Jeg har en elsker

SPAR MANGE PENGE

Kære Allan, giv mig noget af din stive pik, op i min våde liderlige kusse. Gennemknep mig, for jeg er bare en liderlig piksyg lille fisse, du kan bruge til hvad du vil…

Det er der sikkert mange der har, men jeg er ikke den type der er min mand utro. Vi har gennem tiderne haft forskellige husvenner, eller kald det: elskere for mig. Jeg er midt i 40’erne, og har været gift i en del år med den samme søde mand. Han ser også ret godt ud, synes jeg. Veltrimmet og i god form. Det seksuelle har været meget spændende, lige siden vi mødtes, og vi har oplevet mange frække ting sammen, også hvor der har været andre fyre med. Det er som om, jo mere frækt vi har oplevet, sammen med andre fyre, jo bedre er vores samliv blevet seksuelt. Historien jeg vil fortælle om, skete dengang jeg var midt i 20’erne. I mange år, før jeg mødte min mand – jeg var 17 år – troede jeg at det var helt normalt ikke at have sex.. I nogle år, har jeg været kassedame i et supermarked i nabobyen, og der kommer næsten dagligt en kunde som flirter kraftigt med mig. Jeg har altid taget det for at være for sjov, at en mand på over 50 kom med komplimenter til mig. Han har altid en sød bemærkning, og et smil til mig. Og det er altid min kasse han går over til. En gang så han min vielsesring, og sagde, at hvis jeg ikke havde været gift, så ville han have inviteret mig ud at spise – eller hjem, som han sagde. Faktisk var jeg nok blevet lidt smigret, over al den opmærksomhed, selvom den var vældig diskret.

Da jeg erfarede, at han nok havde et så kedeligt seksualliv, men havde masse af frække ideer med mig, spirede der en ide i mit hoved. Han skulle få lov til at invitere mig ud, når lejlighed bød sig. Jeg vidste jo, at min mand – John – ikke havde noget imod, at jeg bollede med andre, men at han blev utrolig tændt af at vide det, og selv deltage i frække trekanter, med mig i centrum. Det gjorde den så en dag. Min mand skulle på kursus fra søndag til fredag helt ovre i det mørke Jylland, så jeg ville være alene i næsten en uge. Jeg havde mange tanker om at være rigtig fræk med denne modne mand, og se hvad han kunne lære mig. En dag i ugen inden min mand skulle rejse, kom Allan ind med en rød rose, indpakket i cellofan til mig. Jeg skulle have den, fordi som han sagde: “Du har altid et skønt smil til mig, og et par kærlige øjne. Jeg kunne ikke styre min fantasi hvilket gjorde, at jeg gav mit telefonnummer til Allan, som jeg vil kalde ham. Jeg bad Allan om at ringe søndag eftermiddag, fordi jeg vidste, at min mand ville være taget af sted på det tidspunkt. Resten af ugen var jeg spændt på, om han så ville ringe. Jeg kyssede manden farvel, og satte mig til at vente. Allan ringede: “Hej smukke, vil du med i byen?” sagde han. “Eller må jeg invitere dig hjem til en tår kaffe?” Jeg sagde at det måske var smartere at jeg kom hjem til ham, så vi ikke blev set ude i byen.

Jeg fik adressen og kørte derud. Jeg parkerede et stykke derfra og gik det sidste stykke. Mest for at køle lidt af. Jeg var efterhånden blevet lidt varm i kinderne, og ikke mindst våd under min lille G – strengs trusse. Usikker på hvad det nu var jeg havde indladt mig på. Jeg ringede på, og blev modtaget med et varmt smil og en sød bemærkning om mit udseende. Jeg lagde frakken og blev vist ind i stuen. Kaffen var parat. Og det var en rigtig hyggelig stue, der virkede varm og tryg. Nu var jeg jo hoppet ud på det dybe vand igen, så jeg tog mod til mig, og spurgte om ikke jeg fik et velkomstkys. Han kom over og kyssede mig, både blidt og bestemt på en gang. Jeg blev helt mat i knæene. Så tog han mit hoved i sine hænder, og kiggede mig dybt i øjnene og sagde, at jeg bare skulle vide, at han var meget meget glad for at jeg endelig var i hans stue, men at han til en hver tid ville respektere, hvis jeg trak mig ud igen.

Nu havde jeg fået lidt mod tilbage, så jeg sagde at jeg ikke havde taget mit lækreste undertøj på, bare for at trække mig ud igen. Han smilede og sagde at det glædede han sig til at nyde, både at se det på mig, men også at fjerne det. Nu var vi vist enige om, hvor det skulle bære hen, så jeg sagde at så kunne han jo nyde det, mens vi drak kaffen. Jeg knappede skjorteblusen op, og lynede min røvkorte nederdel, således at C kunne se mine selvsiddende strømper med blondekant, og G – strengen. Jeg satte mig i hans sofa og kunne se, at han nød synet i fulde drag. Jeg blev næsten spist med øjnene. Han fortalte mig, hvor dejlig han syntes jeg så ud. Bare Allan ikke blev skuffet, når brysterne kom frem. De hængte en smule, og bare han ikke syntes, min røv var for stor. Men nej, det var som om han ikke kunne se nogen fejl på mig. Dejligt at mærke. Han satte sig over ved siden af mig i sofaen, og da kaffen var væk og småsnakken slut, satte jeg mig overskrævs på ham og vi tungekyssede i lang lang tid. Længe nok til at jeg kunne mærke at han havde noget stort i bukserne til mig. Mens jeg knappede hans skjorte op, fortalte jeg ham, at jeg meget gerne ville have lov til at bruge, og høre et rigtigt sjofelt sprog, for det tændt mig virkeligt meget. “Selvfølgelig må du det, din dejlige liderlige tøs” sagde han, og så kunne jeg ikke vente meget længere.

“Kære Allan, giv mig noget af din stive pik, op i min våde liderlige kusse. Gennemknep mig, for jeg er bare en liderlig piksyg lille fisse, du kan bruge til hvad du vil”. Han gav mig besked på, at tage hans tøj af, og slikke pik på ham. Jeg gjorde villigt hvad han sagde. Havde før min mand tog hjemmefra, fået ordre til, at lade mig brug af C, som ville med mig, og bare adlyde. Allan havde en pik der passede lige i min liderlige mund. Da jeg havde suttet lidt på pikken, beordrede han mig til, at rejse mig op, og pillede resten af mit tøj af mig. Han stod bag mig, og tog mine bryster i hænderne, krammede dem og nev i vorterne. Jeg spurgte, om han kunne lide mine bryster, og om han ville kneppe mig imellem dem. Jeg var virkelig tændt nu. Allan sagde, at jeg skulle gå ind i soveværelset, og lægge mig på maven på sengen. Han hentede noget lotion, og begyndte at smøre min krop ind. Først ryggen, og senere ballerne og derefter benene, hvorefter han spredte mine ben langt fra hinanden. Han smurte mig på indersiden af lårene, og ind i mellem kørte hans hånd helt op og ramte mine skamlæber, så det dirrede i mig. Mit bagerste hul blev også smurt ind. Også lidt inde i røvhullet.

SEX I DAG?

Det var nyt for mig. Men ikke ubehageligt. Han var god til det han gjorde, og jeg kommenterede hele turen med ord som “Er det meningen du vil kneppe mig i røven med din hårde pik, og fylde mig med sperm?” Han vendte mig om, og vi fik øjenkontakt igen. “Du får pik lige der, hvor du vil have det, men jeg bestemmer hvornår” sagde han. Hans dejlige indsmøring fortsatte med forsiden. Brysterne fik en stor tur, helt uden at han ramte vorterne. Jeg bad ham nive lidt i vorterne, men han lod bare som ingenting. Hofterne og benene fik creme, men han gik uden om min kusse. Jeg var ved at gå til af liderlighed. Det føltes som om kussesaften løb ud af mig. Han spredte mine ben, og slikkede mig forsigtigt lige på kilderen. Så lidt hårdere og lidt hårdere igen. Jeg var helt vild af liderlighed. “Åhr, kom nu Allan, giv mig pik” tiggede jeg. “Knep mig, brug mig, tag mig, men snart. Jeg vil ha´ pik, jeg vil mærke dit store jern din dejlige tyr. Tag mig NU”. Men han slikkede videre, så begyndte jeg at ryste over hele kroppen og så kom jeg i en mega orgasme. Jeg kunne ikke andet end nyde, at alt opløstes omkring mig. Jeg blev løftet op, hvor jeg aldrig havde været før. Bagefter føltes det, som om det varede i halve timer, selvom jeg godt ved at det gjorde det ikke.

Inden jeg havde fået vejret igen, spredte han mine ben, og pikken trængte dybt ind i min fisse, hvoraf safterne løb i stride strømme. Det føltes som en forlængelse af orgasmen. Han kørte roligt pikken ind og ud af min dampende kusse. Så trak han sig ud og vendte mig om. Klargjorde mit bagerste hul til hans jern. “Hvor blev de frække ord af?” spurgte han. Bare tanken om at tale sjoflet kan tænde mig. “Din liderlige stodder, knep mig i røven. Blok mig ud med din fyldte store hestepik. Du får noget som ingen har fået før på mig. Så lad din pik gøre et godt stykke arbejde i min villige røv. Kom nu knep mig, gi´ mig pik, og fyr din ladning af i min nyudblokkede røv.” Han sagde at han også ville have mere kusse, så han ville ikke fyre pikken af endnu. Men han tog mig forsigtigt i røven. Cremen havde gjort huden smidig, og hans fingre havde gjort mig klar til at modtage min første pik der. Det føltes dejligt, selvom det er bedre at få den i kussen. Allan fortalte mig senere, at det er meget strammere i røven, og derfor godt at også bruge den. Det måtte han gerne på mig. Men han sagde, at jeg skulle stå ud på gulvet og bukke mig ned, og støtte hænderne på sengen. Jeg sagde, at han ikke måtte give mig mærker der kunne ses derhjemme, fordi jeg troede, han vil give mig et par klask i den bare. Men han ville bare kneppe mig stående og bagfra.

Han kneppede roligt frem og tilbage i min våde sprække. “Vil du have spermen fyret af i et bestemt hul? ellers får du spermen i røven om et kort stykke tid” sagde og spurgte han samtidigt. “Du skal bare mig kneppe videre med din skønne lækre pik. Min kusse er vild med, at du fylder den ud. Knep mig til du sprøjter langt inde i min liderlige kusse. Fyld mig op med din sperm” svarede jeg. Han satte tempoet op og fyrede ladningen af, dybt inde i min røv, medens han udbrød: “Åh, hvor godt, endelig at få lov til at kneppe dig i din røv, din dejlige kælling”. Vi lagde os på sengen og slappede af, tog et bad og satte os ind i stuen igen og småsludrede. Vi var enige om, at det havde været en succes. og vi aftalte, at vi skulle se, om ikke vi kunne finde tid til at nyde hinanden af og til. Vi enedes om at mødes mindst en gang til, inden min mand kom hjem fra kursus. Nu følte jeg virkelig at jeg var begyndt at være tro. Tro mod mig selv. Efter den første gang, jeg besøgte Allan, var jeg virkelig tændt på, at få prøvet nogle af mine fantasier af. Jeg havde forestillet mig mange ting, når jeg tilfredsstillede mig selv.

Allerede om mandagen kom han ind i supermarkedet for at handle. Han lagde en seddel til mig, hvorpå der stod, at jeg gerne måtte komme på besøg, allerede samme aften. Min mand var jo stadig på kursus, så jeg nikkede bare og smilede som svar. “Ring kl. halv otte” sagde jeg. Det gjorde han så, og jeg fortalte at jeg var på vej, og at jeg gerne ville bestemme hvordan aftenen skulle forløbe. Det var helt i orden for ham, så jeg bad ham om, at sørge for at være nøgen, når jeg ankom og have gejlet sig op, således at der ventede en stiv pik i entreen, når jeg ankom. Da jeg ankom, stod døren på klem, og Allan stod med rejst glinsende lem i entreen, lige som jeg havde bedt om. Jeg lukkede døren, og lod frakken glide på gulvet. Inden under havde jeg kun de selvsiddende strømper, og lange sorte støvler. Ellers var jeg nøgen. Jeg indrømmer gerne, at jeg havde pillet lidt ved klitoris, på vejen i bilen, så jeg var allerede meget våd, og temmelig liderlig. Mens jeg kyssede ham, løftede jeg det ene ben op, så han kunne få plads til at køre sit dejlige stykke værktøj, af en stor pik, lidt ind i min ventende fissegrotte. “Og hvad har min smukke veninde bestemt for os i dag”? spurgte han mig.

Jeg bad ham gå ind og lægge sig på sengen, og vente der indtil jeg kom. Efter nogle minutter gik jeg derind, og han havde lagt sig på sengen men pikken strittede ikke lige i vejret. Den var halvslatten nu, så jeg sagde til ham, at jeg ville se på, at han spillede den stiv igen. Han svarede, at det var ret nemt for ham, når han samtidig kunne se på en så lækker krop som min. Jeg kunne mærke den kompliment, og forventningen af oplevelsen som jeg skulle have, helt ned i fissen. “Ikke noget med sjofle ord i dag” sagde jeg til ham. Da han var kampklar igen, stillede jeg mig over ham, med et ben på hver side. Jeg havde stadig mine strømper og støvler på, og satte mig langsomt på hug, ned over hans nu ventende strittende manddom. Jeg var så våd, at han gled ind i min fisse uden modstand. Det var skønt at mærke ham dybt inde i min hungrende fisse, og jeg tænke på, hvad han gjorde med min krop dagen før. Jeg vippede op og ned med underlivet, mens jeg så ham i øjnene, og fortalte ham, at jeg ville binde hans arme fast til hovedgærdet og benene til fodenden. Han mente ikke, at han havde noget at binde med. Så jeg rejste mig op, og tog støvlerne af og derefter strømperne. “Så bruger vi mine strømper” sagde jeg. Det blev så kun hænderne der blev bundet ud til hver sin side, men det var også godt nok til det, jeg havde i tankerne.

Han fortalte bagefter, at han troede, at jeg ville binde ham, for at kunne afstraffe ham. Men det var ikke min ide. Tværtimod. “Du gav mig den bedste omgang sex jeg nogensinde har fået i går, så derfor er det dig, der skal nyde det i dag. Og uden at dine hænder tager opmærksomheden, ved at kæle for mig har jeg bundet dem. Jeg glæder mig til, at få dig til at komme i en rigtigt voldsom orgasme, når den tid kommer” sagde jeg, og begyndte at lege med hans kugler. Mine læber omsluttede hans brystvorter, og med min tunge begyndte jeg at slikke hans brystvorter, samtidig med at jeg bed i dem, og slikkede mig ned over hans mave, og nær til pikken som stod strunk og ventede på, at blive brugt. Jeg tog pikhovedet i munden, og bed lidt sammen lige bag hovedet. Jeg bevægede hovedet lidt op og ned, samtidig med at min tunge, spillede hurtigt henover pikhovedet. Han stønnede af fryd under min behandling. Jeg lod pikken “svuppe” ud af munden, og malkede ham lidt med hånden. Han havde jo smurt mig ind dagen før, så jeg hentede lotionen og sagde, at nu var det hans tur. Men jeg smurte kun på pikken og nosserne. Til gengæld brugte jeg rigtig meget lotion, så det rigtig kunne smøre og glide, når jeg brugte hånden.

Jeg lod fingrene arbejde sig ned til hans røvhul, og masserede også den med lotion, og lavede bollebevægelser med mine fingre ind og ud af hans røvhul. “Jeg håber at du også kan lide det i det lille hul” sagde jeg. Han svarede, at han var sikker på, at han kunne lide alt, hvad jeg gjorde ved ham. Jeg stoppede, og lagde mig i 69 stillingen, så han kunne kigge lige op i min våde fissespalte. Jeg fortalte ham, at nu ville jeg gerne have fissen slikket – godt og grundigt. Han løftede hovedet, men kunne ikke nå op til mine skamlæber og klitoris, så jeg spredte benene mere. Jeg sænkede min åbne fissegrotte næsten helt ned over hovedet på ham. Det gav et sæt i mig da hans tunge ramte min kilder. Han fornemmede det, og slikkede lidt hårdere, så jeg gispede og sagde “Mere, mere, du er god til det der” og inden længe fik jeg en lille udløsning. Ligesom en lovning på, at der ville komme en voldsom stor orgasme senere. Jeg tørrede noget af lotionen af med dynen, så jeg ikke skulle have det i munden, når jeg suttede ham. For det var det jeg gjorde. Jeg løftede mit underliv, så han kun kunne kigge, og tog pikken i munden og suttede ham. Jeg støttede kun på en arm, så jeg med den anden, kunne lege med hans spændte nosser og hans røvhul. Indimellem rakte jeg ned, og gned lidt på min klitoris, som jeg kunne mærke, stå ud af mig – som en minipik – lige for øjnene af ham, uden at han kunne være med.

Jeg vendte mig om, og satte mig på hans store jern. Skønt at mærke pikken helt i bund i fissen igen. Jeg red ham et stykke tid, mens jeg legede med mine bryster for ham. Med pikken helt i bund, sad jeg så helt stille, og bare legede med mine brystvorter, kneb lidt i dem, samt trak dem ud fra kroppen. Samtidig lavede jeg knibebevægelser omkring hans pik. Jeg vidste ikke om det ville virke, med han nød det virkelig kunne jeg mærke på hans åndedræt. Da jeg løftede mig lidt, startede han med at kneppe løs med underlivet, mens jeg bøjede mig forover, og kyssede ham. Og det var det der skulle til. Han kom pludseligt, og i en meget voldsom orgasme, han skreg sin orgasme ud i rummet. Da jeg gled ned af hans pik, løb spermen lige så stille ud af mig. Jeg løsnede ham, og huskede ham på, at det var mig der satte dagsordenen i dag. Jeg lagde mig på ryggen, spredte benene langt ud fra hinanden, så han kunne se mine skamlæber, og den strittende klitoris. Jeg bad jeg ham om, at komme op ved siden af mig, og kæle for mine bryster, og nive lidt i vorterne, mens jeg legede med mig selv. Jeg gned blidt på min klitoris, men efterhånden hurtigere og hurtigere, hvilket resulterede i en voldsom orgasme. Jeg skreg orgasmen ud, medens jeg vred mig fra side til side. Sitrede over hele kroppen, og fik den voldsomste orgasme jeg indtil data har oplevet.

Jeg fortalte ham bagefter, at det var en fantasi jeg havde haft længe, at lege mig selv, mens en fremmed mand kiggede på. Og det var præcis så frækt og godt, som jeg havde regnet med. Jeg brugte ikke dildo eller andre tekniske hjælpemidler dengang. Jeg brugte fingrene. Og nu havde jeg jo begge hænder til det, når jeg ikke også skulle nive i mine brystvorter samtidigt – hvilket giver mig den sidste kick. C fortalte hele tiden, hvor smuk han syntes jeg var, og hvor dejligt det var at se mig, lege med mig selv. Det endte også med, at jeg kom meget vildere og voldsommere end jeg plejer, når jeg legede med mig selv derhjemme. Men det bedste af det hele var, at da jeg var kommet og lå og slappede af, så krøb C ned, og pressede sin skønne pik ind i mig. Han var blevet stiv igen, ved af at nyde synet af mig, og ville lige “køre en tur” igen på mig. Jeg lå bare og nød, at have hans pik i min fisse, samt synet af ham, mens han kneppede mig i lange langsomme bevægelser. Da han var ved at komme, trak han sig ud af min elskovsspalte, og lagde sig ved siden af mig og sagde, at jeg skulle nive i hans vorter, mens han så ville viste mig, hvordan han spillede sin pik af.

Han gned på pikken i hurtige bevægelser, indtil hans orgasme overmandede ham. Han kom i et langt brøl, og spermen stod i en stor tyk stråle henover mine bryster, min mave, og helt op i mit hår. Med en stor klat på maven, sluttede denne skønne oplevelse og aften. Tænk, at det bare var anden gang vi var sammen, og allerede så godt. Vi aftalte at vi også ligeså godt kunne bruge tirsdag, onsdag og torsdag aften sammen, og bare nyde vores liderlighed sammen, inden John kom hjem fra kursus. Han spurgte inden jeg tog af sted fra ham, om jeg ville lade ham kneppe mig, et eller andet sted ude i naturen, for så kunne vi jo tage på skovtur, så snart jeg havde fri dagen efter. Jeg syntes det lød som en rigtig god ide, og jeg tog hjem med en godt brugt, og ikke mindst en lidt øm kusse, der var fedtet godt ind af hans varme klistrede sperm. Jeg glædede mig allerede til næste dag, og lod fantasierne flyve igennem mit hoved. Hvad skulle der mon ske?

porno med danske piger