Min kæreste er en smule vanvittig og totalt hæmningsløs

Men hvem tænker på konsekvenserne, når man har en liderlig og fantasifuld tøs til sin rådighed?
Natascha havde på det tidspunkt været min kæreste i to måneder. Vi havde mødt hinanden på stranden i slutningen af juni, og jeg fik mere sex i de næste par måneder end i mine foregående 24 år tilsammen. Hun er vild, og en smule vanvittig. Totalt hæmningsløs.

En aften, – det var en onsdag – ville hun kneppe mig i røven med en agurk! Jeg sagde naturligvis nej og ellers tak! Meget ville jeg være med til, men dér satte jeg grænsen. Også selv om hun sagde, at jeg gerne måtte bruge agurken på hende. Nej, tak! Det var for syret for mig. Men det var typisk Natascha. Hun kunne finde på de mest vanvittige ting, sådan lige pludselig.

Jeg kunne godt se, at hun blev skuffet og ked af det, men for pokker altså?! En agurk! Den agurk, som skulle på min madpakke næste morgen. Der måtte være en grænse. Pludselig gad hun så ikke elske med mig mere den aften, og hun var stadig sur næste morgen. Jeg forsøgte at få hende formildet, og heldigvis er Natascha aldrig sur ret længe ad gangen.

Så jeg slækkede nok lidt på mine principper og sagde, at hun – måske – ved en senere lejlighed kunne få lov til at lave alle de tossestreger, hun ville. Jeg gik endda så vidt, at jeg sagde, jeg ville gøre alt for hende.

– Vil du virkelig gøre alt, hvad jeg siger? spurgte hun, næsten med tårer i øjnene. Jeg nikkede. Så sagde hun, at jeg skulle holde øje med min mail på arbejdet. For hun ville sende mig nogle “direktiver”, som hun kaldte det.

Nataschas mail indløb klokken elleve. Der stod, at jeg skulle køre forbi en butik med sexlegetøj, som ligger ikke så langt fra den vej, jeg kørte hjem. Her skulle jeg købe noget glidecreme og en påspændingsdildo, det vil sige sådan en, som en pige binder om livet, og så er hun udstyret med en kunstig pik!

Jeg frygtede for, hvad hun ville bruge den til, men det kunne jo også være, at vi fik en ekstra gæst, en ekstra pige i sengen. Natascha elsker lige så gerne med piger, som hun elsker med mænd. Det har jeg allerede oplevet én gang, men det bliver for omfattende at fortælle om det nu.

Jeg kørte forbi butikken på hjemvejen og købte det, hun bad om. Jeg var godt nok chokeret over prisen, næsten 400 kroner. Men pyt! Alt for Natascha.

Da jeg kom hjem, var jeg lige ved at tro, at hun havde besøg af en fremmed mand. Hun stod inde i stuen, næsten ikke til at kende. Hun havde rullet sit lange hår op og havde taget en kasket på, så håret var usynligt.

På kroppen havde hun min blå habit, den jeg bruger til familiefester og begravelser. Hun og jeg er lige høje. Den sad ganske vist lidt løst over skuldrene.

Da hun drejede ansigtet, så jeg, at hun havde malet et lille, sort overskæg på sig selv. Sine smukke øjne havde hun formummet bag et par solbriller. Hun lignede det, hun gerne ville ligne lige nu: En mand! Der var noget mafia over “ham”.

Hun kom hen til mig og gav mig et kys på kinden, mens hun tog den anonyme indkøbspose fra sexbutikken ud af hånden på mig.

– Hej, min tøs! sagde hun.

Hun gjorde sin stemme dyb. Jeg syntes også, jeg kunne dufte, at hun havde taget lidt af min aftershave på. Jeg besluttede mig på stedet for at lege med. – Hej, tyr! sagde jeg med falsetstemme.

Hun grinede; jeg kunne se, at hun var tilfreds. Tilfreds med, at jeg overgav mig til hendes rollespil. Jeg vidste jo heller ikke endnu, at det ville blive så ekstremt, som det blev.

Hun kastede et enkelt blik på dildoen, hvorefter hun begyndte at trække tøjet af mig. Først jakke og skjorte, så bukserne. Strømper og underbukser lå også snart ende på gulvet, og nu stod jeg splitternøgen foran hende, mens hun stadig havde alt mit pæne tøj på.

– Du trænger til et bad, sagde hun ligeud. Kom med!

Så tog hun fat i min pik og trak mig – ved pikken – med ud i vores badeværelse. Hun smed jakken og kasketten og tændte for vandet i badekarret.

SEX I DAG?

Mens karret langsomt blev fyldt op, begyndte hun at kæle for min pik med hånden og munden. Jeg måtte som altid overgive mig, og jeg stod hurtigt med stiv pik. Så stiv, at jeg kunne have brugt den som dørhammer.

Så trak hun mig ned i vandet, og jeg fulgte gladelig med. For hun havde gjort mig så ophidset, at jeg fandt mig i det hele. Da jeg sad i karret, begyndte hun pludselig at sjaske barberskum i mit ansigt, og snart efter var hun i gang med at barbere mig.

Det var overraskende behageligt. Hun var god til det. Så beordrede hun mig op at stå, og nu kom hun barberskum på mine nosser. OK, tænkte jeg. Det skader ikke med barberede nosser. Men hvad der fik mig til fortsat at finde mig i det, da jeg mærkede barberbladet på hårene lige over pikken, ved jeg ikke. Jeg ved bare, at det ophidsede mig helt vildt.

Jeg stod med hammerstiv pik og så på, hvordan hun langsomt og omhyggeligt fjernede hvert eneste hår på min pik. Hvert og ét! Først da hun gik i gang med at barbere mine lår og min mave, sagde jeg stop. Men hun så bønfaldende på mig, og sagde bare det to ord “du lovede”. Så fem minutter efter havde jeg heller ingen hår på lårene og på maven.

Tusind tanker for gennem mit hoved. Først og fremmest at badesæsonen var slut, så ingen andre end Natascha ville se mig uden hår. Det var det udslagsgivende for, at jeg gav hende lov til at barbere mine ben helt glatte. Jeg nåede endda at tænke, at jeg faktisk havde pæne ben. Jeg havde hørt, at man brugte mænd i reklamer for nylonstrømer.

Da hun var tilfreds med både vask og barbering, tørrede hun mig. Hele tiden stod min pik stiv og strunk, og hun holdt lige netop min erektion ved lige med et enkelt strøg med hånden eller en hurtig tur ind i hendes mund. Da jeg var tør, trak hun mig ind i soveværelset. Jeg så, at noget af hendes tøj lå på sengen. Trusser, de selvsiddende nylonstrømper, en stram bluse. Gæt, hvad der skete! Hun trak naturligvis trusserne op omkring mine ben. Det glatte stof føltes virkeligt lækkert på mine ædlere dele, men trussen var for lille til at dække min pik, der stak op over elastikken.

Hun knipsede en enkelt gang med fingeren på mit pikhoved, hvad der næsten fik mig til at krympe mig, men det fik ikke min pik til at falde sammen. Så trak hun strømperne op ad mine ben. Også det føltes behageligt, næsten elektrisk. Som kærtegn af ben og lår. Til sidst trak hun blusen over mit hoved. Det var en model i lycra, og selv om den blev spændt ud til bristepunktet, holdt den. Hun satte trumf på til sidst. Hun hev noget ud fra gulvet under sengen, og jeg så hurtigt, at det var en paryk. Hvor Fanden havde hun den fra?

Jeg spurgte hende, men hun lagde bare en tyssende finger over mine læber og satte den fast på mit hoved. Så vendte hun mig mod det store figurspejl på skabsdøren. Hold da kæft! tænkte jeg. Sikke en lækker tøs! Altså mig! Natascha havde stadig min skjorte, mit slips og mine bukser på.

Jeg overgav mig endnu engang, da hun til sidst kom læbestift på mine læber. Skøre tøs! Så skubbede hun mig omkuld i sengen og fik mig ned at ligge på alle fire.

Nu begyndte hun at gnide på min pik. Det foregik gennem det tynde stof i trussen, men det var afsindigt ophidsende. Så trak hun trussen ned midt på mine lår, så jeg lå med pikken i det fri og med røven strittende bagud. Dernæst greb hun tuben med glidecreme og kom en pæn sjat på hænderne.

Jeg besvimede næsten af fryd, da hun begyndte at gnide det fedtede stads ind i min pik. Det føltes ufatteligt lækkert. Men jeg havde mine bange anelser. For hvad ville hun mere finde på?

Jeg var ikke forbavset, da hun begyndte at smøre mit røvhul ind i glidecremen. Hun gjorde det med sikre bevægelser, som om hun aldrig bestilte andet end at gnide glidecreme ind i mænds røvhuller.

Da hun mente, jeg var fedtet nok, stak hun en finger, langfingeren tror jeg, ind i min røv. Det var kun ubehageligt et ganske kort øjeblik. Så føltes det rart og frækt. Da jeg lidt efter mærkede endnu en finger i røven, begyndte det at føles rigtig lækkert.

Jeg overgav mig til hendes forgodtbefindende og lod hende gøre fuldstændig, som hun havde lyst til. Hun arbejdede længe ved mit røvhul, men stak jævnligt fingeren om til min pik for at sikre sig, at jeg stadig var stiv. Mon ikke jeg var?

Jeg vidste, det ville ske, da hun lidt efter rejste sig og spændte dildoen rundt om livet. Men først havde hun hurtigt taget tøjet af. Hun var helt nøgen, da hun kravlede op i sengen bag mig og satte den indfedtede dildo mod mit arme røvhul.

Nu skal du få pik, sagde hun, igen med den dybe stemme. Sekunder senere mærkede jeg, hvordan det kunstige pikhoved stødte mod min anus.

Jeg er ikke bleg for at indrømme, at det var noget, jeg havde frygtet på forhånd. Men det var ubeskriveligt lækkert. Hun kneppede mig simpelthen i røven, så jeg ønskede, at det aldrig holdt op.

Hver gang hun stødte pikken op i mig, ramte hun min prostata, og jeg var klar til at komme hvert øjeblik, selv om hun lod min pik være i fred lige nu. Hun kunne høre på mig, at jeg nød hvert et sekund.

– Er det godt? spurgte hun; heldigvis med sin sædvanlige stemme.

Jeg nikkede ned i puden.

– Det sagde jeg jo! tilføjede hun.

Hun burde vide det, for jeg knepper hende tit i røven. Men jeg blev nødt til at fortælle hende, at jeg var lige ved at sprøjte. Så hun holdt inde og trak sig langsomt ud. Så drejede hun mig rundt, så jeg lå på ryggen og stod og kiggede på mig, mens hun langsomt spændte dildoen af. Hun kiggede smilende og liderligt på min svedige krop. Min svedige, næsten hårløse krop.

Til sidst kravlede hun hen over mig og sænkede sin egen krop ned over min pik. Først røg jeg i bund i hendes kusse, men hurtigt trak hun sig væk og satte i stedet mit pikhoved mod sin anale indgang. Og uden at tøve et eneste sekund, gled hendes krop nu ned over min pik, til hun hvilede på mine hofter. Hun begyndte at hæve og sænke sin røv over mig; det var mere, end jeg kunne holde til. Så jeg skød en mega portion sperm lige op i hendes røv med et skrig, der sikkert lød, som om det kom fra en tøs!

Da jeg blev mere blød, gled jeg ud af hende. Hun kravlede nu længere op over mig, så hendes kusse var over mit ansigt. Og nu slikkede jeg hendes kilder, mens jeg mærkede, hvordan min sperm sivede ud af hende og ned på min hage og min hals. Hun kom ganske kort efter.

Måske havde strap on-dildoen stimuleret hendes kilder, mens hun kneppede mig? Jeg ved det ikke. Det var i hvert fald en af hendes hurtigste orgasmer nogensinde.

Jeg måtte ud i bad igen bagefter. Da jeg så mig selv i spejlet ude på badeværelset, blev jeg chokeret. Jeg kunne jo ikke vise mig nogen steder, sådan som jeg så ud. Hårløs og tøset! Men det havde været det hele værd.

Hun har siden fået lov til at barbere min pik, men jeg har trukket grænsen ved mine hår alle andre steder på kroppen.

porno med danske piger