Bilræset endte med jeg bankede op bag i hende!

Jeg har altid kun haft foragt overfor de idioter, der kører bilræs. At de sætter deres eget liv på spil, er deres problem! Men at de risikerer at køre børn og andre uskyldige ihjel, er nederdrægtigt. Stupidt!

Det sker tit, at en eller anden idiot i en Bimmer vil provokere mig, når vi holder ved siden af hinanden ved rødt lys. Det lykkes dem aldrig! Jeg har ikke travlt, i hvert fald ikke i trafikken. Idioterne risikerer bare at nå frem til kirkegården før mig!

Men én gang er det alligevel sket, at jeg lod mig tirre. Jeg havde lånt min fars BMW, da min egen beskedne men alligevel ganske rappe Citroen var til reparation. Og jeg skulle nå frem til et møde i Vejle, der betød meget for firmaet. (Jeg er ansat i min fars firma. Ellers havde han aldrig lånt mig sin Bimmer!) På vejen ud af Vejle kom en sølvfarvet Lexus op på siden af mig. Jeg havde aldrig set sådan en i Danmark før. Jeg troede faktisk slet ikke, at man kunne købe dem her i landet. Den havde tonede ruder.

Gad vide, hvor meget, den dur til, tænkte jeg, da der pludselig blev grønt lys i lyskrydset. Jeg gav BMW’en alt, hvad den kunne trække, men Lexus’en gav mig baghjul, som om jeg var en gammeldags Lada, der var oppe mod en Lotus. Nå, men hvem der end kørte bilen, betød det kun, at vedkommende kom hurtigere frem til det næste røde lys end jeg. Der var praktisk taget ingen trafik på dette tidspunkt. Det var ved nitiden om aftenen en lys, mild sommeraften.

Ved det næste lyskryds holdt jeg den i første gear et stykke længere, og jeg holdt stand en smule bedre end første gang. Men alligevel kunne min fars 700.000 kroners bil intet stille op mod Lexus’en. Den speedede kraftigt op og fór fra mig, for derefter at håne mig ved at sætte farten ned til omkring 50 og køre ind foran mig i luntetrav mod det sidste røde lys inden motorvejen.

Nu var yderbanen min, for Lexus’en holdt i inderbanen. Og nu havde føreren rullet vinduet ned!

Det var kraftedeme en pige! En ung pige! En ung, meget smuk pige med brune øjne og langt, mørkt hår. Hun lignede en sydfransk eller italiensk skønhed, når de er aller lækrest. Hun sendte mig et smil, der kunne betyde alt muligt. Det kunne betyde ”Skal vi lege”, men det kunne også betyde ”Kom ikke her og tro, at din BMW er noget, fister”. Og det kunne selvfølgelig også være et ganske almindeligt sødt smil fra en smuk.

Selvfølgelig kan jeg da godt lide at køre hurtigt en gang imellem. Men jeg hører ikke til de skvadderhoveder, der tror, at det styrker potensen at køre som død og helvede med livet som indsats.

Så jeg sendte endnu et smil til den smukke tøs, da der blev grønt, og nedkørslen til motorvejen lå forude. Hun lagde sig ind bag mig. Efter et par kilometer på motorvejen med de 110 i timen, som man måtte køre dér, strøg hun pludselig forbi mig. Hun speedede op i en så voldsom fart, så kørekortet var røget lige på stedet, hvis der havde været en strømer i nærheden. Hvis han ellers havde kunnet fange hende. Hun havde også den frækhed at stikke hånden op gennem lexus’ens tagåbning og vinke til mig. Lidt af en præstation, for hun kørte mindst 180!

Fandeme nej, tænkte jeg og trådte speederen i bund. Der var næppe en strømer i miles omkreds. Ja, der var faktisk dårligt nok nogen biler overhovedet. Kun hende og mig. Den sølgvrå pil og min hvide BMW. Jeg tør slet ikke nævne, hvad farten kom op på, for jeg overskred den tilladte hastighed så meget, at der slet ikke var klip nok på mit kørekort. Det var røget lige på stedet, og jeg havde fået en bøde, der ville sige spar to til alt, hvad jeg nogensinde var kommet i nærheden af. Normalt får jeg kun parkeringsbøder, aldrig fartbøder.

Jeg tog hende ud for en rasteplads nogle kilometer længer fremme. Jeg var over 200 i timen, og det var helt forrykt. Jeg havde aldrig kørt så stærkt før. Kilometersten og fyrretræer fløj forbi, men jeg ænsede blot vejen og holdt krampagtigt fat i rattet. Jeg forblev på den hastighed, for nu skulle hun sættes på plads!

Men, nej! Hun ikke bare overhalede mig med lethed! Hun havde også overskud til at dreje hovedet, smile et nyt tandpastasmil og vinke med den højre hånd. Og så forsvandt hun i det fjerne. Da hun lå godt 500 meter foran mig, satte hun farten ned. Det samme gjorde jeg. Og nu lå vi med godt 100 meters afstand i normalt tempo nogle kilometer, indtil hun blinkede af ved en rasteplads. Jeg blinkede også af. Jeg ville godt lige hilse på hende! Bare lige høre, hvor meget hendes bil kunne køre.

Jeg rullede op ved siden af hende i skråparkerings-båsene på rastepladsen. Det var en af dem med kun et skilt med et vejkort og to træbygninger, der skulle gøre det ud for toiletter. Vi var de eneste biler på pladsen. Vi steg ud samtidig.

– Kvik lille bil, du har dér, sagde jeg.

– Du holdt ud længere end de fleste, svarede hun, mens hun sjovt nok gav mig hånden og præsenterede sig, som om hun ville sige tak for kampen!

Hun hed Lene. Så der var ikke meget fransk over hende.

– Jeg er ret udholdende, når det skal være, svarede jeg.

Hun sendte mig et tvetydigt øjekast.

– Bliver du liderlig af at køre stærkt? spurgte hun pludselig.

Sådan helt ud i det blå og som et lyn fra en klar himmel. Jeg er bange for, at jeg rødmede. Men jeg nåede at tænke mig godt om og give hende et kvikt svar. Det syntes jeg i hvert fald selv.

SEX I DAG?

– Jeg foretrækker faktisk den langsomme vej frem mod målet, sagde jeg. Der er meget mere nydelse i den. Der er alt for mange, der har alt for travlt i dag.

Hun sendte mig igen det dér blik, der kunne tø isterninger op på sekunder.

– Taler vi om at køre bil, eller taler vi om sex? spurgte hun.

Nu havde hun lagt hovedet lidt på skrå.

– Det gælder både for bilkørsel og for sex, sagde jeg, mens jeg tændte mig en smøg. Hun spurgte, om hun måtte få en. Da jeg tændte den for hende, tog hun med begge hænder om min hånd, der holdt lighteren.

– Der ligger en lille sø lige her bag ved rastepladsen, sagde hun. Skal jeg vise dig den?

Hun var åbenbart stedkendt. Jeg sagde ja, hvorfor ikke? Jeg trængte til at strække benene, og faktisk rystede mine ben en anelse efter den vilde kørsel. Hun gik i forvejen ind mellem træerne ved siden af toiletterne, og ganske rigtigt: Der lå en lille idyllisk sø. Den var ikke ret stor.

– Nej, hvor er her dejligt, sagde jeg. Hvad hedder den sø?

– Jeg tror ikke, den har noget navn. Vi kalder den Kneppesøen! svarede hun.

– Kneppesøen? gentog jeg chokeret. Jeg var sikker på, at det var det, hun havde kaldt den.

– Nej, din gris! Knippelsøen, sagde hun. Jeg tænkte nok, du havde sex på hjernen, sådan som du kørte!

Jeg kiggede hende ind i øjnene og så, at hun gjorde grin med mig; og der var ingen tvivl om, at hun også spillede op til mig. Pludselig stillede hun sig hen foran mig, og puffede mig op mod et træ, mens hun pustede en sky af røg lige i hovedet på mig. Da hun trådte helt hen til mig, var jeg ikke længere i tvivl om hendes hensigter.

– Det gør også mig skide liderlig at køre stærkt, sagde hun, mens hun begyndte at knappe min skjorte op. Hun havde selv et par stramme hvide bukser på og en tynd bluse.

– Jeg sagde altså ikke noget, om, at det gjorde MIG liderlig, sagde jeg.

– Hvorfor snakker du så om at kneppe? spurgte hun.

Jeg opgav al videre samtale og tog i stedet omkring hendes hofter. Hun stod nu helt tæt ind mod mig. Hun smed sin cigaret i skovbunden, tog min ud af min hånd og trådte dem begge ud. Nu var det ingen sag for hende at knappe min skjorte op. Da hun havde fået den flået af mig, trak jeg blusen af hende.

Det slog mig pludselig, at hun kunne finde på at stikke af med mine bukser og dermed min pengepung, når hun havde fået strippet mig nøgen. Jeg ville aldrig have en chance for at indhente hende. Men det viste sig hurtigt, at det absolut ikke var det, hun var interesseret i. Hun ville have sex. Og det fik hun. Op ad en træstamme, og både forfra og bagfra.

Jeg knappede hendes bukser op og rullede dem ned over hendes runde hofter. Hun trak dem selv det sidste stykke af og hængte dem op på en gren. De var jo helt hvide, og nærkontakt med skovbunden ville ikke ligefrem pynte på dem. Hun havde nøgne fødder i et par sandaler.

Da hun havde fået buskerne af, tog hun igen sandalerne på og gik i gang med mine bukser. Hun tog bukser og underbukser i et hug. Og da hun lagde sig på knæ for at trække dem helt af mig – jeg hoppede lydigt ud af dem – befandt min pik sig lige ud for hendes mund. Og sekunder senere inde i hendes mund.

Hun slikkede pik lige som hun kørte bil. Men en voldsom hastighed og et kraftoverskud, der var helt overvældende. Jeg måtte bremse hende og bede hende gå lidt ned i gearene.

– Går det for stærkt, smilede hun.

Jeg trak hende op at stå og trillede hendes G-strengstrusse ned over den stramme røv. Kussen var barberet sirligt. Hun havde bare en stribe hår. En fartstribe, tænkte jeg. Jeg skubbede hende op mod det brede egetræ og gik lidt ned i knæ, så jeg kunne massere hendes kusse med mit pikhoved. Hun spredte benene, og jeg mærkede, hvor våd hun var. Det havde hun sikkert været, lige siden hun rundede de 240 km i timen.

Hun greb fat i en lavtsiddende gren og stillede sig op på tæer, og pludselig var min pik oppe i hende. Jeg stod faktisk bare stille, mens hun nu hævede og sænkede sig op og ned over min pik. Hendes faste bryster gyngede svagt. Jeg noterede mig, at det højre bryst var en anelse større end det venstre.

Hun havde en navlepiercing og et modermærke lige under det ene bryst. Men hendes krop var gudeskøn alligevel. Pludselig hoppede hun af min pik og vendte sig rundt og bøjede sig forover. Hun stillede sig med skrævende ben og røven lige mod mig.

Jeg trængte op i hendes kusse bagfra, mens hun selv begyndte at gnubbe sin kilder. Jeg kunne ælte hendes bryster imens, og det lod til, at hun gerne ville have, at jeg tog hårdt, for hun tog på et tidspunkt omkring min hånd og klemte den, så mit tryk på hendes bryst blev kraftigere.

Vi bevægede os i fin takt. Hun pressede sin krop mod mig, hver gang jeg bankede pikken op i hende. Og jeg kunne høre på hendes åndedræt, at hun var tæt på at komme. Jeg var ikke klar endnu.

Hun kom med et skrig, der fik fuglene til at lette forskrækket. De var ellers gået til ro. Da hendes orgasme langsomt klingede ud, bevægede hun sig langsommere, indtil hun trak sig helt væk fra mig. Så vendte hun sig og kiggede på min stadig enormt stive pik.

Hun tog om den med hånden og begyndte at malke den, og det skete med samme fart, som hun havde skiftet gear, hvis ellers hendes bil havde haft manuelt gear. Men den havde selvfølgelig automatgear. Jeg lagde mine hænder på hendes skuldre for at få hende ned på knæ. For jeg ville hellere slikkes, og nu havde jeg nået en grad af ophidselse, så hun gerne måtte gøre det lige så hurtigt og vildt, hun ville.

Jeg fik ikke lov til at komme i munden på hende. Med sikker fornemmelse for, hvornår min sperm kom, fjernede hun ansigtet i sidste øjeblik, og et stråle varm sæd fløj næsten en halv meter ud og landede i de visne blade i skovbunden. Hun malkede mig helt færdig; de sidste dråber flød ud over hendes hånd.

Da vi tog tøjet på igen, snakkede vi om almindeligheder; hun spurgte, om jeg tit kom til Vejle, og da jeg svarede nej, sagde hun, at det gjorde hun heller ikke. Det undrede mig, da hun var så stedkendt og kendte den lille sø. Jeg aner stadig ikke, hvor hun kom fra. Og jeg har aldrig set hende siden. Lene, hed hun. Det sagde hun i hvert fald. Og hun kørte i en Lexus til langt over en mio. Der kan ikke være mange af dem i Danmark.

 

porno med danske piger