Kommer straks

Han vendte mig om og skubbede mig ned i en stol, der stod i omklædningsrummet. Han satte sig ned på gulvet foran mig, spredte mine ben og begyndte at slikke mig. Han lod tungen…

Jeg var lige vågnet til endnu en sommervarm dag. Jeg havde sovet i bh og trusser og kun med et lagen over, og alligevel havde jeg det meget varmt. Det havde været hedebølge i over en uge, og jeg havde været på stranden hver dag. I dag måtte der ganske enkelt ske noget andet. Jeg besluttede at tage ned til byen og købe tennistøj på udsalg. Jeg stod op, tog et koldt bad og klædte mig på. Jeg så mig i spejlet og var rimelig godt tilfreds med, hvad jeg så. Den korte, hvide kjole med skulderstropper fremhævede min solbrændte hud, og mit lange, mørke hår var blevet godt lysnet af solen. Jeg tog min taske og mine solbriller og gik ned mod byen.

Forretningen med tennisudstyr ligger på en stille sidegade til byens gågade. Jeg købte en iskold cola i en kiosk og gik derefter over til tennis shoppen. Døren til forretningen var låst, og der hang et skilt i vinduet, hvor der stod ”kommer straks”. Normalt ville jeg være gået tilbage til hovedgaden for at fordrive ventetiden, men i dag orkede jeg ikke. Jeg stillede mig med ryggen op mod butiksruden og lod solen bage på mig. Jeg lukkede øjnene og mærkede en sveddråbe løbe ned mellem brysterne. Jeg tog den kolde cola og placerede den der, hvor dråben netop havde løbet. Det føltes godt, og mine tanker begyndte at løbe …

Pludselig hørte jeg en stemme lige ved siden af mig sige: ”Så er jeg tilbage”. Det gav et sæt i mig, og da jeg slog øjnene op, så jeg en mørkhåret, muskuløs fyr smile til mig. Han var nogle år yngre end jeg. Jeg havde slet ikke hørt ham komme og var ikke helt klar over, om han havde stået og betragtet mig.

Han holdt døren for mig, og jeg gik ind i butikken. Vores blikke mødtes, da jeg passerede ham. Han så rigtig godt ud – lige efter min smag. Der var ikke helt så varmt i butikken som udenfor, men dog varmt. Jeg begyndte at kikke på udsalgsvarerne og fandt en kjole samt et skørt med matchende t-shirt. Jeg tog det med ind i prøverummet og tog først kjolen på. Den sad godt men var lidt rigelig kort.

”Passer det dig?” hørte jeg en stemme sige udenfor omklædningsrummet. ”Måske er kjolen lidt for kort” sagde jeg og trak gardinet til side. Han lod blikket glide en gang op og ned af mig og sagde: ”Jeg synes, den er perfekt til dig”. Det kunne godt bare være et billigt salgstrick, men hans blik fortalte mig, at han mente hvert et ord. Jeg smilede til ham: ”Men jeg skal nok ikke have en g-streng på, når jeg skal bukke mig ned efter boldene”. Han smilede tilbage og vidste tydeligvis ikke, hvad han skulle svare mig. Jeg sagde til ham, at jeg også lige ville prøve det andet sæt tøj, og trak for igen. Skørtet sad perfekt, men t-shirten var for stor. Jeg tog den af og bad ham hente nummeret mindre.

SEX I DAG?

Jeg havde lyst til at lade flirten køre videre. Jeg kunne mærke min puls stige og varmen brede sig i min krop. Da han kom tilbage med t-shirten, trak jeg gardinet lidt mere til side, end jeg havde behøvet for at få fat i t-shirten. Hans blik fæstnede sig straks ved min overkrop, der kun var iklædt en sort bh. Derefter mødtes vores blikke i spejlet nogle sekunder, inden jeg igen trak gardinet langsomt for.

Jeg prøvede t-shirten, mens han ventede udenfor. ”Den er fin”, sagde jeg, ”kan du også finde en sports-bh til mig?”. Jeg havde sådan set de sports-bh’er, jeg skulle bruge, men det var underordnet nu. Han fik størrelsen og gik hen for at finde én. Da han kom tilbage, rakte jeg armen ud for at tage imod den, og denne gang fik han ikke lov til at kikke. Jeg er overbevist om, at han tænkte på, om jeg havde smidt bh’en nu. Jeg bemærkede, at han blev stående udenfor. Jeg tog bh-en på men undlod at lukke den bagpå. Jeg trak gardinet til side og sagde at låsen drillede, og bad ham lukke den for mig. Jeg holdt bh-skålene på plads mod mine bryster med hænderne og så efter i spejlet, om han gjorde, som jeg havde bedt ham om. Men det gjorde han ikke. Han stod helt stille lige bagved mig og kikkede på mig i spejlet. Vores blikke var som frosset fast til hinanden. Jeg lod mine hænder falde ned langs siden, og han skubbede bh-stropperne ud over min skuldre, så de gled ned over min arme og bh’en faldt til jorden.

Han kyssede min højre skulder, lige der hvor jeg har en lille tatovering. Derefter lod han hænderne glide op over min mave og op til brysterne og begyndte at kæle for mine brystvorter, der allerede var blevet stive. Det gav et gys igennem min krop, og jeg var SÅ tændt nu. Jeg kunne mærke mine trusser blive våde, og jeg ønskede mest af at, at han ville flå tøjet af mig og kneppe mig gul og grøn. Men det gjorde han ikke. Han rykkede langsomt tættere på mig, indtil jeg kunne mærke hans erigerede lem mod mine baller. Jeg lukkede mine øjne, og vi stod nu sådan, i noget der føltes som en evighed. Vi kunne høre hinandens vejrtrækning blive hurtigere og dybere.

Han lod hænderne glide ned over min mave, ned over det tennisskørt, jeg stadig havde på, og op ad inderlårene under skørtet. Ganske langsomt. Jeg var ved at blive desperat. Jeg måtte have ham lige nu! Jeg klemte mig mod hans pik, og begyndte at bevæge mig mod den i håbet om, at han ville blive så tændt, at han ikke kunne holde sig tilbage længere. Men pludselig blev vi afbrudt. Døren til butikken blev åbnet! ”Fuck” sagde han stille, og trak sig væk fra mig. Han vendte sig om og trak vejret dybt nogle gange, inden han gik ind i butikken. Jeg håbede ikke, at de nye kunder ville bemærke hans stive pik, som bukserne kun delvist skjulte.

Jeg stod tilbage i prøverummet dybt frustreret! Jeg havde mere end lyst til at tilfredsstille mig selv, til at kæle for min klitoris, til at fingerkneppe mig selv, men jeg beherskede mig. Jeg tog mine trusser af og smed dem på gulvet. Jeg mærkede igen en sveddråbe løbe ned mellem mine bryster. Jeg kølede mig med den kolde cola ligesom før udenfor butikken, og i det samme kom han tilbage. ”De skulle heldigvis bare have nogle bolde” sagde han smilende. Han tog fat om mine skuldre og vendte mig om, så vi stod med front mod hinanden, tog cola’en ud af min hånd og åbnede den. Han lod et par dråber løbe ned over først den ene og så den anden brystvorte. De blev helt stive. Og det havde ikke kun en effekt der hvor cola’en løb, for lidt efter mærkede jeg en dråbe løbe ned af mit ben. Vi kyssede hinanden, dybt, inderligt og blødt.

Jeg lod mine hænder glide op langs hans inderlår, hen over nosserne, som jeg klemte blidt og op mod den stive pik. Han stønnede højlydt. Jeg knappede hans bukser op men stoppede dér, vendte mig med ryggen til ham og lænede mig fremad med hænderne på spejlet. Jeg hev langsomt op i skørtet, indtil han kunne se, at jeg ikke havde trusser på. Han så ned på mine spredte ben, på mine let adskilte skamlæber og på min kusse der var mere end parat til at blive taget. Jeg så på ham i spejlet, mens han flåede lynlåsen op. Nu gik det hele meget hurtigt. Han trak bukserne ned, og borede sin stive pik ind i mig, helt i bund, igen og igen. Det var ubeskrivelig dejligt. Jeg gav et lille hvin hver gang ham hamrede i bund, og hans nosser ramte min klitoris, så det gav et stød gennem hele kroppen. Det var vist ikke kun mig, der var i fare for at komme meget hurtigt, men pludselig trak han sig tilbage.

Han vendte mig om og skubbede mig ned i en stol, der stod i omklædningsrummet. Han satte sig ned på gulvet foran mig, spredte mine ben og begyndte at slikke mig. Han lod tungen kilde min klitoris og derefter glide ned langs revnen for til sidst at bore tungen ind i mig. Det gentog han nogle gange. Jeg var vildt liderlig nu og meget tæt på at komme. Men igen trak han sig væk, inden jeg nåede ekstasen. Han rejste sig op foran mig, jeg tog fat om hans pik og tog ham i munden. Jeg arbejdede blødt og vådt med tungen på både oversiden og undersiden af glans samtidig med at jeg bevægede hånden frem og tilbage. Derefter tog jeg ham langt ind i munden, og han begyndte at bevæge underlivet og kneppe min mund. Hans vejrtrækning blev hurtigere og hurtigere. Jeg stoppede inden han kom og begyndte i stedet at slikke hans nosser. Derefter lod jeg tungen glide langs skaftet nedefra og ud … og ned igen. Hver gang jeg nåede spidsen med tungen forsøgte han at komme ind i munden på mig, men så lod jeg igen tungen glide nedad. Vi svedte begge to, men det var også hot i mere end én forstand! Han var tæt på at blive desperat over, at jeg ikke tog ham i munden. Og hans desperation blev ikke mindre, da jeg blidt men bestemt skubbede ham et par skridt væk fra mig.

Jeg sad stadig på stolen, og bøjede nu hovedet bagover og lukkede øjnene. Jeg begyndte at kærtegne min krop. Jeg kælede først for mine bryster, nev blidt i de stive brystvorter, lod hånden glide ned over min brune mave, ned mellem benene. Jeg stønnede, da mine fingre ramte klitoris og begyndte at massere den. Jeg var meget liderlig, og havde mest af alt lyst til at give mig selv en hurtig orgasme. Men jeg lod fingrene glide videre ned mellem de adskilte skamlæber og begyndte at fingerkneppe mig selv. Jeg var meget våd. Nu blev det tydeligvis for meget for ham. Han kom hen til mig, trak mig op af stolen, og tog mig i sine arme. Nu fik han brug for sine flotte overarme. Han løftede mig op, jeg slyngede mine ben rundt om ham, og da han trængte ind i mig, gav jeg et skrig der måtte kunne høres ude på gaden.

Han bar mig på denne måde, med sin pik dybt boret ind i mig, ind i et baglokale. Han lagde mig på et bord og trak sig ud af mig. Jeg bøjede benene, så han fik frit udsyn til min kusse, og jeg begyndte at lade et par fingre glide langs revnen, fra klitoris til anus, frem og tilbage, igen og igen. Der var meget vådt! Jeg fik ikke lov at ligge sådan længe. Han kom hen til mig med sin stive pik ret op i luften. Jeg ventede, at han ville gå til den med samme styrke som inde i omklædningsrummet, men det gjorden han ikke. I stedet førte han sin pik ind i mig, langsomt og blidt. Vi dirrede begge to af lyst. Det var ubeskriveligt pirrende! Han øgede langsomt hastigheden og styrken, men på et tidspunkt stoppede han. Han var tydeligvis tæt på at komme nu. Han førte min hånd ned til min kusse, og jeg begyndte at massere min klitoris mens han kikkede på. Min vejrtrækning blev hurtig, pulsen steg, og til sidst kom jeg i den tilstand lige inden orgasmen, som man ønsker vil vare evigt. Der hvor lysten er aller størst, hvor det kilder ubeskrivelig dejligt og hvor man bare vil have mere, mere, mere. Og så kom den – orgasmen. Langsomt og intenst bredte den sig ud i hele kroppen. Jeg stoppede ikke med at onanere, og den ene orgasme fulgte den anden – som til sidst efterfulgtes af mange, kraftige sammentrækninger. Og de gjorde deres indvirkning på hans pik! Jeg kunne mærke, at han var ved at være der, og jeg strammede musklerne i skeden endnu mere. Så gav jeg slip og strammede igen. Og igen. Nu kunne han ikke holde det tilbage længere. Han begyndte at kneppe mig hårdt og hurtigt, og kort efter kom han i et brøl. Jeg kunne mærke hans sæd blive sprøjtet op i mig – varm og dejlig. Og da jeg igen strammede musklerne blev hans orgasme intensiveret.

Hvis jeg ellers havde røget, er jeg ret sikker på, at jeg havde tændt en cigaret nu. I stedet klædte jeg mig på, rettede lidt på mit hår, kyssede ham blidt farvel, og gik ud af baglokalet. Han så meget fortumlet ud. Da jeg kom ud i butikken, så jeg gennem vinduet et midaldrende ægtepar stå udenfor på gaden og vente. Han havde åbenbart låst døren og igen sat skiltet op med “kommer straks”. Jeg gik hen til vinduet, fjernede skiltet, gik ud af butikken, og smilede til ægteparret. Kun jeg vidste, at skiltet denne gang skulle forstås i mere end én betydning.

porno med danske piger