Min kæreste betalte min gæld med sin fisse og røv! (gruppesex)

OK indrømmet, det er ikke alle de beslutninger jeg tager her i livet som er de smarteste. Tag nu fx da jeg for et par år siden endelig havde mulighed for at komme ind i den pokerklub som min bedste ven, Brian var med i. Det er en lille meget privat kreds og skal nye inviteres ind så kræver det at andre stopper. Min mulighed opstod på et tidspunkt hvor jeg naturligvis var helt flad.

Min Ven Brian som havde anbefalet mig lånte mig en tusse og som nyt medlem skulle jeg være vært for første poker aften. Sidstnævnte udgift stod vores private madkonto heldigvis for.

Det hele gik også helt fint til hen ved midnat. Stilen var jakke og vest, whisky og høj cigarføring. Så min kæreste Charlotte valgte rimeligt tidligt at slukke tv i stuen og rykke til soveværelset. Da det gik galt var det faktisk fordi, at jeg for første gang den aften, havde gode kort på hånden. 3 esser og en nier. Heldigt for mig fordi at jeg på dette tidspunkt næsten var blanket helt af og her stod med chancen for at vinde.

Puljen var fed. Ca. 500 kr. og så havde jeg ikke råd til at bede om at se kortene.

De sidste af mine penge lå i en bunke så jeg tog bare chancen og skubbede hele puljen ud midt på bordet og håbede ikke nogen ville opdage at jeg spillede kortene uden fuld dækning. Jeg forventede jo helt klart at det var mig selv som skulle tælle puljen op bagefter.

Jeg sagde derfor “500 kr. jeg vil se”. Christian sad tilbage og da han smed kortene havde han en FLUSH:

FANDEN TAGE DET JEG HAVDE TABT PÅ GULDKORTENE: Men værst var at jeg ikke havde pengene til at dække indsatsen. “Brian kan vi ikke lige snakke sammen i køkkenet” spurgte jeg og gav ham et panik tegn som det vi brugte når vi var i byen og ”some shit happens”.

Brian gik med mig i Køkkenet men var selv desværre helt blanket af. “For fanden Michael det her er noget rigtigt lort. Vi har regler for det i klubben”. “Du må sku finde på noget og det i en fart” råedede Brian mig fortvivlet.

Der lød nu et brøl fra Christian inde i stuen. “Du Michael! Hvad med resten af mine stakater?”

“Jeg prøver lige om jeg kan klarer den her” hviskede Brian til mig. Vi skyndte os tilbage til stuen.

“Øh Christian. Vi har et lille problem her. Michael har talt forkert og er løbet tør for cash”. “Hvad helvede, det ved du godt vi har regler imod, Brian”. Christian var helt rød i hovedet og med rette gal.

Jeg kiggede ned i bordpladen og sagde undskyld nogle gange. Faktisk hver gang der var en pause i ord strømmen fra Christian.

“Har du noget du kan betale med?” Spurgte Christian. “Mit ur” foreslog jeg hurtigt. “Det Bilka bras har sgu end ikke kostet 500 kr”. Bemærkede Christian afvisende.

Ærligt så var jeg ikke nogen specielt holden mand og Christian brølede da også ud at han sgu ikke kunne få øje på noget i det hul her som han gad give 500 dask for.

Situationen var ved at blive kritisk. Klubbens regler er klare. Bøden for ikke at kunne dække sin indsats er, at medlemmerne i spillet alle kompenseres med det tabte beløb.

Spilleren eller spillerne som har lidt det direkte tab i spillet skal også kompenseres for deres tab ud over bøden. Så det bliver lige 2000 kr. næste pokeraften. Ellers er det ud af klubben igen og i vanære!

For fanden jeg var under pres. Brian kunne se jeg led og han spurgte “Er det ikke tidspunktet nu til at tage en snak med Charlotte omkring husholdningspengene”.

Inden jeg kunne nå at svare eller fik rejst mig fra stolen var Christian tilbage. “Charlotte, nå ja den lille søde Charlotte”. “Her er måske noget du disponerer over som er noget værd”. Han dampede på cigaren et par gange. “Lad mig kneppe hende for de 500 kr. og så er vi kvit” smilte han.

“Der sætter jeg grænsen” sagde jeg meget bestemt. “Fint” sagde Christian “så er det lige 2 af de store næste klubaften”. Den sad. Der var 14 dage præcist til næste klubaften og 3 uger til jeg fik løn.

Helt uden for rækkevidde jeg måtte tage snakken med Charlotte. Jeg tænkte selvfølgelig ikke på at betale med sex fra min kæreste men husholdningspungen som kun hun vidste hvor var. Jeg luskede ind til hende i soveværelset.

“Er de gået nu” spurgte hun da jeg kom ind. “Nej vi har fået et lille problem”. Jeg satte mig på kanten af sengen og fortalte hende om den udfordring jeg stod i.

“Hvad mener du vi skal” spurte Charlotte. “Skal vi vælge at spise havregrød med vand resten af måneden eller vil du lade idioten kneppe mig?”

“Nej for helvede, Charlotte jeg kan sgu da ikke lade ham røre dig”. “Det bliver sgu over mit lig” bedyrede jeg med fast stemme. “Nå det gør det” svarede hun. “Michael du er fandeme mig et stort fjols og på et tidspunkt i dit liv bliver du nød til at lære at være mere ansvarlig” formanede hun mig vredt.

“Kom med her din idiot så finder jeg betalingen og dermed er det slut med den sag”.

SEX I DAG?

Hun sprang ud af sengen og rev sin housecoat ned fra knagen. Pissegodt tænkte jeg og fulgte efter hende ind i stuen. Hun tager husholdningspengene. Så er den fixet!

Da vi kom ind i stuen stillede hun sig op for bord enden. “Hvem fanden er det som har taget røven på mit fjols af en mand?” spurgte hun. Christian tog cigaren ud af munden og sagde “Det er mig Charlotte”.

“Øh lige et øjeblik”. Jeg brød af for lige at dæmpe løjerne ned. Fortsatte Charlotte stilen røg jeg sgu ud af klubben under alle omstændigheder. “Hold kæft vatpik og sæt dig ned på din stol og bliv siddende”. Replicerede Charlotte skarpt til mig. Jeg klappede røven i sædet og lukkede i.

Charlotte kastede igen sin opmærksomhed på Christian. “Hvad skylder han dig helt præcist Christian?” Spurgte hun. “500 dask lige her og nu på bordet i kontanter smilede Christian lumsk, eller din flotte røv Charlotte!”

“Ryd bordet” sagde Charlotte hæst. “Fandeme nej” råbte jeg og skulle lige til at rejse mig. “Klap røven i din idiot” råbte Charlotte til mig og skubbede mig bestemt tilbage på stolen.

Hun bandt housecoaten op og lod den falde til gulvet. Hun lænede sig forover ind over bordet hvor Brian var i hektisk aktivitet med at få samlet kort og whisky glas sammen.

“Så sid da ikke der og måb, din betaling er klar” gav hun Christian tilbage. “Øh mener du det Charlotte?” spurgte han usikkert. “Tag mig nu eller skrid uden en øre” befalede hun Christian og den udfordring kunne han ikke lade stå. Trods alt var hans venner i stuen og så hele optrinnet.

Han rejste sig og lynede bukserne op. Trak en tyk og lang halv slap pik frem og Tog herefter teten. Med et fast greb i Charlottes lange hår i nakken tvang han hendes hoved ned over sin pik. “Sådan kælling. Få den så til at stå”.

Han rev hendes hoved frem og tilbage over pikken og der lød store smask fra Charlottes våde læber.

“Sådan ja brug tungen så er far her snart klar til at skrive dig en ordentlig kvittering”. Jeg vidste ikke helt præcist hvad jeg skulle gøre. Charlotte havde lukket munden på mig og tjah det havde Christian vist også nu gjort på Charlotte.

Jeg følte mig ydmyget men også enormt ophidset. Der lå min kæreste med min vens pik i munden og betalte min spillegæld.

Christian trak pikken ud af Charlottes mund og bankede hende nogle få gange på kinderne med den. Charlotte kiggede ham bare udfordrende i øjnene. “Så er den vist hård nok” konstaterede han med et smil. “Bøj dig ind over bordet”.

Charlotte adlød og støttede med armene ned på bordpladen. “Spred benene” befalede Christian og Charlotte adlød og spredte samtidigt balderne.

“Flot røv din kæreste har” sagde Christian anerkendende til mig. Jeg sad på første stol og havde en prima udsigt til det hele.

Christian satte pikken for hullet og trykkede den op i et langt stød. Den store pik røg i bund i Charlotte med et smask og hun udstødte et højt “åhh”.

Christian tog fat med begge hænder om Charlottes hofter og begyndte at pule hende. Det klaskede højt hver gang hans lænd stødte imod hendes balder.

Charlotte støttede sig så godt hun kunne til bordet med hænderne og hendes store bryster gyngede frem og tilbage hver gang Christian gav hende pikken i bund.

“Åh for helvede du er stor. Det er sgu noget andet end med dig Michael”. “Kom her Brian stønnede hun giv mig din pik i munden”. Stønnede hun.

“For satan Charlotte, nej det gør du ikke”. råbte jeg i afmagt.

“Vil du da hellere sutte den af på ham din bøsserøv”. Jeg lukkede i og lod det ske. Brian fik hastigt sin pik ud af bukserne og Charlotte tog den grådigt til roden. “Åhhh stønnede Christian er du klar til at få din kvittering…” Stønnede Christian. “Jahhh” kom det hæst fra Charlotte. Christian trak hårdt i Charlotte og nu vidste jeg præcist hvad han ville skrive kvitteringen på.

Hun vendte sig rundt på bordet og rakte ud efter Christians pik. Greb hårdt om den og gned løs imens hun brugte tungen på spidsen af pikken.

“Nuuu” stønnede Christian og spermen skød ud af pikken på ham i lange hede stråler og ramte lige i ansigtet på Charlotte. Christian skubbede Charlottes hånd væk fra pikken og onanerede sig selv helt færdigt ud over hende. Jeg så måbende på Charlotte der sejlede i sperm.

Så begyndte bordet at gynge igen. Brian havde sat sig på knæ bag Charlotte oppe på bordet og gav hende pik bagfra. “Jaa sådan mere og hårdt Brian” stønnede hun ophidset. Mads var som jeg helt paralyseret af situationen.

Christian vækkede ham dog og sagde “så er det din tur Mads”. Hastigt fik han bakset det stive lem ud af bukserne og pressede den i munden på Charlotte. “Uhm mere pik” stønnede Charlotte og sugede den helt ned i halsen. “Åh ja Brian sådan helt dybt så kommer jeg snart”. “Jaaaa” stønnede min kæreste og skød røven bagud imod Brian der samtidigt med et brøl pumpede sin sperm op i hendes stramme fisse imens hun kom heftigt sammen med ham.

“Tag det her tøs” stønnede Brian “det er fandeme lagersperm for flere måneder”. Han stødte dybt og tømte sig helt.

Så trak han sig ud og sagde. “Mads så er hendes fisse ledig, hvis du har lyst”.

Mads befalede nu Charlotte at dreje sig rundt på bordet så han kunne komme til. Jeg så spermen løbe hende ned af låret da hendes røv passerede forbi mig. “Ned på maven på bordet” stønnede Mads. “Brian har godt nok pumpet dig fuld af sperm. Så derfor tager jeg dig i det andet hul”. Mads trak hende baglæns på maven ud til kanten af bordet. Bad Brian tage det ene ben og holde det ud til siden og mig det andet. Han borede derefter pikken op i hendes kusse så spermen fossede ned på bordkanten og begyndte at dryppe ned på gulvet.

Pikken var helt hvid og cremet da han trak den ud. Han førte pikhoved med sperm op til stjernen og åbnede hende langsomt og meget vådt. Efter nogle gentagelser hvor han fik flyttet glidemiddel fra fissen op til stjernen trykkede han sit store pikhoved ind. Erfarent stille men konstant forbi lukkemusklen og så en kort pause. Charlotte gav sig og sagde “rolig Mads, den er så stor”. “Kæft kælling” sagde han bestemt og trykkede pikken længere op.

“Åh du er så stor” stønnede Charlotte. “Jah Mads helt ind og knep så min lille røv”. Det ønske fik Charlotte opfyldt.

Mads pumpede sin pik i bund i hendes lille røv så spermen løb ud af hendes fisse.

Han kneppede hende koncentreret og efter kort tid kogte hans nosser over. “Åhh jaa” stønnede Mads så og med nogle hårde stød skød han sin sperm op i røven på Charlotte. “For pokker du har en god stram røv” stønnede han imens han gjorde sig selv helt færdig i hende.

Jeg rev Mads væk og hev mine bukser ned. “Hold tøsen fast drenge” befalede jeg og bankede min pik op i hendes udblokkede røv.

“Tag den her. Du er en luder Charlotte” stønnede jeg. Jeg kneppede hende voldsomt i røven et par minutter helt intenst og krævende. Min udløsning kom blæsende og jeg pumpede min sperm op i røven på min ludertøs af en kæreste.

“Hey slap lige af Michael” stønnede hun vredt. “Var det ikke lige din regning jeg betalte din luderkarl.?”

Hun steg ned af bordet og knaldede mig en lussing. Uden et ord snuppede hun badekåben op fra gulvet og med et “Tak drenge. Rart med en omgang ordentlig pik” forlod hun stuen og forsvandt ud på badeværelset. Stemningen var herefter lidt underlig og det varede ikke længe før drengene smuttede.

Forfatter: nisser

porno med danske piger