Min mand sendte mig udfordring jeg skulle udføre

Han ringede og vækkede mig.. Det gjorde ikke noget.. Klokken var jo over 10.. Han spurgte om jeg var frisk på en tur ud i vejret, og det var jeg da.. Skulle bare lige i bad først..

Han ringede igen.. Jeg var ved at sætte mit hår.. Det var stadig vådt.. Han spurgte hvornår jeg ville være klar.. Anslog at det nok ville tage små tre kvarter..
Jeg fik redt mit hår færdigt.. Satte det op i rottehaler.. Tog bh på og gik ind og fandt den gule sommerkjole.. Den var lavet af viskose.. Tynd, let og luftig.. Den nåede til lige over knæet, så jeg var lidt glad for at det ikke blæste alt for meget.. Fandt også et par sandaler frem, som passede til kjolen.. Så var jeg klar.. Havde pakket en rygsæk med et tæppe, så jeg kunne komme til at ligge ordentligt..

Jeg gik ud til parkeringspladsen for at finde min bil, men nåå nej.. Jan havde jo lånt den.. Nå hva’ skidt.. Så måtte jeg gå.. Der var jo natur nok lige rundt om hjørnet..

Jeg nåede ikke særlig langt før telefonen igen ringede.. Hvor langt er du spurgte han.. Jeg forklarede det som det var, at jeg var kommet til at låne bilen ud, og at det ville tage lidt længere tid..
Jeg nåede ned til søen og fandt mig en rimelig god plads syntes jeg selv.. Jeg kunne se ud over hele søen, og se alt hvad der foregik på den anden side hvor der kom en del mennesker.. Bredte mit tæppe ud, og satte mig godt til rette.. Han ringede igen, lige som jeg var ved at tage mine sandaler af.. Spurgte mig ud om stedet, og spurgte om der var nogen mennesker at se.. Jeg forklarede ham at der på den anden side af søen var nogle unger der legede i vandkanten, med nogle tilhørende voksne lidt længere oppe..

SEX I DAG?

Der var også nogen fyre der sad og fiskede, og så var der en skikkelse som vist nok var en pige oppe i det høje græs.. Jeg lå lidt og nød solens varme stråler.. Lå og nussede mig selv.. Havde løftet kjolen op, så den kun dækkede til og med min mave.. Kærtegnede min fisse og lod et par fingre cirkle omkring min klit.. Jeg havde ham stadig i røret.. Han ville vide hvad jeg gjorde, og om der var nogen der kiggede.. Det var der umiddelbart ikke.. Det var han lidt skuffet over.. Jeg skulle ha’ valgt en plads lidt tættere på den store sti.. Vi aftalte at han ville ringe igen.. Han var jo på arbejde, og måtte hellere lave noget, bare en gang imellem.. 10 minutter senere ringede han igen.. Denne gang havde der været en der havde kigget.. Han var kommet gående ovre på den anden side af søen, og havde tydeligvis fået øje på mig.. Hans tempo som før var friskt, var blevet nærmest tøvende.. Han havde kigget over imod mig, og så sig så rundt for at finde ud af om der var andre der havde set mig.. Kiggede så igen.. Jeg havde været lidt i tvivl om han ville komme her over forbi, for mit synsfelt bag mig var meget begrænset af græsset.. Jeg havde dog ikke fået selskab..

Da jeg havde berettet om hændelsen, spurgte han om han skulle få en fyr til at komme forbi.. Jeg tændte på idéen.. Jeg var jo trods alt blevet temmelig våd af at ligge og lege.. Han ville se hvad han kunne gøre, så han ville ringe tilbage 5 minutter senere..

Jeg ventede utålmodigt.. Mærkede hvordan jeg blev mere våd ved tanken om hvad han ville finde til mig.. Endelig ringede telefonen igen.. Han havde haft succes med at finde en til mig, og fangsten ville være der ca. 20 minutter senere.. Jeg var lidt overrasket over at det havde været så let, men alligevel.. Det er sq let når man kan tage internettet i brug.. 22 år var han, ham han havde fundet.. Og boede ikke så langt derfra.. Jeg var lidt spændt.. Var det bare noget han sagde for at tirre mig, eller ville der virkelig komme en og gøre mig selskab.. Vi snakkede lidt mere, og han fortalte at han ville ringe tilbage..

Der gik ikke særlig lang tid, før der var en der stak hovedet op over græsset et stykke bag mig.. U-u-undskyld.. Er du Sine.. ? Det var jeg jo.. Ja for han havde fået at vide at jeg lå herude og solede mig, og at jeg nok ikke havde noget imod lidt selskab.. Han virkede meget sød.. Temmelig nervøs, men ellers sød nok.. Ikke den vildeste steg, men absolut heller ikke grim.. Han satte sig i græsset ved siden af mig, og vi snakkede lidt frem og tilbage.. Telefonen ringede igen.. Jeg snakkede kort med ham, og gav så telefonen videre til “knægten”.. Han kravlede ned og satte sig for enden af mine ben, og jeg skilte mine skamlæber ad og legede med mig selv for ham.. Fik så telefonen tilbage, og blev bedt om at få ham til at stikke en finger op i mig.. Han gjorde det uden at tøve.. Og han gjorde det godt.. Jeg blev bedt om at få ham op ved siden af mig.. Det gjorde han også uden tøven..

Jeg lagde ham ned på ryggen, og gav ham telefonen igen.. Satte mig så overskrævs på ham, og førte hans pik op i min varme våde fisse.. Mmm han var dejlig.. Jeg fik telefonen tilbage igen, og måtte beskrive hvordan det føltes.. Vi snakkede kun kort.. Han ville lade mig nyde fyren i fred og ringe igen senere.. Jeg lagde på, og red så ellers til den helt store guldmedalje.. En gang imellem strejfede tanken mig, om menneskerne ved søen bag min ryg.. Men jeg tror nu nok han tænkte mere over det end jeg gjorde.. Han var stadig lidt betænkelig ved situationen, hvilket egentlig var forståeligt nok.. Det var jo ikke mere end en halv time siden at han havde siddet hjemme ved sig selv og sikkert kedet sig bravt..

Pludselig bad han mig stoppe.. Han havde været tæt på at komme et par gange, men ved at sætte tempoet ned, havde vi klaret den.. Denne gang kunne han bare ikke mere.. Så jeg kom hurtigt af.. Og SÅ skal jeg ellers love for at han kom.. Han sprøjtede så det var en fryd at se på, og havde jeg ikke fået piercet tungen dagen forinden, havde jeg med garanti taget den i munden og suttet den ren for ham.. Han var dog lidt beklemt ved situationen.. Han havde jo fået griset sin T-shirt til og alt muligt.. Heldigvis var jeg behjælpelig.. Jeg havde en rulle toiletpapir i min rygsæk, og det var nok meget smart, at han lige fik fjernet de værste pletter..

Vi lå og snakkede lidt, og kom til hægterne igen.. Han var lidt nysgerrig.. Ville gerne vide om det normalt var noget vi gjorde.. Jeg måtte forklare ham, at der nok ikke rigtig var noget der var normalt i vores “forhold”, og at “min mand”, som han troede det var, altid var fuld af nye overraskelser.. Den godtog han så, og meddelte at han da gerne ville være behjælpelig en anden gang

porno med danske piger