Konen vil prøve sex med en anden kvinde

SPAR MANGE PENGE

Det skete en dag Konen og jeg havde nydt en god middag med skaldyr og Masser af Champagne kom vi til at snakke om en drøm hun have for mange år siden.
Hun ville gerne prøve at lege med en pige i sengen, vi blev enige om at vi skulle lave en profil på sexhunt.dk for at se om vi var heldige.
Vi fik oprettet en profil og betalt gebyret så var det bare at vente.

Vi havde kun haft profilen et par timer så kom der et brev fra (vi kalder hende Anne) hun var 20 år og single dengang ( jeg var 29 og konen 26 ) så vi syntes hun var lidt ung til os men men jeg havde en lille drøm om en ung pige i sengen selvom jeg ikke skulle være med til deres leg i første omgang.
Konen kontaktede Anne og de byttede billeder et par timer ( øv øv jeg måtte kun se dem der var anstændige ? ) det viste sig at Anne var fra vores lille by Nord for Århus osse så de to tøser blev enige om at Anne skulle komme her ud til os.

Anne kom og sikke et syn der mødte os hun var både køn, sød og meget lækker vau sikke en sild (konen og jeg havde aftalt at jeg skulle overnatte hos en af mine kamerater (vi kalder ham Bo han er 28 år) hvis Anne ville blive her ved konen, jeg gik da Anne var kommet. (hvad der skete de næste 4 timer har jeg kun hørt om og hvem der bare havde været en flue på vægen den aften). Da det var gået ca.4½ time ringede min vens mobil og han så meget forvirret ud og fortalte at det var en der hed Anne, hun havde sagt at vi skulle komme hjem til mig hmm tænkte jeg hvad har de to nu for !! men det fandt vi snart ud af.
Konen havde vist Anne et par billeder af Bo fra en aften hvor konen havde fået to mænd på en gang osse noget hun havde drømt om længe.
Anne var blevet lidt tændt på billedet af Bo nøgen og ville gerne lære ham at kende og det fik hun lov til hun havde osse fortalt konen at hun gerne ville prøve to mænd inden i sig på en gang.

SEX I DAG?

Konen og jeg hoppede i bad mens se to lærte hinanden at kende lidt da vi kom ud af badet ville Bo osse have et bad go gik der ud pludselig rejste Anne sig og smed tøjet og kom hen til mig trak min morgenkåbe til side og slugte min pik til roden sikke en nydelse konen smed osse tøjet og kom hen og hjalp Anne med min Pik det var bare et lækkert syn at se to piger der begerlige sutter pik, pludseligt kom der et blitz lys i stuen Det var Bo der var komme ud af badet og spurte om han skulle snydes, konen kiggede på mig og gik over til Bo satte sig på knæ foran ham og to hans pik i munden. Nu ville Anne osse have noget ud af det og vi vendte os i en 69ér og sikke en kusse at slikke hun var glat og meget snæver og meget vild med at blive slikket, det gik ikke længe før hun kom med et brag.
Bo og konen havde osse lagt sig i en 69ér så nu da Anne lige skulle sunde sig lidt gik jeg over bag konen og stoppede min pik langsomt ind i hendes kusse ( jeg regnede med Bo ville holde med at slikke hende og gå over til Anne ) men nej han blev ved og ramte mine nosser af og til med tungen damn det var da godt da mærke en tunge der mens jeg kneppede konen pludselig kom Anne over og to min pik ud af konens kusse og stoppede den i munden på Bo kors hvor var det godt, Anne fortalte at det var en ting hun længe gerne ville se to mænd der suttede hinandens pikke Hmm Bo og jeg kiggede på hende og blev enige om at det måtte osse prøves og tøserne blev så opstemte af det at de lyn hurtigt fandt to dildoer og smed sig i en 69ér osse.

Så blev bo og jeg enige om at nu skulle Anne have lov at få sit ønske om 2 mænd oppe i sig på en gang opfyldt så jeg tog Anne væk fra konen mens Bo bandt konen til en lænestol så hun ikke kunne blande sig og så fik Anne lov at mærke 2 pikke i sig og hun hylede og stønnede som en gal det endte med at jeg kom med et brag i måsen på hende og Bo sendte en ordentlig ladning sæd op i kussen på Anne der bare ikke kunne få nok PIK.

Så da vi to knegter havde sundet os lidt bad konen om at blive løst så hun osse kunne få to på engang og det fik hun så mens vi så på Anne der havde fundet to halvstore Dildoer hun lå og legede med selv.

Det er snart 2 år siden nu men vi har stadig en hygger en gang om Måneden med Anne og Bo ….. de blev foresten Gift for en måned siden og sikke en polterabend vi havde. Det kan være vi alle 4 beretter om det en anden gang.

Hav en SEXY sommer og husk Sex i det fri er en oplevelse vær ?

porno med danske piger