Min helt egen sex gudinde

Blidt knapper jeg din skjortebluse op, så dine dejlige bryster kommer ud i det fri, jeg slikker brystvorterne, så de stritter lige ud i luften. Med dine hænder holder du hoved fast…

Du står ved vinduet, og kikker ud på den skønne natur. ih hvor er det dejligt tænker du, mens du tager en dyb indånding.

Solen skinner dig i ansigtet, og du kan mærke dens varme, trænge ind i din krop. Fuglene synger udenfor, mens de gør kur til hinanden, – nu er det blevet forår tænker du, og mærker et sug i maven.

Jeg står og kikker på dig, du er smuk tænker jeg, solens stråler trænger gennem din tynde skjorte bluse, så man kan se dine dejlige bryster, dine dejlige former fremtræder som en gudinde, dit mørke hår glimter i solen, – nej hvor er hun dejlig, tænker jeg, og går hen til dig.

Du står stadig der og nyder solens varme, jeg stiller mig bag ved dig, og lægger armene omkring din mave, giver dig et kys i håret, – Du tager fat i mine hænder, og krammer dem, – fører mine hænder op på dit bryst, mens du ligger hovedet tilbage, på min skulder, – Du giver mig et kys på kinden.

SEX I DAG?

Da du er sikker på at mine hænder, har fat omkring dine bryster, tager du dine arme op omkring min nakke, Vi står længe og krammer, mens vi gengælder hinandens kys, – solens varme, og de hede kys, får vores puls til at stige, Du kan mærke at min pik er blevet stor, og tirre den med din dejlige bagdel.

Du vender dig om, og sætter dig i vindueskarmen, dine arme er omkring min nakke, og dine ben omkring min bagdel, mens vi giver hinanden et lidenskabeligt tungekys, underlivet arbejder i små liderlige knippe bevægelser, og vi kan mærke at vi vil have hinandens kroppe.

Blidt knapper jeg din skjortebluse op, så dine dejlige bryster kommer ud i det fri, jeg slikker brystvorterne, så de stritter lige ud i luften. Med dine hænder holder du hoved fast, så jeg ikke kan komme fri, du nyder det.

Forsigtigt tager jeg trusserne af dig, og knæler ned foran dig, du ligger den ene fod op på min skulder så jeg kan se din dejlige grotte, – jeg vil smage dine safter siger jeg, og begynder at slikke din klit, så den bliver hård, du presser mit hoved ind i dit skød, men den ene hånd, og siger så slik mig dog.

Med min tunge dybt begravet i din driv våde grotte, lægger du begge dine ben omkring min nakke, og dit skød bevæger sig op og ned, og rundt i mit ansigt, du stønner, og jeg kan mærke at du er meget tæt på at komme i mit ansigt, det er bare for meget for min pik, den vil ud af bukserne, der er ikke længere plads til den der, og jeg kan mærke, at min krop dirre af liderlighed.
Inden jeg kan tænke på mere, kommer du i en skøn orgasme, du vrider og bevæger dig vildt, mens du langsomt slipper det faste greb, som dine ben har holdt mig i.

Jeg løfter dig op, bærer dig hen på sengen, hvor du helt afslappet, ligger i mine arme, kysser mig blidt. jeg tænker rører hun min pik nu, eksploder jeg, det dunkede vildt i min pik, og mine nosser var spændte, jeg kikkede på hende, hun er så smuk, og det dejlige smil hun sendte mig, kunne få mig til at komme.

Vi lå der lidt, og kikkede på hinanden, sendte signaler om at dette ikke var slut, – du begynder at massere min pik, trækker bukserne ned på mig, – tager fat omkring pikken, mens du klemmer mine nosser blidt, forsigtigt leger du med tungen på mit pik hoved, – jeg var ved at blive skør, dine bløde læber omkredsede min pik, og jeg kunne mærke din tunge lege med pikken i din mund, mens du lader pikken glide ind og ud af din mund, – jeg bevæger underlivet i takt med, din liderlige måde at kærtegne min pik på, – jeg kan mærke at, – hvis du ikke holder en pause, vil jeg komme snart. men du syntes at have tingene under kontrol, og standser blidt, med et kys på pik hoved. hvorefter du rejser dig op i sengen, så jeg se dig i fuld figur, – langsomt sænker du dig ned over min pik, bøjer dig frem giver mig et kys, – så siger du nu er det din tur, hvor efter du sætter dig ret op, og begynder at bevæge underlivet, i frem og tilbage, rundt, op og ned, – jeg er ved at gå ud af mit gode skind, og sætter mig op så jeg kan slikke dine dejlige brystvorter, som kikker strittende på mig, – sådan min tunge leger med ene brystvorte, og jeg giver den et kærligt nap. dit åndedræt og din stønnen, gør mig vild, – du giver mig et lille puf, så jeg falder tilbage, – ned på ryggen, – Du vil have kontrollen denne gang, – jeg tager fat i din dejlige røv, som arbejder vildt, og liderligt jeg prøver at finde dit tempo. jeg er ved at sprænges, din pik dunker, og jeg har lyst til at komme, men vil holde den lidt igen, vi begge stønner, og har fundet en rytme, hvor vores underliv mødes i takt med vore bevægelser, – nu kan jeg ikke klare den længer og udbryder i en voldsom orgasme, i det samme kommer du vildt, på min pik, – din vilde orgasme, får din skede til at klemme min pik, og vores orgasmer mødes med et brag, du klemmer alt ud af min pik, med din skønne skede, afslappede ligger du på mig, med min pik oppe i din dejlige varme skede, dine bryster på mit bryst, og dine læber mod mine, i et liderligt kys. du er bare dejlig.

Indsendt af ÆGTEMANDEN

porno med danske piger