Nabofruen del.9

SPAR MANGE PENGE

Michael kan høre hende stønne mere og mere, mens hans liderlig er gået ned i pikken, som er klar til at skyde når som helst. Anja kan se hans testikler bliver større og større – den er klar til at skyde…

Christine havde en rigtig god tur til London sammen med Lenes mand. Hun siger at hun har fået brugt rigtig mange penge og det kan ses med de poser som står flere steder i Michaels lejlighed.

Lenes mand har tilbudt at køre hende hjem om lørdag, hvilket hun selvfølgelig har takket ja til da hun nu har meget bagage.

Michael overlever på jobbet. De to tøser kigger stadig underligt på ham og siger ting, som virker utydelige. Han tager det hele meget stille og spiller typen, der ikke ved hvad de snakker om. Tankerne er meget omkring lørdag hvor Christine skal hjem. Han har nu haft hende boende et stykke tid, og det har været rigtig hyggeligt og selvom hun har taget billeder af ham har han taget det meget pænt..

Endelig er det weekend og Michael er hurtig ude af døren. På hjemturen tænker han over hvor stille der egentlig bliver i lejligheden når hun tager af sted. Det har været rigtig rart at have hende boende og han vil savne hende.

Han skriver en sms til hende ”Har du lyst til at spise ude sammen med mig i aften?”. Det er sidste aften og chancen for hun skriver ja er sikkert meget lille da hun også gerne vil være sammen med sin moster. Men svaret blev et ja og Michael er glad og smiler indeni.

De to bestemmer sig for at det skal være italiensk og de får sig en rigtig hyggelig aften sammen. Hjemme igen sidder de og ser en god film og hygger. Det bliver hurtigt sent og Christine vil gerne i seng og sove så hun er frisk til i morgen.

Christine tager Michael i hånden og følger ham ind i soveværelset hvor langsomt tager hans tøj af. Hun giver ham et kram med den ene arm, hvor den anden befinder sig mellem hans ben.

Stille tager hun fat i hans pik og begynder at lege med den samtidig med hun stadig holder om ham. Kort efter skubbes han ned på sengen og hun finder de manchetter frem som hun tidligere har anvendt og fastspænder Michael.

Mens Michael ligger der, kan han ligge og nyde Christine tage sit eget tøj af – hun har en fantastisk krop og hun ved det.

Hun når lige at smide sin lyserøde g-streng før hun springer op til Michael. Michael har allerede fået en god stiv pik. ”Uhmm, den er allerede klar til mig” hvisker hun. Langsomt sætter hun sig ned over den ”Åhh ja. Den kommer jeg til at savne”. – stønner hun. Kraftig nydelse ved at have Hun begynder langsomt at ride ham og nyder virkelig at have Michaels pik oppe i hende. Tempoet bliver sat op og hendes stønnen følger med…………………….

Morgenen efter er de to helt ødelagte. Planen om at stå tidligt op blev ikke til noget. Christine begynder at pakke mens Michael laver morgenmad.

De er begge færdige nogenlunde samtidig. Dog mangler Christine at pakke et par småting ned, men vil ikke tage lang tid efterfølgende.

Ved morgenmaden har Christine en pakke til Michael som tak for hans gæstfrihed. Michael pakker den op og indeni finder han et nyt stykke legetøj til hans spillemaskine. Christine får et kæmpekram.

På vej ud af døren og venten ved elevatoren med tasker, poser osv. får Michael taget sig sammen til at spørge ”Hvad skal der ske med de billeder du tog?”. Han virker skræmt.

”Ja hvad med dem” – spørger Christine.

”Hvad gør du med dem?” – spørger Michael.

Christine kigger på Michael og smiler. ”De findes ikke mere. Du kan være ganske rolig”. – siger hun smilende.

De får tasker, poser osv. ind i elevatoren og kører ned. ”Jeg ved godt hvad du og min moster laver. Hun ved også godt hvad vi to har lavet mens jeg har boet hos dig. Bare rolig, så kan hun holde øje med dig når jeg ikke er der” – siger hun mens de kører ned.

Michael er i chok. Begge har vidst det, men sagt noget.

Michael så forbavset han er, tager fat i bagagen og de går begge ud og hen til Lene og hendes mand der allerede står ved bilen. Bagagen kommer ind i bilen og det er tid til at sige farvel. Christine giver Lene et kæmpe kram og derefter Michael. ”kom snart igen” – siger han og smiler.

”Kan du tro jeg skal, en weekend måske?” – svarer hun og smiler.

Michael smiler tilbage og hun sætter sig ind i bilen. Kort tid efter er bilen drejet om hjørnet og hun er på vej hjem.

”Hun kan virkelig godt lide dig min dreng” – siger Lene og de to går tilbage.

”Tror du?” – spørger han.

”Jeg ved det” – svarer hun.

Efter en kort pause med stilhed bryder Lene tavsheden

”Anja kommer i morgen og har Daniel med. Hun sendte en sms til mig tidligere”.

SEX I DAG?

På vej op i elevatoren aftaler de at Lene sender en sms når de er på vej.

…. Søndag sover han længe, eller længere. Normalt står Michael tidligt op hver eneste dag, men i dag sover han længere end normalt. Klokken er blevet 9 og roligt går han ind i stuen for at se noget morgentv. Afslappende sidder han i sofaen og nyder en stille morgen, selvom han savner at have Christine boende. Hun mangler i lejligheden, men i samme tanke bipper en sms ind på hans mobil. ”Vær klar” står der bare. Smsen er fra Lene og det må jo betyde at de er på vej.

Døren går op til lejligheden og Anja står kort efter i stuen. ”Kan du så komme på plads!”. Michael kravler ned på gulvet og hen til Anjas fødder. ”Det var bedre” – siger hun og går hen til sofaen. Michael kravler med og sætter sig ved hendes fødder.

”Skal du ikke kysse min fod slave?”. Hun trækker sin fod op til hans ansigt ”Kys dem!, blidt, forgud dem”. Michael tager blidt med begge hænder om hendes ene fod og begynder at kysse fra siden af foden og bevæger sig mod tæerne. Lilletåen får det første kys og hurtigt er han ved storetåen som Anja skubber helt ind i hans mund. ”Slik den!. Lad mig mærke at du kan lide det.. hvor er du ynkelige at se på”.

”Ja Mistress” – svarer Michael som har munden fuld. Savlen drypper ned og Anjas fod er ved at blive lidt for våd.

”Sug det savl i dig!” – kommandere Anja. Michael suger savlen i sig og hun fjerner sin fod.

Anja kigger i sin medbragte taske på sofaen og frem fra den tager hun en påspændingsdildo som hun tager på. Med dildoen på sætter hun sig ned og kigger på Michael. Hun bøjer sig forover og tager fjernbetjeningen og tænder Tvet. Mens hun zapper rundt tager hun med den anden hånd fat om dildoen og begynder at lege. ”Uhmm, den er dejlig hård” – siger hun og begynder at stønne let.

Anja kigger på Michael ”Trænger selv til sådan en – dejlig stiv og hård”. Michael sidder adlydende på knæ foran hende. Hun holder blikket et stykke tid.

”Lige nu bliver hun tilfredsstillet af min slave. Han har fået besked på at tilfredsstille hende som aldrig før, så hun ikke får brug for dig i laaaang tid. Min slave ved hvordan man tilfredsstiller en kvinde ”. Anja smiler mens hun stadig leger med sin dildo.

Anja rejser sig op og prikker til Michael med dildoen i kneppende bevægelser. ”Sut min pik” – kommandere hun og presser den ind mellem Michaels læber. Michael tager den i munden og Anja begynder at mundkneppe ham. Hendes stønnen bliver højere mens hun knepper Michaels mund.

Hun sætter sig kort efter igen, og kan se savlen løbe ned af dildoen. ”Sagde jeg stop?” – siger hun med høj stemme. Michael rejser sig og bukker sig ned for at tage dildoen i munden. ”Såådan ja. Du elsker at sutte pik gør du…. gør du ikk??”. ”Jo Mistress” – Michael sutter det bedste han kan.

”God dreng, sut min pik”

Anja stønner og ser tv på samme tid. Michael sutter og efter noget tid tager Anja fat i hans hår og trækker ham op. ”Nu har du vist fået nok din grådige luder. Ned igen!!”. Michael sætter sig ned i samme position som tidligere.

”Hent noget at tørre med……. sådan noget svineri”. – udbryder Anja som langsomt kan se savlen trille ned af dildoen.

Michael kravler ud i køkkenet og kommer tilbage med et viskestykke og en rulle køkkenrulle.

Anja tørre det nederste af dildoen ren. ”Leg med mig” – kommandere hun. Michael tager fat om dildoen med sin hånd og begynder at køre den op og ned af dildoen. ”Du kan selv få lov til at røre ved sit eget savl”.

Efter noget tid begynder Michael få ondt i hånden, men siger intet. Han bidder smerten i sig og fortsætter med bedste evne farten. Dette ligger Anja naturligvis mærke til, men lader som ingenting. Hun ser nemlig tv og er 100% ligeglad.

Mens hun ser tv tager hun sin arm bag Michaels hoved og presser hans hoved ned over hendes dildo. ”Sut mig slave” – kommandere hun og presser ham ned over. Med stærke armbevægelser holder hun ham bag hovedet og presser ham ned over dildoen hver gang han løfter hovedet.

”Hurtigere slave, sut mig din uduelige dreng” – Anja begynder at bevæge underlivet i samme takt som hun presser hans hoved ned over dildoen.

Pludselig trækker hun ham op i håret og rejser sig. Hun tager fat i hans pik og hiver op. Af sin taske tager hun et blindfold og trækker Michael ind i soveværelset, hvorefter hun skubber ham ned i sengen. Blindfolded smider hun på sengen og peger på det. Michael tager det straks på, men inden han får sat det helt på sin plads bliver han presset ned på ryggen. Hans hænder tager hun og hurtigt spændes fast. Anja må have fået dette fortalt af Lene, ellers ville hun ikke kunne vide at der var bundet manchetter fast til sengen.

Anja går igen, og lidt efter kommer hun tilbage. En kulde og snasket substans mærker Michael om sin pik som Anja tager fat om den. Føles som en slags gele, koldt i starten, men yderst behageligt. Han bliver meget liderlig og hans pik har sin egen vilje – den bliver hurtig hård som en diamant. Anja arbejder nu med begge hænder og Michael kan høre hende stønne mere og mere, mens hans liderlig er gået ned i pikken, som er klar til at skyde når som helst.

Anja kan se hans testikler bliver større og større – den er klar til at skyde og Michael er overbevist om at det rammer loftet. Han har aldrig følt dette før og får følelsen som når man virkelig skal på toilettet. Det skal være nu, han kan ikke længere – det er alt for meget. Han stønner og puster og hans tanker ber hans underliv om at give melding til affyring. Det bliver en tvangstanke, mere og mere ønsker han at det skal være fordi, men vil også gerne have det fortsætter. Inden der er gjort klarmelding til affyring trykker Anja blødt under pikken og den bliver hurtig slap igen og følelsen af svie breder sig gennem pikken.

Michael puster og stønner, men kort efter tager Anja endnu en gang fat i hans pik. Igen koldt og han aner ikke om det er salve, gele eller hvad det er, som hun anvender. Hurtigere denne gang kommer samme følelse tilbage, men flere gange stikker det som en slags stød han får. Anja arbejder hurtigere med hans pik, og kort inden han vil affyre bruger Anja igen en finger under hans pik.

Dette sker nogle gange og pludselig stopper hun og smider dynen over Michael, lukker døren.

Det som føles en evighed er ganske kort tid efter hun lukkede døren. Døren åbnes og igen kommer hun ind, men en person mere er i rummet. Hun kravler op i sengen og det samme gør den anden person. Hun sætter sig på Michaels hoved ”Slik mig slave!” kommandere hun og Michael begynder at slikke sit bedste. Lene har de andre har altid nydt hans tunge, og han er meget sikker på at Anja også elsker den.

Med Michaels tunge i sit ene liderlige hul bevæger sengen sig kraftigt. Anajs egen slave går hen til Anja som tager hårdt fat om hans pik og fører den ind mellem sine løber.

Med sit underlig i cirkulære bevægelser får hun maksimal udbytte af Michaels tunge som ikke kun har sit eget spyt, men også Anjas meget våde safter omkring sig. Hendes liderlighed er nu i hele kroppen. Med tunge for neden og pik i munden er tæt på klimaks og kort efter stønner hun sin orgasme ud.

Hun rejser sig og ligger sig på alle fire på sengen. Sin slave er trådt ned fra sengen har nu udsyn til sin Mistress’ numse.

”knep mig slave” – kommandere hun. På alle fire og med spredte ben føre han sin pik ind mellem hendes skamlæber og et lang støn udbrydes. Fat i hendes hofter kneppes hun hurtigere og hårdt som hun kanl ide det, mens hun leger med Michael, som stadig ligger i sengen. Michael ømmes en smule efter Anja tidligere har haft fat og nu igen skal mærke hendes hånd. Ingen kulde, salve eller hvad det nu var – denne gang er det på den normale måde. Michael bliver meget liderlig og det kan mærkes i hele kroppen, men selvom hans pik er meget hård og klar, så kan den ikke. Den er ikke død, men det er som om al sperm sidder fast som en klump lim i starten af tuben, som mangler at blive prikket hul for resten kan komme ud. Det ophobes mere og mere i ham og han vil virkelig gerne skyde det hele ud, men kan ikke.

Anja kneppes godt og grundigt, hun stønner og vrider sig vildt mens hun hårdt bliver taget bagfra. ”Knep mig så, du ved hvordan jeg vil have det” – siger hun med en høj stønnende stemme mens hun kigger bagud til sin slave. Han selv sveder mens han knepper Anja og er ligeglad med Michael, som ligger ved siden af. Han er opdraget af at tilfredsstille Anja som stønnere mere og mere. Hun er tæt på sin anden orgasme, som hun ved bliver endnu kraftigere end før.

Michael vrider og drejer sig, men ikke mere end manchetterne tillader. Han vil virkelig give hvad som helst for at komme af med den ophobede sperm som begynder at sende pirrende signaler ud i kroppen.

Kort tid efter skriger Anja sin anden orgasme ud og hendes slave trækker sig ud af hende. Michael ligger stadig med ophobet sperm i sig. ”Det var godt slave, du kan gå igen”.

Han går igen, men Anja bliver i rummet. Hun trækker dynen op over Michael, så han ikke kommer til at fryse og ligger sig selv under den anden dyne og trækker den godt op og ligger sig til rette. Der ligger hun og kigger på Michael, som er stille som luften i rummet. Total stilhed. Hun lukker øjnene for et kort øjeblik og falder halvt i søvn.

Senere åbner hun øjnene, men føler ikke hun har hverken sovet eller har været vågen. Langsomt tager hun Michael pik i munden. Michael bliver hurtig liderlig og hans pik stritter op og klar til kamp. Anja fortsætter med pikken i munden som hun blidt massere med både læber og tunge.

Pikhoved og skaft bliver blidt kysset, mens hun nyder at kigge på Michael, som ligger der og virkelig nyder det. Han selv kan igen mærke hans sperm ophobe sig, men det prikker ikke som før, måske han ikke kan mærke det eller måske er det følelsen af noget andet som opvejer det.

Langsomt rejser hun sig og sætte sig over ham. Hun trækker hånden bagud og langsomt fører hun hans pik op mellem sine skamlæber. Meget langsomt glider den ind og endnu langsommere kommer den i bund. En let stønnen høres fra dem begge.

Hun kigger på ham mens hun placere begge sine hænder på hans brystkasse. Langsomt bevæger hun sit underlig frem og tilbage. Farten skal ikke forøges, han skal mærke hvert sekund han er oppe i hende og det gør han bestemt også.

Anja nyder at se hans nydelse mens hun bevæger sit underliv langsomt frem og tilbage. En gang imellem løfter hun også underlivet langsomt for at ladet det hurtigt falde ned igen. ”Er det dejligt skat?” – spørger hun hviskende. Michael nikker blot ned hovedet og Anja bukker sig ned mens hun stadig bevæger sit underliv og kysser ham.

Efter længere tid rejser hun sig helt op, men det er kun for en kort bemærkning. Hun vender sig om og fører igen hans pik op i sig. Nu sidder hun med ryggen til Michael, så hvis han kunne se ville han se hendes glatte hud og flotte hår bagfra. Hun tager fat i hans lår og begynder langsomt at ride ham.

Det er dog ikke noget Michael kan klare og da han begynder at udbryde nogle lyde rejser Anja sig. Han pik peger direkte op mod hans hoved og kort efter udbryder han et meget hårdt og langt støn. Endelig kommer det hele ud – alt sprøjtes ud og rammer hans mave. Helt op til hovedet ligger det, men Michael er ligeglad. Proppen er endelig væk, men det gjorde også ondt – næsten som er pisse glasskår, men følelsen bagefter er ubeskrivelig.

”Det var godt, uhmm der er meget” – siger Anja og træder ned fra sengen. Hun løsner Michael ”Nu bliver du liggende til jeg er gået – er det forstået?”.

”Ja” – udbryder Michael som ligger smilende i sengen. Kort efter smutter Anja og lukker dørene bag sig.

Forfatter: Caelestis
Email: caelestis@live.dk

– Fortæl hvad du synes, ellers ved jeg ikke at du har læst den.

porno med danske piger