Min mors kæreste

SPAR MANGE PENGE

Lov at du ikke siger noget til min mor. Stammede jeg. “Det kan vi jo nok finde ud af” sagde han og smilede. “Men mon ikke det koster en tjeneste?” Sagde han og smilede lumsk…

Jeg er en fyr på 17 år der bor sammen med min mor. Hun fik mig da hun selv var 19 år – min far har jeg aldrig set. Han var så vidt jeg ved en enlig affære. Hun har haft mange forskellige kærester gennem tiden, men det har sjældent holdt så længe. Jeg tror måske jeg har været lidt af en hæmsko. Derfor har jeg heller aldrig rigtig haft et forhold til en mand selv om jeg har savnet det.

For nogle måneder siden havde min mor så fået en ny kæreste. Thomas hed han og som så ofte før gik der ikke ret lang tid før han nærmest var flyttet ind. Vi talte ikke ret meget sammen, men jeg må da indrømme at han faktisk var ret cute. Cirka på min mors alder, mørkt hår, solbrun og med en del tatoveringer på sin veltrænde krop. Hun har haft en evne til at score nogle ret lækre fyre – men nok også ofte med nogle store egoer, så det er nok også derfor det er gået i vasken. Som så mange andre 17 årige tilbragte jeg det meste af min tid på mit værelse når ikke jeg var i skole, men jeg kunne da ikke lade være med at kigge lidt på ham når vi spiste og ellers var sammen.

En nat jeg skulle op og på toilettet kunne jeg høre lyde fra min mors soveværelse. En smal stribe lys stak ud fra sprækken i soveværelsesdøren, så jeg kunne ikke dy mig for at liste hen og kigge gennem dørsprækken. Det var noget af en overraskelse jeg fik. Thomas sad nøgen på knæ i sengen og fik suttet pik af min mor som lå på alle fire. Han holdt hende i et fast greb i nakkehåret mens han kørte hendes hoved frem og tilbage over sin store pik. Han stønnede liderligt. Min mor var iført noget rigtig frækt tøj som jeg slet ikke vidste hun havde. Nylonstrømper, hofteholdere, en åben bh hvor hendes bryster strittede frem fra og en gennemsigtig hvid natkjole som næsten afslørede mere end den skjulte. Fra den vinkel jeg stod kunne jeg desuden ane en dildo der stak ud af hendes kusse. Jeg mærkede straks at min pik blev stiv og begyndte at dunke, og jeg fantaserede om at det var mig der lå der og havde Thomas´ pik i munden, og jeg måtte simpelt hen spille pik mens jeg så på. Der gik ikke ret længe før jeg kom og det gjorde Thomas også kunne jeg se, men jeg listede tilbage på mit værelse inden jeg blev opdaget.

SEX I DAG?

Nattens oplevelser blev ved at sidde på min nethinde de følgende dage og ved først kommende lejlighed hvor jeg var alene hjemme måtte jeg bare finde min mors hemmelige garderobe af frækt tøj. Det fandt jeg også ret hurtigt øverst i hendes klædeskab hvor jeg selvfølgelig aldrig ellers kom. Der var flere kasser med superfrækt tøj og forskelligt sexlegetøj. Det overraskede mig da jeg ikke anede det om min mor, men på den anden side så er hun trods alt kun midt i 30erne, så det er vel naturligt med et godt sexliv. Jeg måtte selvfølgelig også prøve noget af hendes frække tøj da fantasien om mig i min mors sted stadig fyldte tankerne. Det var superfrækt at have på og jeg blev selvfølgelig nødt til at spille pik mens jeg fantaserede. Men faren for at blive opdaget hvis hun pludselig skulle komme hjem fra arbejde lå da og lurede, så jeg sørgede for at pakke det hele væk i god tid.

En fjorten dages tid efter skulle hun til polterabend hos en veninde i København, så jeg ville være alene det meste af weekenden hvilket passede mig fint, for så havde jeg jo masser af tid til at gå rundt i hendes frække tøj. Så da hun var taget afsted fredag efter arbejde fik jeg taget mig et langt bad og fik barberet mig over hele kroppen så den var glat og lækker. Jeg fik prøvet det meste af hendes frække garderobe inden jeg besluttede mig for hvidt lingeri. Det var så skønt og jeg fik spillet pik flere gange den aften og nat. Jeg fik også leget med hendes dildo i røvkussen som jeg fantaserede om var en pik.

Næste dag stod jeg op og glædede mig til en hel dag som fræk tøs. Jeg valgte sort lingeri i dag samt den gennemsigtige hvide natkjole som trods at den gik til midt på lårene ikke kunne skjule hverken nylonstrømper, hofteholder, g-streng eller min stive pik. Jeg prøvede også at ligge en make-up – jeg har jo set hvordan min mor gjorde, og efter en times arbejde synes jeg resultatet var tilfredsstillende. Jeg fuldendte det med hendes parfume. Ofte måtte jeg lige passere forbi det store spejl i entréen for at se på resultatet.

Jeg skiftede mellem at se lidt fjernsyn og surfe på nettet, og atter gennemgå min mors frække garderobe. Det var mens jeg var i min mors soveværelse at jeg pludselig hørte en nøgle blive stukket i yderdøren og døren blive åbnet. Jeg tror nærmest mit hjerte holdt op med at slå og jeg stivnede emns jeg mærkede varmen stige til mit hoved. Døren gik i igen og jeg kunne høre en rømme sig… det var Thomas. Nå ja, han havde selvfølgelig fået en nøgle til lejligheden, men hvad skulle han dog her når mor ikke var hjemme? Mit hjerte hamrede og varmen steg. Her stod jeg i min mors allerfrækkeste tøj med fuld make-up og en pik så stiv, og så kom hendes kæreste pludselig forbi. Jeg besluttede mig for at blive her i min mors soveværelse – det kunne jo være at jeg var heldig at han gik igen. Jeg kunne høre ham gå rundt i lejligheden. Så kaldte han på mig og spurgte om der var nogen hjemme. Jeg svarede ikke. Så skete det… Døren til soveværelset gik op og Thomas standsede op og stirrede på mig. Jeg rystede over hele kroppen og koldsveden løb under mine armhuler kunne jeg mærke.

“Halløjsa, hvad har vi der?” Sagde Thomas. “Jeg vidste slet ikke at jeg havde sådan en fræk steddatter.” sagde han og smilede. “Lov at du ikke siger noget til min mor.” Stammede jeg. “Det kan vi jo nok finde ud af” sagde han og smilede. “Men mon ikke det koster en tjeneste?” Sagde han og smilede lumsk. “Jo selvfølgelig.” Stammede jeg. “Hvad skal det være” sagde jeg og frygtede det værste. “Tjaaa” sagde han og smilede frækt. “Vi kunne jo for eksempel se om tøsen kan finde ud af at sutte pik.” Mit hjerte sprang et slag over. Det var da for godt til at være sandt. “Jo” var det eneste jeg kunne sige. Min pik var lige ved at sprænges kunne jeg mærke og den pressede gevaldigt på for at komme fri af g-strengen. Jeg kunne mærke hvordan natkjolen kildede spidsen af min pik som stak op over kanten.

Han tog sko og sokker af og knappede sine bukser op og lod dem falde til jorden. Så lod han sine tights ryge samme vej og hans halvslappe pik dinglede mod mig. Han trådte op i sengen og satte sig på knæ på samme måde som han havde siddet med min mor den nat. Jeg kravlede op i sengen til ham og lagde mig på alle fire, mens jeg greb om hans nosser og pik og så tog jeg dem i munden. Det var fantastisk at mærke den vokse i munden på mig og jeg nød den opmærksomhed jeg fik fra ham. Min egen pik var nu så stiv at den simpelt hen var krøbet ud af g-strengens blondestof. Jeg forsøgte at frigøre mig af dem med benene og den frie hånd mens jeg suttede hans dejlige pik. Med en hjælpende hånd fra Thomas lykkedes det at få trusserne af. Hans t-shirt røg samme vej så han nu var helt nøgen og jeg kunne mærkee hans tatoverede overkrop med den frie hånd. Han rakte ud efter noget og jeg forstod hurtigt at det var en dildo som havde ligget fremme i kassen på sengen. Jeg kunne mærke den presse mod mit liderlige røvhul som endnu ikke havde mistet al smørelsen fra tidligere. Han pressede den forsigtigt ind – det gjorde lidt ondt – og tændte for vibratoren som nu sendte mig i himlen. Jeg suttede og slikkede og der gik ikke længe inden han brølede aat han kom. Han holdt mit hoved i et fast greb, så jeg havde ikke andre muligheder end at sluge hans sperm. Det smagte dejligt salt og tanken fik nu også mig til at komme i den mest fantastiske orgasme jeg havde oplevet.

Han blev i lejligheden resten af weekeden og vi nåede at have mere skøn sex. Når min mor ikke var hjemme benyttede vi også enhver lejlighed til at lege” far og datter.”

Desværre holdt forholdet mellem min mor og Thomas kun i et halvt års tid, så gik det i vasken lige som så mange andre. Men heldigvis bor Thomas kun nogle gader her fra, så jeg besøger ham tit.

porno med danske piger