Min kæreste smagte af sæd

SPAR MANGE PENGE

Hun har sikkert også reddet ham, så han kunne se lige op i hendes fisse, mens hun har ladet sig spidde på hans pik. Til sidste har han trukket sig ud af hende for at sprøjte hende i ansigtet…

SEX I DAG?

Min kæreste, Dorte, og jeg snakker tit om, hvem vi kunne tænke os at elske med. Dorte har en drøm om at bolle med en af sine klassekammerater fra dengang, hun gik på ungdomsskole. De var kærester, men nåede aldrig at elske rigtigt. Senere blev de studenter, men heller ikke under en eller anden vild studenterfest, fandt de sammen. Hun var kæreste med mig og han med en af deres fælles veninder.

Men jeg har tit opfordret Dorte til at elske med Martin, som kammeraten hedder. Vi har også tit fantaseret om, at han trængte op i Dorte, mens jeg slikkede hende i fissen.

Men det var kun blevet ved fantasien, indtil den efterårsdag, hvor Martin var på besøg sammen med to andre af Dortes gymnasievenner.

Det havde været en lang dag. Da jeg kom hjem var vores lejlighed fuld af hendes gamle klassekammerater fra gymnasiet. To piger og en fyr, der hed Martin, som min pige havde været skolekæreste med. Vi spiste og drak en del. Da klokken nærmede sig tre om morgenen måtte jeg lige hvile mig lidt – bare lidt, men det blev til flere timer. Jeg vågnde ved at min kæreste hviskende spurgte mig:
– Jeg har lyst til at elske med Martin, har du noget i mod det?
– Nej, ikke spor. Gør bare det, sagde jeg og blev straks liderlig ved tanken om, at Dortes tidligere kæreste i det næste stykke tid skulle boltre sig sammen med hende.
Hun tog et par kondomer og forsvandt op på loftet sammen med ham.
Jeg blev med et lys vågen. Jeg lå og forestillede mig, hvordan hun fiskede hans pik frem og begyndte at slikke den stor og stiv – parat til at trænge op i hendes kusse. Billederne af Martins pik, der pløjede sig vej op i Dortes fisse flimrede for mine øjne, mens jeg lå og lyttede efter lyden fra dem. Min pik var stiv og sprøjteklar – jeg spillede den lystent, mens jeg fantaserede videre om, hvordan Martin gav sin tidligere og min nuværende kæreste en ordentlig omgang pik. Jeg lukkede øjnene og så, hvordan hun vendte sig om på alle fire, så han kunne kneppe hende bagfra. Jeg var overbevist om, at min kæreste sagde:
– Åh, Martin, jeg elsker at få pik og specielt din, mens Jesper ligger ned i soveværelset.
Hun har sikkert også reddet ham, så han kunne se lige op i hendes fisse, mens hun har ladet sig spidde på hans pik. Til sidste har han trukket sig ud af hende for at sprøjte hende i ansigtet.
Efter et stykke tid krøb min kæreste ned under dynen til mig.
– Skal jeg vaske mig, spurgte hun.
– Nej, det er ikke nødvendigt, svarede jeg halvt i søvne, men også meget liderligt.
Det var for frækt. Jeg lagde mig ind over hende og kneppede hende i fissen, som få minutter tidligere havde givet slip på Martins pik. Da jeg havde stødt lidt i hende, trak jeg mig ud og begravde ansigtet melem hendes ben. Jeg slikkede begærligt hendes safter og kunne også mærke smagen af sæd – Martins sæd. Jeg blev mere og mere liderlig. Jeg spurgte hende om det havde været godt.
– Det var dejligt at mærke ham oppe i mig, svarede hun,
– Har du lyst til at gøre det igen?
– Ja.
– Så gør det.
Det fik os begge til at komme, og vi faldt i søvn.
Martin lå og sov i stuen ved siden af soveværelset. Da vi vågnede, bad jeg min kæreste om at gå ind og lægge sig hos ham, for at hun skulle få ham med ind i vores seng.

porno med danske piger