Min nabos stramme røv

SPAR MANGE PENGE

Hun rejste sig og gik hen til spisebordet, som hun lagde sig ind over og stak røven lige i vejret. Kjolen havde hun stadig på, men hendes dejlige kusse helt blottet…

For snart 3 år siden købte jeg en lille lejlighed i indre by, og for ca. et halvt år siden flyttede der en lille fræk sag ind ved siden af. Det første jeg så til hende var hendes røv, hendes dejlige stramme røv. Det var en dag jeg kom hjem fra arbejde, hvor hun stod bøjet forover og pumpede luft i sit cykeldæk. Jeg satte tempoet ned, som jeg gik hen mod opgangen og nød synet af hendes røv vugge i takt til pumpebevægelsen. De stramme cowboybukser overlod ikke meget til fantasien, en fantasi, som inden for det næste kvarter ville blive groft udnyttet. Som jeg gik forbi hende måtte jeg virkelig anstrenge mig for at modstå trangen til at bekræfte, at den røv virkelig var så stram som den så ud. Hun rejste sig op og kiggede på mig med et dejligt frækt smil og sagde hej. Jeg blev helt varm og måtte som den rigtige mand jeg er, spørge om jeg kunne hjælpe med noget. Hun svarede med et smil, at den var såmænd færdigpumpet og klar til tur.

Der gik selvfølgelig ikke mange minutter fra jeg kom ind i lejligheden, før jeg sad med min pik i hånden. Jeg forstillede mig, hvordan hun langsomt tog sine stramme jeans af, mens hendes hofter vuggede fra side til side og en lille hvid g-streng kom til syne. Min pik blev hurtig helt hård og jeg kunne næsten mærke hendes varme safter, mens jeg strammede grebet om min pik og satte tempoet op. Jeg så for mig hvordan jeg tog hendes røv bagfra, op af spisebordet og endte med at komme i et stort brøl. Hendes røv og hvad jeg kunne tænke mig at gøre ved den, blev den næste lange tid genstand for mange timer med min stive pik i hånden, og inden der var gået en uge, havde jeg for mit indre blik taget hende overalt i hele min lejlighed og et par steder i vaskekælderen.

SEX I DAG?

Jeg besluttede mig ret hurtigt for, at denne frække lille sag skulle smage på min pik og, at mindst et par af de mange hede fantasier, jeg havde om hende og hendes stramme fyldige røv, skulle føres ud i livet. Jeg var da heller ikke i tvivl om at det nok skulle ske, fordi jeg har stadig aldrig mødt en pige som kunne modstå mig, når jeg rigtig skruer charmen på og ganske rigtigt gik der heller ikke længe før at jeg fangede hendes opmærksomhed. Vi faldt i god snak næsten hver gang vi stødte på hinanden i opgangen eller kælderen. Jeg gjorde mig tilgængelig og sørgede for, at jeg altid så lækker ud og duftede godt, hver gang vi ”tilfældigvis” mødtes.

Inden der var gået to måneder, tog hun imod en invitation til en hyggelig aften med et par flasker god rødvin, bare hende og jeg. Jeg havde indrettet stuen sådan lidt flyderagtig, tændt stearinlys og sat lidt blød musik på stereoen, så alt var klar og intet kunne gå galt. Hun kom iført en stram rød kjole, som kun lige akkurat dækkede hendes dejlige stramme røv og et par stiletter. Inden der var gået et kvarter fandt jeg ud af at det rent faktisk var det eneste hun havde på, hun var simpelthen bundløs og lige så klar som mig på en fræk aften.

Allerede efter et enkelt glas vin fik jeg små glimt af hendes lille glatbarberede kusse og det gik lige i min pik. Hun sendte mig de frækkeste blikke og før jeg vidste af det, sad hun overskrævs på mig og begravede mit ansigt i sine bryster. Hun var så fræk og villig og med en hånd på hver af hendes balder, konstaterede jeg at hendes røv virkelig var lige så stram som den så ud. Hun rejste sig op i sofaen og pressede sin våde kusse ned over mit ansigt. Hun smagte vidunderligt og hun var så våd at hendes safter næsten løb ned af min hage og hals.

Jeg måtte af med mine bukser, for min pik var nu så stor og stiv at der ikke længere var plads i de stramme bukser. Hun rejste sig og gik hen til spisebordet, som hun lagde sig ind over og stak røven lige i vejret. Kjolen havde hun stadig på, men som hun lå der var hendes dejlige kusse helt blottet. Hun kiggede på mig med det mest liderlige blik i øjnene og spurgte mig, om det ikke var på tide at jeg gav hende en ordentlig omgang pik. Jeg spredte hendes ben en anelse, så der var plads til at jeg kunne føre min pik ind og presse den op på hendes klitoris, for så at trænge langsomt helt op i hende. Hun gispede og et lille støn undslap hendes bløde læber. Hendes kusse føltes fantastisk stram omkring min pik og jeg blev, om muligt, endnu mere liderlig af at mærke hendes våde safter løbe ned ad mine boller.

Hvis jeg ikke skulle komme alt for hurtigt var jeg nød til at forkæle hendes kusse, inden jeg rigtig kunne tage hende bagfra. Jeg vendte hende om og begravede mit ansigt i hendes skød og med hendes lille hårde klitoris i munden førte jeg en finger op og fandt hendes bløde G-punkt. Hun begyndte at vride sig og hendes åndedrag blev tungt. Det var tydeligt at hun nød det, så jeg fortsatte min lille leg med hendes våde kusse og hendes tunge åndedrag blev til små støn. Det var for vildt så stram og dejlig blød hendes kusse var, det var som om at den blev endnu mere stram, jo mere min tunge legede med hendes klitoris. Pludselig udstødte hun et voldsomt støn og skubbede mig væk, for ikke at sprøjte mig i hovedet. Den klare stråle stod ud af hendes frække kusse og jeg havde aldrig set en kvinde få en sprøjteorgasme før, så jeg var svært imponeret og en lille smule stolt af mig selv. Efter at hun havde pustede lidt ud rejste hun sig op, gav mig et lille kys på munden og kiggede på mig med et tilfredsstillet blik i øjnene.

Til min store overraskelses trak hun sin kjolen ned, tog en tår vin, samlede sine stiletter op fra gulvet og gik ud mod gangen. Da hun åbnede døren for at gå ud, vendte hun sig om, blinkede til mig og sagde med den blideste stemme ”Tak!” inden hun forsvandt ud af døren. Jeg stod nøgen tilbage midt på stuegulvet og kiggede måbende frem og tilbage på døren og den våde plet på mit spisebord. Jeg var fuldstændig lamslået og en anelse forvirret. Hvis det ikke havde været for den våde plet og den sensuelle duft af kvinde hun havde efterlad sig, kunne jeg næsten blive i tvivl om hun overhovedet havde været her.

Jeg måtte jo selvfølgelig spille min pik til udløsning for at undgå at få ømme boller men nu var mine fantasier om hende kun blevet endnu mere levende. Faktisk syntes jeg at det var sindssygt frækt, at hun på den måde var kommet for at tilfredsstillelse sig selv og så bare gik, da det var overstået. Det gjorde kun at jeg blev endnu mere vild efter hende. Fantasierne om hende blev kun vildere og jagten på at få min pik op i hende igen, var nu sat i gang.

porno med danske piger