Min anden weekend med Ali! del.1

Ali kneppede mig hårdt og hurtigt, hårde dybe stød så mine bryster og mave gyngede i takt med hans hårde stød…

SEX I DAG?

Kl.19:50 kom Ali, han havde ringet 10 minutter tidligere, så min mand sad bundet da jeg gik ud og modtog Ali ved døren, det eneste jeg havde på, var en tynd sort kjole og intet andet.
Ali kyssede mig kærligt midt i døren mens han gned min fisse gennem kjolestoffet.
Vi fulgtes ind i stuen til min hjælpeløse mand.
Ali gav mig ordre til at lægge mig på ryggen på spisebordet og trække kjolen op om maven.
Jeg gjorde hvad han bad mig om, min fisse var nærmest på "kogepunktet" og var drivvåd.
Ali smed sine bukser og afslørede en pik der allerede var stiv, han skubbede kjolen lidt længere op og pressede uden videre sin store stive pik op i min brændende fisse, mens jeg jamrede ved den brutale udvidelse af min fisse, så var den i bund, åååååh hvor skønt!
Jeg jamrede; "Åååååh ja Ali knep mig, det her har jeg længtes efter hele ugen, knep mig!"
Det gjorde han, han kneppede mig hårdt, jeg lå på bordet med mine øjne lukkede og nød det, min mund var vidt åben mens jeg gispede efter luft og jamrede!
Ali kneppede mig hårdt og hurtigt, hårde dybe stød så mine bryster og mave gyngede i takt med hans hårde stød.
Han kneppede mig på denne måde i 15-20 minutter, jeg fik en orgasme og jamrede og skreg; "Åååååh Ali du er så skøn, ååååååh jeg kommer ååååååååh!"
Så stødte han sin pik hårdt i bund og stønnede hæst; "Nu får du min sæd Lene, det kommer nuuuuu åååååååh!"
Min krop nærmest eksploderede i orgasmekramper i næste øjeblik mens jeg jamrede; "Åååååååh Ali ååååååååh åååååååååååh!"
Da Ali et øjeblik efter trak sin pik ud ,kunne jeg mærke hans sæd løbe fra min udblokkede fisse.
Ali kyssede mig og sagde; "Laver du en kop kaffe Lene!" 
Jeg sagde; "Ja Ali og rejste mig, jeg fik øje på en stor plet af frisk sæd på gulvtæppet lige under bordkanten, og lagde et gammelt håndklæde over den for at suge det op.
Jeg gik nu ud og lavede kaffe og lidt efter kom jeg ind med 2 kopper og satte dem på bordet.
Ali sad ugenert og legede med sin pik der var næsten stiv igen. Ali sagde at jeg skulle sætte mig ved siden af ham og fortsætte hans arbejde. Lidt efter sad jeg og drak kaffe med den ene hånd og kælede for Ali’s store pik med den anden, snart var den stenhård igen.
Jeg så på Ali og sagde; "Nu er den klar Ali, vil du ikke nok kneppe mig igen nu!"
Ali svarede; "Du må lige vente lidt Lene, jeg skal lige være færdig med kaffen først, men du kan tage din kjole af imens, jeg vil se dine bryster næste gang."
Jeg rejste mig og tog kjolen af, da kjolen var over mit hoved mærkede jeg Ali klemme min ene brystvorte, det gjorde lidt ondt og jeg udstødte en klagende lyd.
Ali sagde; "Læg dig på bordet igen Lene, så skal du få pik!"
Jeg gjorde som befalet og et øjeblik efter lagde Ali mine ben op på sine skuldre og stødte sin store pik hårdt op i min sjaskvåde fisse lige i bund i et hårdt stød, jeg skreg højt; "Ååååååååååååh Aliii åååååååh!"
Han kneppede løs med hårde dybe stød mens han stønnede; "Åååååh din liderlige tøs, tag den og den ååååååh!" og "Nu skal du få pik til du skriger din liderlige ludertøs!"
Han sagde også henvendt til min mand; "Nu knepper jeg din ludertøs af en kone, og der er intet du kan gøre for at stoppe mig!"
Jeg kunne mærke mine bryster gynge frem og tilbage ved hans hårde stød.
Jeg fik 2 mindre orgasmer før den store kom mens Ali begravede sin pik i mig og stønnende fyldte mig med sin sæd. Jeg skreg højt; "Ååååååh jaaaaaaa Aliiiii kom med din sæd fyld mig med din sæd nuuuuuuu!"
Han trak sin pik ud og et godt stykke tid lå jeg bare og gispede efter luft på bordet.
Bagefter sad vi og snakkede et stykke tid, Ali sagde blandt andet; "Vil du gerne have et barn med mig Lene?" Jeg kunne se ham kigge triumferende over på min hjælpeløse mand og sagde; "Ja Ali og du skal gøre mig gravid lige nu!"
Det havde en magisk effekt på Ali’s pik, den begyndte at vokse uden nogen rørte ved den, jeg strøg kærligt på den og den var klar igen.
Ali sagde; "Nu vil jeg kneppe dig mens du sender en Mail til en fælles ven og fortæller ham at jeg knepper dig mens du skriver!" 
Jeg pegede på min mand og sagde; "Hvad så med min mand?"
Ali sagde; "Han må bare vente her, han render ingen steder så længe!"
Vi gik oven på til gæsteværelset hvor computeren står.
Jeg startede den og ventede på at kunne starte Outlook express, Ali stod bag mig og gned sin store tykke pik imellem mine ben han anbragte den imod min fisseåbning da jeg begyndte at skrive.
Jeg spurgte Ali om han ikke snart ville kneppe mig. 
Han svarede; "Du skal bede om det Lene!"
Jeg sagde; "Se hvad jeg skriver i mailen Ali!"
Jeg skrev; Ali vil du ikke nok kneppe mig med din dejlige store pik, knep mig hårdt, bank den op i miiiiiiiiiig!"
Jeg jamrede; "Åååååh det føles så godt, du fylder mig så dejligt ud Ali åååååh ja knep mig!"
Efter at han havde kneppet mig i omkring 5 minutter hvor jeg havde været ude af stand til at skrive ordentligt stoppede han op, så jeg kunne skrive og fortælle hvilken dejlig fyr han var og hvor dejligt det var at han kneppede mig.
Han kneppede mig rigtigt hårdt og længe før han hæst stønnende fyldte mig med sin sæd, da jeg kom lidt til hægterne efter den kraftige orgasme han havde givet mig, stod jeg med sæden løbene ned ad inderlårene og skrev mailen færdig og sendte den af sted.
Jeg slukkede computeren og vi gik ned igen.
Vi satte os ved bordet over for min hjælpeløse mand og fik en kop kaffe og en lille snak, jeg sad på skødet af Ali og kunne mærke hans pik langsomt blive hårdere igen.
Ali sagde; "Nå Lene hvad tror du Bob siger til vores mail?" 
Jeg svarede; "Jeg håber at han vil syntes om den!" lidt efter fortsatte jeg "Din pik er ved at være klar igen Ali, hvad nu?"
Ali sagde; "Jeg vil gennemkneppe dig i jeres seng nu Lene, din mand kan sidde herinde og høre på dine skrig og din liderlige stønnen, vi lader døren stå åben så han bedre kan høre dig!"
Vi gik ind i soveværelset, Ali skubbede mig ned på ryggen på sengen og spredte mine ben, han anbragte sin store pik mellem mine skamlæber og stødte til, jeg skreg højt da den gik i bund.
Ali kneppede mig hårdt og brutalt, mens han kaldte mig tæve, luder og liderlige tøs.
Pludselig bankede han pikken i bund og stønnede; "ååååh ja nu kommer det Lene åååååh!"
Jeg pressede min pisse op imod ham og tog hver en centimeter af hans store tykke pik mens han stønnende fyldte mig med sæd. Jeg kørte med underlivet imod ham og så kom orgasmen, kramperne flåede i min krop og jeg skreg højt og klagende; "ÅÅÅÅÅÅH ALIIIIIII ÅÅÅÅÅÅH!"
Vi lå længe tæt sammen inden Ali trak pikken ud og rejste sig, derpå gik vi tilbage til stuen og min mand.
Vi løsnede ham og vi fik alle tre en kop kaffe og snakkede lidt sammen, så pludselig sagde Ali henvendt til min mand; "Nå Jørgen, så er det slut med at kigge for i aften, du skal gå op i gæsteværelset nu, men bare rolig jeg vil kneppe din kone flere gange før vi lægger os til at sove!"
Jeg kyssede min mand godnat og hviskede i hans øre; "Jeg elsker dig skat, Ali det er bare ren og skær sex intet andet."
Vi forlod alle tre stuen, Ali og jeg ind i soveværelset og min mand på vej til gæsteværelset over vores soveværelse.
Ali startede med at slikke mig til en skøn orgasme, bagefter var hans pik klar igen, han lagde mine ben op på sine skuldre og bankede sin tykke pik i bund, han kneppede mig hårdt mens jeg stønnede og skreg og sengen knagede som en besat. Det fortsatte til jeg fik en dejlig orgasme, min fisse malkede Ali’s pik i orgasmekramper.
Det blev for meget for Ali han stønnede; "Ååååh Lene jeg kan ikke klare mere nu, det kommer åååååh ja det kommer nuuuuuuu!"
Efter det lå vi længe og kælede; Det lykkedes mig at få Ali på "højkant" igen ret hurtigt.
Så fik jeg besked på at lægge mig på knæ foran sengen og læne mig ind over den.
Et øjeblik efter mærkede jeg Ali’s pik i fisseåbningen og så et hårdt stød; "Åååh Ali ååååååh ja knep mig skøøønt!" Det gjorde han så, gennemkneppede mig mens jeg jamrede og skreg.
Da jeg kunne høre at Ali var tæt på at komme, begyndte jeg at gnide på min kilder og det lykkedes for mig at komme samtidigt med Ali, det var bare så skønt!
Ali lagde sig tæt bag mig og kælede for mine bryster og kyssede mig i nakken. Det var bare så skønt og væden drev fra min spermfyldte fisse. Igen mærkede jeg Ali’s pik blive hård imod min bagdel. Jeg løftede det venstre ben så der blev fri adgang til min fisse og stønnede; "Ååååh Ali knep mig igen, knep mig nu!"
Ali trængte op i mig bagfra og kneppede mig med lange dybe stød, helt ud og så HELT i bund, åh hvor jeg nød det.
Da orgasmerne til sidst slap sit tag i vores kroppe faldt vi ret hurtigt i søvn, vi ville lige have os nogle timer på øjet før vi ville fortsætte.
Jeg mærkede Alis kærtegn og hans store tykke pik. Og langt om længe faldt jeg i en dyb søvn.
Slut på fredagen.

porno med danske piger