Julefrokost med arbejdet og med kollegaerne hjem til afterparty

Det var sent lørdag nat og jeg var på vej hjem fra en julefrokost. Ud over mig selv var der en pige fra arbejdet og hendes mand, samt en anden pige, som var alene. Selv boede jeg i en anden by, så jeg skulle køre hjem. Da vi kom til huset spurgte Birgit om ikke vi ville med ind og have en godnat øl. Vi takkede ja, hvis bare jeg kunne få en vand.
Vi gik indenfor, hvor vi smed overtøjet. Birgit var iført en lille sort kjole, som strammede godt om hendes lidt kraftige røv og fremhævede hendes store bryster, som normalt var skjult bag lidt løse bluser. Hendes korte sorte hår sad stramt ind til hovedet, hvor et par mørkerøde læber smilte frækt. Øjnene var godt fremhævet af en blå øjenskygge. Annemarie havde en lang nederdel på sammen med en hvid skjortebluse, som tydeligt afslørede en blond BH. Hun havde et par hudfarvede strømper på og en lille ankelkæde, samt et par højhælede røde sko.

Vi sattes os ind i stuen, mens Peter – Birgits mand- hentede nogle øl. Det endte med, at jeg også fik en øl. Mens jeg sad og regnede på promiller og spritprocenter, havde Birgit sat sig overfor mig i sofaen. Kjolen var gledet lidt op, så jeg kunne se et godt stykke op under kjolen, hvor jeg kunne se, at hun havde rigtige strømper på. Det var lige godt fandens, det havde jeg ikke set før nu. Ved siden af sad Annemarie. Med sit lyse, nærmest hvide hår stod hun i skarp kontrast til Birgits mørke.
Annemarie var kun sidst i tyverne og virkede meget genert og usikker på sig selv, mens Birgit var midt i fyrrerne og var noget mere kontant. I tankerne så jeg Annemaries hånd stryge op over Birgits sorte ben. Løfte nederdelen og afslører endnu mere af det som gemte sig under nederdelen. Forestillede mig de to ligge i en 69’er. Min pik blev stor og stiv ved tanken. Birgit måtte have set det for hun rejste sig og kom over til mig. “Nåh, kan du lide synet” spurgte hun. Jeg nikkede. Hun lod sig glide ned i stolen og satte sig på skødet af mig. Jeg kiggede over på Peter, men han sad bare og drak sin øl, mens han sendte lange øjne til Annemarie. Imens havde Birgit lagt armen omkring mig og var i gang med et langt og dybt tungekys. Hendes tunge udforskede ivrigt min mund og jeg kunne ikke andet end at gengælde.

Imens gik Peter over til Annemarie og satte sig. Jeg lagde min hånd på Birgits ben og lod hånden glide op af låret og op under nederdelen. Jeg kunne mærke den bløde hud oven over strømperne. Hun spredte villigt benene, så jeg kunne lade hånden glide helt op til hendes kusse. Jeg kunne mærke at trusserne allerede var godt våde og at kussen var barberet.

Over i sofaen kunne jeg høre, at Annemarie ikke var lige så indstillet på noget frækt som Birgit for hun afviste rimelig højlydt Peter. Det var ellers lykkedes ham at få en hånd op under hendes nederdel. Birgit rejste sig hurtigt op og gik over og gav en Annemarie en ordentlig lussing. Det medførte i hvert tilfald at Annemarie ikke sagde mere, men bare sad og så fuldstændig overrasket ud. Så gik Birgit resolut ud af stuen og kom kort efter tilbage med nogle strømper i hånden. Henvendt til Peter, sagde hun, at de hellere måtte binde hende lidt, så ikke hun lavede for meget ballade.

SEX I DAG?

Annemarie var fuldstændig lamslåede og Peter og Birgit bandt hendes arme fast til enden af sofaen med et par sorte strømpebukser. Nu kom Birgit over til mig og satte sig denne gang med et ben på hvert side af armlænene, så kjolen røg helt op. Jeg var forvirret og samtidig ophidset over det der foregik og vidste ikke hvad jeg skulle gøre. Først for sent gik det derfor rigtig op for mig at hun nu havde bundet mine hænder sammen. Jeg begyndte at gøre modstand, men Peter kom over og hjalp hende med at binde mine arme til stolens armlæn.
Jeg sad nu med en arm bundet til hvert armlæn, mens Annemarie lå over i sofaen med hænderne bundet til den ene gavl. Til Peter sagde Birgit, “Nu må du hellere gå over og se om hun er mere villig.” Peter gik over til Annemarie og begyndte igen at kæle for hendes ben. Hun forsøgte at gøre modstand, men med hænderne bundet hjalp det ikke meget. Han trak hendes nederdel op over livet på hende og afslørede hendes ben iført strømpebukser og inden under var der en lille hvid G-streng, som lige dækkede over hendes kusse. Imens begyndte Birgit at tage mine bukser af og kort efter sad jeg kun iført en skorte med en strittende pik, som absolut ikke var upåvirket af situationen.

Over i sofaen havde Peter fået strømpebukserne og trusserne trukket af og var i gang med at slikke Annemaries fisse. Birgit tog nu kjolen af og afslørede en lille sort BH, som spændte godt over de fyldige bryster, en bred hofteholder holdt strømperne oppe, mens hendes fisse var dækket af en G-streng. Hun gik nu over til Annemarie og satte sig på hug over hendes hoved og beordrede hende til at slikke hendes fisse. Jeg kunne se Annemaries tunge begynde sit arbejde og det måtte være godt for der gik ikke lang tid før Birgits krop rystede af vellyst.
Det var hårdt at sidde bundet og se på de frække scener uden at kunne gøre noget. Peter var åbenbart blevet træt at slikke Annemarie og havde nu rejst sig op og var klar til at kneppe hende. Hårene på hendes fisse var sorte, så hun var åbenbart ikke ægte blondine. Han lod sin pik køre lidt op og ned mellem hendes skamlæber, inden han langsomt lod den glide ind og i bund i et stød. Annemarie gav sig under hans indtrængning og han begyndte at kneppe hende med lange stød. Birgit vendte sig nu om, så Annemarie kunne fortsætte med at slikke hende og selv kunne hun slikke Annemarie klitoris. Det var som min drøm tidligere på aftenen om at se dem i en 69’er. Bortset fra at Peter nu også havde en rolle. Peters pik arbejdede godt i hendes fisse sammen med Birgits tunge, som drillende slikkede og Annemarie begyndte at stønne højt. Hendes krop rystede af begær og med et brag kom hun i en ordentlig orgasme. Peter havde også fået nok for kort efter trak han pikken ud og sprøjtede sine safter ud over Annemaries fisse og Birgits hoved. Begærligt tog Birgit hans pik i munden og slikkede den ren.
Peter gad åbenbart ikke mere for han satte sig over i en stol med en øl. Imens frigjorde Birgit Annemarie fra sofaen og førte hende over til mig. Nu var det åbenbart endelig min tur.

Annemarie blev sat mellem mine ben og Birgit gav hende besked på at slikke min pik. Hendes hænder var stadig bundet sammen med et par strømpebukser. Så hun var lidt hæmmet, men hun begyndte nu at slikke min pik. Hendes tunge gled blidt rundt om mit pikhoved og op og ned af skaftet. Åh – det gjorde dejligt. Efter en længere slikketur tog hun min pik i munden. Hendes bløde læber gled langsomt op og ned af pikken, mens hendes tunge legede med hovedet.

Birgit kunne åbenbart se, at jeg var ved at komme for hun stoppede Annemarie og satte sig overskrævs på stolen med et ben på hver side af armlænet og med ryggen til mig. Jeg kunne se hendes dejlige store røv. Balderne havde lige den lidt bløde facon, som jeg godt kan lide. Hun tog fat om pikken og førte den op i hendes våde grotte. Hun begyndte langsomt at ride på min pik, mens Annemarie fik besked på at slikke hendes fisse.
Jeg kunne høre Annemaries tunge slikke begærligt på hendes fisse, selvom det måtte være lidt besværligt, mens Birgit red på mig. Over i stolen sad Peter og kiggede på. Hans pik dinglede mellem hans ben, så han havde åbenbart fået nok. Han var jo også vandt til sin frække kone. Birgit red lystigt på min spændte pik. Hver gang hun satte sig ned kunne jeg mærke hendes bløde balder klaske mod mine ben. Annemarie suttede nu på mine nosser og havde tog skiftevis kuglerne ind i munden.

Jeg kunne mærke, at jeg var ved at komme og stønnede det til Birgit. Hun rejste sig og bad Annemarie slikke mig færdig. Hun begyndte igen med tunge og mund at slikke min pik og der gik ikke lang tid før jeg sprøjtede ud i hendes mund. Hun slikkede det i sig så godt hun kunne, mens der rendte lidt ud af mundvigene på hende. Det lettede. Den sidste times opsparing af begær var nu løsnet op.

Birgit mente nu, at det var hendes tur til at komme og hun lagde sig over i sofaen og gav Annemarie besked på at slikke hendes våde fisse. Annemarie lagde sig mellem hendes ben og slikkede løs og tungekneppede hende ind imellem. Birgits fingre masserede selv drevent hendes klitoris og efter kort tid kom hun. Det virkede som en masse små orgasmer, som kom rullende og blev ved og ved. Til sidst fjernede hun Annemaries tunge. Hun kunne åbenbart ikke klare mere.
Pigerne lå nu afslappet over i sofaen og så godt tilfredse ud. Peter kom over og løsnede mine hænder og gav mig en øl. Han mente at nu måtte jeg da trænge til en øl. Jeg kunne kun give ham ret heri.

porno med danske piger