har i tankerne”.

Hun var tavs lidt, og trak vejret dybt nogle gange. “OK” sagde hun så. “På kurset i weekenden skulle vi hver især skrive mindst 10 ting ned, som vi gerne ville opleve i vores sexliv med vores partner. Det skulle vel og mærke være noget, vi ikke fik opfyldt nu, eller ikke havde prøvet før. Er du villig til at skrive – lad os sige bare – fem ting ned, du kunne tænke dig, vi gjorde sammen, og som vi ikke har gjort før. Du skal være helt ærlig, og bagefter ser vi på hinandens lister og taler om, hvad der står. Du får selvfølgelig min liste at se fra kurset. Måske bare fem af de ti ting.”

Han var ret nysgerrig ved tanken om, hvad hun havde skrevet, men han følte sig også lidt såret over, at hun måske havde fortalt på et kursus, hvad hun savnede i deres forhold. Han spurgte lidt studst: “Har du snakket med andre om vores sexliv”.

“Selvfølgelig har jeg ikke det” udbrød hun. “Listen, jeg lavede, har jeg ikke vist til nogen, tværtimod sagde lederen, at den er helt vores egen, og vi skulle også være forsigtige med at vise den til vores partner, hvis vi ikke var trygge ved det”.

Han blev lettet og samtidig lidt glad over, at hun trods alt ikke var så utryg ved ham, at hun ikke ville vise ham listen. “Hvornår havde du tænkt dig, at vi skulle gøre det” spurgte han “det passer mig ikke så godt i dag”.

“Det skal være i aften” sagde hun bestemt, “lad os aftale, at vi går i gang klokken ti. Så kan du sagtens nå at ordne det arbejde, som ikke kan vente til i morgen. Jeg skal nok ordne køkkenet”

Han lettet over, at det ikke skulle være lige nu, så han fik lidt tid til at sunde sig. Han nikkede og rejste sig fra bordet, og gik ind til sit skrivebord i stuen.

Han kunne ikke lade være med at tænke over, hvad hun havde på sin liste. Gad vide, om hun havde skrevet om lyst til at elske med andre, tænkte han og mærkede en begyndende vrede. Hvis hun ikke ville ha’ ham mere, så var det da mere fair bare at sige det. Det gled gennem hans tanker, at hun trods alt havde sagt, at hun ønskede at fortsætte med ham, men det kunne jo være, at hun bare ventede på, at han ikke kunne leve op til det, hun krævede Og så ville hun nok have beskyldninger parat om, at det var fordi han ikke ….. Han rejste sig op og gik ud i køkkenet i et virvar af tanker, og uden nogen bevidst hensigt røg det ud af munden på ham: “Er du blevet forelsket i en anden?”

Hun så måbende på ham, og så brød hun ud i et stort grin. “Nej da, men tænk, at du er jaloux, det har du aldrig vist før”.

Han mumlede: “Jeg er sgu ikke spor jaloux, men hvis du har en anden, synes jeg faneme, jeg har ret til at vide det, inden jeg går med på det her med lister og vores sexliv.”

Hun var overrasket over hans udbrud, og følte sig først såret over hans mistro. Hun kunne mærke sin trang til at svare ham skarpt igen, men tog sig i det, da hun kunne se, at han var bekymret, så hun svarede: “Det synes jeg, er et helt fair spørgsmål. Men nej, jeg har ikke fundet eller planer om at finde en anden.”

Han brummede lidt, og gik ind i stuen igen. Lidt efter kom hun ind med en kop kaffe og satte noget musik af Mozart på. Det var en af hans yndlings strygekvartetter.

Han sad og sorterede lidt adspredt i sine arbejdspapirer, men følte sig ret uinspireret. Inderst inde vidste han godt, at det arbejde, han havde med hjem, kunne vente til i morgen formiddag, og i virkeligheden skulle han have bedt en af sine afdelingsledere om at lave det. Pludselig stod det ham klart, hvad han ville. Han greb telefonen, og ringede til Kurt, afdelingslederen i marketing, og han hørte sin stemme sige: “Hej du, jeg har fået en vigtig sag at tage mig af i aften, så jeg vil be’ dig om at lave det oplæg om vores fremstød i USA. Kan du have det klar inden mødet i morgen eftermiddag”.

Han bemærkede den andens overraskelse og ivrighed, da Kurt fremstammede “Ja, selvfølgelig, det skal jeg nok ordne. Jeg har det klar til dig inden frokost i morgen, så kan vi nå at snakke om det, og er der noget, du ønsker anderledes, kan jeg nå at rette det.”

Hmm, så let var det altså, konstaterede han og mærkede lidt tilfredshed med sin handling. Og nu et glas af hans yndlings whisky, besluttede han. Han rørte ellers aldrig spiritus til hverdag, hvis der ikke var en særlig anledning.

Han satte sig i lænestolen ved vinduet og nippede til sin whisky. Det bedste var at holde glaskanten ind under næsen og indsnuse duften og derefter bare lige væde tungen med den gyldne drik. Han lod musikken trænge ind sin sig og slappede af. Tanker om, hvad han havde lyst til, gled gennem ham. Det var ret kaotisk og ikke særlig tydeligt for ham. Han tænkte på de situationer, hvor han havde følt sig stimuleret seksuelt, både sammen med sin kone og i de situationer, hvor han havde tænkt på andre kvinder, som han havde mødt. Han havde faktisk aldrig været sin kone utro, selvom han da havde oplevet nogle flirt. Men det havde været i forbindelse med arbejdet, og i hans stilling ville det være helt tåbeligt at give efter for sådanne impulser.

Han begyndte at tænke på sin liste. Fem ting, hmm. Han måtte hellere holde sig til, hvad han kunne tænke sig at gøre med sin kone, og måske være lidt forsigtig i sine forslag.

Han skrev tøvende:

– ligge helt nydende og passivt og blive masseret over hele kroppen med olie afsluttende med underlivet, og at hun giver mig en udløsning, gerne også med munden

– at hun laver striptease i lækkert tøj til musik for mig

– prøve nye stillinger, f.eks. købe en bog om elskov og blive inspireret

– elske i spabadet, som de aldrig brugte sammen

– videooptage hinanden kæle med sig selv

Han overvejede, om han skulle bytte nogen af dem ud. Han kunne også godt tænke sig at slikke hendes skød til orgasme, men det havde hun ikke ønsket før. Han kunne også godt tænke sig at de delte erotiske fantasier med hinanden. Han synes dog, at denne liste indeholdt rigeligt, og han forventede, at hun ville afvise det meste. Men hva’, tænkte han, nu har hun selv bedt om det, hun skal ikke gå og tro, at jeg slet ikke har seksuelle lyster.

Han sank igen hen i musikken og forsøgte at dæmpe den stærke uro, der var i hans krop.

SEX I DAG?

Hun kaldte: “Når du er parat, synes jeg, du skal komme ind i soveværelset”.

Han rejste sig og foldede sin liste sammen mange gange og puttede den dybt ned i lommen.

Hun havde tændt en masse stearinlys og soveværelset var fyldt med en sødlig duft fra en røgelsespind i vindueskarmen. Hun havde stillet en skål med belgisk chokolade frem på natbordet. Det var hans yndlingschokolade.

“Jeg synes, du skal komme i seng, så vi kan sidde ved siden af hinanden” sagde hun.

Han gik ud i badeværelset, børstede tænder og vaskede sit lem.

Da han sad i sengen, bad hun ham om at se ham ind i øjnene, og trække vejret sammen med ham.

“Åh, nej” tænkte han “nu skal vi igen lave en eller anden øvelse og være intime, og så snart jeg bliver det mindste utålmodig, får jeg at vide, at jeg ikke elsker hende”. Han sukkede hørligt.

“Du skal bare slappe helt af og ikke præstere noget” sagde hun med en blid stemme.

Han kiggede overrasket på hende. “Okay, lad os bare sidde et øjeblik” sagde han så.

Efter en kort stund sagde hun: “Jeg ved godt, det her er svært, det er det for os begge. Og jeg vil godt bede dig om at holde fast i, at jeg synes, vi skal gøre dette, fordi jeg ønsker, at vi to skal få det bedre hver for sig og sammen”.

“Jeg foreslår, at vi giver hinanden vores lister og læser dem i ro og mag. Bagefter snakker vi om dem, er det ok med dig?”.
Han hentede sin liste op af lommen og rakte hende den tøvende og sagde: “Jeg ved ikke, om det er det helt rigtige, der står, men noget i den retning er det nok”.

Hun havde taget sin liste fra kurset og af de ti ting, der stod, havde hun forsigtigt valgt fem ud. De fem hun havde valgt ud var:

– indrette soveværelset sensuelt med lys i forskellige farver, spejle, erotiske billeder, et lille musikanlæg, en ny, smuk og større seng gerne med baldakin, osv.

– lave erotiske spil, hvor han forfører mig

– at blive masseret erotisk blidt og længe

– at han giver romantiske gaver, feks. lækkert tøj, smykker, cremer, blomster, osv.

– rejse sydpå og have al den tid til elskov, vi har lyst til

Der var noget, hun ikke havde taget med, fordi hun var bange for, at han var ville opfatte det som en kritik af ham. Det var feks. at blive elsket af to mænd, som begge fuldt ud beherskede deres egen udløsning og kunne give hende fuldkommen nydelse. Hun havde også lyst til at eksperimentere med nye stillinger, men det lod hun også ligge.
De læste hinandens lister, og de blev begge varme og urolige i kroppen. De så på hinanden. Han følte sig ret forlegen og udbrød: “Nu kunne jeg godt drikke et glas af den Chablis, der står i køleskabet. Hvad med dig?”

“Det lyder lækkert” sagde hun, “gider du hente den og to glas?”.

Han smuttede hurtigt ud af sengen og ud i køkkenet. Han rumsterede med proptrækker og glas. Selvfølgelig knækkede proppen, så han forsigtigt måtte liste den del af proppen, som blev i flasken op, men det lykkedes. Han tænkte over hendes ønsker. De ville begge gerne have sensuel massage. Måske skulle han tilbyde det i aften, selvom han ærlig talt ikke helt stolede på, at han kunne gøre det rigtigt. Det med at lave erotiske forførelsesspil lød spændende, hvis hun ville komme ud med, hvad hun egentligt ønskede.

Imens sad hun i sengen og tænkte over hans fem ting. Det med massage var pudsigt, at de begge havde. Det kunne være en god begyndelse. At elske i deres spabad var også en tanke hun selv havde haft. Faktisk gik hun sommetider i spabad og stimulerede sig selv til udløsning ved at bruge en blanding af boblerne og sine fingre. De kunne hun prøve at fortælle ham. Hmm, måske skulle hun også vise ham det. Han ville jo gerne se hende tilfredsstille sig selv. Hun kunne godt li’ den tanke at videooptage ham onanere, og det var hun ret overrasket over, han kunne finde på at foreslå.

Han skænkede to glas vin og sagt skål medens de så hinanden i øjnene.

Hun lagde ud og sagde hurtigt: “Alt det du skriver, er jeg helt med på”.

Han havde dårligt hørt hende til ende, før det brast ud ham: “Jeg er også med på alt det, du nævner”.

De smilede til hinanden på en måde, de ikke havde gjort i mange, mange år.

“Ved du, hvad jeg har lyst til lige nu”, udbrød hun “jeg synes vi skal tænde spaen og sætte os derud med vinen, og nyde os selv og hinanden”.

Han nikkede ivrigt, han kunne godt mærke, at han havde fået meget lyst til at elske. Han tog om hendes hoved og gav et langt tungekys. Hun besvarede hans kys, og de legede blidt med hinandens tunger. Han lod den ene hånd glide ned over hendes silkenatkjole. Da hans hånd strejfede hendes ene brystvorte gav det et voldsomt spjæt i hende, og hun trak vejret heftigt ind. Han lod hånden dvæle på brystvorten og mærkede den vokse, medens hendes åndedræt blev hivende og hendes øjne helt blanke. Han mumlede “Uuhmm” ind i hendes mund, medens de stadig legede tungeleg. Så tog han sig i det, trak sig lidt væk og kiggede på hende. Han rømmede sig lidt genert og rejste sig og gik så ud i badeværelset og tændte for vandet i deres hjørnespabad, som han ikke havde prøvet mere end nogle få gange.

Hun kom ud i badeværelset med stearinlys og hvidvinen. Hun slukkede lyset, så rummet alene var oplyst ved stearinlys. Hun lod langsomt natkjolen glide ned på gulvet. Han så på hende i stearinlysenes levende skær, som gjorde hendes krops former meget tiltrækkende og levende. Han så med helt nye øjne på hende; iagttog hendes brysters måde at glide harmonisk ud fra kroppen på. Han så, at hendes brystvorter stadig var opsvulmede og røde. Han iagttog hendes fyldige hofter som gled over i de kraftige lår, som hvælvede rundt og indkransede hendes skøds behåring. Der var dråber af væde i de inderste hår og han forestillede sig, at hun var våd af lyst i skødet. Han tog sin pyjamas af og lod hende se sit lem, som var på vej til at blive stift. Hun satte sig på hug foran ham, og tog hans lem i hånden. “Hallo, du der” sagde hun drillende “er der noget herren kunne tænke sig”. Hun klemte om lemmet og gav det hastigt et kys på spidsen. Han for sammen og trak underkroppen tilbage.

Medens spaen løb fuld, tog de sammen et brusebad. De sæbede hinanden ind med hamphandske, og de nød på skift den kradsende og kildrende massage på huden. I deres berøring gik de uden om de mere følsomme steder som brystvorter og kønsorganer. De havde begge en oplevelse af, at der var tid nok, og at det ikke var godt at presse på.

De svøbte sig ind i badehåndklæder, satte sig på kanten af spaen og nippede til hvidvinen.

“Jeg går lige ind og sætter noget musik på” sagde han. Han valgte en CD’er med Lis Sørensen, som han vidste hun holdt meget af. Især sangen “Jeg tror på kærlighed, jeg tror på dig og mig, jeg vil gi’ dig alt det bedste jeg har ….”.

Den synes han faktisk også var ganske god. Den ligesom sneg sig ind på en, så man kunne mærke kroppen sang med.

Da han kom tilbage, havde hun sat sig i spaen. Hun halvlå med armene ud til siderne og benene strukket ud. Hun gyngede blidt med kroppen og lå med lukkede øjne og et afslappet smil om munden. Han stod lidt, og nød at se på hende. Hendes bryster var lige netop under vand og de bevægede sig bølgende i den vægtløse tilstand. Hårene på hendes skød svajede som tang i strømmende vand. Hun skilte lårene lidt fra hinanden og han kunne ane de rødlige indre skamlæber titte frem i hendes skød.

Han satte sig forsigtigt op i spaen; han ønskede lige nu, at hun bare blev liggende sådan, så han kunne nyde at se på hende lige så længe, han havde lyst til. Han lagde sig med sine ben uden om hendes, og han strakte sig ud i vandet, så han hans lem lå i vandoverfladen og dovent flød rundt. Han kunne mærke en behagelig følelse i lemmet, når vandet strøg forbi det, og han lod roligt sin underkrop bevæge sig op og ned. Han lukkede sine øjne og lod sine tanker flyde hvorhen de ville.
Han tændte for pumpen til spaen, og pludselig kom boblerne, og de blev begge to revet ud af deres tanker. De satte sig op og så smilende på hinanden. De sad og nød boblerne et stykke tid. Så begyndte han tøvende at kærtegne hendes fødder og underben. Hun strakte sig helt ud og lagde sine ben op på hans lår. Han bøjede sig frem og strøg hende op ad benene. Hun havde sat sig på en af dyserne, så boblerne strømmede op mellem hendes lår. Han satte sig ved siden af hende og førte hånden op mellem hendes lår og mærkede boblestrømmen mellem sine fingre. Han lavede en spalteflade mellem sin håndflade og hendes skød, så boblerne masserede skødet. Hun flyttede lidt på sig og med sine bevægelser inviterede hun ham til at røre ved sig med hånden. Han fangede håndfulde af bobler og pressede hånden ind mod hendes skød, så han mærkede de bløde skamlæber give efter og blive spredt ud til siderne. Hendes skød var brændende varmt, og hver gang han pressede håndfladen ind mod hende lod han en finger blidt glide lidt ind i hende nedefra og opad, så han lige, men kun lige strejfede hendes klitoris. Hun trak vejret i heftige stød og så på ham med et triumferende ansigtsudtryk. Hun lod sine ene hånd falde ned i vandet og fandt famlende hans lem, som hun klemte fast om. Hun mærkede, at hele hendes krop blussede op i en overhed forventningsspænding, og medens hun ubevidst bevægede sin hånd klemmende hårdt på hans lem, strakte hun sit skød mod hans hånd og bevægede sit underliv op og ned, så hans fingre blev presset ind i hendes revne og gled hen over klitoris.

Det strømmede i hendes krop, som om varme dampe blev sluppet løs fra underlivet og ud og bredende sig op til maven, til solar plexus, til brysterne, til halsen, til munden og tilbage til underlivet. Det sitrede ned i hendes lår, så det føltes, som om de stærke muskler ikke vidste, om de skulle spænde sig eller slappe af. Hun bevægede fødderne og tæerne i krumninger, som fulgte hele hendes krops rytme. Da hendes orgasme kom bølgende, strakte hun hele kroppen fra tæer til nakke og hals op i en bue, så vandet skvulpede over kanten. Fra hendes bryst og op gennem halsen brød et kaotisk virvar af lyde frem. Hun stønnede, hun sukkede og hun lo på en gang, så det klirrede fra væggene i badeværelset.

Hans hånd gled væk fra hendes skød, men hun bad ham stakåndet om at holde hånden presset fladt og fast på hende. Hun sank sammen med nogle tilfredse suk, og så derefter lidt tøvende og undersøgende på ham. Han sagde med en usikker og lidt hæs stemme: “Hvor var det ophidsende og dejligt at give dig nydelse, du er meget smuk og tiltrækkende, når du giver dig hen. Jeg elsker at se på dig. Nu synes jeg, du skal slappe lidt af og bare ligge og komme til hægterne i dit eget tempo.”

Han rakte ud og slukkede for boblepumpen og lod hende flyde i sin favn. Lis Sørensen sang stadig og de flød begge hen i musikken i det varme vand.

Han tog et af glassene med hvidvin og rakte det til hendes læber. Hun tog en lille slurk og sank vinen med et smaskende “Uuhmm”. Han tog selv en stor mundfuld og lod vinen skvulpe længe i munden, før han sank den.

Hans ene hånd, som lå bag om hendes ryg på hendes hofte, lod han glide op til hendes bryst. Han løftede blidt op i brystet med fingrene og mærkede dets tyngde. Han kunne lige netop nå brystvorten med en fingerspids og han var fuldstændig opslugt af sine fingres bevægelser på hendes bryst. Hun så indbydende på ham, så han fortsatte sin berøring, medens han blev meget opmærksom på sit lem, som hastigt voksede sig stift. Han oplevede det, som om den yderste del af lemmet blev glødende og hårdt på en både pirrende og lidt smertefuld måde. Ubevidst førte han sin frie hånd ned mod sit lem og klemte om det. Hun bemærkede hans bevægelse, og hun holdt om hans hånd på lemmet, medens hun spurgte: “Hvad har du mest lyst til nu?”. Han blev helt forfjamsket og tænkte, at det kunne hun vel for pokker regne ud selv. Hun så afventende på ham.

Han mærkede, at han havde mest lyst til at elske med sit lem i hendes skød, men var i tvivl, om hun havde lyst og energi til det nu. Det var måske sikrere at foreslå, at hun skulle massere ham til udløsning, han havde ikke lyst til at blive afvist.

Hun anede ikke, hvad der foregik i ham, men hun følte sig meget stimuleret af at holde på hans stive, varme lem. Hun følte et sug i skødet efter at blive fyldt ud og udvidet. Langsomt bevægede hun sig om på maven og kravlede hen over ham med spredte ben. Han flyttede hastigt hånden fra sit lem, og satte sig tilrette så han fik god støtte under ballerne. Hænderne holdt han fast på kanten af spaen, så han kunne bevæge og spænde sin underkrop.
Hun gøs af forventning, da hun så, han gjorde sig klar til at modtage hende på denne måde. Det var hendes ønskestilling at sidde ovenpå ham, men det havde ikke været en stilling, han havde kunnet lide så godt, vist nok fordi han ikke synes, han havde nok bevægelsesfrihed, når hun sad ovenpå ham i sengen.

Hun gled hen over ham og mærkede hans lem glide frem og tilbage mellem sine skamlæber. Hun nød at styre, hvornår hun havde lyst til at sænke sig ned over ham. Hun mærkede hans rykvise stød med underlivet for at nå op i hendes skød, men hun flyttede sig drillende lige netop så meget, at han ikke nåede helt ind. Pludselig slap han sine hænder fra spaens kant og greb fast om hendes hofter, mens han skød sit lem bestemt op i hende. De fik begge et brændende chok, som fik dem til at holde vejret, medens de så på hinanden med opspilede øjne. De forholdt sig helt stille i et tidløst, forsvindende øjeblik.

Han blev langsomt opmærksom på et presserende behov for at bevæge sig i hende. Først som et utålmodigt ønske om hurtige bevægelser, men så snart han havde gjort fem seks hurtige bevægelser med underlivet, oplevede han et helt nyt ønske om at mærke skødets bevægelser sammen med sine egne. Han lod sit lem ligge stille og mærke efter. Det var enormt ophidsende at ligge stille og mærke lemmet pulsere uden at bevæge sig og ligge og føle efter skødets små sitrende sammentrækninger. Han nød, at hun sad helt stille på ham. Han flyttede sine arme op til spaens kant. Der hvor hans fingre havde holdt hårdt på hendes hofter, blev huden helt hvid som en stærk kontrast til resten af kroppens rødmen.

Hun sad helt stille på ham, og begyndte intuitivt at lave rodlås. At lave rodlås med hans lem inde i sig, havde hun tit ønsket og tænkt på, når hun gik til yoga. Hun opdagede, at hun virkelig kunne klemme om lemmet og ligefrem få en meget dejlig fornemmelse af at suge lemmet op i sig, så hun følte sig fyldt og varm i skedevæggen.

Ganske svagt begyndte han at følge hendes klemmebevægelser på hans lem. Han tilbageholdt sine tilskyndelser til at mase på, fordi det simpelthen var så dejligt bare at mærke og mærke. Hans øjne var lige ud for hendes bryster, som hævede og sænkede sig blidt med hendes åndedræt. Nogle af stearinlysene var gået ud, og rummet var som en varm og fugtig hule, hvor kroppene kastede blafrende skygger på væggene.
De begyndte samtidigt at øge deres bevægelser, måske fulgte han hende, måske var det omvendt. Stadig langsomt hævede hun sig op, så han næsten gled ud af hende. Han mærkede vandet på sit lem som et overrumplende chok og pressede instinktivt sit underliv op mod hende, så lemmet gled helt ind igen. Han mærkede nu lysten stige brusende og uimodståelig op i sig, og han begyndte på at bevæge sig i rolige, men seje stød op i hendes skød. Hun fulgte ubesværet med i rytmen og hun mærkede en rullende serie af rislende forventninger i hele kroppen fra tæerne, som krummede sig til hårrødderne, som kildede i hovedbunden. Han mærkede kraften i sine baller og lår, mens han øgede dybden i sine stød. Som en kæmpe elektrisk generator hobede spændingen sig op i hele hans underliv og fandt uudholdeligt ud til spidsen af hans lem. Han følte med et dybt suk af befrielse udløsningen nærme sig som en åbning af en vulkans kæmpemæssige kammer af flydende rødglødende lava. Hun blev uimodståeligt revet med af hans ophidselse og kraft og hun følte et brus af udvidende taknemmelighed, da hun mærkede hans sæd pulse op i hendes skød.

Hun sank ned over ham og lod sit hoved hvile på hans ene skulder.

“Jeg elsker dig,” sagde han med en hviskende stemme. “Jeg elsker også dig” hviskede hun ind i hans øre.

De lå et stykke tid, og hun nød hans mætte kærtegn på sin ryg og sine balder. De mærkede, at vandet var blevet lidt koldt, så uden ord rejste de sig og gav hinanden badekåbe på. De gik ind i seng og lagde sig tæt omslyngede sammen under dynerne.

“Godnat min dejlige” mumlede han ” i morgen køber jeg en stor to personers dyne, hvor vi rigtigt kan putte sammen”.

“Uuhmm, ja det lyder rart” sukkede hun med et tilfreds smil, medens hun faldt i søvn med hans arme om sig.

Indsendt af THEMANN

porno med danske piger