Hygge i skoven

SPAR MANGE PENGE

Vores pikke stod ud i luften, da de blev befriet fra vores underbukser. Vi omfavnede hinanden og kyssede. Jeg synes han var lækker, og havde en smuk pik som jeg gerne vil kneppes af….

Jeg var ude at gå I skoven en solskinsdag. Jeg kom til en bænk, hvor jeg satte mig ned for at hvile benene. En løber kom hen til bænken. Han smed sin T-shirt. Jeg kun se at hans nøgne overkrop var veltrænet og der var ingen hår at se. Jeg fandt hans krop tiltrækkende på en eller anden måde, og måske gemte han på noget lækkert nede imellem hans ben, som jeg måske vil kun li. Med de tanker i hovedet begyndte min pik at rejse sig.

Det må have været tydeligt, at jeg kiggede på hans nøgne overkrop, for han spurgte, om jeg kun li, hvad jeg så. Jeg svarede ja, uden at tøve et sekund. Han satte sig ned ved af mig, og kyssede mig på munden. Jeg besvarede hans kys, og han lagde en hånd på mit skidt. Jeg blev liderligere jo mere vi kyssede og vores tunger leget med hinanden. Min hånd fandt vejen ned til hans skidt og ind i hans underbukser. Han var glatbarberet omkring hans pik og hans kugler. Hans pik var stiv.

Vi smed alt tøjet. Vores pikke stod fint ud i luften, da de blev befriet fra vores underbukser. Vi omfavnede hinanden og kyssede igen. Jeg synes han var lækker, og havde en smuk pik, som jeg gerne vil kneppes af.

Jeg satte mig ned på hug og begyndte at slikke ham. Jeg lod tungen køre rundt på hans pikhoved. Der kom presperm til syne, hvilke jeg hurtig slikkede i mig. Han smagte dejlig. Jeg kunne se og mærke, han nyd min behandling af hans pik. Mit bagerste hul fik en voldsom lyst til at blive fyldt ud og kneppet af denne dejlige Pik. Jeg Sluttede af med at tage hele pikken ind i munden og mundkneppe ham.

Jeg rejste mig op og lænede mig ind over bænken. Jeg spredte mine baller med begge hænder. Han var hurtig om bag mig, og begyndte at lege med mit hul. Han slikkede mit hul, og lod tungen glide ind i mit hul. Inden længe gled hans tung ubesværet ind i mit hul. Jeg nød denne behandling af mit hul, og stønnede højlydt. Så pressede han en finger op i mit hul. Den gled i bund med det samme. Nummer 2 finger gled op i mit hul. Han kørte dem frem og tilbage i mit hul indtil de gled ubesværet. Jeg var i ekstase nu og ville have pik i mit hul nu.

SEX I DAG?

Han satte pikken imod mit hul og pressede den indenfor. Jeg kunne mærke hvordan hul blev fyldt ud af hans pik. Da pikken var halvvejs inde, begyndte han at kneppe mit hul, og for hver stød kom pikken længere ind i mit hul. Da pikken var i bund, begyndte han at kneppe mig hårdere. Jeg nyd at blive fyldt ud i mit bagerste hul og blive kneppet af en lækker fyr, som ham.

Han stoppede og lagde sig ned på bænken. Jeg satte mig op på ham, som om han var en hest. Jeg satte pikken imod mit hul og gled nedover den. Jeg begyndte at ride ham hårdt. Han begyndte at onanere min pik. Den blev hård og inde længe vil jeg sprøjte. Han begyndte at spille min pik hårdere og hårdere jo tættere jeg kom på udløsning.

Med et voksede min pik og sprøjtede sperm helt op på hans brystkasse. Jeg red ham hård imens jeg kom. Jeg kunne mærke hans pik voksede op i mig. Med et sprøjtede han dybt op i mit hul. Det følte skønt at mærke hans varme sperm i mit liderlige hul.

Da vi begge var færdige med at sprøjte, hoppede jeg af hans pik og begyndte at slikke hans krop ren for sperm. Først brystkassen derefter maven og til sidste hans pik. Spermen smagte dejligt og hver en dråbe blev nydt. Jeg var stadigvæk liderlig og ville have mere pik.

I vores ivrighed efter at kneppe, havde vi glemt at andre mennesker kunne kom gående på den her sti og se os kneppe. En mand havde stået og kiggede på os. Han nærmede sig nu med pikken ude af bukserne. Hans pik var stiv og større. Jeg bad ham kneppe mit våde hul.

Jeg stillede mig på alle fire. Han satte pik imod mit våde hul og pressede pikken ind i mit hul. Pikken gled stille ind i mit hul, og han begyndte at kneppe mig langsomt. Mit hul blev fyldt mere ud nu. Da pikken gled ubesværet i mit hul, begyndte han at kneppe mit hul sønder og sammen. Jeg stønnede højlydt og nød det.

Med et fik jeg stukket en stiv pik ind i min munden Den første fyr var klar igen. Han begyndte at mundkneppe mig. Han hold mit hoved fast med begge hænder. Hele pikken gled ind og ud af min mund. Jeg fik pik i begge ender.

Med et voksede pikken i mit bagerste hul og pumpe sperm dybt op i mit hul. Da han hans var færdig med sprøjte hev han fat i min pik og begyndte at spille den af. Han begyndte at slå på mine hårde veltrænet baller. Det sendte stød igennem min krop. Efter lidt tid gled hans slappe pik ud af mit hul, og han flyttede sig væk fra mit hul, men forsatte med at spille min pik. Den anden fyr stoppede med at mundkneppe mig, og begyndte at kneppe mig hård bagfra.

Mens fyren spillede min pik hård, begyndte han at massere mine brystvorter. De var stive, og jeg nød hans behandling. Jeg kunne ikke vente længere med at komme. Imens min pik sprøjte sperm, malkede min ringmuskel pikken, der kneppede mit hul. Lidt efter blev mit hul fyldt med sperm igen.

Mit hul føltes skønt efter at været blevet gennemkneppet af to dejlige pikke. Jeg var villig til at mødes med dem igen, når lysten til pik kom igen. Det varet ikke så længe før lysten kom igen i mit bagerste hul og vi mødtes til mere hygge i skove.

porno med danske piger