Jeg så min kone være utro med stor sort mand

Jeg troede jeg kendte min kone!

Maria og jeg havde været gift i 4 år, og så vidt jeg vidste, var jeg den eneste mand, hun havde været sammen med. Hun er en underskøn brunette, atletisk bygget og med perfekte bryster – ikke for store og ikke for små, bare perfekte.

Dette skete for ca. et år siden, en dag hvor jeg ikke var hjemme. Jeg arbejder i forsvaret så jeg var ofte væk i flere måneder af gage. Efter en uge var jeg færdig med arbejdet, vi pakkede sammen og var på vej hjem. Jeg bestemte mig for at ringe til Maria for at høre, hvad hun lavede og for at fortælle hende, at jeg kom tidligere hjem. Jeg ringede til hende og hun fortalte mig, at hun var på vej på den lokale bar for at få drinks sammen med sin veninde og nabo Mette. En listig plan dukkede som en pludselig indskydelse op, og jeg undlod at fortælle Maria, at jeg ville være tidligere hjemme. Jeg ville overraske hende.

Jeg var hjemme ved 22-tiden og havde nok forventet, at Maria allerede var kommet hjem, men en hurtig gennemgang af huset viste kun slukkede lys og ingen Maria. Jeg smed tasken i gæsteværelset og bestemte mig for at smide mig på sofaen og vente på, at Maria kom hjem. Selvfølgelig faldt jeg i søvn og da jeg vågnede, rejste jeg mig fra sofaen, slukkede al lyset i huset for at gøre mig parat til at gå i seng. Jeg tænkte, jeg lige ville liste ud på altanen for en hurtig godnatsmøg. Jeg var kun lige akkurat nået ud på altanen, da jeg hørte hoveddøren åbne sig, og jeg vendte mig om og så Maria komme ret så beruset ind ad døren. Jeg skulle lige til at kalde på hende, da jeg opdagede en stor sort neger komme ind sammen med hende. Jeg gemte mig bag en væg, hvor jeg kunne se ind i det meste af huset og valgte at gemme mig.

Så snart døren lukkede sig bag dem, var Maria og den sorte mands hænder over alt på hinanden. Jeg kunne ikke tro, min smukke uskyldige hustru kunne finde på det her! Den sorte fyr var nok 180 cm høj, helt kronraget og havde sine hænder over alt på Marias krop. Mens de kyssede, løsnede Maria hans knapper i blusen og afslørede hans meget muskuløse krop. Maria tog et skridt baglæns og tog sin trøje og sine bukser af, således hun til sidst kun stod i sit – i aftenens anledning – sexede undertøj.

Hun tog et skridt ind mod negeren, løsnede hans bælte og til sidst hans bukser for at efterlade ham kun iført hans boxershorts. Selv fra her, hvor jeg gemte mig, kunne jeg se et bemærkelsesværdig stor bule i hans boxershorts. Han greb om bag ved Maria og løsnede behændigt hendes BH og begyndte straks at lege med hendes strittende brystvorter. Jeg kunne høre, at Maria stønnede når hans hænder strøg hendes bryster og hans tænder nappede i brystvorterne. Langsomt satte Maria sig på hug og tog hans boxershorts af. Jeg hørte hende udstøde et “åh, gud”.

“Har du aldrig set så stor en pik før”, hørte jeg den sorte fyr sige til Maria.

Maria var målløs og ligeledes var jeg. Hans pik var enorm. Den må have været tæt på 30 cm lang og 10 cm bred.

Jeg var som i trance, da jeg betragtede min hustru langsomt begynde at spille denne enorme pik, mens hun slikkede med sin tunge rundt om det store hoved. Jeg hørte ham stønne da hun forsøgsvis tog så meget af hans pikhoved ind i munden, som hun kunne.

“Åh, jeg elsker din store sorte pik”, kunne jeg høre hende fremstønne.

Jeg var paralyseret, som jeg stod der og så på, at min kone slikkede denne monster store pik og høre ham stønne mens han havde sine hænder foldet bag nakken.

SEX I DAG?

“Rolig nu, jeg vil kneppe dig hårdt og længe inden du får mig til at komme”, sagde negeren.

Maria rejste sig og førte ham ind til vores soveværelse. Han tog hårdt fat i hende bagfra og trak hende ind til sig, kyssede hende i nakken og lod sine hænder kærtegne hendes bryster. Maria stønnede igen da han trak trusserne af hende.

De lagde sig begge i sengen, den store sorte fyr på ryggen og Maria tog hans pik i sin mund igen. Hurtigt var han stenhård. Han trak Maria over og lagde hende på ryggen med hendes ben over hans skuldre. Langsomt skubbede han sin enorme sorte pik ind i Maria. Jeg hørte hende stønne højt da han langsomt begyndte at kneppe hende.

“Åh, den pik føles så godt”

Den sorte fyr pumpede ind og ud af hende og fik hende til at stønne højt, hver gang han trængte ind i hende. Maria vred sig ustyrligt og nød tilsyneladende det bedste knald i sit liv. Efter et stykke tid trak fyren sig ud.

“Læg dig på alle fire. Nu tager jeg dig hårdt”

Maria lystrede villigt, rullede om på sine knæ og løftede sin røv i vejret, parat til at blive taget hårdt. Jeg så, hvordan den sorte fyr tog et fast greb i hendes hofter og pressede sin pik dybt ind i hende. Fra Maria undslap et brøl da han fortsatte med at tage hende så hårdt at hans store tunge nosser ramte hende ved hvert dybe stød.

“Kan du lide det?”, hørte jeg ham spørge Maria med en kommanderende tone

“Åh, det føles så dejligt at blive taget hårdt”, stønnede min kone

Maria havde sit ansigt dybt begravet i hovedpuden for at dæmpe sine skrig, men den sorte fyr tog fat i hendes hår og trak hendes hoved bagover så hendes vellysten skrig kunne høres. Larmen fra deres parringsleg fyldte hele værelset.

Jeg kunne høre, hvordan hendes vejrtrækning blev kortere og jeg vidste derfor, at hun var lige ved at komme. Ligeledes vidste Maria, for hun skubbede sig væk, vendte sig om og suttede grådigt på hans pik igen. Jeg kunne høre den sorte fyr stønne højt da en kæmpe ladning sperm sprøjtede ud af hans pik og ramte Maria i ansigtet. Jeg kiggede på, mens hun gladelig knælede ned og lod den massive ladning sprøjte ud over sit ansigt, lod det dryppe ned i munden og med et frækt blik slugte det.

Jeg blev på mit gemmested hele natten, og kunne høre, hvordan de igen kneppede om morgenen, hun hylede og skreg så jeg var nød til at holde mig for ørene. Til sidst forlod de begge huset og jeg gik ind i soveværelset, hvor jeg kunne lugte den hede sex.

Da Maria senere kom tilbage sagde jeg til hende, at jeg lige var kommet hjem og hvordan hendes aften havde været? “Åh, sådan jævnt kedelig. Jeg kom tidligt hjem og gik i seng”, sagde hun med et sødt smil mens hun kiggede mig lige i øjnene uden at blinke eller vise nogle form for anger. Hun var ekspert i at lyve, så jeg måtte desværre nok også indse, at det nok ikke var først gang hun havde hygget sig med andre mens jeg havde være hjemmefra…

porno med danske piger