Konens voldtægt er vores hemmelighed! (rape-fiktion)

Hustru voldtaget mens manden ser på!

Min kone og jeg blev gift for et par år siden, jeg er 30 år min kone Sanne er 26, hun er brunette 169 høj sandbrunt hår og har brune øjne –  ja, hun er bare en sød, smuk og ordentlig kvinde med et uskyldigt ydre, en god lille bagdel og små faste bryster.

Jeg giftede mig med hende, fordi jeg virkelig elsker hende. Hun er en pæn kvinde, dejlig at være sammen med. Hun er meget blufærdig og genert i sengen, hvilket for mig kun gør hende mere sexet og eftertragtet.

Jeg var en dag på arbejde, da vores alarm advarede mig om, at der var bevægelse på et af kameraene. Jeg åbnede for kamera-app’en og kunne se min kone var på vej op ad indkørslen til vores hus, hun kom lige fra supermarked og bar på flere poser med dagligvarer. En eller anden fyr fra nabolaget havde åbenbart tilbudt, at hjælpe med at bære hendes vare hjem fra butikken. Jeg kunne se på kameraet, at han bar på en stor sæk med hundefoder.

Hun åbnede garagen og han bar det indenfor. Jeg kunne se konen talte med ham, som om hun kendte ham, efter jeg kigger nærmere kunne jeg genkende, at det var en ældre mand, der bor længere nede ad gaden.

Hun havde ingen anelse om, hvad han havde gang i, alt imens de stod og sludrede greb han fat i hende og trak hende ind i garagen, jeg kunne tydeligt se alt fra et andet kamera inde i garagen, da han tvang hende op på bilens motorhjelm oven på min BMW i garagen. Han satte hurtigt tape over hendes mund.

Jeg skulle have ringet til politiet, men jeg var som frosset. Jeg så da han trak hendes kjole op over hendes underliv og flåede hendes trusser af.

SEX I DAG?

Han rev hendes top i stykker og blottede hendes blege bryster, min kone prøvede, at dække sin krop med hænderne, men gav hurtigt op, da han var alt for stærk – brutalt stødte han sin pik ind i hende og pumpede løs i et hastigt tempo i flere minutter til han kom vildt og voldsomt oppe i min elskede kones jomfruelige fisse.

Han lader hendes ben hænge ud til siderne med fissen blottede og helt rød efter de mange skridtbank, trak han sine bukser op igen, sagde noget til hendes og gav hende et kys inden han smuttede ud af garagen og gik hen af gaden.

Lock And Load

Jeg er stadig i chok og stirrer bare på skærmen på min telefon. Hun rejser sig og trækker sin kjole ned igen, samler hendes iturevne trusser op og tørrede fissen for voldtægtforbryderens sperm, hvorefter hun smider dem ned i skraldespanden. Jeg indser, at jeg lod hende blive voldtaget, at jeg kunne have ringet til nogen eller gjort noget og mere overraskende indså jeg, at jeg var hård i bukserne, min pik var som en jernstang.

Jeg sad rådvild og forvirret et par minutter da min telefon ringede, det var min kone. Jeg tager mig sammen og gør mig klar til at høre hende, skrige og græde efter hun er blevet voldtaget!

“Hej skat” siger hun med en alt for glad stemme, “Hvad kunne du tænke dig til aftensmad?” Jeg svare forvirret, hvad du end har lyst til skat, Okay, siger hun så bliver det Pizza, mens hun griner sødt.

Jeg spurgte er alt i orden? Hun sagde ja-ja, jeg er lige kommet tilbage fra supermarked og er ved at lægge dagligvarer på plads. Hun sagde jeg elsker dig, vi ses i aften og lagde på.

Da jeg kom hjem, ville jeg aldrig have vidst, at det var sket. Hun var alt for sød og lidt mystisk, Jeg fandt hendes trusser i skraldespanden  ude i garagen pjask våde af en anden mands sperm, så jeg vidste med garanti at det var sket og, at det ikke var mig der var ved at bliver skør.

Hun indledte sex den aften, og det var meget mere intenst end normalt, hun fortalte mig, hvor godt det føltes, at være lidt mere liderlig end normalt og hun syntes vi skulle være bedre til at udvide vores seksuelle horisont. Hun fortalte mig aldrig om episoden, og jeg kunne ikke fortælle hende, at jeg så det hele ske uden at gøre noget.

Hun er efterfølgende blevet gravid og er nu 12 uger henne… med mig eller med voldtægtsmanden?

porno med danske piger