Kano turen del.3

SPAR MANGE PENGE

Ligger mellem kærestens ben. Hendes våde fisse er bare så klar til at blive slikket, den dufter skønt, smager skønt og er bare max klar til mit stive lem. ”Vend dig om”…

Efter et par timer i kanoen er det tid til en sen frokost. Vi har fra det første lejrsted, smurt et par sandwich, for vi viste godt at vi havde sovet lidt for længe, så sandwich ryger bare ned hurtigt. ” Hva´ hvad er der til dessert ” spørger kæresten. Jeg taber kæben ned i bunden af kanoen og tænker, har du ikke fået nok.

”Slik mig, slik mig, slik mig lige her og nu” siger kæresten. Der går ikke lang tid før end jeg har lagt pagej og ligger mellem kærestens ben. Hendes våde fisse er bare så klar til at blive slikket, den dufter skønt, smager skønt og er bare max klar til mit stive lem. ” Vend dig om ” befaler jeg nu min kæreste og hun vender sig om. Det her er bare så frækt, tænker jeg. Jeg giver min dejlige kæreste en baghyler, i en kano midt ude på en sø i den svenske natur, det er bare så urealistisk, men samtidig  det dejligste vi har gjort sammen. Vi er nødt til at gøre det meget roligt, for lige så snart at jeg tager hende bare lidt hårdt, så vipper kanoen faretruende. Og hvilket syn kunne det ikke være.                                                         ”Skat, gør det der med fingeren som jeg godt kan lide”. Jeg gør min finger våd med hendes safter og leger forsigtigt med hendes røvhul, hvorefter jeg fører fingeren ca halvvejs ind og stopper. Kæresten vrikker vildt og sexet med hendes lille pikante røv nu, mens jeg fører fingeren ind og ud samtidig med at jeg tager hende bagfra. Jeg mærker safterne vælte ud af hende og min pik bliver lige den tand kraftigere, der gør at kæresten nu begynder at stønne, meget højt.

Så sker det der ikke måtte ske, vi kæntre og vi falder bare i uden og kunne gøre noget. Heldigvis er vores ejendele pakket forsvarligt ind i plastik og lagt i en stor plastik tønde, så det bliver hverken vådt eller noget og tønden, ja den flyder bare ovenpå. Kanoen ligger med bunden i vejret og jeg er ikke langsom til at finde ud af, at man kan sagtens kan ligge ovenpå og få en ridetur. Så jeg ligger mig op på kanoen og kæresten sætter sig på den mest sexede måde, ned over min store stive pik og rider mig fantastisk dejligt. Kanoen vipper lidt, men det går. Jeg spørger kæresten om ikke vi skal hoppe i vandet og prøve at elske der, hun er helt med på den. Det går fint nok, men det er noget besværligt og holde sig oven vande også selvom der er en kano og holde fast i.

Vi stopper den dejlige ekstase vi er i og beslutter os for at få vendt kanoen om, da der er et stykke vej til vores opholds sted og klokken er ved at være mange. 

SEX I DAG?

Vi ankommer til en lille ø, den ser ubeboet ud, dog med den tydelige brug af bål området, hvor vi går i land. Bålet er stadig en smule varmt, men der er tilsyneladende ingen andre på øen. Vi smider lidt brænde på bålet, for at få lavet lidt mad og få varmen. Vi sætter os sammen i en sovepose, for at varme hinanden. Det er skønt og sidde der, stille og roligt, uden nogen form for kontakt til andre mennesker, vi nyder stilheden sammen, tosomheden er overvældende skøn.

Vi vågner begge to med et chok, det er mørkt og bålet er lige ved at gå ud. Vi har dog varmen nede i soveposen, hvor vi stadig ligger sammen. Jeg smutter ud af posen, smider noget brænde på bålet og kryber ned til kæresten igen, vi falder omgående i søvn. 

Jeg vågner først den følgende morgen og snor mig forsigtigt ud af posen. Jeg trænger til et bad, trods kæntringen dagen i forevejen, så jeg finder et sted, lidt fra bål stedet og går i vandet. Vandet er koldt og det ses mellem mine ben da pludselig en stemme lyder ” skal jeg ikke få den til at rejse sig ”. Jeg får et chok og vender mig om og hvem står der, den svenske skønhed, igen igen. Mine tanker flyver afsted til dagen forinden og tanken om det dejlige sex vi havde der, starter en helt naturlig reaktion i mit underliv. Hun kommer mig i møde og sætter sig på hug foran mig og begynder langsomt og massere mine kolde nosser, de får dog hurtigt varmen, samt mit lem bliver hurtigt stift.

Det er helt fantastisk det hun begynder på, hendes fyldige læber omsvulmer mit lem uden problemer. Hun har stadig en smule tøj på, ja faktisk kun en lille trusse og en bh. Jeg ved ikke om hun ligefrem har ventet på det her, men et eller andet har hun i hvert fald været god til at regne ud.

Hun rejser sig op, går et par skridt tilbage og begynder på en fandens sexet måde og smide trussen og bhén. Hendes fyldige bryster danser let og da hun vender sig og bukker sig ned, ja der ser jeg et skønt syn, en røv og en meget våd fisse, der bare vil have stiv pik. Hun står der og bare venter på at jeg gør noget ved hende, da jeg får en ide. Mit håndklæde som er et lille et af slagsen, binder jeg rundt om hendes hoved, så hun ikke kan se noget. Jeg bliver stående bag hende og begynder langsomt og kærtegne hende. Hendes bryster stritter, hun stønnr let og ber´mig om at kneppe hende, men næhh nej, det vil jeg ikke, endnu. Jeg finder et blødt sted jeg kan ligge hende ned. Et lille aflukke i sivene er perfekt og der er dejlig blød jord. Jeg hører nogen gå omkring, meget stille. Det er min kæreste og jeg fægter med arme og ben. Hun ser mig og kommer mig i møde og bliver en smule overrasket over scenariet. Jeg tysser på hende og hun ved udmærket hvordan min tankegang er, så hun er helt med på vognen. Jeg kysser hende, blidt og inderligt, mens svenskeren står og bliver lidt urolig og spørger ” er du der ”, ja da, svarer jeg. Jeg hjælper hende forsigtigt ned og ligge og alt imens jeg begynder at slikke den frække svensker, begynder min kæreste og lege med sig selv. Hun ligger sig tæt på den svenske kvinde, så jeg har frit udsyn til hendes dejlige krop og det tænder mig helt vildt. Jeg viser kæresten, via tegnsprog, at hun skal overtage mit job. Det gør hun 

med det samme og begynder at kærtegne og kysse den svenske skønhed på inderlårene og hendes fisse. Jeg sætter mig bag kæresten og fører forsigtigt mit store stive lem ind i kærestens dejlige våde mis, den er bare så dejlig den mis, at jeg får kuldegysninger over hele kroppen. Kæresten gisper højlydt og svenskeren får et mindre chok og tager håndklædet væk fra øjnene. Hun gisper meget højt, da hun opdager hvad der sker og er nu klar over, at hun selv er blevet ” narret ” og på den gode måde. Jeg fortsætter med at tage kæresten bagfra, da svenskeren siger at hun gerne vil det samme som kæresten fik, dagen forinden, nemlig en vaske ægte baghyler. De to dejlige kvinder bytter nu plads, nu ligger kæresten og får slikket fisse, mens jeg forsigtigt begynder at kneppe svenskeren i hendes dejlige røv. Dette fortsætter ikke i særlig lang tid, da både kæresten og svenskeren skriger en stor og lang orgasme ud over søen. Jeg trækker mig langsomt ud og siger at jeg lige finder noget at gøre rent med.

Da jeg nærmer mig sivene, efter at have været en tur i telt lejeren, hører jeg stønnen. Det er stønnen fra begge de damer, som ligger i en 69 og slikker hinanden. Det er frækt og kigge på og jeg lader dem fortsætte uforstyrret.

Jeg står nu med min stive pik i hænderne, efter og have været tilbage for at rengøre mit lem. Jeg ornanerer stille og roligt da begge de damer beder mig om at komme ned til dem. Det tager ikke et split sekund, så ligger jeg på ryggen og de to damer, slikker og kysser mig over det hele. Skiftesvis svenskeren og kæresten, rider mig alt imens den anden får slikket fisse af mig. Det er bare så skønt og jeg mærker efterhånden klimaks nå sine højder. Jeg vil gerne at det er kæresten som skal afslutte det her, så hun sætter sig, så stille og roligt som hun nu er så god til, over mit stive lem og vrikker forsigtigt med røven, frem og tilbage. Hun ved lige præcis hvor længe jeg kan holde og hvornår hun lige skal stramme i underlivet, så det bliver en ekstra god orgasme jeg får. Den svenske skønhed står oven over mig, med røven mod kæresten og får slikket sin fisse, alt imens kæresten rider mig. Jeg kærtegner hendes bryster, det hele er bare så uvirkeligt, men super skønt og dejligt. Nu kan jeg ikke holde den gående længere og det har kæresten helt tjek på. Hun strammer i hele underlivet og hendes våde fisse bliver så dejlig stram, at jeg nu råber den skønneste orgasme ud over det hele. Jeg føler at den varer i flere minutter og bliver ved med at råbe, alt imens at kæresten stadig strammer hele underlivet. Jeg tænker et split sekund ” at nu dør jeg ”, det må snart holde op. Men nej, det fortsætter, men bare oppe i mit hoved, en orgasme oppe i hovedet, det er for vildt det her. Jeg råber og skriger og går så i kramper, men bemærker det ikke, før end at det hele er forbi. Min krop gør ting jeg ikke fatter og jeg er fuldstændig øm alle vegne, i baller, lår og overkrop. Det har været vildt det her…

Da jeg er faldet helt til ro, siger den svenske skønhed lige så tørt ” vi ses en anden gang ”. Kæresten bare smiler til mig og jeg smiler tilbage. Vi går tilbage til teltet, spiser lidt mad og tager en lille lur.  

porno med danske piger