Min kone og jeg havde lavet en fræk aftale – med os selv

Aftalen gik ud på, at hun, på en dag efter hendes valg, ville tage hendes helt åbne trusser på, og uden over kun en let kjole. Hun ville så om morgenen lade mig vide, at der var fri adgang til herlighederne hele den dag, ikke ved blot at sige det, men ved at signalere det. Det var en fantasi hun havde haft i længe, og jeg syntes at den var meget fræk. Jeg tænkte en del over det, og var faktisk en smule bekymret, for jeg vidste ikke rigtigt om jeg kunne holde til at kneppe hende så mange gange i løbet af dagen, at det ville opfylde hendes forventninger. Jeg har nogle gange lidt problemer med, at den bliver øm, hvilket hænger sammen med en snæver forhud – ikke så meget at det normalt er et problem, men nok til, at det går galt med følelsen i den, hvis vi gør det for længe.

Så jeg gik altså og grublede over, om jeg ville slå til, men så var det at jeg fik idéen. Jeg kunne jo se om jeg kunne få Henning, én af de 5 mænd, som var med til vores gangbang ude på fabrikken, til at hjælpe. Jeg havde jo efterhånden fundet ud af, at hun kunne lide at få fremmed pik, så mon ikke hun ville synes at det var frækt, også selv om det lå uden for aftalen.

Jeg ringede til ham, og han var med på idéen. Nu skulle hendes fantasi jo også udleves i den rigtige form – altså kun hende og mig, så jeg aftalte med ham, at jeg, så snart jeg vidste at dagen var kommet, skulle give ham besked, og så sende en SMS enten sidst på dagen eller først på aftenen, alt efter hvordan det gik. Han skulle så komme så hurtigt han kunne, og så skulle vi se hvordan vi kunne få tingene til at virke. Henning er herre med en ganske levende fantasi, så jeg var sikker på at vi nok skulle finde ud af at komme videre.

En lørdag morgen i midten af juni, lagde jeg mærke til, at min kone brugte længere tid på badeværelset end hun plejede, og da ungerne ikke var hjemme i den weekend, fik jeg hurtigt fornemmelsen af at der ville ske noget den dag. Ganske rigtigt, hun havde taget en let sommerkjole på, og da hun stod henne ved kaffemaskinen og skænkede kaffe, gik jeg hen og gav hende et kram og et kys på kinden. Hun reagerede ved at presse røven bagud, og begyndte at gnide den op af min pik, og så vidste jeg med sikkerhed hvad der var i gære. Det havde den effekt, at i løbet af ganske få sekunder var jeg helt klar, og jeg stak hånden op under hendes kjole. Hun havde de åbne trusser på, som vi havde aftalt, og hendes fisse var allerede så drivende våd, at forspil ikke var nødvendigt. Så jeg trak min pik ud af bukserne, løftede op i hendes kjole, og begyndte at kneppe hende i fissen. Hun var stjerneliderlig, og i løbet af få sekunder, kneppede vi meget hårdt, og så tændte som vi begge var, gik der kun et par minutter, så kom vi begge hårdt. Hun vendte sig om og kyssede mig inderligt, og sagde “Det var dejligt – lige hvad jeg havde brug for”. Så vendte hun sig om, og skænkede kaffe som intet var hændt, og jeg måtte en tur ud på badeværelset for at skylle kalorius af.

Vi satte os og fik morgenkaffe, og snakkede om helt almindelige ting, men der var en tydelig erotisk spænding imellem os, og jeg kunne mærke på hende, at hun var meget tændt på det. Jeg var dog lige nødt til at spare en smule på krudtet, jeg skulle jo gerne kunne holde hele dagen. Så jeg gik ud på kontoret og fik læst nyhederne på nettet, og samtidig ringede jeg til Henning. Heldigvis var han hjemme og han var straks med på det. Efter en times tid gik jeg ind igen, og så at hun sad ved bordet med hendes tablet. Jeg satte mig ned, og da hun efter kort tid rejste sig, og gik hen til køkkenbordet, rejste jeg mig og fulgte efter. Jeg omfavnede hende bagfra, og reaktionen var den samme som før. Denne gang satte jeg mig ned på hug, løftede op i kjolen, skubbede hendes ben lidt fra hinanden, skilte ballerne med hænderne og begyndte at slikke hendes røv. Hun er vild med at blive slikket bagi, så hun begyndte med set samme at stønne lidt. Efter nogen tid med grundig slikkeri, rakte hun op, åbnede skabet, og tog kokosolien frem.

Hun tog låget af, tog en klat og gav sig til at massere den ind i det bagerste hul – hold kæft hvor så det frækt ud. Så vendte hun sig om, og jeg havde i mellemtiden rejst mig, så hun åbnede mine bukser, trak pikken frem, og begyndte at sutte på den. Da hun havde givet mig en grundig omgang, tog hun lidt mere kokosolie, smurte det på min pik, og vendte sig om, så hun stod med røven bagud. Jeg satte pikken hen til hendes baller, hun greb den og styrede den ind i bagi. Jeg masserede hendes klitoris imens, men hun greb min hånd og stoppede mig med ordene “Stop, ellers kommer jeg med det samme – jeg vil nyde at blive kneppet bagi”. Hun holdt røven stille i et lille stykke tid, men begyndte hurtigt at bevæge sig. Efter ganske kort tid, havde hun vænnet sig til at have pikken i det bagerste hul, og jeg begyndte at kneppe hende hårdere og hårdere. Hun fandt takten, og stødte røven bagud, så jeg kom helt i bund hver gang. Det var simpelthen for dejligt, og der gik ikke lang tid før end hun stønnede “Du skal komme nu – bare kom, jeg er klar”, og det gjorde jeg så, samtidig med hun fik en kæmpe orgasme. Vi stod tæt sammen i nogle minutter, stadig med pikken inde i hendes bagerste hul, og hun sagde “Uhh, sådan kunne jeg stå hele dagen…”. Men det kunne vi selvfølgelig ikke, og jeg måtte igen en tur ud på badeværelset.

SEX I DAG?

Og sådan gik dagen – jeg kneppede hende i fissen inde i lænestolen stuen, en gang til bagi ude på mit kontor og så to gange mere i fissen ude i køkkenet. Efter den sidste gang, var jeg ved at trænge til en længere pause, jeg var kommet de to af gangene, men kunne mærke at jeg skulle spare lidt på udstyret for at kunne komme en tredje gang, og da klokken efterhånden var 18.30, sendte jeg en SMS til Henning. Han svarede med set samme at han var klar, og ville køre hjemmefra i løbet af en halv time.

Da vi havde spist og ryddet op i køkkenet, satte vi os ved køkkenbordet med en kop kaffe og snakkede, og efter et stykke tid, kørte en bil ind i indkørslen. Min kone kiggede ud af vinduet og sagde “Hvem pokker kommer nu, det var da træls”. Hun havde ikke set Henning siden episoden med de fem mænd, og jeg tror ikke at hun umiddelbart kunne kende ham, for da hun så ham stige ud af bilen, sagde hun “Hvem pokker er det?”. Han kom ind og hilste muntert, og så genkendte hun ham. Hun skævede til mig, men sagde ingenting, og Henning blev bænket ved køkkenbordet med en kop kaffe.

Snakken kom hurtigt i gang, og jeg lod som ingenting, men kort efter rejste min kone sig, og gik over til køkkenbordet for at hente kaffe, og samtidig rejste Henning sig, og gik hen til vasken, bøjede sig ned og tog en tår vand. Da han rettede sig op, lagde han hånden på hendes hofte, og det gav et lille sæt i hende, imens hun så hen på mig. Jeg blinkede til hende, og hun smilede og gik et lille skridt baglæns, og lod ham komme til. Han masserede hendes bryster, og jeg kunne ret hurtigt høre på hendes åndedræt at hun var tændt. Hun rakte bagud, tog hans pik ud af bukserne, og gav sig til at gnide på den, imens han kyssede hende på halsen og i nakken. Hun vendte sig om, og satte sig ned på hug, åbnede bukserne og tog hans pik ud. Hun fortsatte med at kærtegne både den og hans kugler med hænderne, samtidig med at hun lod tungen forsigtigt spille rundt om pikkens hoved. Da hun tog den ind i munden, kunne jeg se på Henning var lige ved at vende det hvide ud af øjnene.

Hun rejste sig op, og Henning trængte ind i hende bagfra, og gav sig til at kneppe hendes allerede godt brugte fisse hårdt. Hun stønnede, og jeg kunne høre på hende, at hun var lige på kanten til at komme. Henning skruede lidt op for tempoet, og så kunne hun ikke holde til det længere, og kom i en meget kraftig orgasme. Det fik dog ikke Henning til at stoppe, han sænkede tempoet lidt et kort stykke tid, og satte så fuld damp på igen. Hold da op, hvor blev hun kneppet. Jeg sad stadig ved køkkenbordet med en pik så stiv, at det faktisk gjorde ondt, for det så godt nok frækt ud. Min kone var nu helt oppe på kanten af orgasme igen, og da hun kunne mærke at Henning var ved at komme, slap hun tøjlerne, og de kom samtidig.

Henning trak sig ud af hende, og jeg kunne se, at spermen løb ned af hendes ben. Jeg smilede til hende, og sagde “Var det godt, min skat”. Hun pustede stadig efter anstrengelsen, og sagde stakåndet “Ja, hold da fast, det var dejligt, men noget af en overraskelse”. Henning strålede over hele hovedet, han havde vist også haft en god oplevelse. Som vi havde aftalt, sagde han hurtigt farvel, og da han var kørt, satte hun sig over for mig, og sagde “Hvad var lige det du havde gang i der?”. Jeg så på hende med et smil og sagde “Jeg tænkte at du skulle have fantasien levet HELT ud, altså det med at stå til rådighed – du så ud som om du nød det rigtig meget”. Hun stirrede lidt ud i luften, og sagde så “Ja, det må jeg indrømme – det var meget frækt, især da jeg så at det var ham der kom, fik jeg fornemmelsen af at du havde gang i ét eller andet – nu har du vel ikke flere skumle planer?”. Jeg lo, og sagde “Hmm, det er jo ikke godt at vide, men hvis jeg havde, hvad så?”. Hun så granskende på mig, og sagde så i et drillende tonefald “Tja, hvem ved, måske kan jeg lide det”.

Jeg var efterhånden blevet ret tændt, og da hun gik ind i stuen, gik jeg bagefter, og nåede hende lige ved spisebordet. Jeg tog om hende bagfra, og hun var straks med på det, og vendte sig op. “Jeg vil tage dig på spisebordet”, sagde jeg, og hun svarede ved at sætte sig op på bordet og trække kjolen op. Jeg satte mig på hug, og jeg kunne se at hendes fisse stadig lækkede lidt af Hennings ladning, og jeg måtte lige overvinde mig selv inden jeg begyndte at slikke hende. En lidt underlig fornemmelse, men hendes reaktion fik mig hurtigt til at glemme alt om det, og jeg holdt mig til hendes klitoris, så jeg ikke fik det hele ind i munden. Jeg fik hende hurtigt op på kanten af orgasme, og så fik jeg pikken lirket ud af bukserne, og ind i hendes endog meget saftige, og efterhånden godt brugte fisse, men trak den ud igen, og stak i stedet den nu godt smurte pik ind i hendes bagerste hul. Hun stønnede “Åh ja, det er lige nøjagtigt sådan jeg vil have det”. Hun var meget liderlig, og da jeg også var kraftigt påvirket af det som var sket i køkkenet få minutter forinden, tog det ikke mange minutter, så kom vi begge i en voldsom orgasme .

Da vi havde sundet os lidt, blev vi enige om, at nu måtte det vist være nok for den dag, og vi gik i seng. Da vi lå i sengen, krøb hun over til mig, og kyssede mig. Hun kiggede mig dybt i øjnene og sagde “Tak for en dejlig dag. Jeg fik til fulde udlevet min fantasi, det var rigtig frækt at stå til rådighed på den måde, og du gjorde det rigtig godt. At du havde sørget for at Henning kom forbi, gjorde det endnu bedre, og samtidig var det endnu en fantasi som blev udlevet. Jeg tænder kraftigt på tanken om at blive fyldt godt op med sperm og taget af dig bagefter” Jeg smilede til hende, og sagde “Det må vi så gøre igen næste gang vi leger med andre mænd, det kan jo være at vi kan få et par stykker mere med, så du kan blive fyldt helt op”. Hun så smilende på mig og sagde “Lad os gøre det – hvad med næste lørdag…”

Forfatter: Jyderne

porno med danske piger