Min sejlerveninde

SPAR MANGE PENGE

Man får lungebetændelse af at have vådt tøj på sagde hun og krængede trusserne af. Nu lå hun med blottet skød. Hun var let behåret dernede, jeg satte mig i bunden af cockpittet…

Jeg er indehaver af en lille sejlbåd med 4 sovepladser. Min kone kan ikke lide at sejle så det bliver ofte en tur alene på havet. Båden ligger i Vallensbæk.
En dag, da jeg ankom til Brøndby havn og gik i land, kom der en yngre kvinde hen til mig. Dav sagde hun og fortalte at hun kendte mig. Jeg kunne ikke huske hende, men da hun fortalte, at vi engang for mange år siden havde været til fest sammen hos nogle venner, gik det op for mig hvem hun var.
Hun spurgte om jeg gav sejltur. Selvfølgelig sagde jeg og hun hoppede ombord. Vi startede påhængsmotoren, der var næsten ingen vind og stak ud af havnen. Så lå vi og pjattede lidt rund i Køge Bugt. Hun nød turen og fortalte at hun var blevet skilt for et par år siden. Nå tilbage til havnen, hvor jeg satte hende af.
Vi aftalte at hun blot kunne ringe på min mobiltelefon, hvis hun ville med ud at sejle en anden gang. Der gik kun 2 dage så var hun der. Vi aftalte at mødes i Vallensbæk havn Lørdag formiddag. Jeg sagde til min kone, at jeg tog ug at fiske. At jeg fiskede efter fremmed fisse fortalte jeg ikke.
Birgit som min nye veninde hed, var allerede kommet da jeg ankom til havnen. Hun og jeg gik ombord. Mens vi sejlede ud af havneindløbet gik Birgit ned i kahytten og skiftede til bikini. Hold kæft hvor så hun flot ud. To store nøddebrune bryster og en dejlig bugnende fisse under trusserne. Flotte faste lår. Det kunne ikke være bedre.
Vi sejlede rundt om pyntet og ankrede op uden fore Ishøj strand. Jeg skiftede også til badebukser og hoppede i vandet. Birgit fulgte efter. Vi lå og svømmede lidt rundt i det dybe vand og gik så ombord på båden igen. Ned og hente to kolde som vi tog hul på. Birgit løsnede toppen og lagde sig på kistebænken for at nyde solen.
Da hun var blevet tør spurgte hun om jeg ikke ville smøre hende med solcreme. Jo svarede jeg og smurte først ryggen, siden brysterne, maven og benene.
Min pik pressede på inden i mine badebukser.
Jeg gned hendes bryster ind i cremen og mærkede hvordan vorterne stivnede. Så lod jeg hånden glide ned til hendes inderlår. Hun spredte sine ben lidt, så jeg bedre kunne komme til. Man får lungebetændelse af at have vådt tøj på sagde hun og krængede trusserne af. Nu lå hun med blottet skød. Hun var let behåret dernede, jeg satte mig i bunden af cockpittet og begyndte at massere hendes kusse. Langsomt blev hun mere og mere liderlig. På et tidspunkt hev hun mine badebukserne og greb om min stive pik.
Så rejste hun sig og gik ned i kahytten med mig efter. Hernede lagde hun sig foran med benene ud over kanten så jeg kunne se lige op i hendes våde skød. Jeg lagde mig på knæ og begyndte at slikke hendes kusse med store cirkulære bevægelser. Forsigtigt nappede jeg i klitoris, hvilke fik hende til at stønne.
” Tag mig ” sagde hun. Jeg lagde mig ovenpå hende og hendes ferme fingre greb om min pik og ledte den hen til den varme grotte. Ind gled jeg og begyndte så at køre langsomt frem og tilbage i hende. Hun legede med sin kilder og blev mere og mere ophidset.
Så kom hun med et lille suk. Jeg fortsatte med at kneppe hende og kom kort efter højt oppe i hende. Hold kæft hvor var det godt. Vi hoppede nøgne i vandet og vaskede elskovssafterne af os.
” Det var lige hvad jeg trængte til ” sagde hun, da vi atter sad i cockpittet.
Vi aftalte at det ikke skulle være sidste gang at vi dyrkede hinanden. Men vi skulle mødes på en lidt anden måde, så vi ikke blev afsløret.

SEX I DAG?

Den næste gang vi var sammen tog jeg hende ombord ved ydermolen, så ingen så os sammen.
Vi sejlede samme sted hen og dyrkede hinanden, mens båden gyngede i den kraftige sø. Det var sjovt at bolle, når båden gyngede så meget, en gang imellem røg jeg ud af hende og andre gange blev jeg presset så højt op hende som muligt.

Sådan gik sommeren.

I vinterhalvåret ligger båden på land, så vi mødes alligevel til lidt knepperi. Heldigvis ligger båden i skjul fra hanekontoret og fiskerne, men samtidig tæt på elstikkene, så vi kunne få varmet kahytten op. Min kone undrede sig over, at jeg ikke har taget hynderne hjem. Det plejer jeg jo ellers. Jeg kan ikke så godt sige, at vi skal have noget at ligge på, når vi boller.

Vi mødes et par gange om ugen.

Sådan er det at få en sejlerveninde.

porno med danske piger