Opdaget og ydmyget

SPAR MANGE PENGE

Først skal du slikke mig i kussen, min latterlige mand kan nemlig heller ikke finde ud af slikke fisse ordentlig, det er derfor han nu slikker røv på min mor. Åh ja det er dejligt, åh ja…

Jeg sad på toilettet og spillede min pik mens jeg snuste til trusserne og slikkede i dem.

Pludselig gik døren op og konen kom ind, hvad laver du ? hun kom nærmere og opdagede så at det ikke var hendes trusser og sagde hvad fanden laver du, hvis trusser er det du sidder med ,

Jeg tøvede og hun sagde svar mig, og jeg sagde det er din mors.

Min mors, hvad fanden laver du dit svin, sidder du og slikker i min mors brugte trusser. Nu gør du bare hvad jeg siger ellers fortæller jeg alle vi kender hvad du har gjort. Nu klæder du dig ud i dametøj fra top til tå og du tager også smykker på, du skal ydmyges som en kælling.

Jeg kommer tilbage om lidt og så har du bare at være klar.

Hun klædte sig selv fræk på, med støvler, udfordrende tøj, smykker og bælter og så gik hun.

Da hun kom tilbage råbte hun ude fra køkkenet er du klar – ja sagde jeg, har du stadig min mors trusser – ja sagde jeg, så fortæl mig hvad du vil gøre med dem. Jeg vil slikke dem sagde jeg, ok så gør så kommer jeg.

Hun dukkede så op, men det var ikke kun hende men hendes mor var også med og havde hørt hvad jeg havde sagt.

Nå vil du slikke mine trusser sagde min svigermor, kan du godt lide lugten af min kusse – ja sagde jeg. Duer er da et svin, så nu må du finde dig i at Lone behandler dig som et lille svin.

Konen sagde, nu kan du godt bede om lov til at få lov at slikke min mor i kussen og ikke mindst i røven, de grinede begge.

SEX I DAG?

Svigermor må jeg slikke dig i kussen og røven, ja så kom da, jeg slikkede nu i kussen men det varede ikke længe før svigermor sagde, slik mig i røven, stik din tunge helt ind i røven på mig og hun grinede.

Jeg havde ikke opdaget at konen var gået og hun var nu tilbage med Claus(vores nabo) se dit svin når du nu er en kælling, så vil jeg have en rigtig mandepik i stedet for din slappe tissemand.

Hun talte nu udelukkende til ham. Hun kyssede ham og pakkede lige så stille hans pik ud, mens hun sagde til ham, åh jeg vil bare have din pik, jeg trænger til en rigtig mandepik og du er bare så lækker, hun blev ved med at tale til ham og sige hans navn så jeg rigtig kunne blive jaloux. Hun satte sig på sengen og tog ved hans pik og sagde sikke da en dejlig stor tyk pik du har, den vil jeg bare sutte på, hun suttede ham vildt og jeg kunne høre smaskelydende fra hende, mens hun sagde uhmm din pik er bare så dejlig hård og stiv, om lidt skal du kneppe mig i min fisse, den trænger til rigtig pik.

Først skal du slikke mig i kussen, min latterlige mand kan nemlig heller ikke finde ud af slikke fisse ordentlig, det er derfor han nu slikker røv på min mor.

Åh ja det er dejligt, åh ja, din tunge er så dejlig Claus, slik mig og ja, du er så dejlig, jeg er bare så liderlig, du skal stikke din pik op i min fisse nu, jeg vil have dig oppe i mig, skide være med det kondom, du skal kneppe mig så jeg rigtig kan mærke din pik. Claus’s pik gled nu op min kones sjaskvåde kusse og hun skreg bare ÅÅHHH JA hvor er det godt, du fylder mig helt ud, din pik blokker min fisse helt ud, bare knep mig hårdt, jeg har aldrig fået sådan en god pik før, du skal bare kneppe mig hele natten lang, knep mig Claus knep mig, min kone var vildt liderlig og sagde bare hans navn igen og igen, mens de kyssede og kneppede helt vild, så red hun ham, så kneppede han hende bagfra, så op af væggen. Konen sagde så nu skal du ligge dig openpå på mig og kneppe mig mens du kysser mig, og så skal du sperme mig langt op i fissen, du skal fylde min fisse med dit dejlige varme sperm, bare bol mig tyk jeg er ligeglad, jeg er så vild med din pik, du kan komme så tit du vil og fylde min kusse med sperm, åh ja knep mig, åh ja, jeg kan mærke din store pik vokser nu, kom så Claus sperm mig i fissen, de skreg begge 2 deres orgasmer ud og min kone blev fyldt godt op med sperm i kussen.

Han gik og min kone lå stille og sagde , åh det var godt, jeg er aldrig blevet kneppe så godt, jeg gidder sgu aldrig mere have din lille tissemand, så det er slut med min kusse, så hvis du vil have kusse lejer jeg dig sgu ud til gamle damer, dem er du jo vil med og så grinede både konen og svigermor.

Konen sagde nu kommer du herover og slikker min fisse ren for hans sperm, og så tager du det ind i munden og så viser du os det og leger med det med tunger og de grinede begge.

Så sluger du det nu. Var det godt, nu går du ud på badeværelset så du kan blive skyllet i munden.

Lig dig ned på gulvet, så skal min mor skylle dig ren. Svigermor satte sin kusse ned over mit hoved og begyndte at pisse mig i munden, drik så mit pis, smager det godt og de grinede igen.

Da svigermor var færdig med at pisse skulle jeg slikke hende ren.

Så går du ind i soveværelset og ligger dig på 4. Så kom svigermor med en strap on og begyndte at arbejde den ind i røven på mig, skal kællingen have noget pik, hun var grov, og svinede mig til, sådan går det når man tager mine trusser, og hun kneppede mig hurtigt og hårdt i røven, mens hun holdt hårdt fast i hoften.

Konen sagde, nu skaffer jeg noget fisse til dig, og når hun kommer så vil jeg have at du fortæller hende hvor vild du er med hende og at du har drømt om hendes fisse længe.

Konen kommer tilbage med Else, en ældre dame som er tyk og rimelig klam, hvad så Finn hvad ville du sige.

Jeg har lyst til din fisse og drømmer om at få lov at slikke og kneppe dig, konen smilede, bare lad ham slikke dig og kneppe dig hvis du vil, og jeg gik i gang med at slikke hende i fissen og spurgte så om jeg måtte kneppe hende og førte så pikken ind. Svigermor trak strap on ud af røven på mig og gik om til min kone som nu var kommet tilbage med en anden mand en stor neger.

Se her skat sagde min kone, ham her kan også godt lide kællinger og jeg har lovet ham at han kan få suttet pik af en rigtig kælling og det er dig. Mens jeg lå og bollede Else, førte konen nu negerens pik ind i min mund og grinede, sut så pikken din luderkælling, både min kone og svigermor grinede og kiggede mig lige ind i øjnene, min kone rykkede i negerens pik mens den var i mund og legede med hans nosser med den anden hånd, hun stillede sig op og kyssede med negeren og sagde, du skal fylde min mands mund med dit sperm, du skal bare sperme ham langt ned i halsen, han skal nemlig lære at kællinger skal sutte pik.

Hun kom ned igen og kiggede mig i øjnene og sagde, skat nu kommer han om lidt, er du klar til at han aflevere sin kæmpe ladning i munden på dig, hun rykkede hurtigt i hans pik så hendes armbånd klirrede.

Hun trak hans pik ud af munden på mig og sagde, vi vil se når han sprøjter dig ind i munden så hold din mund åben, hun rykkede videre i pikken og sagde kig så på os, for nu kommer han, han sprøjtede nogle store sprøjt som kom ind i munden og min kone og svigermor grinede og konen proppede nu pikken ind i munden på mig igen og sagde sug så resten ud af pikken på ham og det væltede ud med sperm.

Du sluger det ikke før du har vist os det, når du har vist os det må du komme i fissen på x og de grinede af mig.

Når du kommer så kysser du hende og kigger på os, og så grinede de endnu mere mens jeg kom i en kæmpe udløsning.

porno med danske piger