Lækker sød fræk ung pige fra Filippinerne

SPAR MANGE PENGE

Mit hjerte begyndte at hamre – Jeg sad vitterlig med åben mund og polypper og gloede på hende, da hun pludselig spurgte mig, hvad jeg syntes om hendes kjole

Jeg er fyldt 50. Er single, kender en kvinde på min egen alder, men har lidt svært ved at få det seksuelle til at fungere. Pisse irriterende, har faktisk altid haft svært ved det siden min første kæreste i gymnasiet. Ved ikke rigtig hvad det er, men er her for nylig kommet lidt tættere på opklaringen. Eller rettere sagt: hvad der kan tænde mig så meget at jeg uden de store problemer kan gennemføre et samleje – med høj og lang rejsning! Der blev simpelthen flaget som aldrig før, skønt og fantastisk forløsende!

(For)løsningen er N på 16 år. Jeg vil kalde hende N og ikke ved hendes rigtige navn for det tilfældes skyld, at hun skulle falde over denne beretning, selvom det næppe er sandsynligt. Men hvem ved, måske nogen i hendes familie?

N er fra Filippinerne og var netop kommer hertil på turistvisum. Hendes far har boet heroppe i flere år for at arbejde og dermed brødføde familien, der alle lever på Filippinerne. På den måde deler de skæbne med mange filippinske familier at være delte i to verdener.

Vi mødtes ved en fødselsdag hos fælles venner. Tom, en af mine kolleger, er gift med en filippiner og det var meningen at jeg skulle hente ham i løbet af eftermiddagen for at vi kunne tage videre i biografen og ud at spise.

Da jeg kom blev jeg straks budt på noget at spise og drikke, og da min ven så ud til at hygge sig godt, sagde jeg ja tak. Filippinere er tilsyneladende glade og åbne mennesker og meget gæstfrie, så det var ikke sådan lige at komme derfra. Men det gjorde absolut ikke noget! De fleste af dem talte deres eget sprog Tagalog det meste af tiden, og da min ven var godt optaget bl. a. med sin kone, kiggede jeg mig lidt omkring for at finde nogen at hygge mig med. Og det kom jeg bestemt ikke til at fortryde!

Det var et meget blandet selskab af folk i alle aldre, lige fra småbørn til folk i tresserne. Nogle af børnene ville gerne spille lidt bold på græsset i nærheden, så jeg tilbød at gå med. Jeg foreslog stopbold og det var de straks med på. Jeg havde godt lagt mærke til at en af børnene var en ganske køn pige med et totalt sødt smil og – hvad jeg først prøvede at ignorere – iført en blomstret kjole, der i det rette lys let afslørede hvad hun havde på indenunder. Jeg ved ikke om unge piger i hendes alder klæder sig ligeså sexet, men godt så hun ud i den emballering: sort bh og trusser, minimale, og jeg kunne ikke lade være med at kigge på hende, når jeg fik lejlighed til det. Åh, jeg kan stadig mærke den saglige fryd i min mave når jeg tænker på hende! De bløde og faste arme, den gyldenbrune hud, det kraftige og lange sorte år, de tindrende øjne, det kønne ansigt med de smukke og faste læber, den sødeste lille næse…

Det sjove er at jeg senere erfarede, at hun havde udkæmpet sig en sand kamp med sin far for at få lov til at tage den kjole på, det er vist ikke så velset at filippinere, og især ikke unge piger, klæder sig sådan. Og det er fuldt forståeligt, for jeg blev totalt tændt af at kigge på hende. Støøøøn!

På et tidspunkt var der lidt opløsning i blandt børnene, nogle af dem ville hellere lege noget andet. N satte sig op af et træ og jeg tog mod til mig og gik hen og satte mig ved siden af hende. Jeg præsenterede mig som Toms kollega og hun viste sig at være let at falde i snak med – og det var skønt at få hende til at le! Hun begyndte hurtigt at dreje sig imod mig og snakken gik lystigt om dette og hint, og jeg forsøgte mig også med lidt personlige spørgsmål, som hun viste sig meget villig til at svare på. Bl. a. også om hendes erfaring med kærester. Hun grinede dog lidt da snakken faldt ind på det og sagde, at fyrene vist ikke rigtig var interesseret i hende. Der spærrede jeg godt nok øjnene op og bedyrede at det vist da måtte være en joke. Hun virkede ægte forbavset over den bemærkning og bad mig om at uddybe den.

Først blev jeg lidt forfjamsket, jeg måtte passe på ikke at udtrykke min fascination alt for direkte. På den anden side nød jeg også den stille flirt der var ved at udvikle sig. Jeg sagde vist noget i retning af at muligvis var filippinske drenge temmelig svagsynede, men at jeg var sikker på at hun her ville blive særdeles populær blandt drengene. Jeg dristede mig også til at spørge hende om hun ikke allerede havde bemærket det? Hun lød ærlig da hun svarede benægtende på det.

Det var her vores flirt for alvor tog fat. Nogen af jer vil nok tænke, at en mand i min alder burde holde igen overfor en så ung pige, det var der i hvert fald en stemme indeni der sagde. Men der skal som bekendt to til tango – og hun holdt sig ikke meget tilbage, skal jeg hilse og sige!

Hun spurgte mig hvad jeg synes om hende. Måske havde hun allerede bemærket at jeg havde kigget i smug på hende, jeg ved det ærlig talt ikke. Imens lænede hun sig lidt tilbage og støttede sig med armene strakt bagud på græsset og benene lige frem for sig – og kjolen tilfældigt trukket let op over knæene. Behøver jeg fortælle at hun sende mig det mest forførende smil da hun spurgte? Hendes stemme gik lige i mellemgulvet og jeg blev noget tør i halsen. Viste på det tidspunkt godt at jeg var på vej ud i noget, der – hvis det blev refereret forket – kunne komme til at lyde mindre heldigt og helt sikker ville betyde at jeg nok ikke blev inviteret indenfor næste gang.

Men jeg blev nødt til at svare på så direkte et spørgsmål. Jeg fortalte hende mere eller mindre ligeud, at jeg faktisk syntes hun var en utrolig dejlig, køn og charmerende pige, men at det selvfølgelig nok var noget helt andet når hun hørte det fra en fyr på hendes egen alder. Hvortil hun grinede! Åh, hun har altså den mest skønne latter, meget kildrende i maven!

Jeg spurgte hvad der fik hende til at grine sådan, hvortil hun svarede, at hun syntes at jeg selv så godt ud. Mit hjerte begyndte at hamre – sig mig, hvor førte det her hen? Jeg sad vitterlig med åben mund og polypper og gloede på hende, da hun pludselig spurgte mig, hvad jeg syntes om hendes kjole. Jeg fortalte hende, at på den ene side synes jeg ikke at piger på hendes alder skulle klæde sig på en måde, hvor de ikke helt havde kontrol over virkningen deraf, men at jeg på den anden side faktisk nød at kigge på hende og – please forgive me – fandt hende ret så sexet. Hun kvitterede med et langtrukkent”wow”…

Vi begyndte hurtigt at snakke om noget andet og mindre farligt, men jeg kunne ikke undgå at bemærke, at det nu var hendes tur til at sende mig stjålne blikke – og uh hvor jeg nød det! Hun sad sådan og vippede lidt med kroppen ind imellem, ligesom hun overvejede noget. Og det må hun have gjort, for hun spurgte mig om ikke jeg havde brug for hjælp i huset, fx. med rengøring. Hendes far havde opfordret hende til at finde sig noget sort arbejde mens hun boede her, så hun kunne have noget med sig hjem til familien, når hun kom tilbage.

På det tidspunkt ville jeg gøre ALT for at få noget mere tid sammen med hende – og alene! Så jeg tog glad imod tilbuddet og vi rejste os og tilsluttede sig det øvrige selskab. Jeg så at hun senere talte med sin far, og kort efter kom han hen til mig og sagde, at han fra sin datter hørte at jeg gerne ville hjælpe hende med lidt rengøringsarbejde. Vi blev enige om, at efter fødselsdagen kunne tage med mig hjem og lige se stedet og få min ekstranøgle, så hun ikke var afhængig af om at jeg var hjemme eller ej. Men da var jeg allerede begyndt at fantasere om at være der når hun kom!

Kort efter begyndte de første at bryde op efter fødselsdagen, og jeg og Tom blev enige om at udsætte vores aftale til dagen efter. N og jeg gik over til min bil og jeg åbnede galant døren for hende og hun lod sig glad glide ned i forsædet, mens jeg lukkede døren og gik om til førersiden med stort smil på mine læber og bankende hjerte. Jeg nåede vist lige at tænke, at jeg ikke engang viste hvor gammel hun var på det tidspunkt og at det var ret vildt så stor indvirkning hun havde på mig.

SEX I DAG?

Turen hjem gik fint, vi sagde vist ikke så meget, og hun gik glad med op, spændt på at se min lejlighed. Til alt held havde jeg vist ryddet nogenlunde pænt op, og opvasken var for en gangs skyld taget om formiddagen.

Hun blev ikke så længe, og i bilen hjem til endes far talte vi om lidt mere neutrale emner. Vi blev enige om at hun kunne starte et par dage efter, og heldigvis havde hun allerede fået et dansk simkort til hendes mobil så vi kunne udveksle numre.

To dage efter kom hun. Jeg havde ryddet godt op og tilfældigvis bemærket et kondom på en af hylderne i mit natbord. Det havde ligget der et stykke tid, mest fordi det havde skortet lidt på sex, men også fordi jeg gerne ville have et i nærheden i tilfælde af at det skulle blive aktuelt. Jeg havde tilrettelagt hendes besøg således, at jeg var der til at tage imod hende, men at hun kunne få arbejdsro det meste af tiden. Det passede hende godt at jeg skulle nogle ærinder, men ville vende tilbage inden hun skulle gå.

Jeg var væk et par timer og kom tilbage efter hun var gået – det var godt nok en streg i regningen! Men der lå en sød hilsen fra hende, som jeg stadig har gemt, akkeja! Hun var blevet ringet op af en veninde og var taget lidt før af sted, men ville så blive lidt længere næste gang.

Samme eftermiddag fik jeg en sms fra hende. Hun spurgte om jeg var tilfreds med rengøringen, hvilket jeg bedyrede. Lidt efter kom der én til. Om jeg var klar over at hun havde set noget ved min seng? Jeg grinede højt men blev også lidt rød i hovedet, lidt flov over at jeg bevidst havde ladet kondomet liggende. For jeg var sikker på at det var det hun refererede til.

Jeg svarede undskyldende, at jeg ikke havde bemærket det og at det måtte hun undskylde. Der gik kun kort tid før den næste sms. Hun var faktisk blevet ret så våd, sagde hun – og mit hjerte slot vitterligt et hop – ligesom man kan læse om i bøgerne. Jeg vidste helt ærligt ikke hvad jeg skulle svare – var det en joke, eller var en ønskedrøm ved at gå i opfyldelse?

Den næste sms kom hurtigt efter. Hvad synes jeg egentlig om hende? Jeg svarede ærligt, at havde jeg været en unge mand ville jeg have været ret vild med hende, men at jeg som den modne herre jeg var normalt foretrækker kvinder på min egen alder. Men det lod hun sig ikke affærdige af! Næste sms løs noget i retning af, at hun godt kunne tænkte sig at elske med mig og at hun fandt mig ganske tiltrækkende. Hun blev faktisk ret så horny af at tænke på mig!

Det var s.. for godt til at være sandt! Bedøm selv kære læser, hvem der forførte hvem. Jeg indrømmer at jeg bestemt var et villigt offer, men at sige nej til sådan en tøs, var ikke ligefrem et let valg. Noget lignende var aldrig sket for mig før, jeg havde kun fantaseret om unge piger ind imellem når jeg tilfredsstillede mig selv, men nest gik mine fantasier i andre retninger.

Hun var nok lidt i syv sind med sig selv, for i næste sms skrev hun, at hun ikke vidste om hun helt var klar til at gøre det, men at hvis hun kom til mig dagen efter, så var det for at “gøre det”. Jeg sagde ok, og det var den sidste sms den dag. Jeg var godt nok spændt på hvad morgendagen ville byde på – ville hun komme her eller ej? Nå, ske hvad måtte ske.

Dagen efter indløb der en sms mens jeg var i bad. Da jeg skulle til at trække i tøjet så jeg, at der var en ulæst besked. Åh, håbede sådan at det var fra hende – og det var det! Hun ville komme ved nitiden. Jeg spurgte om hun ville have morgenmad med, og det svarede hun bekræftende på. Jeg vidste fra Tom, at filippinere godt kan lide ris om morgenen, ja faktisk på alle tider af døgnet. Så jeg lave ris til hende, stegte en kyllingefilet og ristede et par boller til os.

Den var henad halv ti før hun kom. Jeg havde allerede nået og fået fantasier om at hun alligevel havde fortrudt. Hun troppede glad op men smøg sig forbi mig på vej ind med en lidt genert bevægelse. Det kunne jeg sådan set godt forstå. Men var ret så spændt på hvad der skulle ske. Eller ville ske!

Vi satte os ind til spisebordet overfor hinanden og endnu engang viste det sig ganske let at falde i snak med hende og vi grinede også godt ind imellem. På et tidspunkt skulle hun lige ud i køkkenet og hente et glas mælk, og da hun kom tilbage stod hun lidt ved siden af mig, så jeg tog mod til mig og lagde en arm om livet på hende. Hun ligesom gled ned på mit skød, måske havde hun bare ventet på mit udspil. Hun spurgte mig hvad jeg lavede hvortil jeg svarede, at det vidste jeg egentlig ikke, men at jeg bare syntes at var en utrolig dejlig pige.

Det var som om det tændt noget i hende. Indtil da havde hun siddet nærmest lidt forlegen eller afstandstagende, men pludselig drejede hun sig og svingede det ene ben til siden så hun sad med front helt imod mig. Da skete miraklet – jeg fik simpelthen den største stiverik på nord for alperne! Jeg lagde armene omkring hende og begynde at kærtegne hendes ryg mens vi kiggede hinanden intenst i øjnene. Hun havde den samme kjole på som til fødselsdagen – og den gjorde sandelig sin virkning. Hun mærkede vist mit blik der forsøgte at se igennem det blomstrede kjolestof. I hvert fald spurgte hun mig med et koket smil. om jeg kunne tænke mig at hun tog den af? Very much, fik jeg fremstønnet! Hun lettede sig lige tilstrækkeligt til at hun med et let tag kunne trække den over hovedet, og der sad hun så – 16 år og kun iført sort bh og sorte trusser – og så hun lige lækker ud!? Naturen og den gode gud havde været hende særdeles nådig den dag hun blev skabt – hold da k… hvor så hun lækker ud! Gudinde smuk med sin gyldenbrune krop frækt indpakket i sort undertøj – og så siddende på skødet af mig. Og nej hvor duftede hun godt, det var forrygende!

Jeg vidste simpelthen ikke hvordan jeg skulle gribe det her an. Prøv at forestille jer på den ene side at en fantasi var ved at blive til virkelighed, og på den anden side det dilemma det var at jeg som en granvoksen mand var i færd med at skulle knippe en tøs på 16 år. Derfór billeder igennem mit hoved af pædofile, der forfører/voldtager uskyldige piger, men jeg fik hurtigt andet at tænke på. Og som sagt – hvem forførte egentlig hvem?

Hun bad mig om at trække gardinerne for, så det blev skyndsomst gjort. På vej hen imod hende fik hun øje på den gedigne flaghejsning i mine bukser og slog hænderne for munden. Is that because of me, spurgte hun, imens hun nærmest leende kiggede på den. Og det måtte jeg jo indrømme. Hun spurgte om hun måtte få lov til at røre ved den. Det måtte hun godt… Det var enormt ophidsende, og jeg glemte fuldstændig alle de nederlag jeg havde haft gennem årene ved ikke at kunne gennemføre samleje pga. manglende rejsning.

Imens begyndte jeg forsigtigt at kæle for hendes dejlige ungpigebryster. Dvs. hun er faktisk temmelig veldrejet som nogle piger allerede er i hendes alder. I hvert fald var der en dejlig håndfuld til begge hænder, bløde og samtidig dejlig faste! Jeg tog fat i hendes ene hånd og viste hende at hun gerne måtte åbne for lynlåsen samtidig med at jeg holdt fast om hendes smukke hofter og kælede for hendes numse. Jeg lod forsigtigt et par fingre glide ind under hendes trusser og ae hendes mis – kunne pludselig både høre og mærke hvordan det påvirkede hende. Hun trak mig hurtigt hen til sofaen og jeg fik selv lirket bukserne af, men beholdt underbukserne på. Hun stak hånden indenfor i mine underbukser – det var simpelthen vanvittig frækt!

Imens havde hun halv sat sig på sofaen, halv lagt sig. Jeg fik hægtet hendes bh af og begyndte at kysse hendes hals og nærmede mig brysterne. Hun tog fat i min nakke og styrede mig resolut ned mod brysterne – åh, det her lovede godt! Jeg begynde at kysse dem forsigtigt, og da jeg kyssede hendes brystvorte, stønnede hun højt af fryd. Jeg prøvede at nippe lidt til den, noget jeg selv elsker, og hun kom med et særdeles hørligt suk af fryd.

Jeg trak trusserne lidt til side og fortsatte med at kæle for hendes mis, det var fantastisk at høre de lyde der kom fra hende. Jeg blev fuldstændig som besat af hende og glemte al henholdenhed og flåede trusserne af en én hurtig håndbevægelse. Det havde jeg aldrig prøvet før – og det var sindssyg frækt. Det lød på hende som om hun havde det på samme måde!

Jeg vidste ikke rigtig om hun var jomfru, men uanset hvad, kan jeg godt lide at mærke varmen og fugten brede sig i revnen, så jeg førte forsigtigt en finger ind – og der blev godt nok kvitteret med et støn i særklasse. På det tidspunkt havde hun sluppet taget om min stiverik og tog fat i nakken på mig og trak mig ned til sig, og vi kyssede hinanden for første gang. Jeg ved ikke om det var ophidselsen eller det var det asiatiske ungpigeblod, der rullede i hendes årer, men det kys skal jeg sent glemme – og mange flere fulgte. Hun har ubetvivlet de skønneste, lækreste læber der kan kysse på denne jord. Jeg forblev i hvert fald totalt tændt, og hun hviskede til mig at hun gerne ville mærke mig inde i hende. Der var ikke tid til at tænke hverken på kondomer eller om hun mon selv brugte prævention, det var bare at efterkomme den unge piges ønske. Og da det faldt pænt sammen med mine egne, var det ikke svært.

Om det var fordi jeg havde varmet hende godt op med fingrene, ved jeg ikke, men hun var dejlig hed og våd. Jeg synes altid det er spændende første gang med en ny når det lykkes, den der gode fornemmelse af at skulle presse sig ind og der så pludselig bliver åbnet op. På det tidspunkt fandt jeg ud af at hun tilsyneladende ikke var jomfru, for der var ingen tegn på smerte da jeg gled ind i hende, kun vellyst. Jeg kunne dog godt mærke at jeg ikke skulle presse for hurtigt på, men det have jeg heller ikke behov for, ville bar nyyyyyde øjeblikket.

Ret hurtigt tog jeg fat om hendes balder og jeg tror vi begge nød at jeg overtog styringen for en stund. Det var som om hun gav sig fuldstændigt hen, hvilket påvirkede mig stærkt, tør jeg svagt antyde. Vi stønnede og hvinede om kap, og jeg oplevede for første gang i mit liv rigtig selv at kunne give slip – det var pragtfuldt og saliggørende!

På et tidspunkt tog hun hårdt fat om min lænd og derefter om min røv og pressede mig helt i bund og var fuldstændig væk imens hun sød underlivet frem og tilbage i hurtige ryk – hun var tæt på at komme. Jeg mærkede også selv orgasmen nærme sig og nåede lige at tænke på jeg burde trække mig ud, da jeg mærkede hendes underliv åbne sig endnu mere og hvordan hun skød det op imod mig mens hun slap sit tag i mine balder og borede hænderne ind i ryggen oppe ved skuldrene. Jeg havde simpelthen ikke styrke til at skubbe hende væk og min pik skreg også efter at skyde en ordentlig ladning op i hende – så det gjorde jeg, alt imens vi begge råbte og stønnede vores orgasmer ud.

Jeg kan godt mærke at jeg ikke er 20 år længere, så der gik ikke så lang tid før jeg ikke kunne mere. Jeg lå ovenpå hende og nød til fulde hvordan hun holdt mig ind til sig, og der meldte sig en stor ømhed for hende. Vi begyndte først at fnise lidt begge to for derefter at storkysse hinanden – nej hvor var det dejligt!

Jeg mærkede hvordan den før så stolte flagrejsning nu var ved at glide ud af hende, så jeg trak mig forsigtigt ud og begyndte at kysse hende over det hele – og ih hvor hun nød det. Det gjorde jeg også! Jeg kælede for hende over hele kroppen mens hun lå med mere eller mindre lukkede øjne. Jeg hentede en dyne og vi lagde os med hende ind iver min brystkasse, og jeg kunne ikke lade være med at tænke på de film hvor de netop ligger sådan. Men her var det virkelighed – og med mig i hovedrollen!

Vi tog et par runder til i løbet af de timer hun var der, noget jeg heller ikke har været så god til tidligere. Sidste gang blev vi brat afbrudt af hendes mobil, heldigvis var der ikke hendes far, men derimod samme veninde der ringede mens hun gjorte rent hos mig. De snakkede længe og der blev grinet en hel del, synes jeg. Ved dog ikke om det var mig de snakkede om. Faktisk gætter jeg på at hun nok holder det her for sig selv – af gode grunde!

Her slutter min beretning, næsten. Lige nu er jeg i syv sind, fordi jeg ved at hendes far vil søge om opholdstilladelse til hende, men at det er svært med den alder hun har. Jeg gør mig ingen reelle forhåbninger om at vi skal være kærester, selvom jeg må indrømme at jeg er blevet ret vild med hende. Der er nu gået en måneds tid siden hun kom og tog mig med storm, og vi har set hinanden jævnligt. Heldigvis blev hun ikke gravid den første gang vi gjorde det, og jeg ved heller ikke om jeg i virkeligheden ønsker at hun blev det. Men det ville givetvis gøre det muligt for hende at blive her, da man næppe ville udvise en gravid pige. Men kunne jeg gifte mig med hende? Vi har det rigtig dejligt sammen, men jeg er altså mere en tredobbelt hendes alder. Men det kunne da være en enestående mulighed for os begge – hun kunne blive her og jeg kunne få indhentet en pæn del af det forsømte gennem alle årene, he-he! Og så er hun altså ret så dejlig, men det har jeg vist sagt?

– Flagstangen

porno med danske piger