Konfirmationskjolen del.2

SPAR MANGE PENGE

Så begynder hun at slikke Mias inderlår, mens hun nulrer hendes klit. Slikker det andet inderlår. Hendes kinder glinser af pigens safter, da hun endelig FORSIGTIGT lader sin tunge strejfe Mias klit, der næsten stritter nu…

Signe, min 20-årige on-off elskerinde, ligger på maven under dynen i min seng iført hvide trusser og en løs, hvid T-shirt med sin iPad foran sig. Hun er relativt høj, 174 centimeter, lyst hår der når hende midt på ryggen og blå øjne. Hun synes selv, at hun er lidt buttet, men selv om hun ikke er åleslank, så er hun i mine øjne perfekt. Hun har det absolut sødeste smil med sine æblekinder. Signe er sådan en pige, du ser som reklamebillede for et højskoleophold eller bag disken hos din lokale bager. Man kan ikke se bag det smilende, lidt nuttede ydre, at hun er pervers som mig, og har nogle helt utroligt pirrende fantasier og lyster, når det drejer sig om unge piger.

Hun ligger og ser på billeder af Mia, som hun har hentet fra hendes Instagram-profil. Kører et dias-show med 5-6 billeder af den smukke teenager, som snart skal hen og hente sin konfirmationskjole i min butik. Der er to dage til.

Signe har en hånd i sine trusser og kæler for sig selv. Ser bagud på mig: ‘Hun er kun 14 år. Det står på hendes profil!’ Jeg smiler. ´Så kan vi jo ikke lege med hende. Det ville jo være ulovligt. En mindreårig. Tsk-tsk.’

Signe fniser. Vender hun sig mod skærmen, mens hun ser på de forskellige billeder. Mia dukker frem på iPaden. Selvsikkert står hun og ser mod Signe, med en hånd i siden, krydsede ben. Hun har hvide støvler på, små shorts over strømpebukser og en løs, sort skjorte. Hendes kastaniebrune hår hænger løst, og hun har smilehuller. Læberne ser tykke og indbydende ud og man kan lige ane en hvid top under den sorte skjorte. Signe kører sin finger mod sin fisse. Stønner lavmælt. Jeg spørger, om jeg må komme ned til hende. Nogle gange vil hun gerne være alene og klare tingene selv.

Hun nikker, uden at tage øjnene væk fra iPaden, og jeg løfter dynen og sætter mig bag hendes hævede røv. Masserer mit lem mens jeg ser mod skærmen.

Mia har pink shorts på. Strømpebukser under. En top der gaber så meget i ærmerne. at man kan se hendes sorte blonde-bh under. Hun har hænderne i lommerne og virker lidt yngre end på det andet billede. Nok kun 13 år her.

Jeg løfter Signes trusse tilside og hvisker: ‘Forestil dig, at vi havde haft hende som 13-årig. I vores kælder i sommerhuset. At du kunne skære hendes tøj af med en kniv. Skære det af hende langsomt. Det er OK, at du snitter lidt i hende, skat. Hun kommer aldrig op af den kælder.’

Signe løfter sig op mod mig. Møder min pik med sine skamlæber og stønner: ‘Fuck, det er frækt, Marcus. Mere. Fortæl mig mere.’

Billedet af Mia i konfirmationskjolen dukker frem. Jeg holder om Signes dejlige hofter og trænger uhindret og nemt op i hendes afsindigt våde fisse. Helt op i hende. Lukker min hånd om hendes 20-årige bryst mens jeg pumper i hende.

Hvisker: Forestil dig i overmorgen. Hvordan hun står foran dig. Hvordan det smukke ansigt vil krakelere, når hun hører hvad HUN skal betale for at få sin kjole med ud af butikken. Gnid dig selv, skat. Fortæl mig, om jeg skal kneppe hendes røv?Hendes fisse? Skal jeg voldtage hende? Forføre hende? Skal hendes mor se på, mens vi bruger hendes kønne pige foran hende? Skal lille Mia, ned på alle fire og slikke dig af?’

Signe stønner højere og højere. Fugter sine læber og tigger mig om flere ord. Mere. MERE. Flytter ikke et sekund sine øjne fra den purunge, kønne pige på skærmen. På næste billede sidder Mia med en mørkhåret, jævnaldrende veninde foran en computer. De har deres ansigter næsten helt oppe mod skærmen. Veninden har åben mund. Der er lige plads til en pik. Men, det er Mia, som beskueren straks bliver fanget ind af. Hun sidder og laver en sød grimasse med sit ansigt. Laver en trutmund til den ene side. Man kan ane den bare hud i hendes udskæring.

Jeg hvisker: ‘Forestil dig, skat, at vi bare rev hendes trøje i stykker, som hun sidder der. Ville hun skrige? Veninden kan jeg klare. Fylde hendes åbne mund med pik, mens du spænder topløse Mia op. Hvad siger du? Skal hun spændes op på korset i kælderen i sommerhuset som vi gjorde med BLAFFERPIGERNE?? Okay, skat. Så gør vi det. Smører hende ind i olie, så hun står helt klar og glinsende og PARAT til hvad du har lyst til. Forestil dig, at hun er spændt op her ved siden af os lige nu. Ser på på os, mens vi knepper. Hvordan du kan tvinge hende til at slikke min sæd ud af dig, om et øjeblik. Bruge mit bælte på hende!’

Så finder jeg you-tube videon, som Mia har lagt op af sig selv og en veninde, hvor de går modeshow hjemme med fuld makeup. Spoler frem i klippet til sidst, hvor 14-årige Mia blot har en blazer udover en sort bh; strømpebukser og sko.Hun går med små modelskridt hen mod os, mens hun laver trutmund og forsøger at se verdensfjern og distræt ud. Jeg ved, at Signes blik er fæstnet til barnets udskæring, der blot lige er hævet en anelse. Små buler; omkranset af sort-blonde-stof.

Tror hun tænker på, hvordan hun kunne snitte bh’en i stykker. Lade sin hånd glide ind under Mias blazer og røre ved de blottede, små, bryster. Føre hånden ned i hendes strømpebukser. Ae hendes revne uden på trusserne med en langfinger, mens hun kysser skolepigen vådt og dybt. Jeg ved det ikke, for jeg forestiller mig blot, men jeg kender min Signe og tror det er omkring rigtigt.

Jeg knepper Signe hårdt nu. Holder stramt om hendes lår med min ene hånd mens jeg nyder følelsen af hendes bryst i min anden hånd. Hun sukker og stønner under mig. Jeg fører min hånd ned til hendes fisse og kan mærke hvordan hun gnider løs på sin klit. Gnider. Gnider. Jeg hvisker blidt: ‘Kom skat, hun er kun skabt for dig. Den eneste grund til den teenage-tøs eksisterer er for at du kan nyde hende i overmorgen. Bruge hende.’

Signe stønner endnu højere, og da jeg for anden gang får Mia til at gå hen imod os på klippet kommer hun under mig. Hendes stramme fisse trækker sig sammen og hun ser med slørede øjne bagud på mig og ryster i hele kroppen, da jeg fylder hendes underliv med min sæd. ‘Ja, skat’ hvisker hun hæst. ‘Tøm dig i mig…’

Da hun siger det, har hun allerede blikket på skærmen igen. Følger Mia, der uanet bevæger sig rundt, uden at vide at Signe følger hendes gøren og laden. Jeg er blot en rekvisit. En frivillig dildo i hendes onani-fantasi og hun har næsten allerede glemt mig, selv om jeg stadig er oppe i hende.

– – –

Lørdagen, to dage efter, træder Mia ind i butikken 5 minutter i lukketid.

Hun er kønnere, end jeg husker hende. Selv om jeg har spillet pik til billederne af hende så sent som i går aftes, så er hun tusindfold smukkere og mere insisterende i levende live. Hendes kinder blusser efter cykelturen til butikken, og hun er ved at tage et ear-plug ud, da hun kommer ind. Mia er iført en grøn army-jakke, stort halstørklæde, en stor, hvid top og et par små shorts over tynde strømpebukser. På fødderne har hun nogle sorte Converse. Hendes tykke, kastaniebrune hår er udslået og hun stråler som en sol, da hun ser Signe. Der er allerede spundet et spinkelt bånd af venskab mellem de to.

Signe finder hendes kjole og små-snakkende går de mod prøverummet. Da Mia kommer ud i sin hvide kjole, der nu sidder stramt og smyger sig perfekt om hendes spæde krop, hviner hun af begejstring, da hun ser sig i spejlet. Snurrer rund om sig selv og nyder sit eget spejlbillede. Selv kigger jeg med. Elsker synet af hendes slanke ben, tynde hvepsetalje og smalle skuldre. Hun er spinkel på en piget måde men samtidig kan man se, at barnet snart vil give tabt i kampen mod den unge kvinde, der om kort tid bryder ud af puppen.

Mia sender stjernekaster-øjne til Signe og siger: ‘Bare vent til Philip ser mig i denne her…’ Signe smiler. ‘Er det din kæreste?’ Mia nikker. ‘Det bliver han i hvert fald, når han ser mig i den her kjole IRL.’ Hun laver trutmund og ser drømmende ud i det fjerne. Ser nok sig selv og Philip. ‘Han er SÅ lækker. Han går i 2.g og spiller i et band.’ Det sidste siger hun med en meget vigtig stemme.

Hun fortæller med lavmælt stemme, at Philip har LIKET hendes billede på Instagram af hende i konfirmationskjolen, og at han vil komme og besøge hende næste fredag aften, hvor hun er alene hjemme, hvis hun lover at have kjole på når han kommer.

‘ALLE vil bare have ham’ nærmest hvisker Mia. Det sidste er nok mere til sig selv end til Signe. Vi forstår begge at kjolen ikke blot er en vigtig bestanddel i konfirmationen om en måned men også en betydningsfuld rekvisit i hendes kamp om Philip og slaget om tabet af sin uskyld.

Femten minutter senere er Mia i civilt tøj igen. Konfirmationskjolen er pænt pakket ind i smukt, tykt papir med bånd om og ligger i hendes lærredstaske over hendes skulder. Signe følger Mia hen til døren, mens de snakker med hinanden. Mia siger ‘Mor var bare VILDT mærkelig, da jeg skulle afsted. Er det ikke sygt, at hun blev sådan helt kulret, bare fordi jeg skulle ned og hente en NICE kjole?’

Signe smiler, er ved at dreje nøglen rundt i låsen, men stopper så og ser på Mia. Smiler til hende. ‘Har du nogle spændende planer for weekenden?’ Mia nikker. Veninde sjov. Filmaften. Signe slikker sig om læberne. Drejer nøglen og åbner døren ud til Strandvejen. Mia træder et halvt skridt frem og skal lige til at give Signe et kram, da Signe lukker døren blidt igen. Låser.

(Har du nogen sinde set en kat lege med en mus? Legesyg? Forventningsfuld? Et rovdyr i fri dressur. Sådan opfører Signe sig lige nu.)

‘Mia, der er lige én ting vi mangler.’ Mia ser spørgende på Signe. Man kan mærke hun gerne vil videre. Have sin kjole sikkert hjem i prinsessens påklædningsværelse. Er utålmodig. Allerede mentalt på sin cykel ude på gaden.

‘Hvad er det?’ siger Mia med sin søde, lille sprøde stemme.

‘BETALINGEN’ siger Signe med hæs stemme. Nu kan hun ikke sløre liderligheden mere. Den skinner igennem som en falsk klang i hendes tonefald. Signe smiler varmt til Mia. Flytter noget af hendes hår væk fra venstre side af hendes ansigt med en kærlig bevægelse. ‘Der er lige noget jeg skal vise dig, Mia.’ Hun fører den smukke, sprøde teenager med de bløde, tykke læber hen til disken, hvor jeg står parat med iPad’en.

Nu er det min stemme der fylder lokalet for første gang i dag. Har indtil nu blot været baggrund. Faldet i med tapetet.

‘Mia, da du var gået i lørdags, da…..hmmmm……betalte din mor delvist for din kjole.’

Jeg tier og afspiller klippet af Emma, hvor hun ligger på gulvet og klynker. TIGGER mig om pik.

‘Din mor er en gemen luder, der knepper sig til en kjole til sin datter. Hun er klart velholdt, smuk og intelligent – men hun er også en ussel hore’ Mia har slået en spinkel hånd for sin mund. Den står åben som et stor O. Hendes øjne er store og hun ser forvirret og perpleks ud. Er helt klart på udebane i denne samtale.

‘Du må ikke misforstå mig. Ingen af os, hverken Signe eller jeg, synes DU er en luder. Vi synes, at du er en meget, meget sød pige. Det er faktisk derfor vi har denne her samtale. Du er smuk som en engel og sjov og sprød. Men, din mor indgik en aftale, hvor hun var første afdrag og hvor næste og sidste afdrag ville falde med dig ved afhentningen af din tilrettede konfirmationskjole.’

Jeg smiler til Mia, der står med opspærrede øjne. Nu siger hun sagte ‘Ej, ej…….hvad SKER der?’ Signe tager sin hånd inden for Mias jakke. Holder blidt sine fingre om hendes talje, mens hun med den anden hånd aer hende på kinden.

‘Mia, du er SÅ SMUK. Jeg har haft lyst til at røre ved dig fra første øjeblik jeg så dig. Det er bare en time med mig inde på kontoret. Så kan du gå ud af butikken med din kjole, og din far slipper for at modtage en video af din mor der tigger om Marcus’ pik.’

Mia hikster. ‘Jeg er sgu da fucking ligeglad med hvad I sender af videoer til den nar. Han er jo ikke engang min far.’

Truslen virker ikke. Det er tydeligt, at Mia faktisk er ligeglad, og jeg ser i ånden den lille pakke forføje sig ud af butikken uden at jeg har fået noget af alt det søde. (And boy she’s sweet!) Heldigvis er Signe vaks og i situationen hurtigere og mere på bolden end mig.

Roligt tager hun pakken med konfirmationskjolen op af Mias taske. Lægger den på skranken. Bøjer sig frem og kysser Mia blidt på kinden. ‘OK Mia, vi har vist lavet en fejl. Jeg beklager, hvis du føler at de sidste minutter har været ubehagelige. Nu skal jeg lukke dig ud.’

Mia står helt stille. Blinker med sine smukke øjne. En tåre glider ned af kinden på hende og de tykke læber sitrer. ‘Jamen…hvad så med min kjole?’ Signe er helt kold.

‘Mia, hvis ikke man har betalt for en vare, så kan man ikke tage den med ud af butikken, vel?’ Hendes stemme er ladet med is og øjnene hårde. ‘Du skulle vide hvad vi gør med BUTIKSTYVE her. Tror mig. Det er ikke for børn.’ Sætningen er så smukt konstrueret. Et smil farer hen over hendes ansigt, før hun genfinder sin indre is-dronning.

‘Men, men ….’ hvisker Mia. ‘Jeg har vist den på Instagram. Jeg har fået 78 likes. Og alle synes bare det er den smukkeste kjole…Og….’ Hun slår en hånd for munden. ‘PHILIP!!! Nej, nej…..Jeg havde sådan glædet mig. Planlagt at…..’ Nu glider tårerne ned af kinderne på hende. Vi lader hende græde lidt.

Til sidst stiller Signe sig helt hen til Mia. Tørrer kærligt hendes tårer væk.

‘Mia, du kan stå ude på gaden om en time med din kjole i tasken. Ingen får noget at vide. Det er kun dig, mig og Marcus der ved noget. Og….’ nu sætter hun trumf på ‘Det er kun dig og mig der skal…….hygge os lidt. Marcus kigger bare!’ Det sidste er en løgn. Selvfølgelig. Men det er ikke første gang nogen har snakket sig i trusserne på en 14-årig med usandheder. Langt fra.

Mia holder op med at græde over de næste minutter. Står stille og ser skiftevis på mig og Signe, mens Signe fjerner hendes tårer med sine fingre. ‘Mia-skat, du er stadig uberørt og klar til Philip når du går herfra. Ja, jeg vil gerne kæle med dig. Kysse dig. Røre ved dig, men det gør altså hverken dig til lesbisk eller mig til et monster.’

Så bøjer hun sig frem og kysser blidt Mias bløde, tykke læber. Det varer kun et kort øjeblik. Flygtigt som en berøring af en sommerfugl på ens arm en sommerdag på en eng.

Men det er en succes. Selvom Mia ikke kysser igen, så trækker hun sig heller ikke væk. ‘Se’ hvisker Signe hæst. ‘Gjorde DET ondt?’

Mia tøver, men ryster så på sit smukke hoved. Hun har lidt mascara på sine lange øjenvipper. Hendes smukke blå/grønne øjne gnistrer en anelse. Som en glødepære der lige lyser op i en mørk mine. Et svagt signal. Men det er der.

‘Nej’ hvisker hun og smiler så nu også med sin mund. Et lille smil. Men igen. Det er der. Accepten af situationen. ‘Kom’ siger Signe med sin blide, kærlige stemme og forsøger at føre Mia ind mod kontoret med en hånd om hendes smalle, faste røv. Mia står stille. Ubeslutsom. Ser sig tøvende over skulderen mod gaden. Friheden. Cyklen.

Får så øje på sin konfirmationskjole på skranken, suger vejret ind i sit lille bryst. JEG holder vejret. Fuck, det kan gå galt. Hun kan….men…..Mia nikker. Og følger med Signe mod kontoret.

SEX I DAG?

– – –

Inde på kontoret har vi lagt en stor madras på gulvet. Der er hvidt, nystrøget lagen på. På skrivebordet står en kold flaske hvidvin og 5 Bacardi Breezers og lidt uden for nummer en dåseflødeskum. To tændte lys står et stykke fra madrassen. Der er hyggeligt.

Signe spørger Mia, hvad hun drikker, samtidig med at hun trækker et gammeldags vække-ur op. Viser det til Mia. ‘Når det ringer om en time, så kan du gå med din konfirmationskjole, og hvis vi bare har ligget og nusset i den tid, så er det helt fint!’ Mia nikker og svarer ‘En Breezer’. Hendes stemme skælver lidt, da hun siger det. Hun tager flasken og drikker den næsten sygeligt hurtigt. Beder om en mere. Signe smiler. Knapper op og giver den til hende. Mia drikker den næsten lige så hurtigt som den anden. Det har kun taget seks minutter. ‘Pyh’ siger Mia nærmest for sig selv.

Hun sætter sig ned på madrassen, stadig iført sin army-jakke og alt det øvrige tøj. Det var nok en fejl, tænker jeg. At hun satte sig på madrassen. Hun må være blevet svimmel af de to Breezers. Signe smiler til mig, kysser mig blidt, trykker mig på bulen i bukserne, og hvisker ‘Enjoy, skat.’

Så sætter hun sig på knæ på gulvet foran Mia. ‘Hey, søde’ siger hun stille. ‘Lad os lige få denne her jakke af, du har det vist alt for varmt.’ Mia fniser næsten. Nikker. Rækker armene op, så Signe kan tage jakken af hende. Også halstørklædet. Nu sidder Mia blot i sin hvide top, de korte shorts over tynde strømpebukser og sine Converse-sko. Signe tager fat i en af skoene. Kigger roligt op på Mia gennem sit tykke, blonde hår, mens hun langsomt, nærmest sensuelt, binder sløjfen på snørebåndet op. Så den anden sko. ‘Og VUPTI’ hvisker Signe, da hun tager venstre sko af. ‘Vupti’ fniser Mia, da den højre sko ryger.

‘Så’ hvisker Signe. ‘Så hvad’ siger Mia og lyder pludseligt rigtigt, rigtigt meget, som en lidt skræmt og snalret teenager på 14 år.

‘SÅ skal du bare lægge dig ned’ siger Signe blidt, og skubber uendeligt stille på hver af Mias skuldre. Hun lader sig falde bagover på madrassen. Armene ud til siden og det tykke, kastanje-brune hår flyder ud bag hendes kønne ansigt. Hun har bare mascara på sine lange øjenvipper, og en mild parfume, som jeg kan dufte svagt ovre på min stol. Jeg knapper mine bukser op og begynder at kæle for min pik. Tager den i hånden og lader fingrene glide op og ned af skaftet, da den er ude i det fri, mens jeg ser på de smukke piger på madrassen.

Signe lægger sig ned ved siden af Mia. Nusser hende i håret, mens hun smiler til hende. Den anden hånd lader hun blidt ligge på Mias talje. Lader den ligge stille, mens hun fortsat pusler om hende. Mia er HELT stille, og følger vagtsomt Signes bevægelser men har også noget af sit fokus på mig på stolen.

‘Lover du, at han ikke kommer over?’ spørger hun stille. Signe nikker. ‘Marcus kan slet ikke lide piger, men kun kvinder. Men han er lidt af en VOYEUR hvad mig angår og kan godt lide at holde sin pik, mens jeg leger med piger.’

‘Voy-hvad-for-noget’ fniser Mia. (Jeezus…)

‘Han kan godt lide at se på’ hvisker Signe, før hun kysser Mias kind, hendes hals, hendes hage og så til sidst nipper forsigtigt i Mias tykke, bløde, underlæbe med sin mund. Trækker sig væk og ser ned på Mia. Hun har lukkede øjne og halvåben mund. Venter. Signe ser fornøjet over på mig, så fører hun sin hånd op under den lille piges trøje og bøjer sig ned og kysser de tykke løber mere vedholdende. Mia lader hende. Armene slapt ud til siden. Lader stå til, mens 20-årige Signe kysser hende og fører sin hånd længere, og længere op mod hendes små, spæde, hvælvede bryster.

Mia åbner øjnene og ser op på Signe. ‘Det føles altså vildt mærkeligt’ hvisker hun. ‘At kysse med en pige….jeg mener….jeg er altså ikke lesbisk eller noget!’ Signe nikker og ser forstående ned på hende. Aer hendes kind. ‘Vil du høre hvad jeg nogle gange gør, når jeg er sammen med en, som måske ikke er helt rigtigt på alle måder?’ Mia nikker.

Signe sætter sig blidt på den 14-årige piges bryst og ser ned på hende. ‘Jeg lukker øjnene, og tænker på en anden. Den første gang jeg var sammen med en fyr, da forestillede jeg mig, at det var hans ven jeg lå med, for det var ham jeg var forelsket i. Nogle gange når jeg er sammen med Marcus, så forestiller jeg mig at det er en pige, der kæler for mig. Det må man godt. ALLE gør det. Lukker øjnene og tænker på andre mens de knalder og har sex. Det er HELT normalt. Så hvis det er nemmere for dig, så luk dine øjne og tænk på Philip, mens jeg kysser dig. Ik’?’

Mia ser eftertænksomt op på hende. ‘Jo’ hvisker hun efter noget tid. ‘Jeg tænker også tit på, at han er på besøg på mit værelse. Sidder på min seng, mens jeg viser ham en fin kjole. Så holder han om mig bagefter og fortæller at jeg er den SMUKKESTE pige han kender.’ Signe hæver sig, og rejser Mia så hun sidder op.

‘Hvad sker der så i din fantasi?’ spørger hun, mens hun som det naturligste i verden løfter hendes T-shirt over hovedet på hende. Det er som om Mia ikke registrerer, at hun nu kun er iført en sort blonde-bh på overkroppen. Hun tænker over Signes spørgsmål.

‘Jeg kan kan aldrig se mere i min fantasi. Den slutter altid med, at han holder om mig og hvisker hvor dejlig jeg er. Slutningen er altid den samme. Jeg ved ikke, hvad der skal komme efter? Hvad han har lyst til? Jeg er bare så glad, fordi han holder om mig.’

Signe ligger nu ved siden af pigen på madrassen. ‘Kommer du så?’ spørger hun. Mia rødmer. Nikker. ‘Skat’ hvisker Signe ‘Alle onanerer mens de tænker på dejlige ting. Ikke også Marcus-skat.’ Jeg nikker, mens jeg blidt stryger op og ned af skaftet. Op og ned. Op og ned. Åbner skuffen og ser ned på håndjernene, klemmerne og glidecremen. Åh jo. Alle onanerer mens de tænker på dejlige ting.

Signe kysser Mia. ‘Luk dine øjne og tænk på Philip. Lad som om det er ham du er sammen med nu. Så skal jeg vise dig nogle VIRKELIGT dejlige ting. Bare glid væk, og forsvind sammen med Philip på dit værelse. Så vil jeg kysse dig, kæle for dig. Du er simpelthen SÅ smuk, skat. Jeg har haft lyst til at kæle med dig fra første øjeblik jeg så dig.’ Mia rødmer, men bliver også stolt og det er som om hun vokser lidt i situationen. Signe kysser hendes læber.

‘Luk dine øjne, prinsesse’ hvisker hun. Mia lukker sine øjne og protesterer ikke, da Signe øvet fører hånden om bag hendes ryg og hægter hendes sorte blonde-bh op. Affører hende den. Hendes øjne er lukkede mens Signe begærligt ser på den topløse, spinkle pige. Så bøjer hun sig ned og omslutter den ene brystvorte med sin mund. Sutter og bider blidt i brystvorten, og Mia stønner ganske svagt med lukkede øjne.

Jeg er ved at eksplodere i min hånd, da jeg ENDELIG ser den lille pige topløs. Hun er PRÆCIS så dejlig, som jeg havde forestillet mig. Brysterne er lige præcist hvælvede, så de laver en top. Ikke engang en knyttet hånd svarer de til i fylde, men hun er langt fra vokset ud endnu, og hvis jeg skal være ærlig, så tænder de spæde toppe mig mindst lige så meget som hendes mors, store, næsten faste ægte patter. Signe slikker og sutter mens hun holder om den 14-årige piges bryster. Jeg gnider og gnider og gnider. Mia stønner og bag sine lukkede øjne er jeg sikker på, at hun lige nu er på sit værelse sammen med sin elskede prins-Philip.

Signe slikker Mias små bryster. Slikker hendes hals. Kysser hendes øreflipper og så fører hun sin tunge hen mod Mias mund. Mia kan mærke den kommer, og hun åbner sin søde mund med de tykke læber. Hendes tunge er synlig og hun fører den ud og rammer Signes læber og nu, ENDELIG, snaver de med hinanden. Mens Signe grådigt kysser Mia dybt, fører hun sin højre hånd ned i linningen på hendes tynde strømpebukser og bevæger sine fingre ned mod hendes trusser.

Mia stivner et kort sekund, men så løfter hun sit underliv næsten umærkeligt op i luften, som om hun prøver at møde Signes finger. Signe kigger over på mig med liderlige øjne. Ser sit eget begær genspejlet i mit blik,og vores øjne er fastlåst, da hun LANGSOMT fører sin finger under den 14-årige piges trusser og ned over hendes skamben. Lader fingeren dvæle, afventende, indtil Mia stønner højt og næsten klynkende tager om Signes hånd og flår den helt ned til sin klit. Signe fjerner hendes hånd og bagefter sin finger fra hendes trusser og hvisker ‘Det er da ret rart at betale for sin egen konfirmationskjole, er det ikke?’

Mia nikker. Hun ser op på Signe med halvåbne øjne, og da Signe fører sin højre langfinger ind mellem Mias tykke, bløde læber så ved hun præcis hvad Signe ønsker. Og hun sutter. Og sutter. Endelig fører Signe fingeren ned mod hendes strømpebukser igen. Under linningen, ned i trusserne og nu har Mia et fast greb om hendes hånd og fører den endelig HELT ned til det gode sted og med et lavmælt støn støder hun sin lille, stramme fisse op og møder Signes våde finger. Klynker, da Signe erfarent og vedholdende begynder at gnide hende af. LIGE før Mia er ved at være over målstregen stopper Signe. Mia åbner sine øjne og ser næsten forvirret på Signe. Hun troede måske faktisk et øjeblik at hun lå med Philip – som om at en ung gymnasie-knøs på nogen måde ville kunne give hende en så erfaren og kyndig behandling?

Mia ser på Signe. ‘Nej’ hvisker hun. ‘Du må ikke stoppe…..det var SÅ rart!’ Signe smiler og kysser hendes kind. ‘Skat, jeg skal nok gøre dig færdig. Du er jo min lille prinsesse. Jeg bruger lige min tunge i stedet.’ Det sidste siger hun med en stemme som ikke tåler nogen former for modsigelse og så bevæger hun sig ned over den spinke piges krop med sit smukke ansigt. Mia lader hende tage fat i strømpebukserne og jeg stønner bag min hånd. Prøver at være en flue på væggen, men det er svært, da jeg ser Signe rulle skolepigens strømpebukser ned over de slanke, næsten spinkle lår så hun til sidst kun ligger i helt almindelige, sorte bomuldstrusser.

Jeg har min telefon fremme, og nu filmer jeg alt. Den næsten nøgne 14-årige pige med de høje kindben, spinkle skuldre, tykke læber og små, små bryster foreviges på min telefon. Signe skal til at skrælle trusserne af Mia, og jeg er SÅ spændt på at se hendes køn. Men Mia stopper Signe.

‘Altså….’ hun siger det med en lille stemme. Delvis forvrænget af liderlighed, Breezers og, viser det sig, forlegenhed. ‘Altså….jeg er…..jeg er så våd…Det er bare….altså, det er måske ikke så læk…..’ Signe flytter Mias hænder væk og krænger trusserne af barnet. ‘Skat, det håber jeg fandeme du er!’ Hun ser op mod Mia, da hun siger det, og flytter så blikket ned til hendes køn og stønner højt ved synet. De helt bare skamlæber. Der er enkelte små dun. Ingen hår af nogen art. Og selv jeg kan se, fra hvor jeg sidder, at hun er våd. Signe spreder hendes skamlæber med en hånd, lægger sig ned på maven med den anden hånd i sine egne trusser. Så begynder hun at slikke Mias inderlår, mens hun nulrer hendes klit. Slikker det andet inderlår. Hendes kinder glinser af pigens safter, da hun endelig FORSIGTIGT lader sin tunge strejfe Mias klit, der næsten stritter nu. Ét slik. Mia stønner. Nu to slik. Mia tager fat i Signes blonde hår og holder krampagtigt fast i hendes hoved og fører hendes ru tunge mod sit køn. Signe ligger i sin lyse sommerkjole og slikker den 14-årige pige.

Jeg filmer de to, så det er tydeligt, at Mia bliver betjent oralt af en kvinde, men samtidig så man ikke vil kunne genkende Signe. Jeg river i min pik. Er næsten ved at sætte mig over til dem og køre mig selv af ud over det spinkle barn, da hun stønnende til sidst klynker og nu med begge hænder i Signes hår kommer hårdt på hendes tunge og ansigt. Hendes krop er svedig og hendes kinder røde.

Hun. Ligner. En. Lille. Kneppedukke.

Er tæt på blot at gå over og bemægtige mig hende, som hun ligger der nu, men ved at Signe er SÅ tændt og nu vil have gengæld. Som hun plejer at sige: ‘Marcus, hvis ikke man har haft en 14-årig tøs til at gå ned på sig, så har man bare ikke levet!’

Signe lader Mia komme til sig selv på madrassen. Da hun kan trække vejret normalt, bliver hun pludselig enormt bevidst om, at hun er totalt nøgen og sammen med to voksne mennesker. Philip er langt væk nu, kan man mærke. Men hun er utroligt godt opdraget, så det første hun siger er ‘Tak.’ Og hun mener det. Så skæver hun op mod det gammeldags vække-ur. Der er stadig 23 minutter igen.

‘Må….må jeg ikke godt tage mit tøj på nu?’ hvisker hun. Signe gnider stadig sig selv helt ugenert, mens hun ligger sig op ved siden af den nøgne pige. ‘Skat, jeg synes du skal tage dine trusser på og så prøve din konfirmationskjole.’ Mia er henrykt. Rejser sig op og da hun står nøgen ved siden af madrassen registrerer hun, at jeg filmer hende.

‘Hvad….hvad….’ hendes stemme dirrer. ‘Det….jeg vil altså ikke filmes……der er bare SÅ mange af mine veninder som er kommet i problemer, fordi der er billeder af dem…..som…Signe, vil du ikke godt få ham til at stoppe?’ Hun dækker sine små bryster med en arm og sit nøgne skød med den anden hånd. Signes stemme bliver hård. ‘Mia, det er jo ligesom Marcus’ butik, ik? Han giver dig en kjole og det eneste han gerne vil have er at have lov til at filme dig. Når du er gået, så sutter jeg den af på ham, mens han ser på filmen af dig. Og så sletter jeg alt. ALT. Forstået?’

Mia dækker sig stadig. Signes stemme er nu endnu mere bestemt.

‘Mia, du skal stole på mig. Vi har lige haft det SÅ dejligt, ik? Nu fjerner du de hænder og viser dig for Marcus. Drej rundt. Ja, sådan der. Det er godt. Væk med hånden i skridtet. Ja. Sådan. Så, drej så rundt igen, og nu skal du bevæge dit underliv som om du danser. JA, skat (hendes stemme nu slørret af liderlighed) bevæg dig som om du danser med dine veninder til One Direction. Ja…..’ Jeg filmer. Signe gnider. Og hun kommer.

SÅ får Mia lov til at tage sine sorte bomuldstrusser på. Og sin kjole. Hun ser på sig selv i spejlet på kontoret og smiler. Skæver mod uret. Der er 17 minutter igen. Signe rejser sig op. ‘Skat, kan du godt lide flødeskum?’ Mia nikker forvirret. Så tager Signe sin kjole af foran barnet og går kun iført trusser hen til flaskerne på bordet hvor hun finder dåsen med flødeskum.

Går hen til Mia og fører hende ned på madrassen igen. Der er 16 minutter igen.

Signe ser på den smukke pige, der nu sidder iført den hvide konfirmationskjole. En engel med blussende kinder? En hore der lægger sig og spreder ben for at få hvad hun gerne vil have? Alt i verden afhænger af perspektiv.

‘Åbn munden, luk øjnene’ hvisker Signe. Mia tøver. Skæver mod uret. De få sekunder har ikke gjort nogen forskel. Der er stadig 16 minutter tilbage. Signe sprøjter en lille klump flødeskum direkte ind i munden på Mia, da hun lukker sine øjne. Signe slikker det af, der rammer Mias kind og underlæbe. Mia fniser mens hun synker den søde klump i sin mund. ‘Mums’ smiler hun. Signe gengælder smilet og kysser hendes bløde læber. Slikker de sidste fedtede rester af hendes læber. ‘Kom her, skat’ siger hun hæst. ‘Nu får du lidt mere.’ Hun holder om sit venstre bryst og sprøjter en klat flødeskum på. ‘Slik, prinsesse.’

Mia tøver i få sekunder. Fører så sit smukke ansigt og de bløde, tykke læber mod Signes mellemstore bryst. Sutter fløden i sig. Signe holder barnets ansigt hårdt mod sit nøgne, fedtede bryst. Fører hendes mund mod det højre bryst og denne gang slikker og sutter Mia brystet uden at få flødeskum som belønning. Signe stønner. Mia sutter men skeler også til uret på bordet. (14 minutter.)

‘Yeah’ stønner Signe og ligger sig ned på ryggen. Hun løfter op i sit underliv og tager sine trusser af. Mia stivner mellem hendes patter, da hun ser det. Ved godt hvor det her fører hen. Signe sprøjter lidt flødeskum på sin mave lige under navlen. En lille klump. ‘Sut det af, lille prinsesse’ hvisker hun. Mia føjer hende. Åbner munden og tager den søde klump i sin mundhule. Sluger det. Hendes tykke læber er fedtede og hendes kønne ansigt har rester af flødeskum nogle steder. Hun er så dejlig i sin hvide kjole, ansigtet med de høje kindben og det tykke, kastanjebrune hår der omkranser hendes smukke træk. Signe sprøjter nu flødeskum på sit inderlår.

Tøvende. Meget tøvende lægger Mia sig i stilling og sutter flødeskummet i sig. Næste klat sprøjter Signe direkte på sin våde, glinsende fisse. Dækker sine skamlæber og den lille fine studsede trekant ovenfor.

Mia vil ikke mere. Hun har blanke øjne og kigger nu åbenlyst mod uret (13 minutter) og der er ikke meget hjælp at hente fra den kant. Signe er utålmodig og med rette. Hun har været blid, sød og bygget op, så Mia har haft nogle dejlige øjeblikke. Oftest er Signe mere direkte som med BUTIKSTYVEN eller BLAFFERPIGERNE hvor hun udelukkende brugte dem som statister i sit eget sex-show. Slog. Snittede. Holdt mens jeg voldtog. Alt det ligger i hende, men Mia ved det ikke, så hun tøver stadig med sit ansigt 30 centimeter hævet i luften over Signes køn, der er dække af det hvide, cremede flødeskum.

‘Skat, slik det så op. Som en god, lille killing. Du står på gaden i din smukke kjole om 12 minutter. Tiden er snart gået.’ Det var hvad Mia havde brug for at få at vide, og nu fører hun sit smukke model-ansigt ned mod flødeskummet. Slubrer det i sig. Starter med klatten på Signes studssede kønshår og bevæger sig så sydpå og ligger nu med munden mod de våde skamlæber og slikker, og slikker og slikker. Signe stønner højt og jeg sætter mig diskret på hug ved siden af de to og filmer Mia, der slikker den af på en kvinde. Hun er genkendelig for enhver. Ingen vil være i tvivl om at det er hende, men for en sikkerhedsskyld så hvisker jeg ‘Mia’ og får hendes fedtede, smukke ansigt med, da hun ser op på mig fra sin position mellem Signes brune inderlår. Helt indsmurt i skum og kønssafter.

Signe hiver hendes ansigt ned igen, og mens hun med den ene hånd nulrer sin brystvorte holder hun Mia fast mod sit køn med den anden. Støder op mod hende. Kører sig selv af i barnets mund. Og hun kommer. Igen. Højt og larmende. Holder fast i Mia mens hun gør det. Jeg nyder synet af konfirmanden i sin smukke kjole. Har ugenert min pik ude af bukserne og stryger den engang imellem.

Til sidst slipper Signe taget i Mia. Det første den 14-årige pige gør, er at se op mod uret. Der er 4 minutter tilbage. ‘Så er tiden vist gået?’ siger hun stille mens hun prøver ikke at kigge på mit lem, der stritter en halv meter fra hende.

Signe smiler sødt, men der er noget koldt i hendes øjne. ‘Har du da hørt uret ringe?’

Mia ryster på hovedet. Hun ser skræmt og bange ud. ‘Læg dig ned, skat, de sidste minutter. Jeg skal bare lige smage dig igen. Hvis du vidste hvor godt din 14-årige fisse smager. Helt frisk og sprød. Kom nu. Ned og lig. Du kunne jo godt lide min tunge dernede ikke?’ Mia nikker men skotter også på uret. Hun har helt tydeligt ikke lyst til at lege med mere. Men hun ligger sig ned på ryggen. Armene ud til siden og lukker sine øjne. En dukke der lader stå til.

Jeg filmer selvfølgelig, mens Signe går ned på Mia. Hun ser spørgende op på mig, da hun ligger ved Mias skræv. Jeg ryster på hovedet til det uudtalte spørgsmål. Trusserne skal ikke af. Det er en del af glæden for mig. Signe nikker og løfter trusserne lidt til side ud for pigens skamlæber, så hun kan få plads til at slikke Mia. Fører sin tunge hen og slikker forsigtigt lige ved siden af klitten. Med vilje. Så tættere på. Puster lidt på hendes køn. så fugter hun sin tunge i munden og fører sin ru, lyserøde tunge mod Mias køn.

Først reagerer Mia ikke. Ligger bare slapt hen med armene ud til siden. Så langsomt begynder hun at trække vejret i små stød. Så mere og mere hektisk. Signe slikker hurtigere og hurtigere, mens hun fører en finger lidt op i fissen på Mia, som nu helt har overgivet sig. Er hun på sit værelse med Philip i tankerne? Går hun ned af gaden i sin konfirmationskjole? Who cares. Det vigtigste, er, at hun fysisk ligger lige mellem os på madrassen. Uret ringer og i det samme kommer Mia for anden gang den eftermiddag. Støder op mod Signe og holder hende fast mod sig mens hun stønner og kommer i munden på hende.

Hun er helt væk, og hun mærker ikke, at jeg skubber madrassen under hende. Flytter den nogle meter, så hun kommer tættere på et bordben. Når jorden ryster under én, så registrer man ikke en glidende madras på gulvet. Men håndjernenes kolde metal, kan hun mærke,da det omslutter hendes håndled og hun åbner øjnene og prøver at komme fri, men der er det naturligvis allerede for sent. Hendes hænder er fæstnet i håndjern som er spændt rundt om bordbenet og med sine 40-45 kilo vil hun aldrig komme fri, før jeg løsner hende. Og jeg vil være helt ærlig. Det sker ikke de næste mange minutter.

Mia protesterer. Vrider og drejer sig. Klynker. Hun er lige rullet gennem en orgasme, så hendes krop er slap og tung, men samtidig er der noget vildt og panisk i hendes øjne. Og hendes stemme.

Det er pudsigt. Jeg har venner, der går vildt meget op i biler. De er sådant helt kulrede og uden for pædagogisk rækkevidde, når de taler om det at køre en ny bil til. Den første gang de tænder motoren. Duften. Læderet der knirker. Instrumenterne der vågner til live og lyser op foran dem for første gang. Fornemmelsen når de skyder frem på motorvejen en tidlig søndag morgen. De eneste på asfalten så tidligt. En tung fod på speederen. En ny bil under hænderne.

Mig? Jeg går ikke det mindste op i biler! Det rager mig langsomt, men, jeg forstår hvad de taler om. Kan godt sætte mig ind i glæden og begejstringen, for det er præcis den samme følelse jeg får i kroppen, når jeg knepper en ung pige til. Når jeg som den første i verden bemægtiger mig hendes krop og indre. Støder i hendes stramme fisse og ser hende vride sig under mig; prisgivet mine lyser og mit begær. En Audi til 800.000 kroner? Jeg ville bytte den væk på stedet, for at være hvor jeg er lige nu. På madrassen med den fastspændte, bange, spinkle, skrøbelige og smukke teenager.

Tager hende ind, den smukke, smukke Mia i konfirmationskjolen som hun ligger dér. I nogle kulturer ville hun være en ung kvinde; på vores breddegrader en teenager, men som hun ligger her under mig, ligner hun blot et stort, stort forvirret, skrækslagent barn. Jeg tager mig god tid, har ikke travlt. Spiller dovent min pik.

Signe hæver sig op og kysser mig vådt og jeg gengælder kysset. Hun smager af fløde og Mia. En perfekt kombination, men jeg er nu også en slikmund med smag for unge piger. Mia græder. Tårerne glider ned af kinderne på hende og hendes mascara og eye-liner er løbet. Jeg fører en finger ind mellem hendes bløde læber og tvinger hende til at sutte på den, mens jeg samtidig spiller min pik.

Overvejer om jeg skal slippe alle hestene løs? Analvoldtægt; besøg af vennerne; mit bælte om min knyttede hånd, klemmer på hendes hårde, strittende brystvorter; snippen svirpende mod hendes unge, nøgne krop; mænd med lædermasker i en kælder på en lang række i kø til lille nøgne Mia, der ligger fastspændt på en gammel, slidt, skjoldet madras??

Nej. Ikke i dag. Det er for vildt. For meget. For langt ude. Og lidt for upassende. Hun skal blot bruges af én mand i dag. Mig. Jeg KAN godt være barmhjertig.

Jeg tager fat i de sorte bomuldstrusser og uden at bryde øjenkontakten med den 14-årige pige under mig en eneste brøkdel af et sekund, river jeg de små trusser i stykker. Stønner højt, da hendes våde køn viser sig. Den lille, stramme, jomfruelige (håber jeg) fisse. Jeg sidder og spiller pik, mens jeg kigger ned på hendes køn. Min glans glinser. Jeg er SÅ tændt. Mia skriger nu, men det er som om jeg ikke helt hører det. Det virker som noget, der kommer langt væk fra. Hendes skrig har ikke noget med mig at gøre. I min verden er kun vellyst.

Beslutter mig for at vente med at penetrere pigen. Blot nogle minutter. Sætter mig op på hendes spæde bryst. Nulrer min pik få centimeter fra hendes smukke ansigt. Signe ligger ved siden af og spiller fisse, mens hun har en hånd på Mias lår. Jeg kører min pik rundt i Mias fedtede ansigt. Der er lidt rester af flødeskum, løbet mascara. Hun ser brugt og helt fantastisk ud. Hun lukker sin mund stramt til ,men jeg er ligeglad. Kører blot pikken rundt på hendes kinder. De tykke læber.

‘Åbn’ hvisker jeg hæst. Hun klynker og ryster på hovedet. Signe flytter sin hånd fra pigens lår og lægger den om hendes hals i stedet. Stramt. ‘Du åbner for Marcus, når han beder om det, din lille tøs. Tror du, at du er for god til at sutte min mands pik? Hvis ikke du gør det, så vender han dig rundt og knepper din røv. Det gør SÅ ondt. Fuck, det ville tænde mig at se på, men du ville ikke kunne gå i flere dage efter, så…..åbn munden prinsesse. Lover du slipper for at få ham i din smalle, faste røv, hvis du sutter på hans pik. Kom så, skat. ÅBN.’

Mia åbner efter nogle lange sekunder sine tykke læber, og jeg hiver fat i hendes tykke hår. Løfter hendes hoved op mod mig med et fast greb og ser min pik forsvinde mellem hendes bløde, røde, tykke læber. ‘Hell yeah’ hvisker jeg.

Mia kan ikke få vejret. Jeg er så fucking ligeglad. Støder mod hendes lille mund og ser mine kugler næsten ramme hendes lidt spidse hage. Trækker mig ud. Pigen trækker febrilsk efter vejret. Venter få sekunder. Støder dybt ned igen. ‘Sut’ stønner jeg. Og hun gør det, da jeg trækker mig lidt tilbage, så pikhovedet blot er en anelse inde i hendes mundhule. Sutter på mig. Fører mig selv lidt frem og tilbage mens jeg nyder hendes tunge og tykke læber. ‘Du er SÅ smuk’ hvisker jeg da jeg tækker mig ud og lægger mig tilrette mellem hendes spredte ben.

Det er nu. NU. Det øjeblik jeg har længtes efter siden jeg så hende første gang. Og jeg kan ikke lade være. Det er så oplagt. Da jeg placerer glansen lige ud for hendes små skamlæber, og sekundet før jeg støder op, siger jeg hæst til den grædende pige iklædt den jomfrueligt hvide konfirmationskjole under mig:

‘Mia, i dag går du ind i de voksnes rækker’. Signe fniser. Mia skriger. Jeg støder til. TIL. Op. OP.

Fuck hvor er hun stram, sådan en lille 14-årig pakke. Hendes indre trykker ubeskriveligt dejligt om min pik og selv om Signe har slikket hende og gjort hende våd, så er smerten ved mit tykke lem så intens, at Mia skrigende prøver at krabbe væk under min tunge krop.

Signe ligger ved siden af og spiller den af. Gnider sig selv til voldtægten. Da jeg stopper få centimeter oppe spørger Signe med en stemme fortrukket af begær. ‘Er den der?’ Jeg nikker. Venter. Signe gnider hårdere og hårdere, så stønner hun.

‘Nu. NU. Slå ruden ind på den lille jomfru!’ Og jeg møder hinden med min stive pik. Mærker den briste. Mia skriger. SKRIGER. Det er lidt irriterende for jeg mister noget af min koncentration, og jeg lægger min store hånd over hendes mund, mens jeg pumper i hende. ‘Der sker ikke mere end det her, lille skat. Det er snart overstået.’

Mia vrider sin krop under mig. Signe trækker med besvær den ene kjolestrop ned, så pigens lille venstre bryst åbenbares og jeg sætter munden til det spæde bryst og sutter mens jeg voldtager den 14-årige prinsesse. Signe er lige kommet. Igen. Nu nusser hun barnet, mens jeg voldtager hende. Hvisker ‘Det er ikke alle der får en så lækker mand som Marcus som sin første, vel skat. Der er TUSINDVIS af piger i verden på din alder, der lige nu bliver kneppet til. Lige nu. Ingen af dem er så heldig at få en som Marcus. Så skat. Luk øjnene. Tænk på Phillip. Det er godt, at han ikke bliver den første. Drenge gider heller ikke jomfruer. De vil gerne have nogle som har prøvet noget. Ik?’ Mia græder bare. Hulker.

Nu har jeg hænderne under hendes lille røv. Krammer hver af hendes små balder i mine store hænder, mens jeg øger tempoet i hendes fisse.Nu irriterer det mig, at hun græder og skriger. Slår hendes kind med flad hånd. ‘Hold kæft, mens jeg gør mig færdig. Luk med det tuderi, din fucking dukke.’ Så lader jeg mine hænder omslutte hendes spinkle hals og trykker til, mens jeg pumper og støder i hendes lille fisse. Hun kan næsten ikke få vejret, men det er okay, for det er blot nogle sekunder. Hendes mor stødte mod mine hænder. Kvalte sig selv mod mig. Kom ved det.

Jeg ville ønske, at jeg kunne sige, at Mia også fik en god oplevelse ud af det, men det ville være en løgn. Mia bliver voldtaget og kværket hårdt mod sin vilje. Hun ligger slapt hen under mig, mens jeg misbruger og kvæler hende. Det er ikke irriterende, at hun ikke er tændt eller med. Det tænder mig derimod. Og nu kan jeg ikke mere. Kombinationen af hendes stramme, stramme fisse og mine store hænder om hendes spinkle hals er for meget. Jeg løsner grebet om hendes hals kortvarigt for at slå hende. En hård lussing.

‘Se på mig når jeg spermer i dig, Mia. Det er næsten slut nu.’ Hun ser op på mig med store, våde, bange øjne. Så holder jeg hende stramt om halsen igen med begge mine store hænder og så nærmest eksploderer jeg oppe i hendes underliv. Sæden kommer så langt op i hende som muligt, og jeg stønner højt, mens min krop rystende ejakulerer i pigen. Løsner mit greb om Mias hals, og ser ned på pigen under mig, mens jeg stadig sprøjter oppe i hende. Hun græder, og jeg aer hendes kind mens jeg tysser på hende. Trækker mig ud. Ser ned. Min pik er lidt blodig og fedtet. Præcis som den skal se ud, når man har taget en 14-årig jomfru.

Signe filmer Mia, som hun ligger misbrugt, halvnøgen og grædende på madrassen, før vi løsner hende. Det tykke, kastaniebrune hår er filtret, hendes ene bryst bart og hun har en anelse blod på sit inderlår og rester af lidt flødeskum på sin kind.

Så hjælper Signe Mia op. Hun hikster og ryster over hele kroppen, men Signe er meget blid ved hende. Giver hende nogle hvide piller i hånden og et glas vand. ‘Det er smertestillende morfin-piller. Nu sluger du dem, og så cykler du hjem med din fine kjole. Når du er hjemme, så tager du et langt, langt karbad og når du er færdig, så snup dig en lur. Når du vågner så vil det her bare føles som en ond drøm. Bare sig til dig selv, at det ikke er sket. Ryst på skuldrene og sig ‘pyt’. Og så….så skal du huske at sende en sms til Phillip. Ik’ skat? Leve dit liv.´

‘Og hver den første lørdag i måneden frem til du bliver 16, så skal du komme herhen i butikken og hjælpe mig med at lukke butikken ned. Bruge lidt tid med mig her på kontoret. Lidt tøse-hygge. Ellers så får Philip billeder og videoer af dig som viser hvilken eminent fisseslikker og kneppedukke du er. Nej, jeg ved godt, at du ikke kan huske alt hvad jeg siger lige nu, men bare rolig. Jeg skal nok minde dig om det gennem de næste uger.’ Signe fniser, da hun siger det sidste. Tanken om de sms’er hun vil sende og som vil holde pigen foran os søvnløs i ugevis, tænder hende. Igen. katten og musen.

Tre minutter efter står Mia udenfor på gaden i sin fine kjole. Hun ryster stadig. Hendes normale tøj er i skuldertasken over hendes spinkle skulder, de iturevne sorte, bomulds-trusser i hendes højre knyttede hånd. Vi betragter hende med armene om hinanden inde fra butikken. ‘Tænk’ hvisker Signe ‘hun vil altid forbinde sex med at blive slået. Brugt hårdt. Taget som en tøs. Altid håbe at fyren kværker hende, når han får sin udløsning i hendes fisse. Det har vi gjort ved den lille pige.’ Hun lyder næsten stolt. Jeg hører ikke rigtigt efter.

Betragter den 14-årige forulempede og paralyserede pige på gaden. Hun er så smuk i den konfirmationskjole, som hun SÅ gerne ville have. Ved ikke om Mia sætter sådan HELT pris på den nu?

Hun har våde øjne, håret er noget rod og kjolen dækker kun lige præcis hendes venstre bryst, men hun er ikke opmærksom på det. Hun ænser ikke engang den klat sperm, der løber ned af hendes slanke inderlår og rammer fortovet mellem hendes ben.

 

FORFATTER: Marcus
EMAIL: [email protected]

porno med danske piger