Min første gang på nøgenstrand

Midt i maj og 30 grader – Pyha, det var godt nok blevet sommer i Danmark. Jeg sad og knoklet med at få vagtplaner og time antal til at gå op, for næste skole år. Jeg er lærer for de små klasser, på en lille skole, og det en opgave jeg har løst i mange år.

SEX I DAG?

For at få ro, havde jeg lånt et lille sommerhus af en veninde. Ingen mand og børn til at forstyrre. Jeg hygget mig alene for første gang i mange år. Nød virkelig roen og ensomheden.
Fredag eftermidag, blev det så varmt at jeg ikke kunne koncentrere mig, om arbejdet længere. Jeg havde også nået det meste, de to første dage.
Jeg gik en tur ned af de små stier, mod stranden i en sommerkjole. Jeg kom ned på stranden og ærgret mig over jeg ikke havde bade tøj med.
Der lå et enkelt par, og 5-6 mænd spredt på stranden. Først da jeg kigget lidt nærmere , kunne jeg se, at alle lå helt nøgne.
Føltes pludselig meget mærkligt at stå med kjole på. Jeg er meget genert, og viste faktisk ikke helt hvor jeg skulle kigge hen. Det ville virke mærkligt bare at gå igen, og jeg ville gerne i vandet.
Tænkte at nu må du være lidt åben og prøve noget nyt Anja. Smed kjole og trusser og stod helt nøgen i sandet. Kigget lidt ned af mig selv. jeg må se at komme i gang med noget træning igen. Ville gerne smide 5 af de 10 kilo der er for meget, på min 39 åriges krop . 170 cm og 79kg.
Mine bryster er med vægten, vokset til en E-skål. Jeg er og har altid været, naturlig mellem benene.
Jeg kunne mærke mændenes blik på min, vist nok meget hvide numse, de jeg gik mod vandet.
Vandet var overraskende koldt. Det var jo også tidligt på året, så gik ret hurtigt op igen.
Nu med fronten mod de andre strandgæster. samlet min kjole og trusser op, som var det enste jeg havde med. Jeg tænkte at jeg måtte vindtørre lidt. Gik med min tøjklump, op mod klitterne.
Mænd i forskellige aldre, kigget på mig. Godt nok vildt, der var ikke andre end min mand,
der havde set mig nøgen i 15 år. Jeg havde bestemt heller ikke set andre nøgne mænd.
Lagde mig på ryggen, i et lille fordybling lidt tilbage for stranden. Nød solen varme min krop op, efter bade turen, og den frie fornemmelse af at ligge uden tøj på.
Der gik ikke længe før en skygger gled over mit ansigt. “Hej Anja”, kunne jeg høre en stemme sige. Holdt min hånd lidt op for solen, og kunne se en stor mand sidst i 50erne
stå foran mig. “Øhh hej”. Han smed et tæppe en meters penge fra mig. Når du ligger og nyder solen. han kigget ugenert på mig.
“Jeg hedder John, mit barnebarn går på din skole”. Jeg kunne have kravlet i et musehul, hvis der havde været et.
Jeg kunne godt huske ham, han kom tit og hentet, og var altid med til bedsteforældre dag. “Vil du ikke låne et tæppe, du kan ligge på”, spurgte han. “Jeg var faktisk ved at gå”.
“Pjat med dig, du er lige kommet, vil du ikke have en kold øl”.
Han stak mig en øl og jeg åbnet automatisk hånden og tog i mod den. “Det er nu dejligt ved sådan en naturist strand”, sagde han.
Jeg prøvet at virke naturlig, men sagde dog at det var første gang jeg prøvet det. “Det kan jeg næsten se” , sagde han som kommentar til min hvide krop. Han var selv helt brun. en høj mand med en lidt stor mave , der også var helt mørkebrun.
“Du skal huske solcreme”. “Jeg har ikke noget, sagde jeg, ville bare en lille smuttur herned”.
“Her” sagde han, og fandt en flaske frem. “Lad mig smøre dig ind på ryggen”. “Lig dig på maven”. Jeg satte øllen og gjorde som han sagde. Mærkligt, jeg ville undgå en pinlig situation, så jeg lagde mig som det naturligste på maven. Han begyndte at smøre min ryg ind, med store stærke hænder, der masseret min krop. Masseret længe mine balder og inderlår. Det var dejligt, min mand gider aldrig massere mig, så jeg lå og slappet af og nød det. Hans fingre kom tæt på min kusse, strejfet den et par gange. Var det med vilje.
“Så kan du godt vende dig om”, hørte jeg ham sige.
Jeg vendte mig og kigget op på ham. Han sad på knæ, ved siden af mig. stor og brun, med et venligt smil. Han trykket mere solcreme ud, og begyndte at smøre min mave ind.
Jeg kigget ned af ham, så for første gang lige på hans pik. Den var tyk, meget tyk.
Jeg lå og stirret på den, mens hans hænder gik op på mine bryster. Vi var begge stille, og jeg kunne se pikken, vokse i længden og rejse sig, til den stod næsten lige op i luften.
Jeg kigget op på ham. “Du gør en gammel mand meget glad lige nu Anja”, sagde han.
Viste ikke helt hvad jeg skulle sige, så kigget ned af ham igen, og sagde det ken jeg se.
Hans pik stod meget stiv, tyk som paprøret i en køkkenrulle, og lige så lang.
Det var vildt at se en anden mands stiver pik. Min mands er ikke blandt de største.
Han lagde sin mellem mine ben, for at kunne smører mine lår godt ind.
Kigget ned af mig selv. Mellem mine spredte ben sad en stor brun mand, med den største pik jeg nogensinde har set. Hans hænder nærmet sig min kusse, og jeg løftet mig automatisk lidt.
Han mærket på mig, smilet til mig. Hvor er det frækt at se en naturligt behåret kusse, sagde han. Hans tommelfinger nusset min klit, og jeg var åben. Bliv ved john, sagde jeg.
Lod mine hænder glide ned og lukket dem om hans store pik. Han brummet dybt, da jeg gned lidt op og ned på den. Han lænet sig frem og kysset og slikket mine store brystvorter. Hans tykke pikskaft lå og hvilet på min kusse. Jeg bevæget underlivet op og ned. Han rejste sig lidt, og betragtet mig. Kigget mig i øjnene og spurgte, hvad sådan ung
læreinde lå og fik lyst til. Viste ikke helt hvad jeg skulle sige. “Jeg har lyst noget”,sagde jeg.
“Noget hvad” ? spurgte han. “Noget frækt” prøvet jeg, mens han kørte sit store pikhovede mod min meget våde åbning. “Tror du må udtrykke dig lidt mere præcist”, sagde han.
“Jeg har lyst til du stikker din store, tykke pik ind mig”.
Han lagde hænderne på mine knæ, og maste sig lidt frem. Hold kæft den fyldte dejligt.
“Nyder du den tykke pik”, sagde han, mens han kneppet mig dybere og dybere.
Efter 10 stød, var han helt i bund, og lå lidt stille. Jeg kom uden han bevæget sig
Kunne mærke hvordan kun kusse klemte sammen om ham, og jeg blev endnu mere våd.
Plejer ikke at komme så nemt, det er langt hver gang.
Han trak sig lidt tilbage. “Vend dig om så jeg kan se din dejlige røv”, sagde han.
Jeg stillet mig på alle fire, mine store bryster hang ned mod tæppet. Han tog fat og kneppet mig hårdt bagfra.
Jeg bed mig i underlæben og kom igen, det var første gang jeg prøvet at få to orgasmer i træk. Jeg stønnet den i tæppet, for ikke at vække for meget opmærksomhed.
John klasket mine balder, og sagde at jeg var en dejlig liderlig tøs.
“Det her er lige hvad jeg trænger til”, sagde han. Jeg har ikke fået så god fisse i mange år.
Hjemme når jeg putter med manden, bliver der ikke sagt så meget. Johns ord tændte mig. Jeg brugte selv ord, jeg aldrig har taget i min mund før. “knep mig” “giv mig din fede pik”
“Jeg tømmer mig snart i dig Anja” Sagde han. “det går ikke, jeg er ikke beskyttet” skyndte jeg mig at sige.
Han trak sig hurtigt ud, sikkert skræmt ved tanken om at blive far som 58 årigt.
Jeg lå på ryggen og han kom hen og maste sin store, fedtet pik i munden på mig.
Han bevæget underlivet, så han kneppet min mund. Normalt er blow job noget min mand får til jul, og på hans fødselsdag, og slet ikke efter den har været oppe i mig.
Han gramste og klemte mine bryster, mens han kørte pikken frem og tilbage i munden på mig. Jeg tog en hånd op og tog om hans meget store nosser. Det blev for meget for ham,
og for første gang i mit liv, mærket jeg hvordan det føles, når en pik vokser lidt mere og skyder en ladning af i munden på en. Det smagte faktisk ikke så dårligt, men det kom alligevel bag på mig, så det meste spruttet ud af mundvigene. Han trak sig lidt tilbage, og der kom flere tykke stråler sperm ud af hans store pik. Ud på mine bryster, mit ansigt og i håret. Jeg har aldrig oplevet noget ligende.
Han sank sammen og vi pustet lidt ud.
John fandt et håndklæde i hans task og gav mig det. “jeg må hellere se at komme hjem” sagde jeg.” Ja, jeg tror også konen er ved at være klar med aftensmaden” Sagde han.
Jeg tørret de største klatter, af mine bryster og trak kjolen på. “jeg må smutte” Sagde jeg
“ja vi ses” sagde John.
Da jeg kom tilbage til sommerhuset, mødte jeg min mand. “Hej skat, hvor har du været, jeg tænkte, jeg ville overaske dig”. Der stod en flaske vin på bordet og lå et par bøffer på grillen.
“Jeg var lige en tur på stranden” sagde jeg. “Det tænkte jeg nok, jeg var lige ved at gå ned og kigge efter dig”. Pyha, godt du ikke gjorde det, tænkte jeg.
Han trak mig ind til sig og gav mig et kys på kinden. “Du smager af saltvand og dit hår er helt fedtet af det” sagde han.
“ja, jeg må vist hellere snuppe mig et bad”

Forfatter: Anja

porno med danske piger