Sosu-hjælperen fik pik af pensionist

teenager sosu knepper gammel mand

Jeg vågner tideligt en mandag morgen med halvstivert på, men den bliver hurtig slap igen, når jeg tænker en halv time frem, når der kommer en halv gammel sur kone ind ad døren, for at tage mig op og i bad. Men denne varme sommer morgen starter på en hel anden måde. Jeg hører nøglen i døren og fornemmer et par lette fodtrin, en lys pigestemme siger frækt og kælent godmorgen.. Straks er jeg vågen, en fræk og smuk ungpige på omkring en 21 år. I en kort nederdel og godt nedringet tynd sommerbluse samt højehæle står i døråbningen. Hun præsenterer sig som akutvikaren Julie med et frækt glimt i øjet.

Nu begynder en heftig aktivitet under dynen og med ét har Julie fjernet dynen, så begejstringen ikke er til at tage fejl af. Julie springer nu op i sengen, og tager pikken i munden, hun kører den ud og ind ad sin frække mund og tager den til roden, alt imens mine fingre har fundet vej til den glatbaberede og ekstremt våde fisse, jeg begynder at fingrekneppe tøsen, hun begynder nu at stønne sagte, men det bliver hurtigt højere og højere. I mens bliver hun voldsomt mundkneppet af min store liderlige pik, som snart ikke kan klarer mere, jeg har nu tre fingre som gennemknepper ungepige fissen. Hun stønner mere og mere ahhhh åhhhh i det samme, kan jeg ikke holde safterne tilbage og de vælter ud af min pik og oversprøjter julies mund, læber hals og bryster. Vi synker sammen over hinanden.. Der går ca. et kvarter, hvor vi ligger og snakker om løst og fast. Er vi klar igen spørger Julie, til hvad svarer jeg, du skulle i bad ík.

SEX I DAG?

Jeg kører lettere omtåget ud på badeværelset, det er sgu lidt svært at styrer stolen.

Jeg kommer op i liften, ikke helt så kedeligt som det plejer at være og bliver placeret i løftesejlet. Jeg når lige op i luften, hvor min pik hænger ud i luften, Julie kravler under sejlet og sutter min pik halv bagfra, dette er rigtig godt, jeg håber hun bliver ved men det stopper brat. Julie siger, nu trænger jeg til din pik hun stiller sig op ad væggen, så hendes frække ungpige røv peger lige imod mig, jeg banke nu pikken op i fissen på hende imens hun jamre knep mig knep mig, mine hænder har fundet vej til de helt fantastiske patter, jeg klemmer blidt om vorterne dette får hende til at komme nu endnu kraftigere en sidste gang, Jeg har også fået bearbejdet min pik således, at vi rammer klimaks på samme tid hun stønner nu endnu højere ahhh åhhh jahhh kun afbrudt af mine lyde, sæden sprøjter nu op i tøsens villige fisse, som jeg mærker holder min pik i et jerngreb, de sidste rester bliver skudt ud på patterne, som hun til sidst slikker rene.

Jeg glæder mig til næste gang jeg hører nøglen i døren.

 

porno med danske piger