Underholder trængende gifte kvinder

SPAR MANGE PENGE

Jeg sad over for min bedste kammerat gennem hele min barndom og var temmelig målløs. Jeg, der troede, at jeg kendte ham inderste inde, og nu sad han her og fortalte mig, hvorfor han havde råd til lidt mere end vi andre almindelige mennesker.
Det er da rigtigt, at han ikke var faldet i samme fælde som os andre. Forelsket sig i en skøn kvinde, købt hus og fået børn. Han havde aldrig haft en kæreste gennem længere tid, boede i en skøn og kæmpestor lejlighed og købte ægte Gucci, mens vi andre tog til Kreta og købte den billige kopi.

Vi sad sammen over et par øl og en god film. Filmen var både sjov og underholdende. Det meste af handlingen foregik på en s/m-ø, hvor rige mennesker kom og udlevede deres vildeste fantasier i deres sommerferie.

Hele plottet gik ud på at fange en morder, der forfulgte en meget ufrivillig deltager, der var kommet til at tage den forkerte båd. Han havde nogle billeder, som morderen mente kunne bevise, hvem der var skyldig i mordet. Det var en fantastisk smuk film, men den handlede i bund og grund om noget, jeg aldrig havde skænket en tanke. Sex, spanking og tvang, noget der absolut ikke tændte mig overhovedet, men denne film fik alligevel noget til at røre på sig. Ja, sagde han efter filmen, og så kan man oven i købet tjene rigtig gode penge på det.

I første omgang fangede jeg nok ikke helt, hvad han mente, men som samtalen gik fremad, fandt jeg ud af, at hans hovedindtægt ikke kom fra hans arbejde, mere fra hans bibeskæftigelse.

Han underholdte trængende kvinder, kvinder er af en eller anden årsag ikke turde eller kunde få deres indestængte længsler opfyldte af deres mænd derhjemme.

Han havde længe vist, at han tændte på rå sex, sex med tendens til tvang. Ikke vildt og voldsomt, bare lidt sjov, som han kaldte det. Han brugte ikke voldsom meget magt, bare nok til at kvinderne følte, at de var kommet i hænderne på en rigtig machomand. Han elskede selv følelsen af at have tøsernes fulde opmærksomhed og fuld kontrol.

Han havde aldrig fundet den rigtige pige, der havde lyst til at leve, hvor han havde fuld kontrol over hende, så derfor var alle hans forhold gået i stykker efter kort tid. Han mente dog, at han havde fundet den helt rigtige måde at leve på, noget, der ikke kun gav ham fuld kontrol, men også en del lommepenge, som han kaldte det. Han havde opbygget en lille “kundekreds”, som betalte gode penge for en aften med ham.

Han havde talt sig varm og begynde at fortælle om de forskellige oplevelser, han havde haft, og nå ja, jeg er jo kun en mand, og det kunne nok ikke helt undgås, at jeg både blev nysgerrig og en smule misundelig.

Det lød som mere end bare sex, det lød intenst og stærkt. Han opdagede muligvis min nyopdagede interesse, og fortalte mere og mere om en speciel kvinde, der havde ytret ønske om mere end en mand, og inden jeg vidste af det, havde jeg sagt, at det kunne jeg da godt prøve.

Et kort sekund fik jeg dårlig samvittighed over hende derhjemme og begyndte at trække i land. Han forstod min bekymring og smilende fortalte han mig, at jeg da ikke behøvede at deltage aktivt, men jeg da bare kunne være behjælpelig. I min lettere overrislede tilstand føltes det ikke som utroskab, og inden jeg havde set mig om, havde vi aftalt, at jeg ville komme på besøg nogle dage efter, hvor han havde en aftale med omtalte dame.

Dagene frem til vores aftale blev jeg mere og mere usikker, men også mere og mere nysgerrig, og da jeg kørte hen til min ven, berettigede jeg mig med, at jeg ikke var mine kæreste rigtig utro, da jeg først og fremmest fik penge for det, samt at jeg ikke ville bolle damen. Jeg skulle jo bare kikke på og hjælpe.

Han så helt anderledes ud, end han plejede. Sorte bukser, sort bælte, sorte sko og intet andet. Ingen skjorte eller slips, hans overkrop var nøgen, og man kunne tydeligt se, at han havde brugt mere end bare en sæson i gymnastiksalen. Han lukkede mig ind og fandt noget tøj frem til mig, således at vi var ens klædt. Jeg var ikke helt så solbrun og veltrænet, men ok, hvis jeg selv skulle sige det.

Hun var slank, nærmest tynd. En pige lidt over de 30 år, selvsikker og chik. Hun lignede bestemt ikke “sådan en”. Mine fordomme fik mig til at smile lidt indvendigt . Jeg tror nok, at jeg altid har forbundet s/m-sex med store tatoverede mænd og bikertøser, i hvert fald aldrig nogensinde med højtuddannede karrieremennesker. Det var den første af mine fordomme, der blev gjort til skamme den aften og mange gange siden da.

Hun smilede venligt til mig og gav min ven et kindkys, før hun vrikkede ud på badeværelset.

Jeg blev temmelig nervøs i den tid, hun var derude. Vidste ikke helt, hvad jeg kunne forvente mig. Min ven sad bare afslappet tilbage i stolen. Han havde et sært smil om læberne, hvilket egentlig kun gjorde mig mere nervøs.

Jeg var tæt på at tage mit overtøj og løbe min vej, men min nysgerrighed samt min mandlige stolthed tvang mig tilbage i stolen. Jeg ville bare være afventende og prøve at lade tingene gå sin gang.

Hun kom ud fra badeværelset, og jeg fulgte nu scenen med øjnene. Hun var klædt helt i sort. En lille, tætsiddende, sort aftenkjole, så lårkort, at den næsten var uanstændig, sorte, sylespidse, høje sko, og under kjolen kunne man lige ane kanten af de selvsiddende, sorte nylonstrømper.

Hvis jeg ikke vidste bedre, kunne man se hende til oscaruddelingen på vej op for at modtage sin oscar for bedste kvindelige skuespiller, og jeg var spændt. Hun var min vens skuespiller i aften, og jeg håbede på en god præstation.

Hun lagde sig graciøst på knæ foran sin herre, lagde lydløst hovedet på hans knæ, og han anerkendte hendes tilstedeværelse ved at ae hende blidt over hendes lange, lyse hår.

– Tre dry Martini, bad han. Du kan servere for min ven. Hans tålmodighed er ikke så lang som min, så du må hellere gøre det hurtigt.

Hun rejste sig lydigt og vimsede ud i køkkenet. Jeg kunne høre hende finde is fra fryseren.

Hun kom tilbage med tre glas og en shaker. Ved et lille bord hældte hun Martini og gin i shakeren og vendte sig mod os, så vi kunne se hendes smukke, faste bryster bevæge sig, mens hun ivrigt rystede shakeren.

SEX I DAG?

Min vens stemme lød dyb, næsten hypnotisk, mens han talte om hendes dårlige vaner, hendes ulydighed, og hvordan han havde måtte disciplinere hende, indtil hun var blevet den perfekte kvinde.

Jeg lyttede fascineret, vidste godt, at fortællingen ikke var beregnet på mig, men mere for at sætte hende i den rette stemning, men jeg må indrømme, at det gjorde mig mere end varm indvendig. Han var god til at fortælle, på ingen måde vulgær eller for direkte, som vi drenge nogle gange kan være, når vi praler om tidligere sex-præstationer.

Hun serverede først for nattens herre, vendte sig om og ville til at sætte drinken ved side af mig på et lille bord. – Jeg havde mere forstillet mig, at du var hans bord i aften. Jeg kan bare ikke lide din kjole. Tag den af! sagde han bestemt.

Hun lod kjolen glide ned over hendes bryster og flade mave i en lang sensuel bevægelse, vrikkede en lille smule fra side til side, så den gled ned over hendes lange slanke ben og trådte ud af den.

Hun vendte sig lydigt om, således at jeg kunne få et godt lang kik på hende. Hun var fantastisk. Hendes faste bryster var halvt dækket af en bh og et par sorte g-strengstrusser komplimenterede hendes veltrænede røv.

Jeg havde intet sagt, siden hun kom ind, og min stemme føltes underlig rusten, så jeg opgav at prøve at sige noget, imens min ven fortsatte sin fortælling. Ind i mellem afbrød hans historien for at dirigere hende i den helt rette stilling, så både han og jeg fik udsigt til hendes ynder. Hun blev bedt om at hente en taske fra soveværelset og lægge indholdet frem på sofabordet. Hun rystede på hænderne, mens hun lagde tingene frem på en sirlig række. Hun efterlod et par ting i tasken, og jeg regnede med, at det var hendes måde at være med til at bestemme nattens forløb. Det, der blev lagt frem, var lovligt at bruge, og det, der blev tilbage i tasken, skulle blive der. Jeg bad om at måtte se tasken, og jeg kunne se hendes forvirrede blik.

Det var vist ikke med i legen, og jeg havde da bestemt heller ikke tænkt mig at lægge noget frem på bordet, men jeg kunne vel godt lade som om. Jeg blev rød i kinderne, mens jeg trak en lang, smal pisk fra tasken. Den lå godt i hånden, og ville formentligt være godt egnet til at opdrage heste med, men jeg kunne ikke forstille mig hendes lille krop blive udsat for den, så jeg lagde den ned igen.

Der var flere ting, som jeg ikke lige kunne regne ud, hvad skulle bruges til, og jeg rakte tasken tilbage. Hun sukkede taknemmeligt og smilede kort til mig.

Hun fik besked på at hente endnu en drink til mig. Han bad hende stå på alle fire foran mig, så hendes ryg dannede et lille bord, hvorpå jeg kunne stille min drink og sætte fødderne på.

Jeg gjorde som fortalt, og først da rejste min ven sig fra sin magelige stilling. Han beskrev hvert instrument grundigt for mig, og demonstrerede hver og ens særlige evner. Især en flad pisk, der gentagende gange blev smækket ned over hendes blottede balder. Først blidt, siden mere og mere voldsomt. Hun forsøgte at stå stille, men hendes krop gav sig under mine fødder, hver gang pisken ramte, og min drink skvulpede op over glasset og ramte hendes ryg.

Den kolde væske gled ned over hendes ryg og balder og dryppede ned på gulvet, og han skældte hårdt ud og forlangte, at hun stod stille, hvilket bare fik hende til at sitre mere og mere og slagene til at blive hårdere og hårdere. Jeg pressede mine fødder hårdt ned mod hendes ryg, men inden længe lå mit glas på gulvet, og resten af indholdet sivede ned i gulvtæppet.

Han trak hende op fra gulvet med et hårdt greb i hendes hår, og signalerede til mig, at jeg skulle holde hendes hænder op over hovedet. Der lå ingen form for reb eller håndjern på bordet, og jeg havde regnet ud, at jeg skulle gøre det ud for den slags redskab.

Jeg rejste mig op og holdt hendes hænder. Hun var ikke særlig høj, så det var ikke noget problem, at strække hende helt ud. Da pisken første gang ramte hendes følsomme bryster, måtte jeg holde hende godt fast.

Hendes ben forsvandt næsten under hende, og hun forsøgte at vride sig løs. Jeg holdt endnu bedre fast, og lod mine ben låse sig omkring hendes, så hun nu stod med let spredte ben. Min ven smilede stort til mig. Jeg havde vidst fast i noget af det rigtige, og nu lod han pisken ramme hendes bløde inderlår.

Pludselig og uden varsel begyndte hun at skrige højt og larmende, skældt ud i et sprog, jeg ikke havde forstillet mig, at hun overhovedet kendte. Fortalte min ven, at han bare var en vulgær og inkompetent, lille mand, der aldrig nogensinde ville blive til andet end skraldemand.

Han lod til at kende denne del af legen, for han grinede hånligt af hende og lod pisken ramme hende hårdt to gange, så hendes stemme blev kvalt af lyden.

Under hendes højlydte protester hentede han en grime-lignende tingest fra bordet, pressede en gummistang hårdt ind i hendes mund og bandt den fast omkring hendes hoved. Det lukkede for hendes protester, men forhindrede hende ikke i at forsøge at sparke ud efter ham.

Han bad mig sætte mig i sofaen med ryggen mod armlænet og skubbede hende hårdt ned i mine arme. Den lille topersoners sofa var perfekt til formålet, og jeg tror, at han havde ledt længe efter den.

Jeg spredte hendes ben med mine og holdt dem fast i et skruestik, mens jeg med den ene hånd holdt hendes hænder fast over hendes hoved. Hendes hud glødede lyserødt og varmt, og hun kæmpede forsat for at komme fri fra mit greb.

Jeg følte, at jeg var kommet i slagsmål med en fem-armet blæksprutte, og jeg var nødt til at bruge alle mine kræfter for at overbevise hende om, at det var en godt ide at ligge stille. Hun slappede af, men jeg vidste godt, at det kun var på lånt tid.

Denne lille tiger kunne lide slåskampen. Han hentede et par klemmer fra bordet og fastgjorde til hendes strittende brystvorter. Det måtte gøre ondt, for hun sad helt stille, mens han fastgjorde dem, men hendes krop gav sig voldsomt. Et kort øjeblik fik jeg ondt af hende, men huskede på, at hun selv havde lagt tingene frem. Med min fri hånd legede jeg lidt med hendes brystvorter, mærkede det kolde metal mellem mine fingre, og for første gang bevægede det sig voldsomt i mine bukser, og jeg måtte huske på, at jeg ikke skulle lege med i hvert fald ikke så langt.

Hun bemærkede min ophidselse og bevægede sig på min pik, forsøgte at få mig helt op at stå, men min ven bemærkede hendes bevægelser og belønnede hende med et hårdt slag med pisken.

– Sid stille, mente han, og hun adlød.

Han bad mig slippe hendes ben et øjeblik, mens han fjernede hendes små trusser og pressede hendes ben hen mod hendes hoved. Jeg fangede hurtigt, hvad han ville og lod igen mine ben fange hendes, holdt hendes ben nu vidt spredte og blottede hendes glatte kusse.

Han satte yderligere et par klemmer på hendes blottede skamlæber, krængede hendes kusse vidt åben og fandt en tyk dildo frem. Han tog grimen af hende, og lod dildoen glide dybt ned i halsen på hende, inden han pressede den op i kussen på hende.

Hun begyndte igen at skælde ud, men blev bragt til tavshed med et hårdt blik og truslen om at få grimen på igen. Dildoen forsvandt uden problemer op i hende, og jeg kunne høre fra de våde lyde, at hun var mere end almindelig liderlig. Han tændte den, og jeg kunne mærke vibrationerne gennem hendes ben. Hun lå nu helt stille i mine arme, og jeg slappede lidt af. Tigeren var holdt op med at kæmpe, var blevet til en tamkat, men da han begyndte at gnide hårdt på hendes klitoris og trække både i klemmerne på hendes bryster og kusse, begyndte kampen igen.

Hun vred og snurrede sig i mine arme, stønnede lavmælt, og jeg måtte igen bruge alle mine kræfter på at holde hende fast. Han kørte dildoen hårdt frem og tilbage i hende, og jeg kunne mærke, at hun spændte mere og mere i hele kroppen.

Jeg var efterhånden selv så hård i bukserne, at det gjorde helt ondt, og da hun kom i en lang orgasme, var jeg selv tæt på at komme. Hendes kussesafter havde gjort mine bukser helt våde, jeg kunne lugte hendes ophidselse, blandet med min egen sved. Intensiteten var så høj, at man næsten kunne skære sig igennem den.

Hendes lille krop dirrede, og min ven hånede hende. En liderlig lille luder uden selvkontrol kaldte han hende, og inden hendes orgasme var klinget af, trak han hende ud af min favn, og med dildoen stadig i kussen blev hun beordret til at hente mig en ny drink i stedet for den, der nu lå i gulvtæppet.

Hun måtte klemme benene tæt sammen, mens hun gik i denne ydmygende stilling hen til bordet for at mixe en ny drink. Hun fik besked om at tage resten af isen med fra køkkenet.

Da hun igen stod som et bord for mig, og jeg sad med min drink i hånden, tog min ven en håndfuld af de kolde firkanter og lod dem smelte på hendes varme ryg, brændende balder og dampende kusse.

Jeg forlod dem efter at have drukket min drink. Overlod hende i hans varetægt og fantaserede i ugevis om, hvad der skete, efter jeg havde forladt dem.

Den historie fik jeg senere, og den var mere intens og sexet, end jeg havde forestillet mig, og jeg tror nok, at jeg næste gang bliver til hele forestillingen.

Forfatter: Mara

porno med danske piger