Min adoptivdatter og jeg fik lyst til hinanden

Hele historien som jeg vil fortælle her, startede for nogle år siden da jeg boede i en anden del af landet. Da boede jeg sammen med Marie og hendes datter Sanne. Marie var en sød og køn pige jeg havde mødt igennem nit arbejde. Jeg var skolelærer (hvilket jeg stadigt er) i en lille landsbyskole og Sanne gik i første klasse, som jeg var klasselærer for. Marie var som tidligere nævnt en sød og køn pige sidst i tyverne og jeg faldt for hende med et brag. I løbet af et år var vi flyttet sammen og da der var gået yderlig et år blev vi gift. Ved samme lejlighed adopterede jeg Sanne. Hun havde ikke haft kontakt med sin far i mange år og han gik uden betænkning med til det og Sanne havde heller ingen betænkeligheder.

Der gik et par år og en dag skete det ingen af os havde forventet, Marie blev dræbt ved en trafikulykke. Det var et kæmpe chok for både Sanne og mig, og der gik lang tid inden vi begge var kommet så meget igennem det, at vi stille og roligt kunne begynde at få en nogenlunde normaliseret hverdag til at fungere.

I perioden efter ulykken kunne Sanne ikke sove og det blev efterhånden en vane at vi sov sammen.

Da hun begyndte at komme i puberteten (hun var på det tidspunkt lige fyldt 14) begyndte hun engang imellem at sove på sit eget værelse. Til sidst var det sådan at det kun var i de situationer at hun havde mareridt at hun kom ind og sov i dobbeltsengen.

Men det hele blev ændret en fredag aften kort før hendes 16 års fødselsdag. Hun havde været til fest og da hun kom hjem lige før midnat var hun småpløret og hun var temmelig lattermild. Jeg fik hende puttet i seng, og undervejs nåede jeg at se og beundre hendes dejlige ungpigekrop halvnøgen.

Jeg skal gerne indrømme, at jeg blive ret ophidset og at det var mere end svært kun at gi’ hende et faderligt kys på kinden, når mine tanker var fyldt med de små faste bryster, lille røv og lange ben.

Da jeg kort tid efter gik i seng, tog det lang tid inden jeg faldt i søvn . Efter noget der kun føltes som et øjeblik, vågnede jeg at Sanne kaldte på mig. Jeg tændte natlampen og så hende stå ved siden af sengen. “Jeg vågnede og kan ikke falde i søvn igen, må jeg ikke godt sove inde ved dig ? “. Inden jeg nåede at tænke kravlede hun ind under dynen og puttede sig ind til mig. Der lå jeg og kunne ikke undgå at mærke hendes bryster var presset ind mod min ryg. Der gik ca. tre sekunder inden jeg havde en ståpik at dimensioner, men jeg beherskede mig og til sidst faldt jeg i søvn.

Jeg vågnede nogle timer senere og nu lå vi sådan at hun lå med ryggen ind mod mig og jeg holdt om hende. Hendes røv pressede mod mit skridt og min pik var så stiv som aldrig før.

Hvis hun vågnede ku’ hun i hvert fald ikke undgå at mærke hvad jeg havde lyst til. Jeg trak mig lidt bagud, men hun fulgte efter med det samme. Jeg lå helt stille og pludselig mærkede jeg at hun pressede røven mod mit skridt. Nu ku’ jeg ikke beherske mig mere, og langsomt lod jeg min højre hånd glide langsomt ned fra hendes skulder og ned til det ene bryst og reaktionen udeblev ikke. I løbet af sekunder mærkede jeg at brystvorten blev stiv og der undslap hende et lille suk. Jeg begyndte at nuldre brystvorten og jeg kunne mærke at hun skød overkroppen fremad mod min hånd, samtidigt med at hun pressede røven mod min pik. Jeg kyssede hende i nakken, jeg nippede kun med læberne, jeg kyssede mig vej om mod hendes mund, først om over siden af halsen og op til øreflippen, hvilket hun virkelig kunne li’, for da jeg nippede hende i øreflippen begyndte hun at vende sig om. Da mine læber mødte hendes, havde vi begge åbnet munden og vore tunger sloges på livet løs. Ud over at kysse forholdt hun sig fuldstændigt passiv, hvilket ophidsede mig yderligt. Jeg ville ha’ en reaktion fra hende.

Jeg slap hendes læber og begyndte at kysse mig ned mod hendes små bryster. Da jeg nåede dem og begyndte at kysse, nappe og slikke brystvorterne fik jeg endelig den første reaktion på de kærtegn hun blev “udsat” for. Hendes vejrtrækning blev hurtigere og da jeg fortsatte med at kysse mig vej “sydover”, ku’ jeg mærke at hun bevægede hofterne med nogle små krampelignende bevægelser. Jeg nåede trussekanten og i stedet for at kysse videre, lod jeg nu tungen glide langs med trussekanten ned mod hendes lille fisse. Hun spredte langsomt benene og da tungen nåede den lille grube mellem skamlæber og hofte stoppede jeg et øjeblik. Hun lod sine hænder glide ned til mit hoved og pressede det ind mod fissen, jeg lod tungen glide hen over skamlæberne udenpå trusserne. Hendes hofter begyndte at bevæge sig i små heftige ryk. Jeg lod mine hænder glide op ad hendes lår og fik fat i trussekanten og trak trusserne af hende. På dette tidspunkt var der så meget lys i soveværelset at jeg ku’ nyde synet af hendes krop, brystvorterne strittede lystigt, og ansigtet var fortrukket i nydelse. Jeg dykkede ned og begyndte at slikke de små skamlæber der langsomt bredte sig ud som en rose, der skyder. Ind imellem lod jeg tungen glide op mod og henover klitoris, og hver gang ga’ hun et spjæt, det var tydeligt at mærke at hun ku’ li’ “behandlingen”. Jeg koncentrerede mig mere og mere om klitoris og hendes hofter begyndte at bevæge sig mere og mere i en fast rytme, der blev hurtigere og hurtigere. Hun begyndte nu at stønne og klynke, ind imellem med ord som” ja, åh bliv ved ” “ja, ja lige der, sådan ja”. Pludseligt og uden varsel skreg hun, samtidigt med at hun nærmest smækkede hen over , som en foldekniv der bliver klappet sammen. Det skete med så stor kraft og heftighed, at jeg et ganske kort øjeblik blev bange for at der var sket noget. Det var der også, hun have fået sit livs første orgasme. Jeg ventede et øjeblik og da hun lagde sig ned i sengen igen, begyndte jeg langsomt at kysse mig vej op over hendes mave, bryster og hals indtil jeg mødte hendes læber. Hun åbnede dem og hendes lille tunge skød ind i min mund og snoede sig rundt om min tunge i en lystig leg, men til sidst slap vore læber hinanden og jeg lagde mig tilbage i sengen.

Vi lå ved siden af hinanden i sengen uden at sige noget et stykke tid, så ku’ jeg mærke hun vendte sig om mod mig og jeg hørte hendes stemme, ” jeg ved godt at det er forkert, men jeg har tit haft lyst til at prøve det sammen med dig Jørgen “.

Tankerne drønede rundt i mit hoved, jeg vidste at jeg var gået over stregen og det var meget ulovligt det jeg havde gjort. I mine tanker var der ingen tvivl om et selvfølgeligt var mit ansvar, det der var sket.

Jeg mærkede hendes lille pige hånd glide hen over min brystkasse, ned over min mave og da jeg ville protestere hviskede hun “slap af, jeg har lyst til at røre ved dig”. Samtidigt med at hendes hånd gled ned mod mine underbukser, ku’ jeg mærke hendes læber og tunge kysse mine brystvorter og da jeg mærkede hånden gribe fat om min pik, hørte hende hviske for sig selv “hold kæft, den er stor”. Det føltes også som den var mindst tre gange så stor som ellers, når den var stiv. Jeg mærkede at hun trak i mine underbukser og jeg løftede røven, så hun kunne få dem helt af. Jeg mærkede at mens hun lod sin hånd glide op ad låret, trak hendes tunge et fugtigt spor ned mod min sprængfyldte pik. Hun fik det til at passe så godt, at da hendes tunge nåede roden af pikken, lagde hendes hånd sig blidt om mine nosser. Hendes tunge gled op ad min pik og rundt om hovedet og endelig mærkede jeg hendes læber glide ned over hovedet. Det virkede umådeligt stramt, og utrolig dejligt.

Mens hun lod sine læber glide op og ned af min pik (så meget som hun nu ku’ ha’ i sin lille mund)
spillede hendes tunge stille henover og rundt om pikhovedet, samtidigt masserede hendes hånd blidt mine nosser. Jeg lod mine hænder glide ned over hendes hoved om til ansigtet og videre ned over hendes hals og ned til hendes bryster. Disse dejlige små faste halvkloder med små dejlige stive brystvorter. For at kunne nå hendes bryster havde jeg været nødt til at rejse overkroppen lidt op, og synet af hendes kønne ansigt med lukkede øjne og den totalt udspilede mund, fik det til at løbe varmt igennem mig. Jeg vidste instinktivt, at det her holdt jeg ikke til ret meget længere. Jeg faldt tilbage i sengen og lagde mine hænder på hendes hoved. Som et lyn fra en klar himmel, ku’ jeg mærke, at nu kom jeg. Det startede i hjernen og fløj gennem kroppen i behagelige stød og så ku’ jeg mærke, at spermen sprøjtede igennem min pik som varm lava. Langt væk ku’ jeg høre hende slubre spermen i sig og som orgasmen langsomt brændte ud, ku jeg mærke at hun nærmest sugede de sidste rester ud af min pik. Hun begyndte stille at kysse sig vej op mod mit ansigt og da hendes læber mødte mine og vore tunger atter dansede med hinanden, ku jeg smage den salte smag af min egen sperm. Hun lagde sig ved siden af mig og jeg mærkede at hendes fingre flettede sig ind i mine.

Efter et kort stykke tid, slap jeg hendes hånd, trak dynen op over os og knugede hende ind til mig. Sådan lå vi længe, mens alle mulige tanker fløj gennem mit hoved. Til sidst spurgte jeg ” det var da vist ikke første gang du prøvede det ?” Hun kiggede op på mig og sagde ” Jeg har prøvet at kneppe en gang før, men det her har jeg aldrig prøvet før. Jeg har læst om hvordan man kan gøre det, men jeg har aldrig prøvet det. Var det godt nok? ”

Jeg tænkte mig om inden jeg svarede, ” Det er første gang jeg har prøvet at få suttet pik, på så dejlig og fræk en måde, hvor har du læst om det?”. “På nettet, dit fjols” sagde og smilte.

Vi lå tæt ind til hinanden et stykke tid igen og så sagde hun “Jørgen, jeg vil i bad, vil du ikke med?”

SEX I DAG?

Jeg hørte mig selv sige” Sanne, det vi har gjort er simpelthen forkert, det er smadder ulovligt og hvis nogen hører om det, ka’ jeg komme i fængsel i temmelig lang tid, så jeg tror ikke at..” Hun afbrød mig ” synes du ikke det var dejligt? Jeg siger sgu’ ikk’ noget til nogen, så hvis du ikke si’r det, hvem sku’ så få noget at vide?”
Jeg tog hende i hånden og trak hende op af sengen og hånd i hånd gik vi ind på badeværelset.

Hun satte sig på toilettet og jeg stod stille og nød synet af hende. Det kønne ansigt med det lange blonde hår, den spinkle ungpigekrop med små faste bryster og de små lyserøde brystvorter, de lange slanke ben og de små dun der var spiret frem over venusbjerget. Jeg ku’ mærke at min pik igen begyndte at blive stiv og hun bemærkede det også. Hun smilte og sagde ” Jørgen, gider du at fylde vand i badekarret ?” Jeg satte proppen i badekarret, åbnede for den varme hane og lod vandet løbe.

Da hun var færdig med at tisse, tørrede hun sig og hoppe op i badekarret. Jeg hoppe også op og takkede i mit stille sind, ham der havde opfundet det store badekar. Hun lagde sig på knæ, tog shampoo’en og begyndte at sæbe mig ind, der hvor min krop stak op af vandet. Selv om jeg på det tidspunkt var sidst i 30’erne var jeg stolt af min krop, jeg styrketrænede mindst 3 gange om ugen, og der var ikke ret meget fedt på min krop.

At mærke hendes små hænder på min krop var mere ned jeg kunne klare, jeg lod mine hænder glide op ad hendes lår, op mod hendes lille fisse, og da jeg lod mine fingre stryge henover hendes skamlæber gled mine fingre glat indenfor. Jeg tog fat om hende smalle hofter og trak hende ind mod mig, indtil jeg mærkede at min pik rørte hendes skamlæber. Jeg lod min hånd glide ned til hendes fisse og spredte dem med den ene hånd, mens den anden lagde sig på hendes små faste røvballer og trak hende ind mod mig. Hun begyndte selv at hjælpe til og lænede sig ind mod mig og jeg lod mig glide længere ned i karret så hun kunne komme ovenpå og sidde. Jeg pressede på for at få pikken ind i hendes stramme fisse, men til sidst måtte jeg erkende, at det ikke kunne lade sig gøre på denne måde. Jeg rejste mig op, trak hende op at stå, løftede hende op, hun lagde benene om mine hofter, min arm lå under hendes lille pigerøv og på den lykkedes det mig at få pikhovedet indenfor “i varmen”. Langsomt, meget langsomt gled hun ned over min pik, indtil jeg var helt i bund. Jeg satte mig ned igen i badekarret, i lang tid sad vi bare sådan og holdt om hinanden. “Den er så stor at jeg er bange for at jeg flækker dernede”, sagde hun og smilede lidt forsagt. Jeg sagde ikke noget , jeg lod den ene hånd glide ned og lægge sig på de små faste baller, som den næsten dækkede, og den anden hånd lod jeg glide om foran og stille begyndte jeg at nusse hende’s klitoris. I løbet af få sekunder forsvandt hendes angst tilsyneladende, for hun lænede sig bagud og begyndte at vugge frem og tilbage. Først med små bevægelser, der blev voldsommere og voldsommere efterhånden som tiden gik. Hun lænede sig fremad, trak benene op under sig og til sidst hoppede op og ned så pikken bankede mod bunden af hendes fisse og derefter var ved at falde helt ud. Endnu engang begyndte hun at klynke og til sidst kom hun igen i en bragende orgasme. Hun lå helt stille ind mod mig et stykke tid uden at bevæge sig, så mærkede jeg hendes læber kysse mig på halsen. Jeg rejste mig op, hun slog atter benene om hofterne på mig og mens jeg stadig var dybt inde i hende gik jeg ind i soveværelset. Jeg satte mig på sengekanten med hende ovenpå.

Derpå lagde jeg mig ned og rullede rundt så hun lå nederst, stadigt med sine ben om mine hofter og nu gjaldt det for mig kun om min egen udløsning. Jeg “hamrede” løs med min underkrop og da jeg mærkede hendes negle kradse nosserne let, kom jeg. En udløsning så kraftig, som jeg aldrig før har oplevet det, drønede igennem min krop og først bagefter opdagede jeg at hun havde fået et “kærlighedsbid” i den ene skulder og masser af sugemærker på halsen.

Der gik nok et par minutter inden jeg helt kom til mig selv igen og sansede at jeg lå ovenpå hende. Stadig med min pik oppe i hende (selv om den var begyndt at krympe) og hendes ben om mine hofter, rullede vi om på siden.

Efter kort “faldt” pikken ud af hendes stramme fisse og da jeg lod min hånd glide derned, ku’ jeg mærke spermen langsomt sive ud af hende. “For fanden, du ka’ jo blive gravid af det her”, udbrød jeg men inden panikken nåede at gribe mig, sagde hun ” slap a’, jeg har taget p.piller i 2 måneder nu, så nej jeg bli’r ikke gravid”.

Vi lå og holdt om hinanden og efter ca. et kvarter ku’ jeg både mærke på Sanne og høre på hendes vejrtrækning at hun var faldet i søvn. Jeg gjorde mig forsigtig fri og stod ud af sengen, jeg dækkede hende’s lille spinkle krop med dynen og gik ud i køkkenet for sætte kaffe over. Da vandet var hældt i kaffemaskinen og kaffen fyldt i tragten, gik jeg ud i badeværelset. Jeg hev proppen op af badekarret og satte på toilettet og pissede. Jeg fik vasket fingrene og gik igen ud i køkkenet. Jeg hældte en kop kaffe op, satte mig ved køkkenbordet og tændte en smøg.

Jeg tænkte situationen igennem og vidste at det der var sket var vanvittigt men det kunne ikke gøres om, så hvorfor ikke bare nyde det, så længe det stod på. Med den beslutning i hovedet skodede jeg smøgen, drak den sidste slat kaffe i kruset og gik ind i soveværelset og kravlede ind under dynen og lagde armene om Sanne’s sovende krop.

Hvor længe vi sov, ved jeg ikke for jeg havde ikke set på uret tidligere på dagen, men da jeg vågnede var klokken 14.15. Jeg lå stadig og holdt om Sanne og ku’ mærke en spirende lyst i mine lænder. Jeg lod min hånd glide ned til det ene bryst, og holdt om det, mens jeg nødt fornemmelsen af at mærke det lille bryst og langsomt lod jeg fingrene lide rundt på brysterne, snart rundt på snart rundt om dem. Hun vågnede langsomt og strakte sig, ” uhm, det er det dejligt ” mumlede hun, “fortsæt endelig”. En så klar opfordring ku’ jeg ikke sidde overhørig. Jeg lod mine fingre glide rundt på hele overkroppen et godt stykke tid. Ind imellem kyssede jeg hende i nakken og nappede hende blidt i øreflippen .Flere gange sukkede hun og i det hele taget var det klart at hun nød situationen. Efterhånden lod jeg hånden glide ned og nusse de små dun og ind i mellem lod jeg fingrene strejfe helt ned over skamlæberne. Jo oftere fingrene gled hen over skamlæberne, jo fugtigere blev hun. Til sidst koncentrerede jeg mig om at stimulere skamlæber, klitoris og kanten af hendes lille fisse og igen begyndte hun “vugge” i hofterne mens hendes stønnen blev højere. Min pik var nu godt stiv og jeg fik hendes manøvreret op på alle fire, og pressede min pik op i hendes stramme fisse. Mens jeg var helt oppe i hende, lagde jeg min arm rundt om hende og trak hende med ned at sidde, mens jeg satte mig på knæene. I denne stilling var hende der måtte ” gøre arbej-det”, men jeg bare kunne sidde stille og nyde at lade mine hænder strejfe rundt på hendes krop. Efterhånden blev hendes rytmiske bevægelse hurtigere og hurtigere og så kom hun igen i en bragende orgasme der gennemrystede hendes krop. Hun faldt fremover og jeg fulgte med for ikke at “glide” ud af fissen.

Efter nogle sekunder begyndte jeg stille og rolig at kneppe hende. I denne stilling var hun om muligt endnu strammere end før, jeg holdt hende om de spinkle hofter, mens jeg lod min pik mase sig vej ind i hendes smalle sprække, jeg kiggede ned og små min pik forvinde ind i hendes smatvåde grotte under de små balder. Det slog nærmest klik oppe i hovedet på mig, nu var der kun en ting der talte, min egen udløsning. Samtidigt med at min piks dunkende bevægelser i fissen, ku’ jeg mærke hvordan fissevæggene trak sig sammen om pikken i noget der lignede krampe og endnu engang kom min udløsning som en eksplosion.

Vi sad/lå i en stilling jeg ved ikke hvor længe, men til sidst trak jeg mig ud, og lagde mig ved siden af hende, hun strakte benene og lagde sig på maven. Jeg lagde en hånd på hendes ryg og “tegnede” mønstre på ryg og balder.

Efter et stykke tid rullede hun om på siden, kiggede på mig og sagde med et smil ” nu vil jeg i bad, alene”. Jeg grinede “hvorfor alene?”. ” Fordi jeg er øm, det føles som om jeg er hudløs alle steder dernede. Din pik er så stor og min fisse er lille, så det føles som om jeg næsten sprækker når du kommer op i mig, men hold fast det er en helt anden fornemmelse end den gang med Jakob, du kan også meget længere, nå men nu vil jeg altså i bad “. Med disse rejste hun sig og gik ud i badeværelset.

Jeg må være faldet i søvn, for jeg hørte ikke da hun kom tilbage. Hun vækkede mig med et kys på halsen ” Jørgen, jeg smutter over til Sofie, jeg har aftalt med hende at jeg ville komme over, jeg regner med, at jeg er tilbage til aftensmaden”. Jeg kiggede på hende, som hun stod der påklædt, var det ikke til at fatte at hun kort tid forinden var min elskerinde. “Sanne, bare for en sikkerheds skyld..”, ” ikke et ord til nogen “, afbrød hun mig. ” Bare rolig Jørgen, det er vores hemmelighed, Jeg var li’ så vild med det som dig og jeg vil ikke fortælle det til nogen som helst, heller ikke Sofie”. Hun vendte sig om og gik, i døren vrikkede hun lidt med røven, vendte sig halvt om gav mig et fingerkys.

Jeg gik ud i køkkenet og hældte en kop kaffe fra termokanden op i et krus, satte mig ved køkkenbordet og tændte en smøg. Mens jeg sad og røg sad jeg og filosoferede over situationen, og besluttede mig endnu engang at nyde tingenes tilstand, så længe det nu varede.

Da Sanne kom tilbage, var Sofie med. De kom ind i stuen hvor jeg sad og så en videofilm. ” Hej, Jørgen” sagde de nærmest i kor. Jeg så på dem og spurgte om de ville med ud og spise, for jeg gad simpelthen ikke lave mad. De syntes begge det var en go’ ide. Sofie gik ud af stuen og Sanne kom hen til mig, “Jørgen, vi er blevet enige om at Sofie sover hos mig i nat, Hun ringer lige til sin mor for at sige det”. Jeg nikkede, for mig var det bare i orden, jeg var fuldstændig udtørret alligevel.

Da vi sad og ventede på forretten gik Sofie på toilettet. Sanne lænede sig over mod mig og sagde med lav stemme ” Jørgen, ku’ du tænke dig at bolle med Sofie, jeg har ikke sagt noget om du ved nok, men hun er altså lidt vild med dig”. Uden at tænke, spurgte jeg ” hvordan har du tænkt dig at det sku’ ku’ la’ sig gøre, uden at jeg kan komme i fedtefadet for det”. “det er da nemt, når vi kommer hjem, ta’r du dig bare en cognac, og på et tidspunkt går du på toilet, så ta’r jeg en af de hovepine piller du plejer at komme i et glas vand, og putter ned i din cognac.

Jeg fortæller Sofie at det er en sovepille, og at du plejer at være bevidstløs når du ta’r en af dem. Så tror jeg godt at jeg ka’ overtale hende til at bolle dig, mens hun tror du sover. Hun har et par gange sagt at du ikke sku’ spørge ret tit for at komme i seng med hende. Og bare rolig hun er heller ikke jomfru, men du er nødt til at bruge gummi, har du så’n nogen?”. ” I natbordsskuffen”, sagde jeg. Sofie kom tilbage og vi begyndte at snakke om hvordan det var at gå i syvende klasse. Jeg var ikke lærer på samme skole, som de to piger gik på og de havde derfor ingen betænkeligheder med at fortælle sjove historier om lærerne og de andre elever.

Da vi kom hjem gjorde jeg som Sanne havde foreslået, jeg lavede kaffe og hældte en halvstor cognac op. Midt i den film vi sad og så, gik jeg på toilettet, brugte et par ekstra minutter derude og gik så ind i stuen igen. Da jeg havde tømt glasset med cognac begyndte jeg at gabe og kort efter meddelte jeg at nu gik jeg i seng. Ud af øjenkrogen så jeg at Sanne og Sofie udvekslede et triumferende blik. Jeg gik ud på toilettet, fik pisset og børstede tænder, også gik jeg ind i soveværelset, fandt video frem og satte den til at køre, så den optog hvad der skete i sengen, smed tøjet også underbukserne (for at gøre det så let som muligt for pigerne, hvis de nu Sanne fik Sofie overtalt) og kravlede i seng. Jeg lod lampen på natbordet brænde, både for at gi’ indtryk af at være faldet hurtig i søvn, men vigtigere også for at kunne få nogle gode billeder, hvis der virkelig skete noget.
Der gik ca. en halv time, så ku’ jeg høre pigerne hviske ude i gangen, jeg ku’ ikke høre hvad Sofie sagde, men hørte Sanne” bare rolig Sofie, når han har taget en sovepille plejer han at være bedøvet, om så huset brændte, ville han ikke vågne. Kom nu bare”. Jeg lukkede øjnene og hørte døren knirke ganske svagt da den blev skubbet op. Et par sekunder efter blev dynen stille trukket af mig og jeg mærkede en hånd gribe om min pik. Den voksede langsomt, “se Sofie, jeg havde ret, selv om han sover kan man få den til at blive stiv. Prøv og kom og rør ved den”.

Jeg mærkede at Sanne slap min halvstive pik og sekunder efter mærkede en hånd gribe om den igen. “Prøv og trække forhuden tilbage og slik på hovedet” “Sanne altså, det er sgu da ulækkert”. “Nej, det smager lidt salt, men det det er ikke ulækkert, prøv nu”. Jeg mærkede forhuden blive trukket langsomt tilbage og så mærkede jeg en tunge slikke på pikhovedet som man slikker på en is. Pikken voksede til fuld størrelse i løbet af få sekunder. “Wauv, den er dæleme stor, den ka’ jeg da ikke ha’ oppe i min lille fisse, og hva’ nu hvis han vågner, mens ….” ” det gør han ikke, så ville han jo være vågnet nu og jo den kan du godt få op i fissen, men husk at du er nødt til at putte gummi på den”. De fniste og jeg hørte dem rode rundt i skuffen, “her er pakken, pak en ud og sæt den på”. Jeg mærkede at der fumlet en del, men endelig kom kondomet på. Jeg vovede at åbne øjnene på klem, og så at Sofie var ved at ta’ sit tøj af. Da jeg kikkede stod hun bare i sit undertøj, og var ved at ta’ toppen af. Sanne’s bryster svarede til en halv håndfuld, men Sofie’s var endnu mindre og da hun smed trusserne, var der kun nogle ganske få dun, væsentlig mindre end Sanne havde.

“Hva’ ska’ jeg gøre” sagde hun og så over på Sanne, jeg lukkede øjnene for at Sofie ikke sku’ opdage, at jeg var vågen. “kravl op i sengen og sæt over den” sagde Sanne og som sagt så gjort. Sofie kravlede op i sengen, satte sig så hendes skamlæber rørte ved pikhovedet. ” Hva’ nu”, hviskede hun. “jeg hjælper dig”, og jeg mærkede en hånd gribe om pikken og efter lidt masen ku jeg mærke at pikhovedet var ved at være indenfor. Efterhånden fik Sofie vrikket sig så meget frem og tilbage at pikken var så langt inde i hendes lille stramme fisse som den kunne komme. Under alt dette havde jeg blot koncentreret mig om ikke at røre mig, for ikke at blive afsløret. Men da hun først var spiddet på pikken, ku’ jeg ikke helt styre, og lod hænderne glide op på hendes smalle hofter. Hun stivnede “tror du han er vågen” hun glemte helt at hviske og jeg hørte Sanne sige “nej, da, så havde han åbnet øjnene”. Nu begyndte Sofie langsomt at bevæge sig op og ned på min pik. Det var svært ikke at støde imod, og det må Sanne ha’ fornemmet for hun kravlede op på mit bryst og satte sig og jeg ku’ høre at de begyndte at kysse hinanden og indimellem strejfede en hånd mig, når de kærtegnede mig. Det var en fantastisk følelse bare at blive brugt som en pik, og kun det. Jeg kunne mærke at Sofie bevægede sig hurtigere og hurtigere og så kom hun. Hendes lille stramme fisse trak sig sammen og nærmest krampede om min pik, jeg følte at jeg blev malket og kunne ikke holde min udløsning tilbage. Den var ikke så kraftig som tidligere, men det havde jo sin helt naturlige forklaring. Tøserne blev siddende lidt, og kravlede så ned, ” vi må hellere rydde op efter os” hørte jeg Sanne sige grinende. Kondomet blev lirket af. ” Prøv og smag Sofie, det smager altså ikke grimt og for øvrigt var det dig der fik fornøjelsen”. jeg mærkede en tunge på min pik og så ku’ jeg mærke at pikhovedet blev omsluttet at et par læber og jeg må sandelig sige at der blev gjort ordentlig rent. Da Sofie var færdig, hørte jeg hende mumle “uhm, det smagte bedre end jeg troede, jeg ku godt tænke mig at sutte den af på ham engang”. Med denne afsked gik de ud af soveværelset og i løbet af få sekunder faldt jeg i søvn.

Da jeg vågnede næste formiddag, var det første jeg gjorde at checke video’en . Da det var gjort, gik jeg ind i stuen og satte den i videoapparatet, klar til at vise tøserne aftenens “udskejelser”.

Da klokken var godt halv elleve var morgenmaden sat på bordet, og jeg gik ind på Sanne’s værelse, vækkede pigerne og sagde at der var morgenmad samt at jeg havde planlagt en overraskelse. I løbet af et kvarter sad de begge ved og gumlede rundstykker i sig, mens de prøvede på at udfritte mig om, hvad det var for en overraskelse. Jeg sagde til dem at det fik de at vide, når de var færdig med at spise.

Da de endelig havde fået tygget af munden, skyndte de sig at rydde af bordet og da det sidste var sat ind i opvaskemaskinen, fik jeg at vide at nu var det tiden til overraskelser. Jeg sagde til dem at det var ok. for mig og at de sku’ gå ind i stuen, sætte sig i sofaen og ellers bare være stille. Jeg fulgte efter dem ind i stuen og da de sad i sofaen, startede jeg video’en. Da billedet tonede frem på tv’et, ku’ jeg godt se på Sofie, at hun blev bange. Jeg lod filmen køre, indtil der hvor de gik ud af soveværelset og da jeg så på Sofie, sad hun som forstenet. Ud af øjenkrogen ku’ jeg se Sanne smilede temmelig bredt, nogenlunde lige som en kat der lige har spist en mus. Der var stille lidt, så rømmede jeg mig og sagde at det var ikke noget jeg havde tænkt mig at bruge til afpresning, men at jeg ville gemme det, for hvis der på noget tidspunkt blev tvivl om hvordan situationen var foregået, var det rart at ha’ tingene i orden, så der var mulighed for at genopfriske hukommelsen. Samtidig ville jeg bare fortælle at hvis det var noget de havde lyst til at gentage, kunne de bare sige til, så fandt vi nok ud af det.
Stemningen blev lidt lettere, da jeg var færdig med at snakke, men Sofie havde svært ved at se mig i øjnene. Så jeg valgte at sig ” Sofie, sket er sket og lad os glemme det, hvis du på et tidspunkt får lyst til gå i seng med mig, så sig til, jeg vil gerne, men jeg vil heller ikke presse dig til noget”.
Hun kiggede på mig og ku’ se at jeg mente hvad jeg sagde, og jeg ku’ se at hun slappede af efter den besked.

Forfatter: Jørgen S

porno med danske piger