Da jeg opdagende jeg også var til sex med kvinder

Efter jeg havde været i huset, kom jeg i lære som kok på en restaurant, der var meget at lave, så det blev ikke til meget sex i starten. Der var en tjenerelev Villy, der blev ved med at rende efter mig, så det endte da også med, jeg tog med ham hjem en aften. Han havde lejet et lille værelse, der var lidt møbler og en sovesofa. Vi satte os på sofaen, og han begyndte at tage mig på brysterne, han tog meget blødt, nærmest strøg hen over vorterne, de blev straks hårde og meget følsomme, det var alligevel over et ½ år siden jeg sidst havde været sammen med nogen overhovedet. Han blev mere modig, og lod hånden glide ind under min trøje. Jeg havde ikke nogen BH på, så der var kontakt med det samme, det var dejligt at blive taget på igen, min fisse begyndte at fugte. Han kyssede mig, det var han god til, vore tunger legede med hinanden, han nippede i min brystvorte, uhmm det var dejligt, jeg var tændt, jeg rejste mig op, tog mit tøj af og han sit, hans pik var godt stiv, ikke så stor, men o.k. Jeg tog om dem og kørte forhuden væk fra hovedet, han stønnede, jeg lagde mig på knæ og tog pikken i munden, suttede på den legede med hans kugler, jaaae sagde han, jeg begyndte at mundknippe ham, der gik kun ½ min. så kom han i munden på mig, jeg sank hele ladningen, det var faktisk længe siden jeg sidst havde smagt sæd, ikke siden jeg havde min faste kæreste Lars, da var jeg 16½ år, nu er jeg 20. nå tilbage til Villy.. han satte sig på sofaen, uha det var godt sagde han, ja sagde jeg, nu er det din tur til at give mig udløsning, flyt dig lidt, jeg lagde mig ned med spredte ben, jeg var meget våd, det løb bare fra mig. Ville lagde sig mellem mine ben, slikkede lidt på min klit, den var hård som en sten, jeg tog fat om hovedet på ham, og kørte min fisse i hele hovedet på ham, slik mig slik mig, nærmest skreg jeg, Villy gjorde sit bedste, fik listet en finger ind i fissen på mig og jeg kom i en længe tiltrængt udløsning…… Jeg kiggede på Villys pik, den var blevet halvstiv igen, læg dig på sofaen sagde jeg, jeg vil have pik nu, Villy lagde sig, og jeg satte mig og førte hans halvstive pik ind i mig, jeg begyndte at ride ham, jeg kunne mærke at pikken voksede inde i mig, wau.. det var dejligt, der skulle ikke meget til før jeg kunne mærke orgasmen komme rullende ind over mig, Villy nippede i mine brystvorter, jeg red i et vildere tempo og kom samtidig med ham. Vi faldt i søvn på hans sofa, jeg vågnede en time for sent, så jeg fik travlt med at komme op på arbejde. Villy og jeg elskede sammen et par gange til, men så blev han forflyttet til en anden by og forholdet ophørte. Der gik vel et par måneder, hvor jeg igen måtte klare mit sexliv selv. Jeg kan godt lide at tage trykket på mig selv, men det er dog mere spændende sammen med en anden person.

Vi havde firmafest hvor der både blev spist og drukket rigeligt, jeg fik i hvert fald min part, så meget at jeg måtte overnatte hos en af de andre. Det var en tjener, han var gift og havde et barn. Jeg blev lagt inde på barneværelset, og faldt straks i søvn. Jeg vågnede tidlig næste morgen og gik på wc, jeg havde ondt over det hele, men tog et hurtigt bad, det frisker så dejligt. Jeg kiggede mig lidt omkring i lejligheden, vidste ikke helt hvor jeg var, først da jeg fandt soveværelset kunne jeg kende Ib (tjeneren) og hans kone, de sov begge trygt, jeg lod døren stå på klem ind til dem og også døren ind til mit eget værelse, jeg lagde mig ned og faldt straks i søvn igen.

SEX I DAG?

Jeg vågnede længe efter ved nogle stemmer der råbte til hinanden. Ib og konen Anette skændtes om et eller andet, først troede jeg det var mig, men fandt hurtigt ud af, at det var noget der var sket til festen. Jeg stod op af sengen, gik ud og tog et bad, sæbede mig ind, lod mine hænder kærtegne min krop, nød vandets stråler der løb ned over mig, det var ikke meget jeg kunne huske fra festen, pludselig gik døren op og Anette kom ud på badeværelset, satte sig på toilettet og tissede, først da opdagede hun jeg var der, åh.. undskyld sagde hun, dig havde jeg helt glemt. Når, det gør ikke noget, sagde jeg og slukkede for vandet og begyndte at tørre mig. Ib og jeg skændtes så nu er han gået hjem til sin mor igen, Anette hoppede ud af sin natkjole og gik i bad. Jeg kiggede på hende, mens jeg stadig tørrede mig, hun havde en flot krop. ca. 170 cm. høj, langt mørkt hår, pæne bryster b 75 og en herlig bagdel. Hun nød vandet, uhmm lige hvad man trænger til efter en fest og et ordentligt skænderi, sagde hun. Hun begyndte at sæbe sig ind, jeg iagttog hende nysgerrigt, jeg begyndte at blive lidt tændt. Hun strøg sig over brysterne, ned over maven, lårene, ind mellem lårene og op til brysterne igen. Skal jeg sæbe dig ind på ryggen Anette? Gider du ? Selvfølgelig, jeg lagde håndklædet jeg stod med, og gik igen ind under vandet til Anette. Tog sæben og begyndte at kærtegne /sæbe hendes ryg. Øj.. det er lækkert Tenna. Jeg masserede hendes skulder lidt, nakken og lidt efter hele ryggen helt ned til lænden, startede igen fra oven og ned efter, denne gang kærtegnede / sæbede jeg også hendes balder ind, masserede dem lidt, baglårene fik også en omgang med den ene hånd kradsede jeg hende blidt fra nakken og ned langs rygsøjlen, samtidig med jeg masserede balderne og baglårene med den anden hånd. Uhøjjj.. gispede Anette. Jeg blev lidt modigere, vendte hende om så jeg også kunne sæbe hende ind foran. Anette stod med lukkede øjne og nød min behandling. Jeg startede igen med skuldrene, brysterne, hendes vorter blev hårde ved berøringen, jeg gik videre til maven, lårene og ind mellem lårene. Jeg satte mig på hug foran hende, masserede hendes mave med den ene hånd, skilte hendes ben lidt, stak en hånd mellem dem og masserede hendes balder skiftevis. Jeg kiggede op på Anette, hun stod stadig med lukkede øjne og nød mine kærtegn. Jeg flyttede hånden fra maven op til hendes bryster, skiftevis kærtegnede, klemte jeg dem, først det ene, så det andet.

Anettes vorter var hårde som små sten, jeg kyssede hendes navle, det gav et sæt i hende uhu….. stønnede hun. Hun skilte hendes ben lidt mere, bøjede ned i knæerne så hendes fisse fik kontakt med min overarm, hun tryggede den ind mod armen. Jeg kunne mærke hun var varm og fugtig, det var jeg for øvrigt også, jeg kunne mærke mine safter løbe ned af mine lår, mine brystvorter var meget hårde. Anettes hånd tog pludselig omkring mit hoved og tryggede det ind mod sin mave. Åhh.. det er bare så dejligt stønnede hun. jeg stak min tunge ind i hendes navle og sugede.

Anette kunne slet ikke stå roligt mere, hun vrikkede stille med hele underlivet, frem og tilbage på min overarm, jeg kunne lugte hendes safter, jeg ville smage dem, jeg trak mig lidt fri af hendes hænder, kyssede mig vej ned til hendes fisse. Hun lod mig gøre det, jeg begyndte at slikke hendes klit, der var meget hård, hånden jeg havde på hendes balderne blev ved med at massere, og hånden på brysterne klemte jeg skiftevis hendes vorter med. Anette begyndte at stønne højt, Uhmm .. Uhmm.. jaae….åh.. hun var tæt på at komme, jeg slikkede lidt hårdere på klitten, klemte lidt hårdere på balderne og bryst vorterne. Anette nærmest skreg Jaaaeeee…..kooooommmeeerrrrr Hun rystede over hele kroppen, så hun måtte støtte sig op af vægen for ikke af falde. Wauuu det var dejligt, Det har du prøvet før, Jeg har kun drømt om det. sagde hun. Ja, jeg har prøvet det et par gange før, svarede jeg. Anette kyssede mig på munden, trak mig ind til sig, æltede mine balder, jeg skød min fisse frem mod hendes lår, åhh.. det var dejligt, jeg var bare så liderlig nu. Vent lidt sagde hun, hun slukkede for vandet, begyndte at tørre mig, der efter sig selv, tog min hånd og trak mig med ind i soveværelset. Læg dig på sengen sagde hun, nu vil jeg prøve at slikke dig. Jeg lagde mig på sengen med spredte ben, så hun kunne se hvor våd min fisse var. Anette lagde sig mellem mine lår. Hendes tunge strejfede min klit. Uhm… Jeg klemte selv mine brystvorter. Med den ene hånd trak hun fissen op ad mod maven, så klitten blev mere fremhævet, med den anden masserede hun mine balder og skamlæber. Så slikkede hun klitten hårdt, suttede hårdt, og slikkede igen, Åhhh uhm….. det var lige ja nueeeee…… jeg gennemrystedes af min orgasme det ville næsten ingen ende tage. Åhhhhhhh.. de sidste krampe trækninger. Uha det var dejligt. Anette lagde sig op ved siden af mig, kyssede min mund og sagde, vil du ikke prøve det med mig igen senere. Selvfølgelig kunne jeg kun svaret.

Forfatter: Tine

porno med danske piger