Min kæreste vil have den mørke mands pik!

SPAR MANGE PENGE

Turen har ofte gået til Paris. Der er noget ved denne by som hidkalder romantik, sex og anderledes ekstreme oplevelser på alle plan! Også denne gang.

Tanja og jeg havde været kæreste i godt et år og jeg havde, som altid, talt varmt om byernes by. Så meget at Tanja var blevet varm på ideen. Beskrivelserne om de små gader i latinerkvarteret, Montmartre, Luxemburg-haven, fornemmelsen af historiens vingesus. Inkvisitionen, guillotinerne og ikke mindst Napoleon. Samt nutidens mere eller mindre lyssky gader og kvarterer. Vi – jeg – havde fundet et hyggeligt hotel ved Sorbonne, så det mest interessante lå inden for gå afstand. Bekvemt, når man en sen nattetime vakler, lettere overrislet, hjem.

Således også denne gang. Tanja var en ganske openminded kvinde. Fuld af gode ideer og lyster. Ikke bundet af ret mange hæmninger og en ubændig lyst til at dele sine fantasier med mig. Og ikke mindst, et stort behov for at søge sine egne grænser. En af hendes ”gamle” fantasier var, at prøve en neger. Og ikke mindst en veludrustet neger. For at sige det mildt, en særdeles veludrustet én af slagsen. Jo større, des bedre.

Vi havde jævnligt opfyldt hinandens ønsker og fantasier. Og heldigvis altid til alles fulde tilfredsstillelse! Jeg havde en dag oplevet at blive opvartet af Tanja og en af hendes veninder, hvor Tanjas var udklædt som bly stuepige og veninden ”uskyldig skolepige”. Eller hendes, til dato frækkeste oplevelse, da jeg ”lejede” hende ud som ”luder” til 4 mænd på et hotel!

Men en neger skulle det være denne gang. Sidste gang jeg var i Paris, havde jeg været på et diskotek, hvor der var en del, også med mine øjne, flotte eksemplarer af racen. Så aftenen efter vi var ankommet til hotellet, bad jeg hende om at klæde sig i det tøj, som jeg havde pakket i en speciel tøjpose. Hun havde undret sig over hvad der var i posen. Især da den var mærket med ”MÅ IKKE ÅBNES!” Det KAN kvinder åbenbart ikke stå for!

Så med et spændt blik, nærmest flåede hun posen op og tog en sandfarvet satinkjole op. Med et glædesudbud, afførte hun sig hurtig sit eget tøj og trak den nye kjole på. Den sad som støbt på hendes dejlige krop. Den havde skulderstropper, nåede til midt på lårene og en pæn, ikke for vulgær kavalergang. Vor Herre havde været hende nådig, da han skulle vælge barm til hende, synes jeg! Små, faste og lige til at lege med.

Langsomt, og med et stort smil, vendte og drejede hun sig rundt og gik ”cat-walk” for mig. Ville vide hvorfor jeg havde købt denne drøm af en kjole til hende. Som sandheden var, fortalte jeg hende mine planer! Straks blev hun varm i kinderne og en svag rødmen skød op. Ja, så skulle hun da ikke have hverken bh eller trusser på! Så hurtigt røg begge dele og 3 par sko blevet prøvet før hun var tilfreds! Her efter forsvandt hun på toilettet med den besked at hun ikke ville forstyrres den næste time! Det var makeup-tid!!

Jeg brugte tiden til at gøre mig klar og 15 minutter efter var jeg færdig!! Råbte til hende at jeg gik ned i hotellets bar for at tage en drink. Og at hun bare kunne komme ned. Tilbageråbet indikerede at jeg bare kunne smutte, bare hun ikke blev forstyrret. Med et grin slentrede jeg ned af trappen fra 4. sal. Jeg havde jo stadig god tid. Alene i baren bestilte jeg min drink, kiggede brochure og fulgte afslappet med i gadens liv gennem hotellet store facadevinduer!

Tiden må være fløjet af sted. For pludselig lød en stærk genkendelig rømmet henne fra trappen. Jeg vendte mig om i stolen og var ved at tabe på næse og mund. Der stod hun. Gudesmuk! Tanja havde mere end tryllet med makeup og hårspænder. Hun kom nærmest svævende hen til mig og hviskede om jeg brød mig om synet. Det bekræftede jeg energisk og gav hende et klem. Med sin hånd i midt skridt og et lille klem på junior, var hendes kommentar, at han da vist også var glad for den times anstrengelse hun havde brugt!

Mørket havde sænket sig over Paris og på denne varme aften, var der en del folk ude og lufte sig i sommertøjet. Flere folk og især mænd, vendte sig om efter os. Ok, det var nok mest på grund af Tanjas påklædning og ikke mindst hendes sensuelle udstråling!

Efter 10 minutters gadepromenering og vindueskigning var vi fremme ved diskoteket indgang. Da vi var der forholdsvis tidligt, var der ingen kø og dermed ingen problemer med at komme ind. Kort efter var vi inde i selv diskoteket. Der var måske fyldt 25% op. Lyden var endnu ikke særlig høj og stemningen mere caféagtig. Vi rundede baren (endnu en gang!) på vej hen mod en sofagruppe, hvorfra vi havde en god udsigt til både bar og dansegulv. Småsludrende sad vi og holdt øje med de ”emner” som kunne være på tale. Vi var også inde på spillereglerne for denne aftens leg. Ikke at vi ikke kendte hinanden godt nok, til at vide hvor langt vi hver i sær kunne gå. Men mere for at slå fast hvad jeg havde i sinde at give hende denne gang. Efter en halv times tid – og 2 drinks senere – var diskoteket fyldt godt op uden at være pakket. Musikken var blevet mere funky, lyset dæmpet og dansegulvet var godt besat. Tanja havde udpeget en 5-6 fyre som kunne være interessante og jeg var ikke uenig. Vi blev enige om at tage dem nærmere i øjesyn og begav os således ud blandt de dansende. Langsomt dansede vi rundt blandt de andre for at komme tæt nok på de ”udsete” og pludselige mærkede jeg klem på min skulder fra Tanja. Hun lænede sig frem mod mit øre og hviskede at han fyren til venstre for os var hendes foretrukne! Jeg trak Tanja lidt tættere til mig og drejede os rundt så jeg kunne se ham. Lidt højere end mig. Ganske slank, rimelig muskuløs og temmelig mørk i huden. En T-shirt som sad perfekt og som ganske givet blevet båret for at fremhæve hans overkrop og et par tætsiddende, hvide jeans. Bulen i hans bukser, ja, den lovede en del.

Jeg hviskede til Tanja, at det så vist perfekt ud og hun sendte mig et smil, vendte sig om, så hun stod front mod ham og presse sig sin ryg mod mig! Jeg greb fat i hendes hofter og begyndte at styrer hende til musikken. Lod hænderne glide op af hendes slanke krop, mens jeg, vuggende, førte os helt hen til fyren. Jeg kuplede mine hænder under hendes små, faste bryster da vi stod få centimeter fra ham. Han fangede Tanjas blik, som jeg var sikker på var mere end svømmende og temmelig frækt. Det plejede det, når hun var godt tændt og vidste hvad der kunne være på vej. Tanja førte sine arme op over sit hoved og bag ud. Greb om min nakke og skød sit underliv frem mod ham. Negeren tog fat i hendes hofter og gled helt ind til hende. Hun slap taget i min nakke med den ene arm og lagde den på hans skulder og begyndte at ægge ham op. Jeg fulgte med bagfra og mærkede hvordan jeg voksede. Pressede mit underliv mod hendes balder. Tanja havde nu begge hænder om hans hofter og foretog roterende underlivsbevægelser mod ham. Så gled hun langsomt ned i hugsiddende stilling. Løftede op i hans T-shirts og lod sin tunge spille på den sorte hud et kort sekund. Kyssede der efter den store bule uden på bukserne og gned så kælent op ad hans krop igen. Jeg hviskede til Tanja at jeg gik tilbage til min plads igen, så hun kunne få lov til at koncentrere sig fuldt ud om ham. Smilende fik jeg et langt kys fra hende da jeg – igen!! – gik hen til baren. Da jeg fik glasset vendte jeg mig om for at se hvordan det gik med dem. En pige ved siden af mig, hviskede, først på fransk, som jeg ikke forstod, så der efter på gebrokkent engelsk, til mig, at hun havde fulgt med i vores lille spil, og at det tændte hende voldsomt at se, hvordan jeg havde ”afleveret” min kæreste på den måde. Jeg forklarede om vores lille spil og at det var min ”gave” til Tanja. Grinende forklarede jeg min plan om, at jeg havde tænkt mig at tage billeder af dem, når vi kom tilbage til hotelværelset! Hun gispede om jeg ikke havde tænkt mig at deltage i legen, jeg benægtede. Dette drejede sig kun om Tanja. Min tid kom og jeg følte temmelig stor ophidselse ved at se hende gå i ekstase! Under samtalen fulgte vi med i Tanjas og fyrens, efterhånden mere og mere sensuelle dans. Faktisk var det langsomt ved at udvikle til sex. Uden på tøjet! Pigen ved siden af mig hviskede med en let dirrende stemme, at hun var temmelig våd af, at kigge på de to nu og om jeg ikke havde lyst til at danse. Det havde jeg nok, men jeg ønskede at have hele min opmærksomhed fokuseret på Tanja. Hun skulle ikke på noget tidspunkt føle sig overladt til sig selv, hvad pigen godt forstod. Tanja og fyren var nu stoppet og gik op mod ”vores” plads i hjørnet. Pigen spurgte om hun måtte gå med os. Det var selvfølgelig i orden.

SEX I DAG?

Jeg satte mig ved siden af Tanja, den franske pige ved min anden side. Negeren kom nede fra baren med drinks til os alle, hvor efter han satte sig ved Tanjas fri side. Tanja hviskede til mig at fyren, Jean, var helt indforstået med at følge med os op på hotellet og at hun var mere en sikker på at han kunne opfylde hendes fantasi. Grinende ville hun vide om pigen skulle med. Jeg svarede at hun blot var nysgerrig, men at det ikke var en del af min plan. Pigen – jeg kan ikke huske hendes navn, lænede sig ind over mig og spurgte Tanja om et eller andet. Jeg kunne ikke undgå at mærke pigens hånd på mit lem. Masserende, krammende og legende fortsatte hun ufortrødent sin leg, mens pigerne talte. Pludselig slog Tanja en fræk latter op og nikkede. Tanja drejede sit hoved mod mig og hviskede at pigen havde lyst til at give mig et blowjob. Her og nu. Og jeg bare havde at tage imod det!! Heldigvis var der en lav væg ud mod rummet, hvor vi sad, så alt hvad der eventuelt foregik i brysthøjde og ned efter var skjult. Inden jeg kunne nå at protestere (som om jeg ville havde gjort det!!), var pigens fingre i gang med min lynlås. Tanjas ene hånd lagde sig på mit lår. Den anden hånd havde hun for længst placeret på negerens bule. Hun holdt ikke stille og jeg vil påstå, at der ikke skulle ske ret meget mere, før stoffet i hans bukser revnede. Jeg gav et gisp fra mig da jeg mærkede en fremmed hånd på mit lem og et strøm af velvære rasede gennem min krop, da hun trak forhuden ned, hvorefter hun bukkede sig med og tog mig i munden. De to andre var vist heller ikke upåvirket af situationen. I hvert fald var negeren gået på opdagelse mellem Tanjas ben. Hun havde beredvilligt spredt sine ben let og trukket lidt op i sin kjole.

Den franske pige foretog de gammelkendte bevægelser med hånd og mund, mens jeg blev mere salig. Og resultatet udeblev ikke. Få minutter efter kom jeg med et grynt i munden på hende. Hun var betænksom nok til ikke at lade sæden plette mine bukser, så hun sugede mig helt ren. I det fjerne kunne jeg høre Tanja var ved at være godt oppe at køre. Hendes greb i mit lår blev mere og mere krampagtig, da min orgasme rullede af. Med et tilfreds smil, slap den franske pige mit nu halvslappe lem og rejste sig op i sædet. Det er hang lidt sæd i hendes mundvig, som hun med en finger langsomt fjernede og førte over til Tanja halvåbne mund. Begærligt stak Tanja tunge let ud og fangede pigens finger for at slikke den ren. Svagt stønnede spurgte jeg Tanja om det ikke var på tide at vende næsen mod hotellet. Det var Tanja helt med på.

Den franske pige fornemmede at vi var på vej og spurgte om hun ikke måtte være med på en kigger. Jeg var lige ved at sige nej, da jeg ville koncentrere mig helt om Tanja, men inden jeg nåede at svare, nikkede Tanja, tog pigens hånd. Rejste sig og gik. Negeren og jeg hilste for første gang på hinanden og gik efter pigerne.

Efter 10 minutters frisk luft, latter og pjank, var vi inde på hotellet og oppe på vores værelse. Jeg bad de to gæster om at tage plads på sofaen, satte nogle øl frem til dem og forklarede at Tanja ville udfører en lille striptease for os. Hefter forklarede jeg langsomt, for at de begge var helt med, at det kun drejede sig om Tanja og Jean. Og jeg ville tage billeder af de to. Begge nikkede. Jeg kunne mærke at Tanja var ved at være utålmodig. Hun havde tændt for vores medbragte ghettoblaster, Tændte de medbragte fyrfadslys og begyndte at danse for sig selv til musikken. Jeg holdt smilende kæft og gik hen til Jean og viste ham pladsen i stolen. Her efter satte jeg med siden af pigen.

Tanjas dans blev mere og mere sensuel. Kjolen blev løftet op, så man kunne se det øverste af lårene. Drejede sig rundt, vidste lidt baller. Lod hænder glide rundt på sin krop. Frækt og dejlig skamløst, dansede hun tættere på Jean, bøjede sig frem, tog hans hænder og placerede dem på sine knæ. Trak hans hænder op af sine lår. Hefter slap hun hans hænder, løftede sine egne hænder og gik lidt i knæ. Førte sine fingre gennem sit krøllede hår mens Jean langsomt lod sine hænder glide helt op under Tanjas kjole.

Tanja løftede kjolen op og smed den over i hjørnet, lod sine hænder glide ned over brysterne, ned mod maven. Jean havde fattet om hendes balder og trak hende helt hen til. Tanja strittede ikke imod. Nok mere tværtimod. Hun skød sine vuggende hofter frem og næsten serverede sin nydelige, barberede mis for ham. Det lod han ikke upåagtet gå fra sig og satte sin mund mod hendes skød. Koket trak hun sig baglæns, vendte sig om med front mod pigen og jeg. Tanjas øjne var meget blanke af liderlighed. Hun lænede sig frem over og ned over bordet, hvor efter hun førte sine hænder bag ud. Jeg er sikker på hun spredte, indbydende, sine balder. Tanja begyndte at rotere med sit underliv. Den franske pige sad ikke mere og bare kiggede på forestilling. Hun havde trukket knæene op. Placeret det ene ben på bordet og sad og legede med sig selv. Jeg var heller ikke upåvirket. Langt fra! Men jeg ville og skulle forevige dette på film. Lidt fummelfingeragtigt fik jeg gjort kameraet klar klar og begyndte at tage de første billeder. Jeg kunne se det kneb med lyset, så jeg måtte desværre tænde mere. Det så nu ikke ud til at genere de to aktører synderligt.

Tanja havde atter vendt sig og rejst Jean op. Taget hans T-shirt af og var nu i gang med at knappe hans jeans af. Til Tanjas store fryd, bar han ikke underbenklæder, så han pik sprang frem i fuldt flor. Med et frydefuldt hvin greb hun om det store dyr. Selv den franske pige i sofaen lod et eller andet fransk udtryk beskrive hendes begejstring. Jeg vil tro den var godt 25 cm. lang og harmonisk tyk. Og omskåret. Henrykt tog hun fat om den og begyndte begærligt at slikke, kysse og lege med den.

Hun kunne kun lige akkurat få hovedet ind i sin mund. Men det så nu ikke ud som om det var en skuffelse for Tanja. Som en lille pige der for første gang fik en slikkepind, bearbejdede hun Jeans pik. Jeg tog endnu flere billeder og jeg kunne mærke at det stille begyndte at løbe fra min pik. Tanja havde med besvær rejst sig og trukket Jean over til sengen. Her tog hun ham under kærlig behandling og jeg kunne trods mit ringe kendskab til det franske sprog, forstå at han nød det! Ikke så underligt.

Den franske pige havde stadig mere og mere travlt med at lege med sin mis. Hun faktisk smidt det meste af sit tøj og lå halvt henslængt i sofaen, godt i gang med at give sig selv den første orgasme!

Tanja havde lagt sig på ryggen og trukket Jean ned på knæ over sit ansigt. Ivrigt slikkende på hans pik lå hun og legede med sig selv. Så bad hun ham og kneppe hende. Det lod han sig ikke sige to gange. Straks efter var han mellem hendes ben, skubbede dem bag over og stødte til.

Med et skrig tog hun i mod hans pik, som uhindrede gled i bund. Spændt i hele kroppen, løftede hun hele underlivet mod ham. Langsomt begyndte Jean at øge tempoet. Det er længe siden jeg har set noget så liderligt. At se Tanja ligge på ryggen og tage imod den største pik til dato. Det var SÅ liderligt. At se den, glinsende af safter forsvinde dybt i hende, for straks efter at blive trukket ud igen, gjorde det svært at tage billeder uden at ryste på hånden. Tanja stønnede dybt og inderligt, for hver gang han var i bund. Hendes hænder fløj rundt på hans veltrimmede krop. Søgte at dække hver en cm. af hans hud. Så skubbede hun Jean væk, vendte sig på alle 4 og tog ham atter i munden. Kun ganske kort, for herefter at placere sig med røven til ham. I utvetydige toner beordrede hun ham om at kneppe sig hårdt og uden nåde. Og min gud, hvor han efterlevede ordren. Igen entrerede han hende. Denne gang med en voldsomhed, der gjorde, at hun fik overbalance, da han hamrede sit organ i bund. Det var nok ganske heldigt, eller er jeg sikker på hendes skrig havde vækket hele hotellet. Hun fik rejst sig op på alle fire igen og stødte behjælpeligt bagud for at tage i mod hans pik. Igen og igen hamrede Jean sin pik ind i Tanjas pikhungrende kusse. For det var hvad hun var blevet til. Hun stønnede at han skulle kneppe hende endnu hårdere og voldsommere. Han forsøgte efter bedste evne og resultatet udeblev ikke. Jeg kunne se på hendes ryg, som svajere som en kælen kat at hendes første orgasme var på vej- Endnu engang fandt hendes ansigt puden for at drukne hendes orgasme i sengetøjet. Spasmer gik gennem hendes krop, da orgasmen rullede af. Jean satte betænksomt nok tempoet ned. Tanja trak sig væk fra Jean og faldt slap om på ryggen. Rullede ind under hans fugtglinsende pik. Lod sine hænder glide kælent hen over pikken med langsomme bevægelser. I mens var den franske pige kommet over til sengen. Hun havde satte sig på hug og lænede sig op langs væggen mens hende hænder havde travlt med at lege med fissen og bryster. Jeg kunne se på hendes finger at hun var mere en temmelig våd. Jeg tror faktisk at hun havde gjort gulvtæppet vådt under sig.

Tanja var kommet til hægterne igen og smidt Jean ned på ryggen, hvor efter hun selv havde placeret sig over hans pik. Med en intensitet red hun ham først med ansigt mod ham. Det klaskede, dels af fugt, dels på grund af voldsomheden når hendes balder ramte Jeans lår når han var helt inde i hende! Ind i mellem stoppede hun når hun havde Jean næsten helt ude af sin fisse. For der efter at lade sig synke helt ned over den. Jeg kunne høre på dem begge at det ikke varede længe før de kom. Der for dette kontrollerende knepperi fra Tanjas side. Hun ville have at han skulle eksplodere i ansigtet på sig.

Tanjas drejede rundt, stadig med Jeans pik oppe i sig. Hun lænede sig tilbage og red atter, som var hun med et rekordforsøg. Tanjas ansigtsudtryk skiftede fra at være langt væk i liderlighed til at være et stort frydefuldt grin. Jeg kunne se igennem linsen af hendes safter drev i stride strømme ned af Jeans spændte nosser. Der var ingen tvivl om at hun var tæt på. Jeg skulle til at bede Tanja om få den i røven, men da var hun allerede i gang med at stige af, vende sig og langsomt lade pikken glide ind i det bagerste hul. Langsomt og ikke uden en lille smerte forsvandt den ganske stille ind. Med himmelvendte øjne pressede hun sig helt ned over ham og lod den til sidst hvile helt inde. Ganske forsigtigt begyndte Tanja at ride pikken, mens hun snerrende bad om at blive røvpulet. Og det blev hun. Fortsatte dette meget længere, kom jeg i bukserne af dette ophidsende syn. Hvor var det dog smukt. Det blev for meget for den franske pige. Med et højt støn faldt hun om på gulvet i orgasme der gjorde at det sprøjtede fra hendes fisse, mens hende finger gik som trommestikker på hendes klitoris. Tanja kom i det samme. Med et dyb rallende kastede hun sin krop rundt. Spiddet af hans pik.

Jeg var mere end varm, da Tanja rejste sig. Jeans pik forlod Tanjas røvhul med et vådt svup. Hun trak ham op at stå, hvorefter hun lagde sig på knæ. Tog fat i hans pik og med energiske bevægelser malkede hun pikken. Pludselig overtog Jean selv pikken. Tanja åbnede taknemmeligt munden og med et brøl kom Jean. Kaskader at sperm blev sendt ind i munden på hende og begærligt sank hun sæden som blev afleveret af flere omgange. Jeg har oplevet meget, men ikke at der kunne komme så meget sæd fra én person. Med halvt lukkede øjne slikkede hun den våde pik ren. Drak og sugede det sidste ud af ham, som for at sikre sig at intet gik til spilde. Langsomt slappede Jean af. Det samme gjorde hans pik. Tanja havde ikke i sinde at slippe den med det første. Jeg lagde kameraet fra mig. Satte mig tungt i sofaen og tog en tår øl.

Den franske pige lå stadig med sin hånd mellem sine ben. Blot nydende det ophidsende syn.

Tanja havde omsider sluppet Jeans pik, gav den et sidste, frækt, langstrakt slik og kom så smilende hen til mig. Satte sig overskrævs på mig, Tog mit hoved mellem sine hænder og kyssede mig på kinden og på munden. Jeg kunne smage Jeans sæd da vi tungekyssede. Med et smil og et varmt kram sagde hun tak for den største oplevelse hun længe havde haft!
Det var nu også en stor fornøjelse at kigge på. Ingen tvivl om det!!

Her efter blev der ikke sagt mere i næsten 5 minutter. Alle summede. Tanja var den første som brød stilheden, slap sit tag i mig, vendte sig  om mod Jean, som var faldet om på sengen og spurgte ham om de to ikke skulle tage sig af den franske pige og mig. Vi havde da fortjent det! Grinende gav han hende ret.

Men det er en helt anden historie!!

porno med danske piger