Min mors fejltagelse – blev mit held

SPAR MANGE PENGE

fik suttet pik af min morSom barn i Whisky-bæltet på Sjælland havde jeg en god og privilegeret barndom. Jeg var 17 år med rige forældre, der forkælede mig i hoved og røv. Du ved privat gymnasie, dyrt tøj og elektronik, faktisk vil jeg sige at mine forældre ikke havde hørt om ”Curling fænomenet” i en materiel forstand. Følelsesmæssigt var de den diametrale modsætning, og pengene kom med en bagside – i form af krav og forventning til hvad jeg skulle være og blive.

Det var midt i ugen og min mor sad sammen med min fars assistent i husets store køkkenalrum. De havde kobberbryllup om lørdagen og min far havde sat sin assistent til at planlægge festen. Min far havde for travlt til at tage sig af noget, der involverede os som familie. Min mor, en klassisk Rigmor Zobel type du ved, var travlt optaget af at kræse om deres sociale profil blandt deres overklasse netværk.

Selv var jeg som 17-årige, lidt af en møgunge, men det var ligesom noget jeg godt kunne lide at være du ved. Jeg var vant til at få hvad jeg ville have, og derfor var pigerne på min alder heller ikke svære at få fat på. Som livet nu engang er indrettet, så er de nemme ting i livet ikke særlig spændende. Derfor ville jeg have hvad jeg ikke kunne få – et whisky-bælte ”trofæ”. Du ved, midaldrende kvinder som har små hunde, daglige løbeture i stramme yoga bukser, dyrt tøj/smykker, stift og arrogant udtryk og ikke mindst – et klart behov for selvbekræftelse.

”Det skal være Allendo du køber det igennem, og vi skal ikke have noget af det dér billige stads. Der skal være en professionel bartender, ingen ung uduelig student. Har du ringet og dobbelttjekket, at Pablo har alt maden klar til lørdag?”

Min mors toneleje, fik mig til at overveje, om min fars assistent mon havde lyst til at stikke hans kuglepen et vist sted. Hans ansigtsudtryk var alt for professionelt til at bedømme, hvad han i virkeligheden tænkte. Der var ikke tvivl om, hvor min overklasse fornemmelse og berettigelse kom fra. Min mor fortsatte sin monolog med at fortælle, hvordan festen skulle være ned til mindste detalje. Alt snakken om Dom Perignon og Beluga kaviar fik mig hurtigt væk fra køkkenalrummet og søge tilflugt på værelset.

Efter en times tid bankede min mor på døren og fortalte mig, at hun skulle ud at løbe. Hun stod i døren iført løbetøj, der sad helt stramt til kroppen og fortalte alle hvilken smuk kvinde hun var.

”Lucas, har du lavet dine lektier? Hvad med træning? Husk, at du skal have nyt tøj til festen på lørdag OG, at du har klavertimer i morgen.”

”Ja, mor. Jeg har styr på det.”

”Fint Lucas, men husk, at du repræsenterer denne familie udadtil. Din far og jeg har en forventning om, at du arbejder hårdt og ikke lever på den lade side. Så sluk for computeren og gå ned og øv dig på flygelet til i morgen. Folk skulle nødig tro, at du ikke er forberedt.”

Jeg kastede hånden i vejret og lukkede irriteret luft ud for at indikere, hvor provokeret jeg var af hendes ord.

”Lucas, nu. Okay?”

Min mor havde fundet den rette stive grimasse frem, der viste hvilke forventninger, der var ved at være en del af denne familie. Hun lukkede døren og fortsatte med lette trin langs korridoren indtil lyden af hende forsvandt ned af trappen.

Det var måske hér, at jeg burde fortælle en smule om min familie, og hvilke vilkår jeg var under. Min forældre levede under, hvad jeg nok ville kalde, et proforma ægteskab. Gift i snart 12½ år ja, men kærlighed imellem dem virkede ikke til at eksistere. Min far fik et ”trofæ” og min mor fik en yderst tilfredsstillende plads på den sociale rangstige. Jeg har da heller ikke været mere end tolv år, før jeg for første gang overhørte min mor skælde min far ud for hans mange sidespring. Lige siden er stilheden blevet større og kærligheden mindre. De har teknisk set været gift, men aldrig af sind – hvilket nok forklare deres høje alkoholforbrug. Så når jeg siger, at jeg har haft en god og privilegeret barndom, så er det altså i gåseøjne, du ved. Når jeg bliver tvunget til at spille tennis, klaver og lære fransk, fordi det er hvad min mor mener er den sociale trend, ja så ender man op med en møghvalp som mig.

Derfor kunne jeg i en generel forstand heller ikke lide nogen af mine forældre, og levede kun efter deres forskrifter, så jeg kunne suge så mange penge ud af dem som muligt. Men nu ved du det, så du har en idé om hvorfor jeg tér mig som jeg gør.

Om lørdagen stod jeg og gjorde klar til mine forældres sociale spil om accept. Min mor havde fundet frem til, at det mest sofistikeret og trendy i øjeblikket var et stort og glamourøst udendørs event, efterfulgt af et eksklusivt maskeradebal. Det sidste var kun for de allermest indviede i deres sociale kreds, som jeg under ingen omstændigheder måtte være en del af. Derfor var min eneste opgave for aftenen, at møde op og være præsentabel. En nikkedukke om du vil.

Hele aftenen var fyldt med bugnende buffeter, alkohol og mine forældres løgne om ægte kærlighed.

”Hold da op, er det virkelig din søn Viktoria? Tænk, at du kan have en så stor dreng, du ser så ungdommelig ud!”

”Du må være umådelig stolt af ham med alle de meritter han har. Tennis, klaver og fransk ved siden af, han er en meget talentfuld ung mand.”

”Han har da sin fars talenter og dit flotte udseende. I har virkelig opdraget en meget moden og ansvarlig søn.”

Det var bare et lille udsnit af de falske kommentarer, som udsprang af min mors polerede præsentation af mig. Det er vigtigt, at du forstår, at intet af det der bliver sagt i de her sociale spil er oprigtige kommentarer. Det er alt sammen et spil om hvem der kan blære sig mest, og hvem der kan fremstå mest taktfuld overfor andre. Jeg var mere eller mindre bare en mannequin iklædt jakkesæt, du ved, mens min mor viste mig frem for inderkredsen. Det bedste ved det hele var, at ligeså snart alle havde set og hørt om mig, var jeg fri til at passe mig selv.

Jeg sad og spyttede i et glas sodavand mens jeg så på min mor og far, hver for sig, socialisere. Min mor sad sammen med en meget succesfuld bankmand ved navn Claes, som virkede interesseret i hende. Det var ikke svært at forstå, eftersom min mor i sin sorte kjole og ”high-class” knold holdt fast med et diamanthårsmykke, var og vil altid være utrolig smuk. Min mor virkede nu også meget interesseret i Claes, og smilte af alt han sagde. Hendes konstante pillen ved håret og korte berøringer på han skulder, gjorde det hele til en åbenlys form for flirten.

Jeg var trukket tilbage på værelse, efter min mors godkendelse, da festen døde ud. Nedenunder kunne jeg høre, at de ”udvalgte få” trak ind i den store stue til maskerade ballet. Ud fra de højlydte stemmer kunne jeg forstå, at den åbne bar havde været en succes. Efter nogle timer med kedsomhed besluttede jeg mig, at lade nysgerrigheden tage over og gik nedenunder.

Inde i stuen var humøret højt, og fyldt med arrogante flokdyr i dyre outfit og åndssvage victorianske masker. Det var dog her, at det noget gik op for mig, du ved. Jeg havde i entreen lagt mærke til en ekstra maske, som åbenbart var tilovers. De ville alle være for fulde til at vide hvem jeg var, hvis jeg lod som om jeg var en del af festen. Her var muligheden for at hævne mig på mine forældre, og opføre mig ligeså latterligt som dem. En overklasse langemand til mine forældre om man vil.

Jeg påførte mig masken og trådte ind i stuen. Forsigtigt gik jeg rundt og afventede deres reaktion, men som forventet var de alle for fulde og optaget af dem selv. Akavet oppe i baren kunne jeg stå for mig selv, mens jeg hældte et stort glas rødvin op. Jeg fik hurtigt spottet min far, som sad i en sofa med en yngre kvinde mens han selvsikkert slyngede cognac rundt i glasset. Min mor var i den anden ende af lokalet sammen hvem der tydeligvis var Claes fra tidligere. Claes stod underligt i forhold til min mor, nærmest lidt på skrå, hvilket gjorde at man kun kunne se hende fra den vinkel jeg stod i. Det var først efter at have betragtet dem i et stykke tid, at jeg forstod hvad de lavede. Det var ikke en samtale de havde, men derimod Claes der meget diskret havde en hånd oppe under hendes kjole!

Det hele virkede som et stort hykleri. Min mor fik finger i fuld offentlighed, til deres kobberbryllup, mens jeg skulle være den perfekte søn. Jeg kiggede rundt, og først dér gik det op for mig, at det mere eller mindre var et ”high-class swinger party”. Jeg fik en hul følelse inden i. De var alle mere falske og perverse end jeg kunne have forestillet mig.

Min mor havde imellem tiden trukket kjole ned igen og strøg Claes på kinden, inden hun viskede ham noget i øret. Få sekunder senere forlod hun lokalet mens Claes kiggede rundt. Han prøvede at virke naturlig i lidt tid, før han sneg sig ud af rummet. Jeg kiggede over på min far, der nu havde sin anden hånd på låret af den yngre kvinde og virkede komplet ligeglad med hvor min mor var henne. Jeg besluttede mig for at følge efter dem og fange min mor på fersk gerning, så jeg kunne bruge det imod hende. Jeg hadet hende så inderligt, at jeg ville gøre alt for, at hun ikke længere havde overtaget – mentalt, du ved.

Da jeg kom op ad trappen kunne jeg høre nogle interessante lyde fra gæsteværelset. Jeg tænkte, at det måtte være der de var gået hen og fortsatte langs korridoren. Da jeg nærmerede mig døren kunne jeg høre lyden af en lynlås. Bag døren begyndte små støn og suttelyde at lyde, og jeg var ikke længere i tvivl om hvad der skete. Jeg åbnede døren for at tage min mor på fersk gerning, så jeg endelig kunne afsløre alt hykleriet.

Synet af min mor, på knæ med en pik i munden, virkede mere overvældende end jeg havde troet. Min mor havde taget Claes’ pik og boller ud af lynlåsen, og hans kæmpe dele fik det til at ligne, at bukserne var ved at springe. Hans lange og tykke pik strittede lige ud i luften mens kuglerne hang stramt under roden. Min mor gav slikkelyde fra sig, da hun kørte tungen rundt om pikhovedet indenunder hans forhud. Claes udbrød velvære, da hendes tunge kørte 360 grader og dermed frækt slikkede hans forhud og streng. Hun trak forhuden tilbage, blottede hans lilla hoved og pressede den op af hans skjorte. Tungen skiftede mellem hurtige korte og langsomme hårde slik på hans store faste kugler. Jeg var nærmest stivnet af synet og min mors stille lyde fra hendes tungen der ramte bollerne.

SEX I DAG?

Min mors tungeleg stoppede, da hun drejede hovedet og kiggede på mig i døråbningen. Jeg frøs helt fast, mens jeg overvejede hvad jeg skulle sige eller gøre.

Der blev helt stille og de to voksne stirrede på mig. Her gik det op for mig, du ved, at jeg ikke helt havde planlagt, hvordan jeg skulle gribe det an. Inden jeg havde tænkt scenarierne igennem, begyndte min mor at onanere Claes, nærmest som en professionel kørte hun forhuden frem og tilbage over glansen mens hendes øjenkontakt var på mig. Sexet og sofistikeret, rullede hun sin pegefinger i en ”kom her” bevægelse.

Det var først her, du ved, at det gik op for mig at min mor virkelig var for fuld til at genkende mig. Jeg stod i et mørkt rum og kiggede på min mor med en kæmpe pik i hånden mens hun gestikulerede til mig, at jeg skulle deltage. Men her var muligheden for at hævne mig, at udnytte hende og at få overtaget. Du ved, gribe chancen når den opstår – en kobberbryllupsgave fra den møghvalp hun selv havde fremavlet.

Jeg gik selvsikkert hen og stillede mig ved siden af Claes og overfor min mor. Min mor slap pikken i hånden og sendte et smil som lignede en blanding mellem glædelig overraskelse og ren djævelskab. Hun lynede med begge hænder min lynlås op og stak en hånd ind. Imens min mors hånd gik på udforskning i et forsøg på at slippe pikken løs af underbukserne, fór en million tanker igennem mig. Men den største og mest dominerende tanke var mulighed for at nedgøre og udnytte hende.

Jeg gav et let suk, da hendes hånd fandt min pik under lagene og i ét tag, hang min pik nu ud af bukserne. Hånden dykkede ind igen og fandt bollerne, der fik en let massage, inden de også kom til syne ud foran hendes ansigt. Mine mange tanker gjorde, at pikken hang slap og stod i skærende kontrast til Claes, hvis pik bankede løs med store åre langs skaftet og et glinsende champignons formet hoved.

Min mor blottede mit pikhovede og lod en stor mængde spyt fra munden sive ned. Spyttet agerede som en glidecreme, da hun begyndte at nulre min pik langsomt. Hun vendte om og sluttede læberne om kæmpe pikken, mens hun begyndte at onanere mig op fra slap. Min mor kørte tungen hurtigt fra højre til venstre langs Claes’ pikstreng. Hendes måde at sutte pik på var ligeså sofistikeret som når hun drak rødvin. Erfaren og perfekt teknik, yndefuldt mundarbejde og klar på at sluge.

Min pik rørte på sig og det fik hende til at vende tilbage til mig. Jeg blev svimmel, da hun tog pikken i munden og sugede læberne helt sammen. Vakuummet fik mig til at tro, at hun ville suge alle min væsker ud af mig. Min pik voksede helt i hendes mund. Hendes hænder hev os begge tættere på, så hun kunne føre begge ind i munden. Mit pikhoved ramte sammen med hans, og min mors tunge kørte henover begge vores pikke. Det var kun min følelseskolde mor som kunne se ”classy” ud, mens hun på knæ havde to pikke i munden. Selv i denne intime stund virkede hun reserveret.

Min mor rejste sig og vendte ryggen der indikerede, at Claes skulle lyne hendes kjole ned. Inden længe stod hun iført sort lingeri, der viste alt og intet på samme tid. Hun fjernede BH’en og frem kom hendes ”modelsmå” bryster med lysebrune strittende nipples. Hendes silhuet i mørket viste hvorfor hun engang havde været model. Hendes slanke overkrop, lange ben, røde poleret negle, struttende bryster og lyse lokker var umådelig sexet. Kun overgået, du ved, af hendes stramme pariserrøv i de sorte hofteholdere og trusser. Jeg afskyede hende inderligt, men for en på 43, var det imponerende.

Claes greb med det samme om hendes røv og hev ballerne fra hinanden. Min mor løftede hagen i vejret og blottede halsen som hans store hænder udforskede hendes røv og hans tunge fugtede hendes hårde brystvorter. Som Claes’ hænder fortsatte om på maven og hofterne, stillede jeg mig bagved og gled min pik langs hendes baller. Jeg trak roligt hendes trusser ned og kyssede hendes skuldre, mens Claes maste hendes bryster sammen og kyssede op langs hendes hals.

Min mor stønnede halvkvalt:

”Åh gud, ja.”

Min mor masserede vores pikke mens Claes listede en finger op i hende. Bagfra klemte min ene hånd hendes bryst og den anden stimulerede hendes klit, der allerede var dækket af hendes egne væsker. Hendes hånd dirigerede forsigtigt min pik lidt ind i sprækken som hendes krop rykkede frem og tilbage.

Hun stoppede aktiviteterne og vendte sig mod os. Hun pegede på os begge med ordene:

”Begge to.” hendes stemme var sensuel og hun sugede kinderne ind.

Hun lagde hænderne på hofterne, drejede en anelse, løftede det ene øjenbryn og struttede med læberne:

”På én gang.”

Hendes lumske smil kom endnu engang frem.

”Jeg tror det er på tide, at I herrer smider tøjet.”

Hurtigt efter stod vi begge kun iført vores masker. Min mor gik langsomt hen mod os og kiggede på vores stadig hårde pikke som var det en inspektion. Øjnene skiftede frem og tilbage mellem os, mens hun lignede én som havde en beslutning at foretage. Hendes finger strøg roligt op langs Claes’ pik mens de havde øjenkontakt:

”Du tager fronten.”

Min mor vendte hovedet mod mig og tog mine boller i sin hule hånd. Hånden fortsatte op ad underlivet og sluttede på brystet.

”Du tager bagvejen.”

Jeg tabte næsten min kæbe, da jeg hørte min mor beordre mig til tage hende analt. Men hun kunne få lov til at styre hvad hun ville for nu, da jeg ville ende med at røvrende hende.

Hun fortsatte over til natbordet og åbnede skabet under. I hånden lagde hun en tube glidecreme til mig og førte Claes hen til sengen. Claes lagde sig på sengen og min mor hoppede direkte ovenpå ham. Med hånden førte hun gigant pikken op i fissen. Jeg stod i lidt tid og kiggede på min mor mens Claes fyldte hende ud. Hendes revne udskilte allerede nok væsker til, at pikken gled let ind og ud.

”Åh yes, århh wow.”

Min mor tog sig tid ind i mellem stønnene til at give mig endnu en ”kom her” finger og bukkede sig helt forover, så hendes røvhul kom helt til syne. Hendes læber og røv var en smule mørkere end resten af kroppen, hvilket fremhævede dem endnu mere. Hendes mørkebrune skamlæber klæbede sig fast om Claes’ tykke pik og jeg fulgte den op til den brune erotiske cirkel ovenover, der på grund af min mors foroverbøjet position, nu åbnede sig en smule. Jeg stod i mellem Claes’ ben og klemte en god klat glidecreme ud af min mors halvtomme tube.

Et smil kom frem på mine læber, da min finger først mærkede hendes let rillede og bløde hul. Min mor gispede ved den kolde glidecreme, og min finger gik på udforskning. Den første finger gled let ind i hende og hendes støn tog til, da to af mine fingre gled ind og ud af hendes røv.

Efter en kort opvarmning hoppede min mor af Claes og beordrede ham til at lægge sig tættere på sengekanten. Som Claes lå med røven på kanten af sengen, klar til igen at penetrere hende, greb min mor tuben og klemte en god mænge ud i hånden. Med begge hænder smurte hun pikken ind fra top til tå.

Min pik lavede to dunkede hop i liderlighed ved det frækkeste syn, jeg kunne komme i tanker om. Min mor som endnu engang fyldte sin fisse med Claes, bøjede sig forover og stak to af fingre i røven. Da fingrene kom ud bankede min mor let to gange på hendes glinsende åbne røvhul. Hendes hoved vente sig mod mig og hun slikkede langsomt sine læber som en indikation på, at det var tid. Jeg var for fyldt af begær til virkelig at fremkalde følelsen af had mod hende i øjeblikket.

Claes lå stille, som jeg manede mig adgang til min mor. Mine øjne sortnede en smule da mit pikhoved forsvandt ind i røven. Min pik forsatte let ind, og bekræftede, at min mors røv havde prøvet det før. Som min pik kom ind, kunne jeg mærke Claes glide frem og tilbage på undersiden. Min liderlighed og lyst til at tage røven på min mor var det eneste der fyldte mit hoved, og jeg begyndte at banke pikken ind i hende. Følelsen af min mors røv var fantastisk, og hendes højlydte støn af to mænd, der bankede løs i begge hendes åbninger indikerede, du ved, at hun også nød det:

Min mor kusse gjorde mig vild”Århhhhhh, Mhmmmm, Ughmffff, ja ja jaaaaaaaaa!”

Min mors krop spændte som en bue, og hendes underliv skød bagud i en kraftig orgasme, hvilket gjorde at min pik nærmest forsvandt op i hende, som hendes euforiske krampetrækninger tog til. Efter min mor kom til bevidsthed begyndte hun let at bevæge røven frem og tilbage igen. Claes greb hendes baller og brugte alt kraft og tempo i hans krop til at kneppe hende. Kort tid efter blev min mors fisse for meget og Claes pumpede sin sperm op i min mor med stor kraft. Han krop blev slap og lå i lidt tid med pikken oppe i hende mens hendes søn pumpede løs i hendes åbne røv.

Claes signalerede, at han var færdig for natten, trak sig ud af min mor og rullede ud af sengen. Meget hurtigt fik han iklædt sig sit tøj. Jeg kiggede på min mor, der havde lagt sig på ryggen og klemte spermen ud af sin brugte fisse. Uden så meget som et farvel forlod han værelset, og det var nu kun min mor og jeg. Jeg greb hendes hofter og vendte hende rundt på alle fire. Men resterne af spermen dryppede ud af hende og ned på sengen, stod hendes røv nu struttende som en åben invitation til at gøre arbejdet færdigt.

Det var nu jeg skulle have min hævn.

Under påskud at skulle hente mere glidecreme hev jeg min telefon op af bukserne på gulvet og gik tilbage til min mor i sengen. Men jeg smurte hende ind, tændte jeg for kameraet og begyndte at filme. Jeg filmede min mors røv og hvordan min pik endnu engang trang ind i hende. Med hendes hoved i dynen, filmede hendes søn, hvordan hun blev kneppet dyrisk bagfra. Pikken hamrede ind og ud af røven, da jeg kunne mærke orgasmen vælte ind over mig. Min frie hånd greb rundt om hende og pressede imod. Helt oppe, skød jeg en stor ladning sperm op i hende, som hendes ringmuskel trak sig sammen i en ny orgasme. Jeg bragte telefonen helt tæt på som jeg trak mig ud af min mors udspilet røv. Kameraet fangede hvordan min sperm lød ud af hendes røvhul og videre ned i hendes revne – mens min mor stadig stønnede.

Jeg vendte kameraet mod mig selv og trak masken op. Jeg smilte hadsk til kameraet. Min mor var kollapset på maven af alkohol – og den udtømmende følelse af to mænd på én gang og dertilhørende intense orgasmer. Mens jeg filmede pølen af sperm, der havde dannet sig i mellem hendes ben, kunne jeg pludselig høre dybe vejrtrækninger og let snorken. Min mor var faldet i søvn. Forsigtigt vendte jeg hende rundt, så hun nu lå på ryggen, stadig filmende. Jeg var forbavset over, hvor dyb søvn hun allerede var i. Kameraet fangede hendes nøgne krop på sengen før jeg sluttede ved hendes ansigt. Nænsomt trak jeg masken af, så min video til slut afslørede, at der var tale om analsex mellem mor og søn.

Jeg efterlod hende som hun lå og tog mit tøj på. Jeg kastede et sidste blik på mors tilsølede krop og viskede sarkastisk:

”Hjerteligt tillykke med kobberbrylluppet, mor.”

Triumferende forlod jeg gæsteværelset velvidende, at jeg havde slået to fluer med et smæk – en fantastisk seksuel oplevelse samtidig med, at jeg bogstaveligt og metaforisk havde taget røven på min mor.

Jeg gik ind på mit værelse og lagde mig til at sove, i hvad der til dato, vil være min bedste nats søvn.

Forfatter: Sexting

 

porno med danske piger